Nintendo DS/DS Lite
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ha komolyan gondolod a programozást, érdemes hozzá beszerezni egy wifime kompatibilis kártyát. Ja és egy ezzel mûködõ magickey2/3 se árt 😉
PSN ID.: Beegabor
HomeTheater: LCD: Sony Bravia KDL-32W4000, A/V: Sony STR-DG710, Speaker: JBL-SCS178 Ps3 ID: GjChriss --->http://playstationlive.hu ---> BETA V0.7!!!!!
Ki mondta, hogy erre tervezték? De tudod mit! Vegyel egy ilyen "kézikonzolt" 40e forintért, hozzá játékot 10e forintért, esetleg Flaskártyát meg passkeyt úgy 30e forintért, de úgy, hogy TE dolgozol meg érte, és akkor kiváncsi leszek, hogy hova cipeled egyáltalán, és, hogy mennyire vigyázol rá... <#wilting>#wilting> Amúgy ne haragudj, de egy tinivel nem fogok ilyesmirõl vitatkozni! A másik pedig, ha tudnál olvasni, akkor észreveheteted volna, hogy én GBA emulátort írtam, amin pedig szerény tudásom szerint nincs touchscreen(amúgy ez egy egérrel simán emulálható lesz DS játékoknál).
Xbox Live Gamertag: HUN Guardian PSN ID: HUN_Immortal jatekaim.hu: Guardian Hero
Xbox Live Gamertag: HUN Guardian PSN ID: HUN_Immortal jatekaim.hu: Guardian Hero
Töltsük le az internetet!
Ezenkívül nagyon kell a játékok kipróbálásához is, ha már demó letöltési lehetõség nincsen. Mégiscsak sok ezer forintos beruházásról van szó.
Egyébként tapasztalataim szerint a GBA emulátort is azok használták nagyrészt, akik:
a) volt GBA-juk
b) tervezték GBA vételét, de elõtt megnéztek pár játékot
A touchscreen meg teljesen jól emulálható egérrel, a mikrofont meg kevés játék használja ki, de az is simán megoldható. Az meg nem sokat számít, hogy pár spéci, kártyába épített hardver nem lesz emulálva, hiszen az csak néhány játékot érint.
Az én olvasatomban az emuláció 99%-ban azonos az übergagyi varezzel, ahol már a konzolt SE akarja megvenni az illetõ. És ne gyertek nekem a fejlesztéssel mert itt a környéken (szvsz) senki nem tud programozni se GBA-t se DS-t...
HomeTheater: LCD: Sony Bravia KDL-32W4000, A/V: Sony STR-DG710, Speaker: JBL-SCS178 Ps3 ID: GjChriss --->http://playstationlive.hu ---> BETA V0.7!!!!!
Jimi Hendrix
Nem halott az, mi fekszik örökkön, a halál sem ér át végtelen id?kön. retro.web4.hu
Egész ígéretes a project... mondjuk akkor már inkább a Duke Nukem 3D-t kéne portolni, az is nyílt forráskódú már...
"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"
Az az a típusú játék amit x év múlva is simán elõveszel akár egy buszon is.
Félre ne értsd nem beleszólni akarok, csak meg ne bánd.
"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"
Lenne pár eladó játékom:
Mario 64 Ds : 5.000ft.-
Kirby:Canvas curse : 5.000ft.-
Animal Crossing:Wild world : 6.000ft.-
Ha érdekel akkor írj üzenetet: [email protected]
Konzol: GB, GBA, SEGA MD, PSP 5.50 M33, NDS, X360&PS3@100\":D
Jimi Hendrix
Szerintem az lehet, amit mondtam, hogy "ottmarad" az LCD rácsozatának a képe a szemedbe, és attól nem látsz rendesen. Pislogni is kell néha játék közben 😛
Nálam ilyen még nem jelentkezett.Max akkor látok úgy ahogy te ha másnaposan gépezek de akkor mindent homályosan látok szinte 😛
Max annyi lehet a különbség, hogy a DS-nél távolabb vannak a képpontok egymástól és vastagabb közöttük a fekete vonal. Egyébként teljesen ugyanaz a mûködése mint egy LCD monitornak...