Nintendo DS/DS Lite
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ket hete volt vervetelem.. teljesen rendben vagyok.... amugy nemtom hogy ha a Ds nel szarul latok akkor a mintornal, kepernyonel tv nel miert nem??
Hát az a legjobb megoldás, hogy flasheled 😊
A Max Media Launcher ugyan azt csinálja mint a passme/stb..., de nem kell hozzá eredeti játék, és pont akkora mint egy ds kártya.
A Max Media Launcher ugyan azt csinálja mint a passme/stb..., de nem kell hozzá eredeti játék, és pont akkora mint egy ds kártya.
Kicsit le vagyok maradva úgy látszik😊
Anno én egy supercard cf-et vettem superpass-al. Enél ezek szerint van jobb megoldás? Mi a legjobb ha nem akarom flash-elni? A max media launcher azmiaz?<#lama>#lama>
Anno én egy supercard cf-et vettem superpass-al. Enél ezek szerint van jobb megoldás? Mi a legjobb ha nem akarom flash-elni? A max media launcher azmiaz?<#lama>#lama>
Ja, ennél ugytom ezt nem kell végigcsinálni...
De szerintem vagy flashelj, vagy vegyél max media launcher-t.
De szerintem vagy flashelj, vagy vegyél max media launcher-t.
Hát ugye elõbb el kell indítani egy xyz.gba file-t a supercardon, utána benyomni a superpass-t, kikapcs-bekapcs és utána lehet betölteni ds játékot.Ennél a mini SD-s cuccnál nem így van?
Szerintem arra mondjak hogy nem kell a flash kartyat ki be szedni ahoz hogy ratudjal tenni a memoria cardra valamit,mert az elol kiszedheto konnyen.
Jimi Hendrix
Nem értem.. hogy ki-be nyomkodni?
Oké,koszi.
Jimi Hendrix
LOL
Alblink: nincs olyan, hogy valami nem kompatiblis SuperKey-el 😊 Annak tök mind1 hogy mi van a GBA slotba, legyen az flashkártya, supercard, m3, akármi, elindítja.
Alblink: nincs olyan, hogy valami nem kompatiblis SuperKey-el 😊 Annak tök mind1 hogy mi van a GBA slotba, legyen az flashkártya, supercard, m3, akármi, elindítja.
Jaja igy a helyes😄.
Superkeyel is kompabitilis lesz?
Meg a megjelenesre vagyok kivancsi😄.
Superkeyel is kompabitilis lesz?
Meg a megjelenesre vagyok kivancsi😄.
Jimi Hendrix
Jaj 1000 bocs, azt hittem a SuperCard minirõl beszélsz 😊
Viszont ez kilóg, mivel akkora, mint egy eredeti GBA kártya... (azok is kilógnak a lite-ból)
Viszont ez kilóg, mivel akkora, mint egy eredeti GBA kártya... (azok is kilógnak a lite-ból)
hö?!
hallod freeman, szvsz ez nem igy van
http://www.winsunx.com/list.php?mod=629
nézd meg ez, ez nem "lités" és oda van irva hogy "
1. The GBA card same size really . and Built-in Mini SD slot ."
ésa litéshez meg az van irva hogy
http://www.winsunx.com/list.php?mod=721#Whats_includes
ehhez hogy "1. Small than the GBA card size really . and Built-in MicroSD(TF) slot ."
Mondjuk ez igy angol nyelvtanilag nem heyles, smaller than-nek kéne lennie, :$ biztos ez benne az átba... átverés.
hallod freeman, szvsz ez nem igy van
http://www.winsunx.com/list.php?mod=629
nézd meg ez, ez nem "lités" és oda van irva hogy "
1. The GBA card same size really . and Built-in Mini SD slot ."
ésa litéshez meg az van irva hogy
ehhez hogy "1. Small than the GBA card size really . and Built-in MicroSD(TF) slot ."
Mondjuk ez igy angol nyelvtanilag nem heyles, smaller than-nek kéne lennie, :$ biztos ez benne az átba... átverés.
porki fagyok fállalon
Ha van valami kep hoyg kilog e vagy sem,akkor egy linket kuldjetek.thx.
Mert en lattam mar olyat ami nem log ki es olyat ami kilog.
mintha itt mar benne lenne a kartya,de ez lehet hogy nem az😄.
Mert en lattam mar olyat ami nem log ki es olyat ami kilog.
mintha itt mar benne lenne a kartya,de ez lehet hogy nem az😄.
Jimi Hendrix
Castlevania?
De, kilóg a liteból, a sima ds-bõl nem lóg ki...
Egyébként pontosan ugyanazt tudja és ugyanaz a kompatibilitása mint a sima supercardnak.
A liteoknál én ugy hallottam nagyon ritka a pixelhibás.
Egyébként pontosan ugyanazt tudja és ugyanaz a kompatibilitása mint a sima supercardnak.
A liteoknál én ugy hallottam nagyon ritka a pixelhibás.
szvsz tonihók nagyonjó, illetve a Gba-ra medal of honor infinenátor (vagy miaz.) illetve a New Super Mario bros 😊 metroid 😊
porki fagyok fállalon
Thx és vmi olyan game-et ami szinte letehetetlen? és nem a nintendogs vagy az animal world/park/ crossing vagy micsoda... illetve nem a mario kart
hja igen, ezaz ami nem log ki a ds litéböl. bár jo lenne téleg valami info, compatibility-jérõl :$
ha nemahragszotok ezt a linket benyomom ide
http://vatera.hu/item/view/real.php?cod=9118610
remélem nem gáz :$
(igen, Litére kell ^^)
ha nemahragszotok ezt a linket benyomom ide
http://vatera.hu/item/view/real.php?cod=9118610
remélem nem gáz :$
(igen, Litére kell ^^)
porki fagyok fállalon
Nincs baj vele nagyon jo,csak en szeretenem ha nem logna ki a gepbol a flash karya,mert sokat hordozom.
Jimi Hendrix
Hát én is bízok benne hogy szépen felzárkózik a PS2 és a GBA mögé jó kis rpgkkel 😊
? Miért lennének azok? Ezt hol olvastad?
A supercarddal mi a gond? (Nekem nincs semmilyen ez gondolom a kérdéseimbõl már kiderült😊
JA micro sd jo bele.nagyon tetcik,remelem konnyeb lesz kiveni mint a super card-ot.
Jimi Hendrix
Egyetertek,de majd jovore remelem jon majd valami jo kis internet wifis rpg.
Borgi:ez az a flash kartya ami nem log ki a dslitebol?valami infot tud rola valaki,milyen memoria kartya kell bele,mindent letud e jatszani stb..
Mert ha ilyen minden tudo kartya akkor tuti rendelek,csak jo lenne tudni a megjelenes idoponjat.
Borgi:ez az a flash kartya ami nem log ki a dslitebol?valami infot tud rola valaki,milyen memoria kartya kell bele,mindent letud e jatszani stb..
Mert ha ilyen minden tudo kartya akkor tuti rendelek,csak jo lenne tudni a megjelenes idoponjat.
Jimi Hendrix
Nekem úgy tûnik még nem igazán indult be az rpg dömping a DS-re, bár igen ígéretes címeken dolgoznak. (Lassan ott tartunk hogy már PSP-re is több rpg lesz mint DS-re.)
Ez miben jobb mint más kártyák, például egy SuperCard?
Hi tudtok olyan játékot mondani ami hasonlít a vmikor a télen megjelenõ Zelda Phantom Hourglass-ra, RPG és legalább olyan jó, mint az.. Final fantasy?? Thx!
Ui: a NSMB mellé kell vmi más is majd 😊
Ui: a NSMB mellé kell vmi más is majd 😊
valaki nem akar ijent rendelni mostanság? :$
föltéve majdha kijön 😛
föltéve majdha kijön 😛
porki fagyok fállalon
Supercard Mini SD-je van valakinek? Olvasom az oldalon, hogy "Work with SuperPass 2 only need to Setup at the first time."
ez azt jelenti, hogy nem kell ki-be nyomkodni, mint a sima sd és cf verziókkal?
ez azt jelenti, hogy nem kell ki-be nyomkodni, mint a sima sd és cf verziókkal?
Nagy esemény szemtanúi lehetnek a kedves egybegyûltek:
Anyagi okok miatt meg kell válnom hõn szeretett Nintendo DS-emtõl(nem, nem Lite-ra kell^^):
SZóval a hírdetés szövege:
Eladó kitûnõ állapotban lévõ, karcmentes Nintendo DS. Dobozával, gyári tartozékokkal(töltõ,karpánt,2 db stylus), Nintendogs programmal, supercard-dal, 512 MB cf memóriával + cheapboynál "felejtõdött" garanciával ^^(2006.02.24.-i vásárlás ha jól emlékszem ^^)
Érdeklõdni emailben([email protected]), telefonon(20/3417424), msn-en(ua,mint email)
Árnak olyan 45k körüli összeget gondoltam
Anyagi okok miatt meg kell válnom hõn szeretett Nintendo DS-emtõl(nem, nem Lite-ra kell^^):
SZóval a hírdetés szövege:
Eladó kitûnõ állapotban lévõ, karcmentes Nintendo DS. Dobozával, gyári tartozékokkal(töltõ,karpánt,2 db stylus), Nintendogs programmal, supercard-dal, 512 MB cf memóriával + cheapboynál "felejtõdött" garanciával ^^(2006.02.24.-i vásárlás ha jól emlékszem ^^)
Érdeklõdni emailben([email protected]), telefonon(20/3417424), msn-en(ua,mint email)
Árnak olyan 45k körüli összeget gondoltam
PSN ID.: Beegabor
Jimi Hendrix
Ugye nem 2 cm-rõl nézed a DS-t? o_O
Szerintem csak az LCD miatt van, hallottam ha sokat nézed, átmeneti "zavarokat" okozhat (mintha pixeles lenne minden akármit is nézel)... bár velem ilyen még nem fordult elõ.
Nexxuss: igen, azokat is fórumon olvastam 😛 Sõt képeket is találsz ha keresel 😊
Nexxuss: igen, azokat is fórumon olvastam 😛 Sõt képeket is találsz ha keresel 😊
<#eljen>#eljen>
Nem igaz!
Na figyi! Ha flash-es a DS-ed: supercard be SELECT-et nyomva tartod, és így kapcsolod be a gépet (ha bekapcsolt, elengedheted)- bejött a menü, itt beállíthatod (ha még nem tetted meg) hogy GBA módban alsó képernyõt használja. Ezután alul ott van, hogy Start GBA game. rányomsz és már megy is minden alul<#taps>#taps><#vigyor5>#vigyor5>
Na figyi! Ha flash-es a DS-ed: supercard be SELECT-et nyomva tartod, és így kapcsolod be a gépet (ha bekapcsolt, elengedheted)- bejött a menü, itt beállíthatod (ha még nem tetted meg) hogy GBA módban alsó képernyõt használja. Ezután alul ott van, hogy Start GBA game. rányomsz és már megy is minden alul<#taps>#taps><#vigyor5>#vigyor5>
Konzol: GB, GBA, SEGA MD, PSP 5.50 M33, NDS, X360&PS3@100\":D
Szerintem kellene csináltatnod egy cukorbetegség vizsgálatot... ezek a tipikus tünetei! Vigyázni kell, mert ha nem veszik idõben észre, hogy esetleg cukros vagy, akár vaksággal, csak valamelyik végtagod amputálásával járhat! Egy vérvételt azthiszem megér ennyit!
es az erdekesseg hogyha a jobb szememet becsukom is el vannak csuszva a betuk, csikok egy-ket mm el!!a jobb szememmel meg kisse homalyosabb minden ... lol
akar azt is mondhatnank hogy szar a szemem de amugy soha nincs baj a szememmel es a szemvizsgalatos tablat is el tudom olvasni rendesen..
akar azt is mondhatnank hogy szar a szemem de amugy soha nincs baj a szememmel es a szemvizsgalatos tablat is el tudom olvasni rendesen..
nah... akkor tehat.. vegre eletemben eloszor jatszottam multiban a DS el.. a mariot toltam egy masik sraccal. uberkiralysag volt.. a masik ami kurvara idegesit hogy annyira de annyira nemjo valami a DS el hogy nemigaz...
szabadterem jatszok csak este 1-2 orat... es ko kemenyen romlik a latasom!
kisse dupla latasom van.. elcsusznak dolgok.. foleg a fenyek es a tukrozodesek, csillanasok stb.. van felirat/tabla amit keptelen vagyok elolvasni miutan jatszottam a DS el.. de amugy meg el tudnam olvasni ( kiprobaltam)
most hazajovok es a betuk el vannak csuszva a mocsimon.... mikor jatszok a ds el ejszaka es felnezek egy szembejovo autora kisse nehezen megy a fokuszalas a fenyre!!!!! velem meg soha nem tortent meg ilyen.. ds el pedig MINDIG!!!!!
volt hogy orakat gugoltam a tv jatek elott a sima szaros tv elott.. de soh nem volt bajom..volt hogy a monitorom elott ultem orakat de semmi.. a Ds nel 1-2 ora utan meghulyul a latasom
szabadterem jatszok csak este 1-2 orat... es ko kemenyen romlik a latasom!
kisse dupla latasom van.. elcsusznak dolgok.. foleg a fenyek es a tukrozodesek, csillanasok stb.. van felirat/tabla amit keptelen vagyok elolvasni miutan jatszottam a DS el.. de amugy meg el tudnam olvasni ( kiprobaltam)
most hazajovok es a betuk el vannak csuszva a mocsimon.... mikor jatszok a ds el ejszaka es felnezek egy szembejovo autora kisse nehezen megy a fokuszalas a fenyre!!!!! velem meg soha nem tortent meg ilyen.. ds el pedig MINDIG!!!!!
volt hogy orakat gugoltam a tv jatek elott a sima szaros tv elott.. de soh nem volt bajom..volt hogy a monitorom elott ultem orakat de semmi.. a Ds nel 1-2 ora utan meghulyul a latasom
Sehogyse.
HA egyre gondolunk akkor a DS menüjében van ilyen (asszem, hogy az elsõ menüpont)
Töltsük le az internetet!
valaki okos megmondja nekem, hogy supercardon gba modothogy tudom ugy beálitani hogy az alsõ képen menjen az eksün?! :$
porki fagyok fállalon
na várjunk- én most nem arra gondoltam, hogy hogy kell használni a supercardot. hanem hogy sézjje bontod az a qrva DS-t. 😛 vagy azt is csak a forum alapján? képek azért vanna remélem😛
HomeTheater: LCD: Sony Bravia KDL-32W4000, A/V: Sony STR-DG710, Speaker: JBL-SCS178 Ps3 ID: GjChriss --->http://playstationlive.hu ---> BETA V0.7!!!!!
Ne lenne ilyen profi az angoltudásom....
Nagy PS2 szerviz, Slim ps2 szerviz is, SG-n is bizonyított referenciák, minden alaplapba garanciával. Postával is sok éve. Mostantól Budapesten.