24434
Nintendo DS/DS Lite
  • Tinman #12113
    Ha más nem lesz, akkor pillanatragasztóval szvsz szépen helyre lehet hozni.

Amúgy ez azért érdekes:

• kisgabo
    ok, na megkérdeztem cheapboy-t, aszongya ismeri a gondot, de még senki nem vitte vissza emiatt a gépet, be kell vinni a masinát, a képviselettől elviszi majd az arc ( aki szintén nem látott még ilyen hibát...) és döntés lesz heteken belül.
  • DanielT
    Rajta van a garanciapapíron, hogy hova kell fordulnod. Ők továbbítják az illetékes helyre.
  • kisgabo
    hol a képviselet?
  • deep
    Bemész a hivatalos Nintendo képviseletbe. Elkurjantod magad, hogy jónapot!
    Kijön az emberke, megnézi, elteszi, kapsz bizonylatot, azt fogja mondani, hogy 2 nap és 2 hónap közti idő, míg eredmény lesz. Vagy javítva visszakapod, vagy kapsz brand new-t. Nekem 1 hét múlva szóltak, hogy mehetek az újért.
  • Tinman #12099
    Egy kicsit bővebben eről pls... ne csak a baxtatás menjen.
    Minket is érdekel.
    Hol vetted? Hol cserélik ki ingyen? Mennyi időt mondtak a cserére? Azonnal cserélik vagy kapsz új fedlapot a törött helyett?
  • deep
    Nekem cserélik:D
  • Csibe001
    Akkor nem drága ha Lite-od van s ugye a lite ebben is jobb mivel nem lehet flashelni... (Na jó ez gonosz volt) Kövezzetek. :P
    Visszatérve sztem biztos van olyan akink van még Passkey2-je.S segít is.Én legalábbis segítenék ha lenne.
  • Sheltem
    Szerintem kurva drága, pláne, hogy csak flashme felrakásáig kellene.
  • Csibe001
    Az majd a DS-edtől függ.Bár nekem már nincs meg a Passkey-em ami amúgy is 1-es volt.Viszont nem drága már egy Passcard ami asszem 8000.- Konzoliumban.
  • Sheltem
    Voltam? :) Vagyok!

Azt nézem 51ből ki tudom hozni M3 sds cuccal, a repedőske meg 65 ből jönne ki.

Csak nem tudom, hogy tudnék itt Pesten Flashmet rakni rá passkey nélkül :(

Valaki nem segítene majd? :)
  • Csibe001
    Nem neked írtam konkrétan, s láttam hogy idézel :)
    Csak nincs sok időm írni ezért megláttam s egyből válaszra nyomtam. :)
    Sorry.
    S tudom hogy odavoltál a DS-ért. ;)
  • Tinman #12082
    NA, már! Senki nem vitte még vissza gariba? Mi a válasz?
    Találgattok jobbra-balra, de senki nem tud semmi biztosat... mindenkit érint itt az ügy szóval tessék próbálkozni, az nektek is jó :-)
  • Sheltem
    Csibém, egyem a kis szíved , ha megnézed csocsót idéztem #12075.

Idézőjelben is van.

Egyébként ha visszemlékszel én imádtam a DS -em ezért is gondolhattad volna, hogy idéztem
  • Csibe001
    Anyagra,kinézetre, tudásra hányadék?!Loool...Sztem ez bátor kijelentés volt, mert teljesen szubjektív kinek mi tetszik...Max a fényerő miatt jobb a lite, amúgy mindenben rosszabb. (Hozzáteszem, szerintem)
  • Banyapapa
    Enyém birja,legalábbis eddig.
    Igaz én is csak Fehérbe láttam töröttbe
  • Sheltem
    Azért arra kíváncsi lennék, hogy az amcsi nintendo főgóréja hogyan számolta ki a 0,02% ot a törödt/ repedt liteokra.

Ahogy elnézem a fórumot ez kb az 5. ilyen lite.

Lehet megvárom a következő nincsendót, vagy retró fíling rulz alapon vecek egy régit, még akkoris , ha "hanyadek. meretre/kinezetre/anyagra/tudasra."
  • Sheltem
    Fejhallgató kimeneten(Jack) is szarabb a hang?
  • Borgi
    fekete lit is törik igy el?! :$
    eddig mindenhol csak fehér töröött kéept láttam :$
  • CSOCSO
    gratulalok.. nehogy lecsereld!!! nehogy!! a vegen meg latnad is a szineket meg a fenyerot a kijelzon! kornyorgom ne csereld le!!
    amugymeg lehet hogy par db eltort.. lecsereltek ahogy en is es semmi bajom vele.

azonkivul a regi ds az lite utan meg hanyadek. meretre/kinezetre/anyagra/tudasra.
    kiveve hangra nem:(
  • deep
    Lol, gariban cserélik. Miért kakkant be mindenki ettől?
  • FFX
    [imádkozik]
  • szabzol
    kijelző
  • szabzol
    Hát ez szomorú. Sajnos Te már a sokadik ember vagy csak itt a fórumon, akinek eltört. Le szerettem volna cserélni a régi DS-t egy LITE-ra, de most már nem akarom. Ennyit nem ér a kijelzó...
  • kisgabo
    ezt nem hiszem el... pedig hogy járt a pofám.. most vettem észre.
    alig használtam, gratula.

reped a rohatt...
  • orkenyid
    Hopp ezt nem tudtam :(
    Regeltem egy hamis címmel, és tényleg venned kell valahol valamit ...
  • rnd
    De csak akkor ha amellett hogy beszervezel legalább X embert, valamelyikötök vásárol is (vizsonylagas magas összegért) a reklámozó cégek valamelyikénél. Ezeréves piramisjátékos trükk. Én már azt hittem hogy ezek régesrég kihaltak.
  • Csibe001
    Basszus, akkor tényleg jó lenne.Na akkor körbenézek. :)
  • orkenyid
    IRC-en mondták, hogy nem egy embernek kiküldték...
  • Csibe001
    Ki állítja? O_o
  • orkenyid
    :)
    Az a lényeg, hogyha alád regel x számú ember, kiküldik a kért cuccot... de egy címre csak egyet, és kizárólag angliába :(
  • kisgabo
    nekem van, de pont szombaton jön haza. (oszt vissza ) mi van a linken?
  • orkenyid
    Nincs valakinek esetleg egy angliai ismerőse? :)
    Állítólag működik: http://www.gameconsolegiveaway.co.uk/

Szerk: Nintendogsom megvan még :)
  • Csibe001
    Az egész pokemon világ egy kalap sz*rt sem ér...Nem is értem hogyan lehet sikeres, bár lehet csak én vagyok öreg hozzá. ^^
  • q2w3
    szvsz
  • q2w3
    Én ismerem a pokémont régen toltam.
    De ez szerintem hozzá képest egy kalap szar majd 28-án jön a Poké D/P az mát jó lesz.
  • Tinman #12058
    Valaki kipróbálta már? Én sem vagyok Pokemon fan, de még akár jó is lehet :-)

• Sheltem
    megyeztek=megegyeztek :)
  • Sheltem
    Freeman nek ha jól tudom pont van egy eladó Nintendogs(ha jól emlékszem).

Szerintem írj neki privátot mindenképpen megyeztek.

Megbízható rendes arc, nekem már sokmindenben segített.
  • Police88
    Kevesebb indulattal!
    Szabad országban élünk szabad ember vagy szabadon nyílváníthatsz véleményt csak eme fórumon kultúráltan légy oly kedves irogatni, felőlem láncfűrésszel lemészárolhatod a szomszédod csak picíny topicunkat ne fertőzd meg :D
    peace

(kicsit takarítottam)