Nintendo DS/DS Lite

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

KILLER2
A SUPERCARD is memóriakártyás? És jó a Litehoz?

Töltsük le az internetet!

nekem is fekete lesz a PSP mellé 😊 már csak pár hét, féllábon is kibírom, legfeljebb megírja a bulvársajtó, hogy mégse sikerült,ehehehe
Ezután már csak wiiiiii kell télen és kész yeehaw
ui: és majd egyszer egy PS3 is !!
CHEAPBOY
jah azt igen ma megkaptam, azt hittem priviban irtal😊

www.gamestore.hu MSN: [email protected] twitter.com/gamestorehu

Bizony! Már nagyon várom! Nekem fekete lesz, király lesz a PSP mellett! <#eljen>
rendeltem, aha, meg is köszönted a bizalmat illetve kijavítottad a 35.99Ft-os hibát 😊 az mondjuk igaz, hogy nem kaptam visszaigazoló emailt, se telefont... hmm vagy nem is kell ?! vagy csak a megjelenés elõtt ?!
Viva DS lite, már csak 1-2 hét...
CHEAPBOY
Mijé rendeltél, vagy csak nekem nem tunt fel?😊)

Menni fog az amcsi cim is persze. Régiofuggetlen a masina😊

Sz'tok!

kérdés, mert nagyon kezdõ vagyok utoljára game boy 1.0-ám volt 😊
megvettem a gameparkban a new super mario bros. programot, amerikai verzió, menni fog a gépen? (mondjuk gondolom nem árulnák, ha nem indulna el...)
Gyerünk Csíp, sürgesd a behozatalt, alig várom a kis DS-t 😄
CHEAPBOY
Ismét csak köcce de krug az az ember aki nem kap tolem semmit sem😊

Sheltem
Cheapboy jó arc nála nem lesz semmi problémád. Ha meg lesz problémád elintézi, hogy ne legyen problémád <#vigyor2>

Nyugodtan mehetsz hozz, 35 ért még lehet énis nála veszek liteot ha annyi lesz(kicsit késõbb).

"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"

Sheltem
Csá dude!

Nebassz, hogy DS -t akarsz venni 😊 El se hiszem! Annakidején nyomtad a dumát, hogy így felesleges konzol meg úgy most meg...<#nyes>
Félre ne érts örülök neki, de ha most sima DS -t vásárolsz meg flash kártyát buta leszel, várd meg a liteot. Kevesebb mint 2 hét.

"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"

Én is csak ajánlani tudom 😉

Csibe001
Mi pont tegnap üzleteltünk! 😊
Végre gyarapodott a Castlevania sorozatom. 😛

deep
Én is többször vásároltam nála, teljesen korrekt.
krugman
lehet hogy én is nála veszem . meggondolandó . valakinek van valami véleménye róla ? mert ha pozitivakat mondok róla akkor meggondolom hogy nála vegyem e meg ... 😄😄😄

Macintosh : iBook, 12\", PowerPC G4 , Mac OS X , 1.33Ghz , ATI Mobility Radeon 9550 Konzol : NES,GameBoy,GameBoyColor,NDS,Micro,Xbox \"I\'m Living In Japan\" ...

Igen az újakhoz sajnos nem használható a wifime 😞
De szerintem is felesleges venni, mondtam körbeküldjük postán 😊

Seth
a wifi-s flashme viszont csak az elsõszériás ds-ekhez volt haszálható

PSN ID.: Beegabor

"Egy ralink-es wifi hálókártya tuggya ugyanazt (wifime-vel) és után lehet használni access point-nak is (softAP)"
Ha ezt kicsit bõvebben kifejtenéd, mert én nem vagyok warezguru és ebbõl kb. a hálókártyát értettem, de a mit, mivel, hogyant azt nem.
Én nem akarom megzavarni egyik varez gurut sem, de ha a passkey-t úgyis csak egyszer használjátok - amig flasheltek - akkor miért veszitek meg 8 ezerért? Egy ralink-es wifi hálókártya tuggya ugyanazt (wifime-vel) és után lehet használni access point-nak is (softAP), ráadásul csak 2800 forintba fáj... vagy nem? o_O

ui: M&L PiT nagyon komoly...
Miért, akkor honnan vegyük?
A passkey az jó, a superpass kicsit gyengébb minõségû anyagból van és kicsit szorul...

deep
Én nemrég rendeltem egy passkey-t winsunx-ról és az már új verzió volt, tök jól lehet ki-be rakni.
Miert m3-at vezsel?az mivel jobb a supercardnal?
Nekem van elado supercard mini sd+passkey2-om.az olcsobb.

Jimi Hendrix

18000 + 8000 + memkártya ? <#wow3>

Az M3 Perfect miben jobb mint a SuperCard?
Passkey 2 jo hozza,es tenyleg nehezebb flashelni,jobb szakertobre bizni a flashelest.

Jimi Hendrix

testerlnx
Mintha múltkor azt írta volna vki, hogy a Lite-ot már nem lesz olyan könnyû flashme-zni mint a DS-t... Ez igaz, és a PassKey2 jó hozzá? Vagy várjak a kérdéseimmel még 1 hónapot?

AA platform: Kameo, Super Mario Galaxy, Jak1, Ratchet, Psychonauts... Live: Byuecee, PSN(US): Dee, PN(JP): Japet / Galaxy Omega Star!

Hát, ha ilyen reteszelõs a cucc, akkor persze hogy elbaxódik ha kitépem 😊))
Amúgy a konzoliumos paskey 2 és a linkelt között van egyéb eltérés? (szoftveresen gondolom, vagy kompatibilitás, ilyesmik).

Nagy PS2 szerviz, Slim ps2 szerviz is, SG-n is bizonyított referenciák, minden alaplapba garanciával. Postával is sok éve. Mostantól Budapesten.

KILLER2
Ha rendelek a konzoliumból egy M3 Perfectet (18000 Ft)és egy PassKey 2t (8000 Ft) akkor az kb menniyiben jön ki mindenestül? És egyáltalán megéri innen rendelni?

KILLER2
A technika annyi, hogy úgy kell kivenni mint a sima DS játékot, azaz eltávolítás elõtt be kell nyomni majd utána kivenni. A rossz technika az az, hogy elkezdem kihúzni és ha nem jön erõsebben húzom (kitépem).

És, megosztod velünk, mi a problematika és a technika? 😊

Nagy PS2 szerviz, Slim ps2 szerviz is, SG-n is bizonyított referenciák, minden alaplapba garanciával. Postával is sok éve. Mostantól Budapesten.

Azt nem szívesen kockáztatnám meg 😞
Seth
hát ha nem úgy szeded ki ahogy kell, akkor biztosan elcseszi (mint itt is volt rá példa ugyebár😄), megvan a technikája, amit páran elfelejtenek használni 😄

Ezt hogy érted, mitõl gagyi?
Állítólag ez a superpass tönkreteheti a DS Slotot, más gond nincs vele 😊

Én is supercardot rendeltem csak ezt nem rendeltem hozzá 😊 (mert még buta vagyok a DS-hez 😄DD).

Seth
Hmm, nekem ez van ugyebár a supercard-hoz . Illetve már nemkell szerencsére😄

Kidolgozásra vackabb, vagy a tudásuk sem mindegy ezeknek? Ami passkey2 néven fut a konzolium.hu oldalon például, az miben tér el ettõl?

Olyasmi, de nagyon gagyi a minõsége 😊

Ne viccelj már, ez kilóg belõle 😊

Hmmmm. Mióta van DS-em, ritkán írok ide<#bee1>
Megéri lecserélni a DS akksiját szerintetek erre?

Konzol: GB, GBA, SEGA MD, PSP 5.50 M33, NDS, X360&PS3@100\":D

KILLER2
Hát az nekem most csak a Metroid Prime Hunters edmója van meg mint eredeti.

deep
Nekem meg eredeti játékom lesz hozzá😛
KILLER2
De várom már a fekete Lite megjelenését kishazánkban. Viszont nekem sima M3om lesz hozzá még egy darabig az meg aztán öléggé kilóg

Sheltem
"Prices have been announced at 498 Yuan ($US62) for the full version (4Gbit) and 318 Yuans ($US39) for the DS only version (4Gbit). "

Na nebassz,ennyire nem lehet olcsó.

Sheltem
Vannak errõl a kis csodáról technikai adatok ?

NeoMaN
szerintem te gyengeelméjû pspguru vagy már bocs....

Nexxuss
szóval akkor érdemes nála vennem aszongyátok? hát lehet kipróbálom 😄

HomeTheater: LCD: Sony Bravia KDL-32W4000, A/V: Sony STR-DG710, Speaker: JBL-SCS178 Ps3 ID: GjChriss --->http://playstationlive.hu ---> BETA V0.7!!!!!

kisgabo
bizony, az én pixeles PSP-met is kicserélte. <#worship><#puszi>

CHEAPBOY
Köcce szépen a pozitiv visszajelzést😊))