Nintendo DS/DS Lite

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

LOL 😊 Olvasok más fórumokat is mint az sg.hu 😛
http://forum.gbadev.org/viewtopic.php?t=9693

Nexxuss

Freemaan te valami igen hülye vagy 😄 VAzeg csinálok egy céget és megteszlek fõnökévé😛 Honan pics*ból vágot Te ezt témát ennyire???

HomeTheater: LCD: Sony Bravia KDL-32W4000, A/V: Sony STR-DG710, Speaker: JBL-SCS178 Ps3 ID: GjChriss --->http://playstationlive.hu ---> BETA V0.7!!!!!

Nem lenne egy értelmes linked, a lite flasheléséhez? Mit kell összezárni, azt szeretném látni 😊

Nagy PS2 szerviz, Slim ps2 szerviz is, SG-n is bizonyított referenciák, minden alaplapba garanciával. Postával is sok éve. Mostantól Budapesten.

Jaah bocs 😊
A litenál elég könnyen zárlatot lehet okozni flasheléskor sajnos...

A sime ds flasheléséhez képest a lite flashelésére értettem 😊 bocs ha félreérthetõ

Nagy PS2 szerviz, Slim ps2 szerviz is, SG-n is bizonyított referenciák, minden alaplapba garanciával. Postával is sok éve. Mostantól Budapesten.

KILLER2
MItõl bonyolultabb a Lite flashelése?

Töltsük le az internetet!

Ezzel a kártyával nincs semmiféle zárlatveszély.

De jól tudom, hogy a kockázata csak a fokozottabb zárlatveszély?

Jah, inkább ilyet vegyetek mint flasheljétek a lite-ot saját magatok 😊

Szerény véleményem szerint teljesenmind1. A Passme2/SuperPass2 cuccok az újabb DS-re(színesek), valamint a DS Lite gépekhez kellenek.
Igen.
Ja,ehez nem kell eredeti jatek,es jo lite-hoz is,en mar rendeltem is egyet😄.

Jimi Hendrix

unknown nick
Még egy utolsó kérdés Passme2 vagy SuperPass2-t célszerûbb használni?

unknown nick
Ehhez a passkey/superkeyhez kell egy valósan eredeti game cratridge?

Borgi
nekem elég szimpinek tünik eza szupperkey dolog, föleg elmesélések alapján lájtot könyenb ellehet ba.. rontani flashelés közben :$

porki fagyok fállalon

deep
Ez a superkey pont azért lesz jobb, mert nem kell hozzá eredeti játék nem? Illetve õ maga lesz az😊
Most viszanezve eleg szarul fogalmaztam,de most mar ertem😄,koszi az infot.
Ez akkor tok jo mert nem log ki a dsl-bol,nem kell hozza eredeti jatek.
Es akkor igy felesleges falshelni is a ds-t.28 dollar postakoltsegel egyut,
szerintem megeri.

Jimi Hendrix

Dehogyis! A supercard egy flash kártya, amibe kell tenni memória kártyát, és az vezérli a nem éppen legális játékokat/egyébb cuccokat! A passkey/superkey pedig arra jó, átveri a DS-t egy eredeti játékkal amit bele kell tenni a passkey/superkey-ba mintha eredeti játék lenne benne. Ha flasheled a DS-t, akkor nem kell passkey/superkey. Tömören.
😄,de.
Arra jo hogy ne keljen falshelni a dsl-ot,es igy is mukodni fog a super card?

Jimi Hendrix

Ez ugye nem kérdezed komolyan?
Valak itudja hogy lenyegebe ez mire jo?:SuperKey
angol leiras

Jimi Hendrix

Seth
hurrá, most jól megszívatták a kis ferdeszemûeket -_-"

PSN ID.: Beegabor

CHEAPBOY
De mit rinyalunk?

A japanok meg nem kapnak Ford Racing3at, mi pedig zuzzhatjuk😄

www.gamestore.hu MSN: [email protected] twitter.com/gamestorehu

CHEAPBOY
hat ez sajnos mindig igy van😞

CHEAPBOY
igen?

latod sok infot nem tudok rola.

de jol nez ki😊

Petyus_
"de ez nem is az a kiraly RPG"

De. Amennyire én tudom, ez egy teljesértékû RPG, csak parti helyett szörnyeket kell nevelni.. de rendes sztorija lesz.

\"minden arany ami 3 leddel fénylik\" sonydefenseforce.com

Seth
az akkor más, de akkor is többnyire így van, hogy a szupi játékok sose vagy nagy késéssel érkeznek

CHEAPBOY
de ez nem is az a kiraly RPG hanem csak ilyen szornynevelgetos, egymasnak esos bajnoksagos hulyeseg.

Seth
na fogadjunk ez se lesz angolul 2007 közepénél elõbb. Mindíg ez van... -_-

Petyus_

\"minden arany ami 3 leddel fénylik\" sonydefenseforce.com

Nekem CF-van, mert ha az SD-re akarsz játékot tenni, akkor ki kell szedni az egész Supergardot, és én ezt nem akarom, mert féltem a gépem... 😊 Megaztán, én sok játékot kiprobálok, és így tök jó!
Ja supercard-hoz jo.

Jimi Hendrix

Valaki tudja pontosan mire jo a NDS SuperKey?
Ha jol gondolom:az nds slotba kell teni,es igy nem kell megflashelni a ds lite-ot,es nem fog kilogni se a gepbol?ez jo super cardhoz is?elore is thx.

Jimi Hendrix

En supercardnal hasznaltam mindketot,en az sd-re szavazok mindenkepp,de azt kicsit nehezebb kiszedni a ds-bol,de ha nem orankent akarsz rapakolni gameket,akkor az sd,az uj mini sd-adapterhez veszed,akkor konnyebb kiveni mint a cf kartyat.

Jimi Hendrix

unknown nick
Melyik használata az elõnyösebb CF vagy SD?

CSOCSO
nah ma megjott az uj super mario bros😄😄😄 holnap meselek
Köszi!
Foxconn és a gépbolt-ban vettem úgy másfél hónapja...
krugman
mident eladsz majd neken csipiiiiiboj 😄😄😄 . tudod a császárodnak mindent . tudok egy jó üzletet . holnap rendezünk egy ivos versenyt kenny májsztronál . ha leiszlak(a sárga földig 😄 ) akkor ingyen adod a Lite-ot ... 😄😄😄

Macintosh : iBook, 12\", PowerPC G4 , Mac OS X , 1.33Ghz , ATI Mobility Radeon 9550 Konzol : NES,GameBoy,GameBoyColor,NDS,Micro,Xbox \"I\'m Living In Japan\" ...

Oké,sima sd-em van egy 2ev garis alig hasznalt 512-esem kingston 3800ert eladom.ha kell privezz.

Jimi Hendrix

Köszi. 1 gigásat szerzek be azt hiszem.

Rayman😄

Jimi Hendrix

hat ez a video kesz😄,nagyon elett talalva ez nyul,ez a reyman fogott meg idaig a legjobban,mar varom,wiiire

Hat altalaba 64megas egy game,de van 128,32-16 ilyesmik 128megasbol meg nincs olyan sok.

Jimi Hendrix

Mekkora méretû SD-kártyát kezel biztonsággal az SD-s supercard? Van egy 512-es Toshibám, átlag arra mennyi rom fér el? Köszönöm.

KillYou
Tudtok olyan helyet ahol nem vészesek az árak és van EMS es szállitás is?
(vagy valami más gyors olcsó szállitás)

http://www.agumi.hu/

Én élek majd a lehetõséggel valószínûleg, ha ki tudom várni 😊 méghozzá nem ingyen, valami jelképes módon, de megköszönöm anyagilag az illetõnek.

Milyen hálókártya jó erre 2800-ért? A legolcsóbb amit találtam is több mint öt ezer.
KILLER2
Köszi. Amúgy még ráér, mivel még nincs is meg a Lite. Majd ha meglesz és erre is lesz pézem majd akkor.

Töltsük le az internetet!

És jó a Litehoz?
Természetesen!

Memóriakártyás?
<#wilting>

SD Memóriakártyás

CF Memóriakártyás