24434
Nintendo DS/DS Lite
-
freddirty #11850 Lego SW II.nem megy M3-on és G6lite-on sem. M3-on V25 fw-el próbáltam háromféleképpen. Supercardon vszleg megy majd.
Nem baj, ahogy a screenshotokat néztem ez 3d-s gama nds-en is, szóval akkor inkább már a pc... -
#11849 30 év fölött is a lányokat fogod szeretni, tehát a DS iránti vonzalom se változik igazán. Sehol nincs leírva, hogy 30 év felett már törvényszerűen a kocsmában kell feküdni. -
freddirty #11848 Lejött... -
freddirty #11847 Egyébként kinn van a Lego SW II. mindenféle gépre. PC-s verzió már lejött, az NDS verzió az nds-roms.com-on szerver-kapacitásprobléma miatt nem jön :)) -
freddirty #11846 Fogod szeretni. :) (32) -
#11845 Miért ne szerethetnéd? Ha 30-40 éves japán férfiak egymást tapossák 1-1 FF rész megjelenésekor, akkor ennyi nekünk is jár nem?
Én még PS2-ön, N-gage-n és Pc-n játszok... amikor időm engedi. -
#11844 LINK
A link amit Csocso a faq-ban adott moonshell-hez nem működik. A fenti linken viszont újabb verziójú moonshell van (1.41). Próbáltátok már?
Tolhatom fel majd nyugodtan az új masinámra? /láma... inkább kérdez és köszöni/
A döbbenet az, hogy FF-re voltam rákkatanva, de addig sem bírom ki :-)
-
#11843 remélem 27 évesen még énis fogom szeretni az ilyet. -
#11842 27 múltam -
rivasz #11841 a 'vén fejjel' az mit jelent? nálam (23) nem sok vénebb van :) -
q2w3 #11840 frissíteni kéne freeman siteján a wifi friends kódokat.Mostmár a Star Fox-on is lehet tolni. -
#11839 ááh én meg a MARIO BASKETBALL-T legalábbis, az angol verziot, spet 11., a japán már kin van asszem -
q2w3 #11838 Én a Zeldát várom -
#11837 Egyértelmű, hogy külföldről rendelem :-) A gépet azt azért nem :-)
"Vén" fejjel jobban várom, hogy FF 3-at DS-en játszhassak, mint a mocimat :-D -
#11836 nincs mit -
petersz #11835 csocso, grat a segédlethez, és köszi, most tettem fel pár rövidebb klipet a kislányomról a DS-emre. Így könnyebben megmutathatom a barátaimnak, szal thx :) -
FFX #11834 amerikában, EU-ban 2007 -
#11833 Nagyon köszi hasznos volt, sőt segítettél dönteni... csak akkor veszek DS-t ha lesz full angol FF. Igen, FF mániás vagyok...igen, ennyire :-)
Ha jól sejtem ez nov. 18 :-( -
#11832 Uhh O_o tényleg nem most... -
CéZé #11831 Nem mostanában... -
#11830 MIkor lesz EUR , USA release?Mert ez így nem az igazi :) -
#11829 jáccott valaki a mario&luigi partner in time-al?
Mire jok azok a bean-ek? (kis X van a földön ahonnan elö lehet kaparni a kis marioluigivel:) -
CéZé #11828 Ilyesmi lesz tőle :) -
#11827 Ha kipróbálod feldobom a backup oldalamra, de akkor nincs menekvés teljes beszámoló pls :-) -
#11826 van patch? link? -
#11825 És próbálta már valaki az angol patch-et hozzá? Nagyon gáz?
petersz: Miket ajánlanál még?
Köszi a válaszokat! -
petersz #11824 Én nem tudok, de lesz itt pár ff fan, akik majd mesélnek. Addig írd be alulra, hogy Fantasy és olvasgasd a korábbi postokat. Az ff mellett vannak még azért nagyon erős staffok a gépre, úgyhogy jól jársz vele. -
#11823 még nincs english FF3, csak átok japán nyelven... de azért van más is, amiért érdemes gépet venned. -
#11822 Tisztelet!
A Final Fantasy III képeket nézegetve úgy döntöttem, hogy jövő héttől NDS tulaj leszek.
Mivel más egyelőre nagyon nem érdekel csak az FF, ezért jó volna ha valaki mesélne pár mondatban a játékról, mivel csak emiatt érdekel a DS.
-
DS LIte #11821 Sziasztok!
Még mindig van egy pár csecsebecsém, ami eladó:
-DS Lite (Fehér) karcmentes, képernyővédőkkel (1,5 hónapos gép) + 2 éves nemzetközi cseregarancia + Tok (38000HUF)
-Animal Crossing: Wild World (Dobozzal) (8000HUF) -
#11820 kérdés, pls help.
mk4 mini kártya mellé most G6 lite van. Az mk4 mini tetején van ugye 1 kapcsoló gba/nds mód. Ha GBA módban van a kapcs, a G6 manüje azonnal indul. Ha NDS módban, akkor ugye bejön a DS lite eredeti menüje ( idő/fényerő,slotok..) ott is ki lehet választani MK4 mini. klikk.
Bejön ugye a fekete képernyő, ahol Press A / B, a "B" lenne az, amikor a gba slotban csücsülő karit kellene inditania, de befagy.... ez4 lite karinál indult a kártya NDS menüje.
Azért lenne fontos, mert gba módban nincs a LITE menüje, és nincs lehetőség állitani pl fényerő, nds módban igy meg nem boot-ol. -
fjfox #11819 hm:) -
#11818 ez4 lite eladóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóó. -
#11817 43$ a kártya, és a postaköltség felével valamint 210 ft-os dollárral számolva 15000 Ft. -
vg #11816 Mennyi? -
#11815 Egy csellengő supercard LITE keresi gazdáját, befogadja valaki? -
petersz #11814 Sziasztok,
öcsém elcserélné a kifogástalan állapotú PSP-jét, 3 eredeti játékkal egy jó állapotban lévő NDS-re, kiegészítve a szükséges kártyákkal. Inkább lite kellene neki. -
q2w3 #11813 Priv ment -
#11812 .: Közhirré tétetik :.
Ma este nosztalgia bulit csapunk NDS fanoknak ( sört mindenki maga mellé tegye ), akik már régen nyomultak Mario Kart-al. Freeman-el dumáltunk mi lenne ha a ma estét egy kis gokart-al ütnénk agyon.
Akinek van kedve egy kis versenyhez azoknak gyülekezés este 20h -tól.
IRC server : EFnet , csati : #mkhun
Aki nem talál IRC-re az majd kap egy linket amiben megkapja a pass-t egy privat chatbox-hoz amiben csak mi leszünk ( ehhez küldjetek egy privát üzit nekem 20h-ig) , de az IRC jobb lenne azért :)
Na ha van kedvetek gyertek Mario Kart-ozni este ..
Lesz TeamSpeak is tehát kommunikálni is tudunk...
-
#11811 GBA-n megy valamelyik moonshell???? pls help.