Nintendo DS/DS Lite
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
egyébként meg paypal-on keresztül megy a dolog, így visszakérheted a pénzt mivel nem kaptál még csomagot már jó ideje...(asszem)
http://pspfilez.extra.hu/
már inkább több kisebb rendelést tolok, mint 1 nagyobbat, ha már ingyen van a posta. de az utolsó 3 cuccom, sehol.
asszem megpróbálok egy másik helyet, 7 usd ugyan a posta /van free akció is/ de talán megkapom végre. ( www.digimartz.com )
Konzol: Atari7800,Amstrad GX4000,MS,GG,MD,Amiga CD32,NES,SNES,N64,GB,GBC,GBA,GBA SP,GBM,DS,DSL,DSi, Watara Supervision,GP2X F100+Caanoo+craddle,Dingoo A320,JXD S601.
https://www.youtube.com/shorts/zECTF2H8Jp8
Nekem is pont akkor küldték el!! 😄
Neked még nem jött semmi? :S Mert nekem sajnos nem. De remélem, hogy a jövõhéten már fog jönni. 😊
Bye!
\"A zsenialitás és a hülyeség között az a különbség, hogy az előbbinek határai vannak.\", Albert Einstein
-eredeti guitar hero on tourral+(Guitar hero adapter)A kártyának köszönhetõen fut rajta az összes guitar heros új játék(pl. Band Hero) az-az egyik kedvencem abban énekelgetni is lehet 😄
-R4 DS kártya letöltött gammák,videók,zenék futtatása
-2gb memória tárhely
-Kijelzõvédõ fólia,Guitar heros skin
-Mindent túlélõ tok dobálhatod is ha akarod vasból van vagy nem tom mibõl 😄
-Alaptartozékok meg vannak (töltõ,doboz,stylus)
Eladás oka anyagi gond. 😞
Irányár: 23000Ft
Ha veszek egy uj DSi-t, melyik hozza a legjobb cucc (talan az AK2?) amivel tudok jatszani, videot es dokumentumot nezni? Nem erdekel semmi emulacio meg regi jatek.
Van egyaltalan megbizhato megoldas a letoltott jatekokhoz?
https://www.youtube.com/shorts/zECTF2H8Jp8
5200+sAM2 AMD A64 nF570 MSI K9N SLI-2F 4gb kingmax 800mhz x1950xt 256mb gddr3 250 gb samsung sata 2 + 200gb maxtor. DELL 19\" trinitron crt. Thomson home theater audio video receiver dpl570ht
a naponta árú/rendelési változás meg a hihetetlen mennyiségû megrendelések miatt van(kari)..már én is belefutottam ebbe....
http://pspfilez.extra.hu/
Aki még nem próbálta,vessen rá egy pillantást!
m3 zero állapota naponta változik, hol rendelhetõ, hol back ordered.
ez egy másik rendelgetõs hely, de a az ajánlott légiposta +7 dolcsi link.
Elõre is köszönöm!
Live! gamertag: Holden HUN | Forza Juve!
Bar csak mult heten jott meg, megis mar a harmadik vilagban vagyok, de borzalmasan uresnek erzem ezt a resszt. Csak en erzek igy?
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
én még megkináltam a dsi-t egy speedlink védõtokkal, és úton van /qvva deal../ a pokemonos védõfólia, amit körberagacsolhatok a gépen, hogy ne legyen kopás.... nyomógombok kürül randa volt idõvel a lite is.
De elõbb ez megy bele, ha végre megérkezik.
De a play-asia által feladott játék legalább már eljött onnét.
Fonok.Ki az a corporation?
szerintetek miért nincs komment az m3 zero cuccnál? hamis cucc, vagy nincs vele gond? inkább esetleg ez5i?
Xbox Live gamertag: kilencnad
Vettem olcsón pár 256-os miniSD-t magában, azokhoz kellettek.
Konzol: Atari7800,Amstrad GX4000,MS,GG,MD,Amiga CD32,NES,SNES,N64,GB,GBC,GBA,GBA SP,GBM,DS,DSL,DSi, Watara Supervision,GP2X F100+Caanoo+craddle,Dingoo A320,JXD S601.
én m3 zero karin agyalok, csak valamit variáltak vele, ahogy most a supercard dsi vel...
Közben elkeseredésemben megrendeltem újra a miniSD adaptereket.
Most majd lesz belõle egy pár fölösleg.
Amúgy amióta a postás az ajtó elé dobva hagyta az ajánlott küldeményemet, már semmin sem csodálkozom.
szép, ha már a reg postát is nyulná a posta. bár..
Asszem van egy kis fejetlenség így karácsony tájékán...
baró. <#szomoru2>#szomoru2>
De én nagyon köszönöm, ez a clear rom volt a ludas egyébként.
Amúgy M3 DS Simply kártya van benne, amibe megy a mikro sd.