24434
Nintendo DS/DS Lite
-
rivasz #12011 köszönjük! -
#12010 "-plusz én is eladó vagyok, "kiverjük egymásnak, de semmi buzulás!" :D (Torrente, a törvény kétbalkeze)"
ez tecett ;)
soksikerta zenekarnak :O -
#12009 jaja,az uccso kivetelével a összes szobákban van.
Az uccso meg ott,ahhol át lehet kuszni 3 (vagy 4?) oszlopnál a rajtuk levö likakon,mint normál emberke.
Bár utána kissé benehezedik a játék:P -
#12008 Köszi -
rivasz #12007 killer, úgy emlékszem, abban a küldiben a 4db guardiant kell megkeresned, viszont csak akkor bújnak elő, ha nem a ZX öltözetben vagy, hanem "civilben". ha meglátnak kékben, elbújnak máshová. -
rivasz #12006 Sajnálatos módon meg kell válnom hófehér DS Lite-omtól, mert nekiindult a zenekarunk és kell minden cash (ez jóhír:) Ha valakit érdekel itt, írjon nyugodtan;
-2006.06.23-án átvett gép, 12 hónap garancia, dobozok
-abszolút karcmentes, szemem fénye volt
-backup futtatási lehetőség :P (passcard 3; ez4lite; kingmax 256mb microsd)
-minden elérhető rom dvd-ken (NDS + GBA is) + eredeti Mario Kart (NDS) és Super Street Fighter Revival II (GBA)
-plusz én is eladó vagyok, "kiverjük egymásnak, de semmi buzulás!" :D (Torrente, a törvény kétbalkeze)
60k körül gondoltam, remélem reális ár. peace. -
#12005 Kéne kis segítség MegaMan ZXben és nem akarok emiatt új topicot nyitni szóval itt teszem fel.
A Pass the Test küldetésben mit kell csinálni (első küldetés amit te választasz)? Már 2 napja keresgélek benne, de eddig semmit nem találtam. -
#12004 nem roxxxxxx játék,de lehet ezzel a belepiszkálástol,eléggé durva hibák vannak benne. -
szabzol #12003 Köszönöm! Működik. -
#12002 de itt
És ezzel megyis,igaz a SD verziot probáltam. -
szabzol #12001 Csak SD-s suoercard-hoz jó a patch:(
CF-es nincs valahol? -
CéZé #12000 Valamit elszúrhattam, mert csak két fehér képernyőm van. No mindegy lényeg, hogy G6-on megy :) -
#11999 megy? -
CéZé #11998 kösz -
#11997 itten -
CéZé #11996 Hol? -
#11995 nemnem,lego sw-hez van pecs (meg a harvest moonhoz is).
-
orkenyid #11994 Ez jobb: http://www.supercard.tk -
CéZé #11993 Itt kiválasztod, hogy mid van és letöltöd hozzá ami kell. Sajnos elég régen frissítettek. -
#11992 nem jo -
#11991 Open Season kint van, de szerintem elég felejtős... -
szabzol #11990 Supercard software-el. Letölthető mindig a legfrissebb a hivatalos oldalról: www.supercard.cn -
#11989 tudja valaki hogy leeht pecselni játékokat,és hogy mivel (supercardnál)? -
#11988 Én annyira nem csípem a repülős gamákat. :( -
Alblink #11987 A Starfox is kurvajo lett,csak mar elejen elakadtam egyik palyan,es nem tok tovabbjutni,csak nekem ilyen nehez a game:D? -
Alblink #11986 Kiprobaltam a Mario hoops-ot,csak remeltem hogy ilyen jo lesz,nagyon elvezetes,ilyen iranyitas melett,graf is ott van,meg ugy az egesz hangulata nagyon jo.A legora kivancsi vagyok,bar attol sokat nem varok,meglepodnek ha sikerul utos gamet csinalni abbol.A mario vs donkeyt varom nagyon. -
#11985 Nekem is csak ez a kettő + a Mario Hoops, de csak 1-1 meccs erejéig. :) -
#11984 Ebből nekem csak a Lego SW és a Megamen jön be, ízlések és... :-)
-
#11983 Jó azért most sem lehet panaszkodni : Starfox,Mario Hoops,Harvest Moon,Cooking mama,Lego Star wars, MechAssault: Phantom War meg Megaman ZX...s még nincs vége a hónapnak :) -
#11982 Azért hamarosan nagyon állat kis gamek jönnek :-)
No meg az FF3 angolul :-) Jujj, de várom már -
rivasz #11981 és igaziból is utálok krumplit pucolni, szal személy szerint nekem bukó a game :) -
#11980 hihetetlen fun eza kuking mama
begörcsölta kézfejem a sok kloffolástól xD -
#11979 Nekem most szaladgál lefelé IRC-ről ;) -
#11978 emule -
petersz #11977 Honnan lehet leszedni a Harvest Moont? Torrentként nem láttam. Ne lapítsatok álszent módon, gyerünk, ki vele :) -
#11976 wááááááohhhhh. durva ez a cooking mama... krumplit kell pucóni.
g6-on az új peccsel mindegyik gém elindult. harvest moon a kira. -
q2w3 #11975 egyébként ha felmentek a nintendo.com-ra ott meglehet nézni milyen játékok jönnek és mikor.
A Mario hoops 3on3-vel az a baj, hogy nem lehet wifi-n tolni. -
q2w3 #11974 VAlaki próbálta a cooking mana-t?
Milyen?
-
#11973 M3 Game Manager .27A Out!
- Lego Star Wars 2 is now working
- Wi-Fi Yakuman DS is now working
- Mario Hoops 3-on-3 and Megaman ZX now work without safe mode
- Improved NDS and GBA link functions
- GBA compatibility improved
Na, ez is eljött. :) -
#11972 nekem szuper, én már vártam.