24434
Nintendo DS/DS Lite
-
#11931 Nem hagytam ki csak nem haladtam annyira előre :)
Egyébként sajnos egyenlőre nem ment M3-on a Megaman.Pedig nagyon jó kis játék lett ez. :( -
q2w3 #11930 KIhagytál egyet az új pokemont az szept 28-án jön japan nyelven.
Mostmár a Zelda is jöhetne. -
rivasz #11929 a saját érdekem nem számít, inkább a többieknek segítettem vón' :) -
#11928 delete :) saját érdekedben is :P -
orkenyid #11927 Szerintem ilyeneket nem kéne idelinkelni... -
#11925 Írj már plz egy kis összefoglalást róla, mert ha olyan gagyi mint a pc-s akkor nem sajnálom hogy nem megy egyenlőre m3-on.Köszi -
rivasz #11924 tényleg működik, most játszom vele. -
rivasz #11923 két jóhír az EZ tulajoknak!
1) működik az ezflash.cn oldal :)
2) a lego star wars-hoz szükséges patch
peace. -
#11922 Érdekes cikk, ismét örülhetünk, hogy jó masinát választottunk ;) :
Hír
No persze a cikk nélkül is örültünk, nemde? -
#11921 Jah! :D Cooking Mama rulz, jó a memóriád :DDD -
#11920 No, kezdhetitek izzítani a DS-t hamarosan beindul a game-dömping. :)
Ma már meg lehet szerezni a Megaman ZX-et.Szerintem nagyon hamarosan lesz a Mario 3on3 plusz DanielT-nek jön a Cooking Mama (asszem ő mondta, hogy ezt kipróbálná).
S még szeptemberben jön néhány, legalábbis IGN szerint.S valószínűleg igaz is mivel a megaman-t mára írták s hopp már van is :)
Kár hogy ez nem igaz a mario-ra mert azt már tegnapra írták. :P
Na jó gamelést!! -
szabzol #11919 Most hogy mondod, mintha valahol olvastam volna még a PSP megjelenése előtt, hogy jönnek a PC-s UDM meghajtók, meg az írható UDM lemezek. Ez valahogy kimaradt.
Bocs az OFF-ért! -
#11918 nem leolvasni, lemezen kérek kópiát. -
#11917 NFSU 2-ben is ez van -
#11916 valóban jó játék, sőtt... angyon bejön. csak az ne mteccik benne hoygha nekem koccannak hátulról akkor 50m-ert "repülök" előre -
szabzol #11915 css! Tudom hogy Te megoldod az ilyen kérdéseket, de az átlag halandóknak (pl én is) ez nehezebben megy. Pedig olyan jó kérdés volt... De kb ennyiből tarthat egy PSP játék másólása (memókarira) is. -
orkenyid #11914 Simán lelehet :)
FWNITRO-val és akármelyik M3 vagy NeoFlash kártyával... -
szabzol #11913 Másolj le nekem egy DS gyári játékot... Mégis mindkettőn létezik a W. -
#11912 nemtudja valaki, van-e olyasmi szintü sms emu ds-re minta nesds? -
#11911 psp?! ijet itt nem szabad mondani.. höhö -
#11910 másolj le nekem egy PSP gyári lemezt.
-
#11909 egy biztos, nincs kijátsz6atlan másolásvédelem. Ez egy alaptétel. -
vg #11908 "Remélhetőleg" -
#11907 Supercard cf-en passme 2-vel nem indul sem a lego star wars, sem a final fantasy 3 (jap). Bár már többször is volt olyan, hogy kb egy hónapig nem indultak el az uj stuffok, és jött egy firmware frissítés, és az megoldotta a dolgot. -
q2w3 #11906 félre pötyögtem -
#11905 van bizony ;) -
rivasz #11904 grafikáLYA lol
nekem tetszett, aranyos a játék -
#11903 Először is grafikája, (nem ly-al) másodszor, szép autóversenyt ne várjál ds-re...
Irányítás ügyben meg ha megszokod akkor irányítható lesz. -
#11902 van ott lóvé... -
q2w3 #11901 Ez nagyon gagyi. Tök szar a grafikálya és az irányítás is szar. -
#11900 Valóban nem túl sok jó van de azért én a Ford Racing-el elvoltam egy darabig. :) -
#11899 eddig autoversenyzős játék, jó nincs ds-re. szvsz. mariokart az nem autoversenyzős :P
valami kolinmekré 2-őt elbirnék viselni :P -
#11898 Ennyire ne várd, sztem csalódni fogsz benne.Igaz még csak 2 versenyt mentem benne de nekem nagyon nem tetszik.Bár lehet a hiba bennem van :P -
#11897 engem érdekelne, de se szkrinsot, se video, se supercard.
namajd jövöhéten -
#11896 Próbáltátok a 0554 - Mini RC Rally-t?Ha igen, akkor kinek hogy tetszik? -
#11895 Tenksz! -
Tomek83 #11894 Itt a link,azt hiszem hogy ami csillaggal van jelölve az nem jó a DShez
http://ralink.rapla.net/ -
#11893 Ja igen, valahol láttam egy listát, ahol szerepeltek az ilyen chipsetes wifi kártyák. Már nem emlékszem a linkjére, nem tudja valaki?
Köszi! -
#11892 Egy gyors kérdés:
Ahhoz, hogy használhassam a wifit (játékokhoz, browseerhez..) elég egy RT25xx chipsetes wifi kártya, és semmi más nem kell?
Előre is köszi! -
vg #11891 Nagyon féltékeny, és egyben irigy itt valaki valakire...