Nintendo DS/DS Lite

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nagyon sokat adnék ha tini lehetnék... ^_^ el tudnád intézni??? lécci lécci lécci... most viszont azon gondolkodom, hogy mi "sérthetett" téged ennyire abban amit írtam hogy elkezdessz személyeskedni... az hogy varezolsz? o_O
Csibe001
Szerintem simán megérne annyit ne értsd félre csak sokan olcsóbban árulják,igaz sc nélkül. 😊 Meg mondjuk egybe nem nagyon akarják venni sztem mármint sok egybe kiadni 45e FT-ot.Legalábbis nekem az lenne. 😊

Seth
Szerinted mennyit érne...?

PSN ID.: Beegabor

Ja és akit érdekel a DS programozása, szivesen segítek!
Ha komolyan gondolod a programozást, érdemes hozzá beszerezni egy wifime kompatibilis kártyát. Ja és egy ezzel mûködõ magickey2/3 se árt 😉

Aha igen én is azért használok DS emulátort hogy jáccak vele másolt játékokkal. <#idiota>

Csibe001
Még mindig nem sikerült eladnod? O_o
Túl sokat kérsz érte szerintem 😊

Gratulálok! <#eljen>
Seth
Ha vkinek, vagy ismerõsének kéne 40-45k körüli áron DS(flashme lite-tal, szabályozható fényerõvel^^), supercard-dal, 512 cf memóval az szóljon oké?? ^^

PSN ID.: Beegabor

deep
Hát a kézikonzol szvsz is arra van, hogy az ember hurcibálja. Legalábbis erre találták ki. Én a saját keresetembõl vettem mindenem, vigyázok is rá, de azért viszem magammal majd a Lite-ot, ahogy a 100e ft-os PSP-t is hurcolásztam.
Nem vagyok az, de baromságokra mit írjak?
Nexxuss
TE miért vagy mindig ilyen arrogáns??

HomeTheater: LCD: Sony Bravia KDL-32W4000, A/V: Sony STR-DG710, Speaker: JBL-SCS178 Ps3 ID: GjChriss --->http://playstationlive.hu ---> BETA V0.7!!!!!

"Érdekes hogy egy kézikonzolt nem viszel magaddal holott azt éppen arra tervezték."

Ki mondta, hogy erre tervezték? De tudod mit! Vegyel egy ilyen "kézikonzolt" 40e forintért, hozzá játékot 10e forintért, esetleg Flaskártyát meg passkeyt úgy 30e forintért, de úgy, hogy TE dolgozol meg érte, és akkor kiváncsi leszek, hogy hova cipeled egyáltalán, és, hogy mennyire vigyázol rá... <#wilting> Amúgy ne haragudj, de egy tinivel nem fogok ilyesmirõl vitatkozni! A másik pedig, ha tudnál olvasni, akkor észreveheteted volna, hogy én GBA emulátort írtam, amin pedig szerény tudásom szerint nincs touchscreen(amúgy ez egy egérrel simán emulálható lesz DS játékoknál).
KILLER2
Az jöhet!

Töltsük le az internetet!

guardian hero
Kész játékok moddolása nem igazán lehetséges, de majd írok egy olyan FPS-t ami után nem is akarsz majd Metroiddal játszani 😄D

Xbox Live Gamertag: HUN Guardian PSN ID: HUN_Immortal jatekaim.hu: Guardian Hero

guardian hero
dsdev.org, a fórumban vannak jó kis linkek, ott érdemes szétnézni 😊

Xbox Live Gamertag: HUN Guardian PSN ID: HUN_Immortal jatekaim.hu: Guardian Hero

KILLER2
Ha megtanulsz játékot készííten akkor írd már át a Metroid Fusiont olyanra, hogy lehetssen a pálcikával is célozni ok? Meg esetleg néhány új fegyver meg egy-két új szekter, sõt akár magyarra is lefordíthatnád : )

Töltsük le az internetet!

deep
Engem is érdekelne a DS programozása😊
Hol lehet utánanézni?
guardian hero
Én pont most tanulom a DS programozását, és nagyon kell hozzá az emulátor.

Ezenkívül nagyon kell a játékok kipróbálásához is, ha már demó letöltési lehetõség nincsen. Mégiscsak sok ezer forintos beruházásról van szó.

Egyébként tapasztalataim szerint a GBA emulátort is azok használták nagyrészt, akik:

a) volt GBA-juk
b) tervezték GBA vételét, de elõtt megnéztek pár játékot

A touchscreen meg teljesen jól emulálható egérrel, a mikrofont meg kevés játék használja ki, de az is simán megoldható. Az meg nem sokat számít, hogy pár spéci, kártyába épített hardver nem lesz emulálva, hiszen az csak néhány játékot érint.

Érdekes hogy egy kézikonzolt nem viszel magaddal holott azt éppen arra tervezték. A másik hogy a GBA kijelzõ+marék gomb, se mikrofon, se touchscreen (amiket nehezebb emulálni) de pl a warioware twisted-et - ami egy GBA gém - hogyan emulálod? o_O ((gyk. mozgásérzékelõ szenzor van benne))
Az én olvasatomban az emuláció 99%-ban azonos az übergagyi varezzel, ahol már a konzolt SE akarja megvenni az illetõ. És ne gyertek nekem a fejlesztéssel mert itt a környéken (szvsz) senki nem tud programozni se GBA-t se DS-t...
Azért lenne... én szoktam játszani itt melóban PC-n GBA játékokkal, miközben megtehetném DS-en is, de az otthon van.
guardian hero
dehogynem

És értelme se sok lenne...
köszönöm a választ.
Sajnos jelenleg még nincs ilyen.
Sziasztok.Tud nekem vki mondani MÜKÖDÕ NDS emulátort?nagyon mcköszönném.Plz fontos lenne.
Nexxuss
öö utána már énis észrevettem hogy is 😄 bocsii😄

HomeTheater: LCD: Sony Bravia KDL-32W4000, A/V: Sony STR-DG710, Speaker: JBL-SCS178 Ps3 ID: GjChriss --->http://playstationlive.hu ---> BETA V0.7!!!!!

En is,nekem az unreal t jott be,az egyet megcsinalhatnak ilyen metroid szuntu multi gamenek.bar nincs sok esely ra😄.

Jimi Hendrix

Rip
Lesz DoomDS is, csak iszonyú lassan készülget 😞

DoomDS

Nem halott az, mi fekszik örökkön, a halál sem ér át végtelen id?kön. retro.web4.hu

Én utáltam a Quake játékot. <#szomoru1>
guardian hero
tudom, ezért írtam, hogy a Duke is...

Nexxuss
a kvék is

guardian hero
DS Quake

Egész ígéretes a project... mondjuk akkor már inkább a Duke Nukem 3D-t kéne portolni, az is nyílt forráskódú már...

Sheltem
Ebben az esetben igaza van😊

"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"

Borgi
biztos supercardra gyüjt 😛

porki fagyok fállalon

Sheltem
Én a Kirby -t semmi pénzért el nem adnám a helyedben.
Az az a típusú játék amit x év múlva is simán elõveszel akár egy buszon is.
Félre ne értsd nem beleszólni akarok, csak meg ne bánd.

"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"

Sziasztok !

Lenne pár eladó játékom:

Mario 64 Ds : 5.000ft.-
Kirby:Canvas curse : 5.000ft.-
Animal Crossing:Wild world : 6.000ft.-

Ha érdekel akkor írj üzenetet: [email protected]

Nekem is elõfordul néha. Egyszerûen elfárad a szemed. Aludj többet, és minél kevesebb mesterséges fényt (pláne neon) használj!

Konzol: GB, GBA, SEGA MD, PSP 5.50 M33, NDS, X360&PS3@100\":D

En regel olvastam hogy nem art a jatekok kozbe,feloras szuneteket tartani,es megmosni a szemunket😄.Akinek latas gondjai vannak annak mindenkepp.

Jimi Hendrix

Csibe001
Akkor lehet családi vonás 😛

😊
Szerintem az lehet, amit mondtam, hogy "ottmarad" az LCD rácsozatának a képe a szemedbe, és attól nem látsz rendesen. Pislogni is kell néha játék közben 😛

CSOCSO
az ocsem aszonta hogy neki is volt ilyenje... holnap veszek ds liteot...
CSOCSO
fogalmam sincs. mostmar vagy a harmadik hete hogy jatszom par napot este a szabadban... es MINDIG kivetel nelkul kisse kikeszul a szemem... az egyik este azt elolvastam amit a haverom nemtudott..szal amugy jo a szemem.. nemtom mi lehet a DS el..😞 mondjuk fogalma sincs mi lesz ha kijatszom a super mariot mert nemtok mas jatekot amivel jatszanek szivesen
Velem se fordult elõ még sose ilyen hogy ne tudtam volna utána valamit elolvasni...

Csibe001
Körbe kell érdeklõdni, hogy más tapasztalja e ezt a jelenséget mint amit te.Hm?
Nálam ilyen még nem jelentkezett.Max akkor látok úgy ahogy te ha másnaposan gépezek de akkor mindent homályosan látok szinte 😛

Hát akkor passz... tuti nem a DS-el van a gond 😛
Max annyi lehet a különbség, hogy a DS-nél távolabb vannak a képpontok egymástól és vastagabb közöttük a fekete vonal. Egyébként teljesen ugyanaz a mûködése mint egy LCD monitornak...

Igen.

CSOCSO
mar mondtam... monitorokkal nincs bajom
mostis egy lcd-n gepezek..
CSOCSO
altalaban masfel araszrol nezem... azaz rafektetem a kezem a hasamra.. mikor meg mar keszen vagyok akkor az olembe teszem..
Mondom próbálj ki egy LCD monitort, hátha csak arra vagy valahogy érzékeny 😊

Borgi
teáht detto ugyanaz minta superkey? :$

porki fagyok fállalon