24434
Nintendo DS/DS Lite
-
petersz #11770 Golden Joystick Awards - A 2006-os jelöltek
Az év kézikonzol-játéka kategóriában:
Advance Wars: Dual Strike
Animal Crossing: Wild World
Grand Theft Auto: Liberty City Stories
LocoRoco
Mario Kart DS
Metroid Prime: Hunters
New Super Mario Bros.
Nintendogs
Phoenix Wright: Ace Attorney
Resident Evil: Deadly Silence -
#11769 dsorganize faq -
petersz #11768 tegnap jelent meg a japóknál a fekete. eszméletlen milyen sorokban képesek várni érte :) -
petersz #11767 Na, rájöttem, hogy miért nem indult nekem a dsorganize. Mondjuk ott volt öles betűkkel. Három szín jelzi, hogy milyen kártyára való, nekem a supercardhoz kék kellett. Persze, hogy a zöldet akartam felrakni. Most már jó. jópofa app. -
orkenyid #11766 Azon az a baj senki nem ismer már meg :D
Kár hogy SG-n nem lehet átírni a nicknevet :( -
#11765 hát gyerekek.
eza micro sd kártya mekkora xD
mintegy "hangyaszar" -
#11764 Ok bocs. Csak én általában a "valódi" nevet használom, hogy biztos mindenki megismerjen. Akkor te ezentúl Freeman leszel. -
orkenyid #11763 Freemaan, légyszi.. orkenyid-et már nem használom. -
#11762 Orkenyint idézem:
"Ne azzal csináld :)
Töltsd le ezt: http://home.att.ne.jp/blue/moonlight/moonshell131.zip
Ezt: http://ls5.cydonianknight.com/index.php?download=BatchDPG_v1.0_beta_7.exe
És ezt: ttp://surfnet.dl.sourceforge.net/sourceforge/avisynth2/Avisynth_256.exe
Az avisynth-et felrakod simán, utána a BatchDPG-t, majd ezekre beállítod:
FPS: auto
Width: 256
Height: 192
Audio bitrate: 96
Audio samplerate: 32000
Mono és normalize be
Ezek után hozzáadod a file-t, elindítod, felrakod kártyára és moonshell-el lejátszod :)
MP3-at bármit lejátszik, amit a madlib (vagyis az összes létezőt :) )."
Szerintem ez elég egyértelmű, legalábbis nekem a az volt. -
#11761 mar elnezest... de nem konvertalashoz akar segitseget??? mondj egy masik oldalt ahol faszan le van irva pontrol pontra hogy hogyan lehet ds re videot csinalni.. ha es felirat tutorialt is talalj mar pls:)
szal egyetlen amit en tudok az az amit en csinaltam
-
#11760 Waze én nem látom a betűk felét így Mozillában, nem hogy még japánul olvasgassam az oldalt. -
#11759 végülis nem. de nagy okosságot mondtál... -
Ersiman #11758 Neked megtiltotta valaki hogy megtanulj japánul? Na ugye hogy nem! -
#11757 hát röhej, 98% japán cucc, 2% emberi nyelv....... -
petersz #11756 Én most találtam :) Azért döbbenet, hogy mennyi sok jó program van csak japánul :( Nem csak játékok. Nyelvtanulás, szakácskönyvek, egy csomó klassz dolog. -
CéZé #11755 Hát nem a legfrissebb oldal :) -
petersz #11754 De csak nektek. Itt elég hamar megjelennek a legújabb programok, kipróbálásra. -
#11753 LOL. a kis önreklám. -
#11752 tutorialt lesd meg. (odafont a logo alatt) -
#11751 Dr. Robotnik's Mean Bean Machine -
#11750 A konvertálásra keress rá, le van írva valahol. Írd be lent a keresőbe, hogy moonshell és asszem, hogy ott lesz. -
#11749 a lentebbi ez4 linkről lekaphatod.
winsunx termékkínálata egyre haloványabb, nem? -
#11748 Skacok, egy moonshellt honnan lehet hirtelen most leszedni? Videokonvertáláshoz tutorialt tud valaki? -
#11747 nekem hibaüzenetet dob, is kilép. -
FFX #11746 -
#11745 Nincs DSre valami fájlkezelő ami EZ4 Litera is jó? Olyan kéne amivel meg tudom nézni és módosítani a Flash kártya fájljait. Moonshellben lehet választani 4 (nálam) "meghajtó" közül és ezek kmözül az egyik az maga a Flash kártya, csak azzal nem tudom módosítani őket. -
#11744 Ezt minden topicba beírod? Eddig láttam itt a Wiisben a Kirbysben és a GAMECUBEban. -
#11742 Nekem megy a Garfield 2. Az EZ4_Client nem ismerte fel a mentését, de úgy feltettem és működik a játék is és a mentés is. Amúgy nem tudja valaki, hogy hogyan lehet feltenni EZ4 Litera a DS Organizet? -
#11741 igen. vagy inkább van ott valami béta... de azt nem tettem fel.
viszont a garfield 2-őt nem hajlandó feltenni. :S -
#11740 thx. -
#11739 Ok sikerült köszi minden segítséget. Amúgy az 1.68as verzió most a legújabb? -
rivasz #11738 kisgabo: COLUMNS -
#11737 Previous Kernel Versions
26/07/06
ez mi?
lekapod, ráteszed a karira ( ami üres ), nyomvatartod felül R gomb, bebút, és frissiti magát... asszem.
de ablink jobban vágja. -
#11736 Nekem a EZ4 Lite (kártya) szoftverének legújabb verziója kéne. Lehet, hogy én vagok a hülyes, hogy nem vettem észre, de én ezeken a linkeken nem találom. -
#11735 egy játék nevében ha segitenétek.
GBA cucc, valami SEGA származék, tetris jellegű, szines köveket kell egymásra rakni... mi lehet?
thx. -
rivasz #11734
ezen nézegess inkább -
#11733 Innen melyiket szedjem le? Amúgy amint észrevettem az összes hivatkozás az ezflash.cn-re mutat -
#11732 -
CéZé #11731 Én egyből átnevezem :) -
q2w3 #11730 Végre
Megy.
Nem fast boot-tal anem normál betöltéssel írtam ki és elindul. :D:D