24434
Nintendo DS/DS Lite
  • freddirty
    Az utóbbi hónapok jappóözönhez képest ez most a kánaán. Itt az iskolakezdés és sorra jönnek ki az angol játékok. Egyébként ha jó az rpg akkor akár pokemon is jöhet. GBA-n pár éve végigtoltam egy pokemon rpg-t, pedig tévében még egy pokemonos rajzfilmet sem néztem végig (kicsit kinőttem már ebből :-).
  • djarpesz
    Ledöntöttem---->Eldöntöttem
  • djarpesz
    Én ma próbáltam ki a Nintendogs című játékot ez egyik osztálytársamnál és ledöntötem hogy karácsonyra ilyet veszek
  • Csibe001
    Hm egy fos azért akadt mára... The Suite Life of Zack and Cody Tipton Trouble sok szerencsét annak aki kipróbálja.. :)
    Meg aki imádja annak jött ki egy pokémon...de minek? :)
    Bocs ha valaki magára veszi.
  • zola2000
    Supercard cf-el hogy lehet futtatni az új gammákat, eddig csak a lego sw 2-t sikerült, de én a final fantasy japán változatára is kiváncsi lennék. Ehhez nincs már valamilyen patch???
  • CSOCSO
    ha a let nem is de kicserelheted vagy levasarolhatod. .ez volt a 24 inches moncsimmal.. elbaszodott visszamentunk kertunk egy masikat es mivel olcsobb volt visszakaptunk egy rahedli manit ajandekkartyan.
  • kisgabo
    az amerikai és magyar kereskedelem.... ég és föld.

itt ha megveszel valamit, és meggondolod magad, jóesetben levásárolod (rádrohad), ott szemrebbenés nélkül visszaadják a lét.
  • CSOCSO
    amerikaba kicserelik az ilyenek miatt. nekem megtettek
  • vg
    Pedig ezek olyan szép magyar szavak... :D
  • Borgi
    majdha eltörik, akkor kell venni hozzá ojant, amijet eccer a freeman mutatot nekem, ijen átláccós lite "előlapok" :P
    még jól is néznek ki.
    biztos ez benne az összeesküvés, biznicet csinálnak, hogy dirket szarra csinálják ,eltörik, nemcserélikbe, kénytelen leszel átlácosat venni ;)
  • DanielT
    Agreed.
  • Sir Quno Jedi
    Nem "maradt retorzió" nélkül, csak vg már volt eleget bűntetve, reménykedem benne, hogy a szép szó is elég már! Nem akarok büntipontesőt szórni, ha nem muszáj. Ha mégis folytatja, vagy még egy ilyen előfordul, akkor kap, ne aggódj...

Annak meg vajmi kevés értelme lenne, ha a túl sok eddig kapott+új büntipont miatt kibanolódna végleg, mert úgyis visszajönne más regen. Most a népnevelésen a sor.
  • DanielT
    Mert esetleg nem tudná elfogadható formában tálalni? Kíváncsi vagyok hogy értékeli az elhangzottakat. Mert az ugye retorzió nélkül maradt, hogy én "féreg" létemre el kell "takarodjak" a "hülye" "kurva" "picsába" "barom" "birka" módra. De ha már így lett, mondja el mégis mit gondolt.
  • Sheltem
    Annyi esetet láttam már törödt, repedt literól pedig most akartam venni a napokban :(

Elbizonytalanítottatok
  • Sir Quno Jedi
    Hé, befejeztük! Nem akarunk már választ vg-től, ugye?!
  • DanielT
    Nem látom a heves vitát. Lehet, hogy kimaradtam belőle? Én annyit olvastam, hogy valaki leírta a gondját, 3 másik ember segítőkészen reagált, hogy nem egyedi a dolog, ne aggódjon, cserélik.

Aztán a másik oldalon ott vagy te, akinek láthatóan fogalma nem volt arról, hogy miről van szó, idézem: "Micsodát te barom? Ha elejtette, vagy rálépett?".
    És csak okítasz és anyázol mindenkit.

Ez volt a heves vita?
  • vg
    Én szeretem az ilyen heves vitákat, csak kár, hogy mindig büntipont a vége.
  • waspika
    Nem gondoltam, hogy a repedésem ennyire nagy vihart fog kavarni.
  • vg
    Pedig átírtam párszor, hogy kultúráltább legyen... :D Mind1, majd megtanulom.
  • Sir Quno Jedi
    Most nem azért, de ha ezt ilyen hangnemben folytatod, büntipont lesz a vége témától függetlenül! Miért nem tudsz kultúráltan elküldeni valakit a pinyóba?! Meg kéne már tanulni!

Szóltam!
  • Tinman #12032
    Hát srácok, garancia kérdésében a Nincsenzóék nemtom, hogy járnak el, de egyéb esetekben /pl. kinyithatós, flippes teló/ csak panaszokat lehet olvasni, hogy xarnak a vásáróló fejére. Nekem anno a flippes Nokia telómra intett be az akkor Westel. Ők elismerték, hogy szériahiba, de egyszerűen ilyen indokkal nem fogadta el tőlük a nagyker/márkaképviselet.

Nagyon meg lennék lepve, ha ezt a repedt DS-t kicserélik neked waspika, de próba szerencse és majd újságold el, mert érdekelne az ügy vége.
  • vg
    Ez egyiksem offical nintendo press baze! Ennyi erővel mondjuk a 576 cikkét is betehetetted volna! ;)
  • waspika
    Na nekem is pont itt van a repedés. Jó, hogy beleestem ebbe a 0,02%-ba,
    :)
  • DanielT
    Ja és még egy ilyen stílusú beszólás és repülsz.
  • waspika
    Én 576ban vettem. Egy héten (inkább egy hónapban) kb 5-6 órát játszom vele. Ezen kívül fiókban csücsül.
    Abszolúte meg van kímélve. Ott van megrepedve ahol kinyílik. Tegnap elővettem este egy kis cooking mama volt és mikor összecsuktam vettem észre, hogy szépen elrepedt. Lehet, hogy már régóta ott van. Ha csak ez lesz ok, de ha el kezd össze vissza töredezni a műanyaga, akkor behalok.
  • DanielT
    Látod-látod. Fogalmad nincs miről beszélsz.
  • orkenyid
    http://www.gamepro.com/news.cfm?article_id=75208
    http://kotaku.com/gaming/top/nintendo-capitulates-offers-free-repairs-for-cracked-ds-lites-188778.php
    http://www.nintendogal.com/index.php?/archives/1197-Nintendo-Comments-On-The-Cracked-DS-Lite-Issue.html
  • kisgabo
    mielőtt teljesen megreped,vagy nagyon láthatóan.. más hibát kell generálni.....

persze ki hol vette, én üdvözlöm csabit.
  • vg
    Valóban? Probáld meg visszavinni bárhova is, és ott is mondd ezt a baromságot! Mutass egy hivatalos nintendo press-t, amiben elismeri ezt a gyártó, te ász! Várom!
  • kisgabo
    a repedő pöckök, a gép felső kijelzőjének teherviselő komponensei, ami a műanyag adottságaiból és a tervezési hibából kifolyólag az esetleges túlzott használat és nem a szándékos károkozás mellett, sajnos kifáradnak, elrepedeznek. ezt a hibát a gyártó is ismeri.
  • orkenyid
    Ha az a része repedezik, ahol kinyílik, akkor cserélik ugytom...
  • vg
    Micsodát te barom? Ha elejtette, vagy rálépett? Inkább meg se szólalj, ha ennyire hozzáértő vagy... látszik, hogy a tapasztalatod ilyen téren 0!
  • DanielT
    Van már elég precedens értékű meghibásodás ahhoz, hogy cseréljék. Cserélik is.
  • vg
    A garancia meghibásodás esetén érvényesíthető, nem akkor mikor eltörted, te birka! Azé!
  • waspika
    Akkor b*sszák meg. Csak nem esik darabokra a fiókban.
  • Tinman #12016
    VG-nek igaza van... ilyen hibák esetén soha nem cserélik ki gariba.
    Törés, leejtés gyanúsnak mondják és kérik a következőt...
  • waspika
    MÉ?
  • vg
    Kizárt!
  • waspika
    Sajnos az én lite-om műanyag része is kezd töredezni. Pedig alig használom.
    Gondolom ezt gariba kicserélik???
  • rivasz
    köszönjük!