Nintendo DS/DS Lite
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ezután már csak wiiiiii kell télen és kész yeehaw
ui: és majd egyszer egy PS3 is !!
www.gamestore.hu MSN: [email protected] twitter.com/gamestorehu
Viva DS lite, már csak 1-2 hét...
Menni fog az amcsi cim is persze. Régiofuggetlen a masina😊
kérdés, mert nagyon kezdõ vagyok utoljára game boy 1.0-ám volt 😊
megvettem a gameparkban a new super mario bros. programot, amerikai verzió, menni fog a gépen? (mondjuk gondolom nem árulnák, ha nem indulna el...)
Gyerünk Csíp, sürgesd a behozatalt, alig várom a kis DS-t 😄
Nyugodtan mehetsz hozz, 35 ért még lehet énis nála veszek liteot ha annyi lesz(kicsit késõbb).
"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"
Nebassz, hogy DS -t akarsz venni 😊 El se hiszem! Annakidején nyomtad a dumát, hogy így felesleges konzol meg úgy most meg...<#nyes>#nyes>
Félre ne érts örülök neki, de ha most sima DS -t vásárolsz meg flash kártyát buta leszel, várd meg a liteot. Kevesebb mint 2 hét.
"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"
Macintosh : iBook, 12\", PowerPC G4 , Mac OS X , 1.33Ghz , ATI Mobility Radeon 9550 Konzol : NES,GameBoy,GameBoyColor,NDS,Micro,Xbox \"I\'m Living In Japan\" ...
De szerintem is felesleges venni, mondtam körbeküldjük postán 😊
Ha ezt kicsit bõvebben kifejtenéd, mert én nem vagyok warezguru és ebbõl kb. a hálókártyát értettem, de a mit, mivel, hogyant azt nem.
ui: M&L PiT nagyon komoly...
Nekem van elado supercard mini sd+passkey2-om.az olcsobb.
Jimi Hendrix
Jimi Hendrix
AA platform: Kameo, Super Mario Galaxy, Jak1, Ratchet, Psychonauts... Live: Byuecee, PSN(US): Dee, PN(JP): Japet / Galaxy Omega Star!
Amúgy a konzoliumos paskey 2 és a linkelt között van egyéb eltérés? (szoftveresen gondolom, vagy kompatibilitás, ilyesmik).
Nagy PS2 szerviz, Slim ps2 szerviz is, SG-n is bizonyított referenciák, minden alaplapba garanciával. Postával is sok éve. Mostantól Budapesten.
Töltsük le az internetet!
Nagy PS2 szerviz, Slim ps2 szerviz is, SG-n is bizonyított referenciák, minden alaplapba garanciával. Postával is sok éve. Mostantól Budapesten.
PSN ID.: Beegabor
Megéri lecserélni a DS akksiját szerintetek erre?
Konzol: GB, GBA, SEGA MD, PSP 5.50 M33, NDS, X360&PS3@100\":D
Na nebassz,ennyire nem lehet olcsó.
HomeTheater: LCD: Sony Bravia KDL-32W4000, A/V: Sony STR-DG710, Speaker: JBL-SCS178 Ps3 ID: GjChriss --->http://playstationlive.hu ---> BETA V0.7!!!!!