24434
Nintendo DS/DS Lite
  • Tetsuo
    10 fonttal dragabb mint a dsi.
  • kisgabo
    valaki vett már XL gépet? 50k a legolcsóbb? /majd egy wii ára.../

pörög ám a topik.
  • Simaji
    Még elvileg nem sok ilyen van de hamarosan valószínűleg több is lesz. :)

Honnan lehet "kissé nem eredeti de nagyon hasonló" verziót kapni? :P
  • Beast Machine
    Kijött a Sonic Classic Collection - hát csalódás :(

A játékok szaggatnak, képhibák mindenütt, és mintha torz lenne az egész, gondolom a képarányváltás miatt.

M+ Real-en próbáltam ki, másvalaki más kártyán tapasztalt hasonló hibákat, esetleg eredetin?
  • cloud.strife
    Milyen olyan gamma van, amivel speckó dolgokat lehet csinálni a kamerával?
  • kozmiviktor
    Eladó egy Guitar Hero On Tour nevezetű játék cakkom meg pakkom eladó :D
    Ajánlatokat várok :)
  • ArsenalForever
    Ha a DS lite-om ideért akkor ez is, szerintem.
  • kisgabo
    hopsz.... elképzelhető, hogy cserélem a dsi-t xl-re...
  • Csokis
    Vámot nem kellene fizetned rá, de hogy törés nélkül ideérne?!
  • Csokis
    Hoppá, megy az európai DSi XL-el az AceKard 2i!
  • kisgabo
    szerintetek egy ilyen masina hazaérne törés, vám nélkül?
  • kisgabo
    ri4 gold kari /kártyaolvasóval, tokkal, új. dsi 1.4 ready / 2500 pengő, privizz ha kell.
  • kisgabo
    na elindultak, és még van supercard... asszem azt még zsákolok, mert gép /ds/nélkül is megy a fw upgréd, mielőtt kinyirják ezeket is.
  • kisgabo
    10től 22ig szabin voltak... spring festival... aztán leállt az oldal.

mint mondottam, most söprik ki a warezkarikat, vagy lehúzták a rolót.
  • ArsenalForever
    Nekem is kb ilyen gyorsan megjött a második rendelésem tőlük. De ez a mostani... 15-én kifizettem PayPal-on, arról jött is visszaigazolás, de hogy feladta volna postán arról nem jött e-mail a mai napig :S
  • sadranyica
    Szétfújtam már az egészet! Meg tapsoltam mindnet csináltam :D Valami más ötlet? Nem jó sehol a mic....
  • Tomek83
    Probáld ki más játéknál,hogy működik-e a mikrofon,mert valószínűleg azzal van a baj. Vagy rosszul fújtál bele:)
  • sadranyica
    Sziasztok. Éppen a Zelda: Phantom hourglassal játszok , és kellene használni a mikrofont egy résznél. De nem reagál. A főmenüben lefuttattam a mic tesztet (a játék optionban) , de semmi, nem is érzékeli. Mi miatt lehet ez? R4-es karim van, azon belül meg ez a fajta http://www.r4i-sdhc.com/indexe.asp

A segítséget előre is köszönöm.

Üdv: Sadranyica
  • kisgabo
    oldalkarbantartás. /elvileg, v most pucolják ki a nintendo karikat / nekem 22-én feladták, és tegnap megjött...

ien se vót még.
  • ArsenalForever
    Mi történt a taobaodao.com-al?
    Másnak is van folyamatban lévő rendelése tőlük?
  • Csokis
    Kijött a Sonic & SEGA All-Stars Racing! PC-n játszottam a mai nap vele, ott nagyon jó! Remélem DS-en hasonlóan jó lesz.
  • TidusX
    Kis füzeteket nem tudtok amik be vannak scannelve? Én eddig egy oldalt találtam, de lehetne rajta több is: www.replacementdocs.com
  • Nuki
    Szóval a dealextreme is ezért áll már mióta...
  • ArsenalForever
    Az még hagyján, de hogy egyfolytában ugyan az a monoton harc, csekély variálási esély, elmennek 3 hónapra edzeni erre mikor újra rájuk kerül a sor ugyan olyan béna szintü, aztán akkor fejlődik amíg kijutsz az erdőből. És jon 23x ugyan az a 2 szörny... Origins-t majd után én is megpróbálom.
  • TidusX
    Én meg a Dragon Ball Origins- t is megnézném. A Sonic RPG- vel játszott valaki?
  • TidusX
    Biztos jó kis RPG csak az a baj, hogy a karaktereket meg a történetet már ismerjük. De attól még megnézem én is és majd végigviszem.
  • ArsenalForever
    Én már régóta a Dragon Ball Attack of the saiyanson élek, de már nagyon unom. Viszont csak azért is kijátszom.
  • TidusX
    Ja. Én is észrevettem hogy senki se ír. Én most nem játszok semmivel, majd ha meglesz az R4 kártya. Pedig mindig megnyitom az oldalt amikor fellépek a netre...
  • Beast Machine
    naná, amíg nem végeztem a Miles Edgeworthtel, addi gnm ejövök vissza :P
  • PaSe3
    Mindenki nyomja DS-ét vagy egyéb konzolját? Már tegnap óta semmi új komment nincs...
  • Beast Machine
    Hagyd már, úgy tanul a gyerek, ha kérdez.

Kory: ERRRRRRRETNEK BOSZORKA, GRÖÁÁÁRR :)
  • koryne
    ÉN! Nekem nincs is DS-em :D
  • PaSe3
    Azért a kettő nem teljesen ugyanaz. Miért ki nem warezol DS-en?
  • kisgabo
    tanulással nincs gond, ebbe belefér a tömöritő programok megismerése is.

de ennyi erővel, az autófeltörési praktikák is tanulásnak minősíthetőek.
  • PaSe3
    Gondoltam a DS-es tesókat kérdezem meg erről. De én azt hittem, hogy két fajta formátum létezik, azt nem, hogy a 7z tömörített. De azért él az ember, hogy tanuljon, nem?
  • kisgabo
    warezolni lenne eszed, de google 7z...
  • PaSe3
    Jó, kösz. Csak tudni akartam. Most már ennyivel okosabb lettem. Tényleg nem tudtam, hogy az tömörített (7z) fájl.
  • koryne
    Nem értem, mit görcsölsz ezen, a 7z egy tömörített állomány (mint a rar vagy a zip), abban is csak egy nds fájl van... Ha alapból nem játssza a kártya, legfeljebb kibontod és kész.
  • PaSe3
    Van itt még valaki, aki megtudja nekem válaszolni azt a kérdést, hogy mindegy-e a kiterjesztés (7z; nds)? Tehát ha warez kártyám lesz, akkor lejátssza mindkettőt?
  • sanyi150
    Sziasztok!

Nintendo DS-re eladók az alábbi bontatlan játékok:

Guitar Hero on Tour Modern Hits (játék + Guitar Grip) 4500 Ft
    Guitar Hero on Tore Decades (játék + Guitar Grip) 4500 Ft
    Professor Layton and the Curious Village 3500 Ft

Emailben ([email protected]) vagy telefonon (06-70-253-7763) érdeklődjetek