Nintendo DS/DS Lite

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nexxuss
nembaj😛 de akkor is így néz ki 😄😄 de mondjuk ez jó megoldás. nem lóg ki csúnyán😛

HomeTheater: LCD: Sony Bravia KDL-32W4000, A/V: Sony STR-DG710, Speaker: JBL-SCS178 Ps3 ID: GjChriss --->http://playstationlive.hu ---> BETA V0.7!!!!!

Ne szórakozz már... ami abban van, azon nincs flash chip, csak a kivezetések vannak rajta (belül semmi sincs).

Nexxuss
láttatok már LITEot kézbõl? 😛 ez mondom hogy az összesben benne van. UGYANILYEN formában. MEg is lepõdtünk hogy mik azok a lapkák benne😛

HomeTheater: LCD: Sony Bravia KDL-32W4000, A/V: Sony STR-DG710, Speaker: JBL-SCS178 Ps3 ID: GjChriss --->http://playstationlive.hu ---> BETA V0.7!!!!!

Nekem mondjuk rendes supercard+pass2 lesz Lite-hoz, de nem bánom, mert úgysem viszem sehova a gépet, otthonra pedig tökéletes. Asszonynal majd jókat jáccunk egymás ellen.
Jáj... az egy flashkártya.

deep
Szerintem csak olyan alakú és méretû a cucc...
Nexxuss
ezt most pontosan micsoda? Mert a GBS slot záró kupak van az alsó képen szét szedve. Ez minden LITEban benne van.

deep
Hmm, jól néz ki. De most megint nagy a kísértés a warezra😄 Pedig nem akartam...
szerintem megbizhato, tole vettem a DSemet hasznalatan, es 1 ev garit adott ra. garis problemam meg nem volt, szoval erröl nem tudok nyilatkozni.
Viszont ami pozitiv elmenyem van vele: vettem tole GBA SP-t jatekkel, de nem hasznaltam a gepet, azt 3 het mulva (ezalatt 1szer se totltottem fel, annyit se hasznaltam) irtam neki, aztvisszavette tolem es csak 3K-t buktam.<#eljen>

gigabyte ep35-ds3 ³ intel e5200 ³ 2x2gb geil ³ gainward gts250 512mb ³ corsair vx450W ³ coolermaster cm690 pure /\\ ps3 /\\

G6-Lite announced!

Tibre
Játszik innen vki neten mp hunters-el?

\"Nem a zsömle kicsi,a pofátok nagy.\" Teng Hsziao-Ping

Beast Machine
De neked DS-ed is van, így legalábbtudod a dolog alapelvét.

...vágod?

Nekem is van PSP-m... <#szomoru2>
Hát ja, ilyet egy psp gurunak nehéz felfogni 😛

Beast Machine
mit vársz egy péespéstõl?

...vágod?

CHEAPBOY
AAAAAAAAAajjjh, neten masok ellen.

www.gamestore.hu MSN: [email protected] twitter.com/gamestorehu

CHEAPBOY
majd meglatod😊 stay tjúúnd for daaa innovéjjshünn:

"touch-screen controller"
Ezt ugyan hogy gondolják? 😊

hogy neten játszani???
hogy valakivel játszok??
CHEAPBOY
juliustol igen.

Neten jatszani már most is akármikor.

Anywhere anytime😊

én úgyhalottam hogy lehet a ds-sel netezni
CHEAPBOY
"Main DS-Wii connectivity will be:
- touch-screen controller
- Wii = DS station, like the shop kiosks
- DS games can be expanded via Wii"

Ezt ma koptek el Nincsendoek!😊

Éljeeen😊

Hát ugy netezni nem tudsz még vele, neten játszani viszont tudsz 😊

guardian hero
Egyelõre nem lehet netezni vele, késõbb valószínûleg egy cartridge formájában jön majd ki a browser.

Xbox Live Gamertag: HUN Guardian PSN ID: HUN_Immortal jatekaim.hu: Guardian Hero

micsoda??
DS 😛

leirná valaki hogy mi kell a ds-hez hogy netezni lehessen vele?????
Nexxuss
most a gamestorenál is van személyes átvétel? Hol van a volt tudja valaki? LEhet hogy megrendelem onnét énis. Remélem megbízható a srác. Sosem vásároltam még nála. Tapasztalatok?😛

CHEAPBOY
köszi szépen a bizalmat😊 atirom az arat mert ezekszerint a pont megzavarja.

hI

Cheapboy pont most rendeltem meg a vásárlás füllel, ezt írta -> ár ft/db 35.990ft Ft, össz 35,99Ft, ennyiért szeretném megkapni 😊 hatalmas poént félretéve, nálad veszem meg, mert 4000rel olcsóbb, mint 576shopban sok kicsi, (amíg el nem törik)sokra megy
Nexxuss
hát ha nem lesz 23-ra akkor én csak 25-t fogok max adni érte. Szal ezzel számolj! (különben bannoltatlak a forumról😄)

OFF: Mondjuk a bruttó minimálbér fele...hja és vidéken szemetebb ám a helyzet.

Nagy PS2 szerviz, Slim ps2 szerviz is, SG-n is bizonyított referenciák, minden alaplapba garanciával. Postával is sok éve. Mostantól Budapesten.

CHEAPBOY
hát jah😄DD

CHEAPBOY
23ara nem lesz 99% beszeltem a kulfoldi disztributorral, de hajtom a temat, max 1 hetre ra meg kell jonnie.

deep
Hintem az igét mindenfelé, hogy minél többen rendeljenek😄
DanielT
Nem volt gép 😊
Miért, mi volt?
DanielT
35? Durván jó ár, reméljük lesz is belõle nem úgy mint a 360 karácsony idején 😞 Az mekkora szívás volt.
CHEAPBOY
Ha 10 fole megy a megrendelések száma, akkor lehet még egy ezressel olcsobb tud lenni.

Nézd, ez a kézikonzol egy tipikus luxus dolog(legalábbis magyarországon), meg kell fizetni. Ennyi.
NeoMaN
Minimálbér fele kézikonzolra nem arcpirító? Másik felébõl meg élsz egy hónapig?
Viccország vicckeresetekkel.
Sajnos.

Miért lenne már arcpiritó? Az a 36e a minibál bér fele... annyit még a segédmunkások is simán megkeresnek!
NeoMaN
Má látom, hogy nem.
Ez arcpirító!
😄

NeoMaN
Lesz hozzá legalább 1db játék a csomagban vagy nem?

Nexxuss
36?? RABLÓ!!!! 25-t adok érte majd! De aztán egy szót se karácsonyig! 😄

kisgabo
hát ez nagyon fincsi ár.

remélem ad valaki 40-et a PSP-mért <#worship><#eplus2> <#vigyor1>

CHEAPBOY
36000ft lesz a DS lite Fekete és fehér of korsz😊

Az hogy 23ara itt lesz e pontosan nem tudom 100%ra de napokon belul kiderul, lehet elobb is megjonnek.

emailben ([email protected]) vagy priviben lehet jelentkezni😊

Biztos lesznek kint pár óráig... Mondjuk én csak DVD-t szoktam az MM-ben illetve a Saturn-ban várásolni, mást nem szabad.
Sheltem
Izébizé ha már itt vagyok, valaki nem tudja Júni 23.án már lesznek kirakott darabkák Liteból Media Marktokban is?

"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"

Sheltem
"lett" Mikor nem volt az? <#vigyor5>

"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"