24434
Nintendo DS/DS Lite
-
rivasz #11890 ennek a shigeru miyamoto-nak milyen kis csíkszeme van :) -
#11889 olvasd újra a kérdést lúzer, és ha van értelmes közlendőd, írd le, ha nincs, rúgd ki végre magad alól a stokit. -
bomlat #11888 -
turho #11887 www.walmart.com? -
vg #11886 Biztos vagyok benne, hogy töredéke a repülőjegy árnának... -
#11885 ismerős megy ámmerikába. tudtok pls webcimwet, ahol megleshetem mennyi most a
GBA SP világosabb változata?
pls hlp.
-
#11884 Most nézem, hogy már megjelent a Nintendo DS Browser japán változata. Próbálta már valaki? -
petersz #11883 köszi, maradok annál. -
vg #11882 -
orkenyid #11881 Én néztem, a dpgtools az egyszerűen szar :)
Akárhogy csinálod, szar lesz a minősége és akad vele.
A batchdpg tökéletes :) -
petersz #11880 én 34 vagyok és sok ds játékkal szívesen játszom.
tinman: hibajavítás + pár új fícsör van az 1.41-ben. feltettem, működik jól.
a dpgtools-t nem néztem (ami ugye valami videobasz), de nekem a video tökéletesen megy a la csocso.
-
#11879 de, ezért ne is vegyél. idősebb magyar a kocsmában fexik. legyen az a példád. -
#11878 A moonshell linkje ami a faq-ban van nem működik.
Írtam egy másikat, de az újabb... szerinted jobb is? /Mert ugye új nem feltétlenül = jobb :-) /
Még semmim... ezért érdeklődök, mert 70 ezerrek játszok és nem akarom, hogy valami ne legyen jó... főleg GBA Final Fantasy-k érdekelnek. -
#11877 mi nem mukodik es miert nem?
mid van??? -
petersz #11876 egy szép, nagy, kövér magyar sztereotípiát sikerült megfogalmaznod. nem. -
stream man #11875 hy a nintendo ds lite a kissebb korosztálynak való??vagy nem....? -
vg #11874 "nintendo updated the sdk cart read routines. wait until flashcard makers fix their loaders then this game will work." -
#11873 lehet addig tolni a GBA változatát. -
#11872 Meg még a Rub Rabbitsnél is.Sztem nem védelem lesz csak firmware frissítés ahogy azt borgi is mondta. ^^ -
vg #11871 A Tetris DS-nél volt ilyen. -
#11870 szerintem az östes kártyára egy firmware frissités lesz a megoldás... optimista vagyok :P
volt ijen uj szupermarionális, nemdeugyebár?! -
vg #11869 "IRC-n azt írják, hogy semmin sem indul egyenlőre a Lego Star Wars :("
Lehet kitaláltak valami jó kis védelmet... -
petersz #11868 kettő slotja van a ds-nek. a felső, a kicsi az nds játékoknak, ide megy a pass, az alsó, nagyobb a gba slot, oda megy a g6, vagy a supercard vagy m3, stb. Ez utóbbiakbol két alaptípus: saját memóriás vagy a másik, amibe még neked kell venned memóriát. -
#11867 a gépbe 2féle kártxya is mehet egyszerre, mind2-őt a gépbe (ds)-be kell amjd pakolni :) -
#11866 Nagyon köszönöm srácok!
Ha G6 lite mellett voksolok, akkor abba kell majd beletennem a Passkey 3 kártyát ? -
petersz #11865 g6 lite-ban van saját memoria, nem kell hozza külön. hátrány: csak 512 van benne. -
CéZé #11864 Ha G6 lite-ot veszel akkor nem kell SD kártya. (nem tudsz belerakni semmit) -
#11863 IRC-n azt írják, hogy semmin sem indul egyenlőre a Lego Star Wars :( -
#11862 Köszönöm!
Olvasom közbe a topic-ot a 76.-oldaltól, de már kifolyik a szemem :-(
Remélem utolsó kérdésem:
Alapgép + G6 Lite + Passkey 3 + 1 GB-os Kingston micro SD kártya + kártyaolvasó kell az örömködéshez? /Eredetiben csak a Final Fantasy III (U) érdekel, remélem ez bocsánatos bűn./
Ha a G6 lite 512 MByte-os akkor is kell vennem micro SD kártyát? -
orkenyid #11861 MK4-key, MK4-mini, Passkey 3, Superpass, stb... - ez mind ugyanaz, ugyanazt tudja...
Play-Yan - szart se ér, csak filmek/mp3 lejátszására jó GBA módban. (még egy GBAMP is sokkal jobb, az pedig csak 2-3e ft, és megy rajta a moonshell)
Kisgabo: RTC csak GBA-hoz kell, DS játékokhoz egyáltalán nem. -
#11860 MK4 key?
Húha... erről még nem is hallottam, pedig napok óta a témára álltam.
Ez újabb, mint a Passkey 3? Hol lehet ilyet venni idehaza? -
petersz #11859 keresd itt deep-et, neki van most eladó origi supercard lite. nem tudom amúgy az hogyan áll gba-kkal. ha jó tudom a gond nélküli gba futtatashoz az m3 ajánlott, de olyan nyilatkozzon inkább aki azt hasznal. -
#11858 G6 lite + MK4 key.
G6 ugyan fix memóriás ( 512 mbyte ) de gyors, real time clock-os, nem akadnak a játékok, és kúltúrált a menüje. -
#11857 pazdet. ez a legos tarwars naggggyon jol néz ki
[csoroga nyála, mertmég nem jött meg a supercard-ja] -
q2w3 #11856 nekem passcard 3 van és nagyon jó.
Az m3 lite-ot nem ismerem nekem a minisd-s van ami a sima ds-be tökéletesen megy. -
#11855 Srácok!
Melyiket vegyem meg /Faq-ot átolvastam!/:
M3 lite? /18k/
vagy
Play-Yan /24k/
vagy
G6 lite 4Gbit /20k/
Gondolom Passkey-ből az NDS Passkey 3-at ajánlott ugye?
Kérlek segítsetek... azért nem kevés pénzről van szó, nem akarok rosszat venni.
/Ami a lényeg pl. hogy a GBA-re megjelent Final Fantasy-k gond nélkül menjenek./
Köszönet! -
petersz #11854 ezt jo lenne megnezni valakinek. van benne vmi dpgtools. -
q2w3 #11853 egyébként akinek m3-ja van az itt tudja megnézni, hogy megy-e a játék és ha igen akkor milyen módban. -
q2w3 #11852 Én most szedtem le a star warst.Nálam se megy. még normal boot-tal sem. -
#11851 supercard progival nemtom átkonvertálni, DSQ file 0:P