24434
Nintendo DS/DS Lite
-
#23274 10 fonttal dragabb mint a dsi.
-
#23273 valaki vett már XL gépet? 50k a legolcsóbb? /majd egy wii ára.../
pörög ám a topik. -
#23272 Még elvileg nem sok ilyen van de hamarosan valószínűleg több is lesz. :)
Honnan lehet "kissé nem eredeti de nagyon hasonló" verziót kapni? :P -
#23271 Kijött a Sonic Classic Collection - hát csalódás :(
A játékok szaggatnak, képhibák mindenütt, és mintha torz lenne az egész, gondolom a képarányváltás miatt.
M+ Real-en próbáltam ki, másvalaki más kártyán tapasztalt hasonló hibákat, esetleg eredetin? -
#23270 Milyen olyan gamma van, amivel speckó dolgokat lehet csinálni a kamerával? -
kozmiviktor #23269 Eladó egy Guitar Hero On Tour nevezetű játék cakkom meg pakkom eladó :D
Ajánlatokat várok :) -
#23268 Ha a DS lite-om ideért akkor ez is, szerintem. -
#23267 hopsz.... elképzelhető, hogy cserélem a dsi-t xl-re... -
Csokis #23266 Vámot nem kellene fizetned rá, de hogy törés nélkül ideérne?! -
Csokis #23265 Hoppá, megy az európai DSi XL-el az AceKard 2i! -
#23264 szerintetek egy ilyen masina hazaérne törés, vám nélkül? -
#23263 ri4 gold kari /kártyaolvasóval, tokkal, új. dsi 1.4 ready / 2500 pengő, privizz ha kell. -
#23262 na elindultak, és még van supercard... asszem azt még zsákolok, mert gép /ds/nélkül is megy a fw upgréd, mielőtt kinyirják ezeket is. -
#23261 10től 22ig szabin voltak... spring festival... aztán leállt az oldal.
mint mondottam, most söprik ki a warezkarikat, vagy lehúzták a rolót. -
#23260 Nekem is kb ilyen gyorsan megjött a második rendelésem tőlük. De ez a mostani... 15-én kifizettem PayPal-on, arról jött is visszaigazolás, de hogy feladta volna postán arról nem jött e-mail a mai napig :S -
sadranyica #23259 Szétfújtam már az egészet! Meg tapsoltam mindnet csináltam :D Valami más ötlet? Nem jó sehol a mic.... -
Tomek83 #23258 Probáld ki más játéknál,hogy működik-e a mikrofon,mert valószínűleg azzal van a baj. Vagy rosszul fújtál bele:) -
sadranyica #23257 Sziasztok. Éppen a Zelda: Phantom hourglassal játszok , és kellene használni a mikrofont egy résznél. De nem reagál. A főmenüben lefuttattam a mic tesztet (a játék optionban) , de semmi, nem is érzékeli. Mi miatt lehet ez? R4-es karim van, azon belül meg ez a fajta http://www.r4i-sdhc.com/indexe.asp
A segítséget előre is köszönöm.
Üdv: Sadranyica -
#23256 oldalkarbantartás. /elvileg, v most pucolják ki a nintendo karikat / nekem 22-én feladták, és tegnap megjött...
ien se vót még. -
#23255 Mi történt a taobaodao.com-al?
Másnak is van folyamatban lévő rendelése tőlük? -
Csokis #23254 Kijött a Sonic & SEGA All-Stars Racing! PC-n játszottam a mai nap vele, ott nagyon jó! Remélem DS-en hasonlóan jó lesz. -
#23253 Kis füzeteket nem tudtok amik be vannak scannelve? Én eddig egy oldalt találtam, de lehetne rajta több is: www.replacementdocs.com -
Nuki #23252 Szóval a dealextreme is ezért áll már mióta... -
#23251 Az még hagyján, de hogy egyfolytában ugyan az a monoton harc, csekély variálási esély, elmennek 3 hónapra edzeni erre mikor újra rájuk kerül a sor ugyan olyan béna szintü, aztán akkor fejlődik amíg kijutsz az erdőből. És jon 23x ugyan az a 2 szörny... Origins-t majd után én is megpróbálom. -
#23250 Én meg a Dragon Ball Origins- t is megnézném. A Sonic RPG- vel játszott valaki? -
#23249 Biztos jó kis RPG csak az a baj, hogy a karaktereket meg a történetet már ismerjük. De attól még megnézem én is és majd végigviszem. -
#23248 Én már régóta a Dragon Ball Attack of the saiyanson élek, de már nagyon unom. Viszont csak azért is kijátszom. -
#23247 Ja. Én is észrevettem hogy senki se ír. Én most nem játszok semmivel, majd ha meglesz az R4 kártya. Pedig mindig megnyitom az oldalt amikor fellépek a netre... -
#23246 naná, amíg nem végeztem a Miles Edgeworthtel, addi gnm ejövök vissza :P -
PaSe3 #23245 Mindenki nyomja DS-ét vagy egyéb konzolját? Már tegnap óta semmi új komment nincs... -
#23244 Hagyd már, úgy tanul a gyerek, ha kérdez.
Kory: ERRRRRRRETNEK BOSZORKA, GRÖÁÁÁRR :) -
#23243 ÉN! Nekem nincs is DS-em :D -
PaSe3 #23242 Azért a kettő nem teljesen ugyanaz. Miért ki nem warezol DS-en? -
#23241 tanulással nincs gond, ebbe belefér a tömöritő programok megismerése is.
de ennyi erővel, az autófeltörési praktikák is tanulásnak minősíthetőek. -
PaSe3 #23240 Gondoltam a DS-es tesókat kérdezem meg erről. De én azt hittem, hogy két fajta formátum létezik, azt nem, hogy a 7z tömörített. De azért él az ember, hogy tanuljon, nem? -
#23239 warezolni lenne eszed, de google 7z... -
PaSe3 #23238 Jó, kösz. Csak tudni akartam. Most már ennyivel okosabb lettem. Tényleg nem tudtam, hogy az tömörített (7z) fájl. -
#23237 Nem értem, mit görcsölsz ezen, a 7z egy tömörített állomány (mint a rar vagy a zip), abban is csak egy nds fájl van... Ha alapból nem játssza a kártya, legfeljebb kibontod és kész. -
PaSe3 #23236 Van itt még valaki, aki megtudja nekem válaszolni azt a kérdést, hogy mindegy-e a kiterjesztés (7z; nds)? Tehát ha warez kártyám lesz, akkor lejátssza mindkettőt? -
sanyi150 #23235 Sziasztok!
Nintendo DS-re eladók az alábbi bontatlan játékok:
Guitar Hero on Tour Modern Hits (játék + Guitar Grip) 4500 Ft
Guitar Hero on Tore Decades (játék + Guitar Grip) 4500 Ft
Professor Layton and the Curious Village 3500 Ft
Emailben ([email protected]) vagy telefonon (06-70-253-7763) érdeklődjetek