Nintendo DS/DS Lite

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Beast Machine
Csabit kérdezzed...😊

...vágod?

<#wilting>
DanielT
Loál, 20 méterre dolgozunk egymástól egy irodában, úgyhogy nyilván csak poénból írok neki itt 😊
ebay.com - play.com - shop.game.net - blahdvd.com
Esetleg apronet.com oldalon találsz használt játékokat! DanielT hozzászólásaival ne is törödj, tömény rosszindulat lett az az ember...
deep
Jah, tizenezrekért! LOL😄
DanielT
Media-Markt, mi más? :F
deep
Ha végre meglesz a Lite-om, szeretnék eredeti játékokat venni hozzá. Ismertek jó helyeket, ahol ócsóér vannak?
CSOCSO
Igaz nem DS de beraktam egy kicsit a Resi 4 et... persze a szekembol nyomtam. nagyon allatul szoooooool!!
Drága? Nem úgy tûnik....rendel 2 cimborám, beszálltam. kis csomag 5 dollárért jött eddig mindig 😄 airmail 😊

Nagy PS2 szerviz, Slim ps2 szerviz is, SG-n is bizonyított referenciák, minden alaplapba garanciával. Postával is sok éve. Mostantól Budapesten.

kisgabo
miért innen türhõ?

Hát flasheléshez is kell passkey elõször..
Honnan rendelted elõ? 576? 😊

Supercard sd lesz 😊 meg elõrendeltem egy lite-ot
remélem lehet flashe-zni. Írsz ha megtudod? Nem szeretnék passkeyt vagymit 😄

Nagy PS2 szerviz, Slim ps2 szerviz is, SG-n is bizonyított referenciák, minden alaplapba garanciával. Postával is sok éve. Mostantól Budapesten.

NeoMaN
Üdv!
Kiokosítana valaki, hogy ha DS-t vennék milyet is kellene vennem? HW verzió, szoftver verzió, ilyen-olyan flash kártyák stb.
Köszi!

CSOCSO
azt hogy ra lehet kotni a nintendo DS-t es kurvajol szol... sokkal komolyabb mintha walkman hangfalakat kotnel ra.. persze a hifire is rakotheted es meg az is jobban fog szolni mint ez.. de ez 20 ezer ft ( atszamitva dododbol) es a 007 es jatekban mikor ket u-90 essel lovok ( vagy mivel) olyankor remeg a picsam a melytol!!😄 tok zsir!
kar hogy a munkahelyemre nemtom vinni ezt a szeket😄
CSOCSO
hustler tv??? amugy mindent ra lehet kotni ami RCA vagy jack dugos

Supercard olcsóbb, NDS kompatibilitása talán jobb is mint az M3-é (de talán már annak is 100%). A GBA játékok Supercardon néha akadnak. Más hátránya nincs...

Szerk: a minisd változat az ugyanazt tudja mint a sima...

Supercard mini sd az jó? Mentés is megy rá, DS rommal is?
plíz sasolja meg

A supercard több vagy kevesebb az M3-nál? GBA, NDS kompatibilitás egyaránt érdekelne. Azért kérdezlek téged, mert ebben te vagy a fej 😊 én meg most ugrom bele valószínûleg elõször.

Amig nem tudok biztosat, nem mondok inkább semmit a Lite flaselésérõl 😊
Nekem SuperCard SD van... de az M3 is jó. A MagicKey-t kerüld el messzire 😊

Flashme az egy fw-frissítés csak, ugye? Lite-ra is van már jólmûködõ? nem félek tõle (érdekes is lenne). Melyik a te flashkártya-favoritod DS-hez? (ha kilóg, nem téma, csak ne 1 métert 😄DD). SD-snek örülnék fõleg.

Már egyik újabb flashkártyához/adapterhez se kell eredeti kártya mentéshez 😊
Ha F2A ultrát berakod, GBA módban tudod csak indítani ha nincs fent flashme vagy nincs passme-d.

Szerintetek ha elõrendelek az 576-nál egy DS Lite-ot, meg is érkezik hó végéig az üzletbe? F2A ultrát ha beletolom, akkor indul ugyanúgy mint egy GBA? És mégegy: van már olyan flashcard, amire tud ds game is menteni? Vagy még mindig kell használni egy eredeti kártyát? Köszi.

CHEAPBOY
Nagyon komolyxa z uj turmix designja, le a kalappal srácok!😊

www.gamestore.hu MSN: [email protected] twitter.com/gamestorehu

CHEAPBOY
Play Yan meg mikron is szanaszet Buntet, en csak ajanlani tudom😊

CHEAPBOY
Nem menekulhetunk😄

mb66
Ott kinnt lóf*sz ennyi pénz egy ilyen székért. Sztem állat lehet ha még meg is szólal vele rendesen a DS.

www.hordamusic.hu

krugman
tudtam hogy ilyen hülyeségeken jár az eszed ...<#taps><#taps><#vigyor1><#vigyor1><#banplz>

Macintosh : iBook, 12\", PowerPC G4 , Mac OS X , 1.33Ghz , ATI Mobility Radeon 9550 Konzol : NES,GameBoy,GameBoyColor,NDS,Micro,Xbox \"I\'m Living In Japan\" ...

<#eljen>
DanielT
Neked az, másnak nem az.
Nah, Supercard CF + SuperPass2 jó a DS Lite géphez?
Nexxuss
vajon a Hustler TV-t is rá lehet kötni?<#conf><#conf><#hehe><#hehe>

HomeTheater: LCD: Sony Bravia KDL-32W4000, A/V: Sony STR-DG710, Speaker: JBL-SCS178 Ps3 ID: GjChriss --->http://playstationlive.hu ---> BETA V0.7!!!!!

deep
Hát, ha lehetne itthon kapni, én elgondolkodnék😄 Annyit szvsz még talán meg is ér. Odakint meg nem kérdés😄
Baromság ilyenért kiadni 20e pénzt...!
deep
DS-t is rá lehet kötni😄
Ez a szék mit keres ebben a topicban?
CSOCSO
100 dodoert vettem egy ilyen szeket:

kenyelmesen sportos feeling plusz stereo hangszoro es a hatuljan melynyomo.

UBERUL szol!!! remeg a picsam az asphalt zenejetol meg minden.. KIRALY!!!
Kenny san
Muszáj mindenkinek elmondani? Pedig titokban tartottam... 😄😄

Konzol: Sega Master System, Super Nintendo, Sony Playstation 1+2, Nintendo Gamecube, Nintendo DS+Lite, Nintendo Wii

Kenny san
Nos, elvileg csak japánban kapható hivatalosan, ott is csak online megrendeléssel, de neten minden beszerezhetõ! 10 ezer forint az ára, szal nem para! VAn más alternativa, pediglen konzolstudio, de õk 25 ért adják, ami szerintem röhejes...
Szépen, erõteljesen szól, valamelyest erõsebben, mint az iPod, minõségében is majdnem úgy. Itt van róla egy leírás (issues => vol.2: Woo)Consoleturmix

Konzol: Sega Master System, Super Nintendo, Sony Playstation 1+2, Nintendo Gamecube, Nintendo DS+Lite, Nintendo Wii

5000 yen = 9000 forint. És csak japánban lesz, nem tervezik sem USA sem európai megjelentetését. Igazándiból azt nem tom hogy megéri-e hozatni egyet...
mb66
Ez a Play-Yan lesz egyáltalán valaha Európában is? Mer' kinnt már mióta van.. Egyébként mennyit kóstál egy ilyen? Sima DS en hogy szól ha Mp3 makat pakolsz rá?

www.hordamusic.hu

http://ds.ign.com
NeoMaN
😊 kösz, ez magamtól is ment
😊))

video.google.com ott beírod, hogy nintendo ds
NeoMaN
Hol találok olyan oldalt, ahol DS játékok-ról vannak videók?
Köszi!

krugman
nemlehet valalahogy bannoltatni ?!?!?! komolyan ez már sok belõle . BANNNNNNNNNNNN ... 😄😄😄

Macintosh : iBook, 12\", PowerPC G4 , Mac OS X , 1.33Ghz , ATI Mobility Radeon 9550 Konzol : NES,GameBoy,GameBoyColor,NDS,Micro,Xbox \"I\'m Living In Japan\" ...

krugman
ember te nem vagy normális ezt eddig is mondtam . itt is kostoltatod a néppel azt a rohadt LITE-odat . komolyan mondom nekem már nem is kell LITE . ha neked van nekem nem is kell ... 😄😄😄

Nexxuss
ehh a vége lemaradt:
<#banplz><#falbav><#violent><#hehe><#hehe><#hehe>

HomeTheater: LCD: Sony Bravia KDL-32W4000, A/V: Sony STR-DG710, Speaker: JBL-SCS178 Ps3 ID: GjChriss --->http://playstationlive.hu ---> BETA V0.7!!!!!

Nexxuss
Jajj neee már itt is itt vagy?neeeeeee

Kenny san
Ennyire lóg ki:
Itt van egy kira japán oldal, ahol összehasonlítják a Lite képernyõjét, a legtöbb kurrens platformmal, videólejátszás közben.
A figyelmeztetés meg arra vonatkozik, hogy figyelj mert balesetveszélye. Mondjuk kb. annyira, mint a japán használati utasításban foglaltak. Pediglen. Vigyázz, ne zárd az újadra a gépet összecsukás közben. Ne rakd microba! Ne taposs rá. Ha meghalsz a túlzott játék közben, hívják ki az orvost ne játsz vele vezetés közben, és hasonló okosságok… Egyébként egyáltalán nem zavar, tapasztalatból mondom--- se ez, se a GBA játékok.
DSliteyan