24434
Nintendo DS/DS Lite
-
#12113 Ha más nem lesz, akkor pillanatragasztóval szvsz szépen helyre lehet hozni.
Amúgy ez azért érdekes:
-
#12108 ok, na megkérdeztem cheapboy-t, aszongya ismeri a gondot, de még senki nem vitte vissza emiatt a gépet, be kell vinni a masinát, a képviselettől elviszi majd az arc ( aki szintén nem látott még ilyen hibát...) és döntés lesz heteken belül. -
#12106 Rajta van a garanciapapíron, hogy hova kell fordulnod. Ők továbbítják az illetékes helyre. -
#12105 hol a képviselet? -
#12100 Bemész a hivatalos Nintendo képviseletbe. Elkurjantod magad, hogy jónapot!
Kijön az emberke, megnézi, elteszi, kapsz bizonylatot, azt fogja mondani, hogy 2 nap és 2 hónap közti idő, míg eredmény lesz. Vagy javítva visszakapod, vagy kapsz brand new-t. Nekem 1 hét múlva szóltak, hogy mehetek az újért. -
#12099 Egy kicsit bővebben eről pls... ne csak a baxtatás menjen.
Minket is érdekel.
Hol vetted? Hol cserélik ki ingyen? Mennyi időt mondtak a cserére? Azonnal cserélik vagy kapsz új fedlapot a törött helyett? -
#12098 Nekem cserélik:D -
#12088 Akkor nem drága ha Lite-od van s ugye a lite ebben is jobb mivel nem lehet flashelni... (Na jó ez gonosz volt) Kövezzetek. :P
Visszatérve sztem biztos van olyan akink van még Passkey2-je.S segít is.Én legalábbis segítenék ha lenne. -
#12086 Szerintem kurva drága, pláne, hogy csak flashme felrakásáig kellene.
-
#12085 Az majd a DS-edtől függ.Bár nekem már nincs meg a Passkey-em ami amúgy is 1-es volt.Viszont nem drága már egy Passcard ami asszem 8000.- Konzoliumban.
-
#12084 Voltam? :) Vagyok!
Azt nézem 51ből ki tudom hozni M3 sds cuccal, a repedőske meg 65 ből jönne ki.
Csak nem tudom, hogy tudnék itt Pesten Flashmet rakni rá passkey nélkül :(
Valaki nem segítene majd? :) -
#12083 Nem neked írtam konkrétan, s láttam hogy idézel :)
Csak nincs sok időm írni ezért megláttam s egyből válaszra nyomtam. :)
Sorry.
S tudom hogy odavoltál a DS-ért. ;) -
#12082 NA, már! Senki nem vitte még vissza gariba? Mi a válasz?
Találgattok jobbra-balra, de senki nem tud semmi biztosat... mindenkit érint itt az ügy szóval tessék próbálkozni, az nektek is jó :-) -
#12081 Csibém, egyem a kis szíved , ha megnézed csocsót idéztem #12075.
Idézőjelben is van.
Egyébként ha visszemlékszel én imádtam a DS -em ezért is gondolhattad volna, hogy idéztem -
#12080 Anyagra,kinézetre, tudásra hányadék?!Loool...Sztem ez bátor kijelentés volt, mert teljesen szubjektív kinek mi tetszik...Max a fényerő miatt jobb a lite, amúgy mindenben rosszabb. (Hozzáteszem, szerintem) -
#12079 Enyém birja,legalábbis eddig.
Igaz én is csak Fehérbe láttam töröttbe -
#12078 Azért arra kíváncsi lennék, hogy az amcsi nintendo főgóréja hogyan számolta ki a 0,02% ot a törödt/ repedt liteokra.
Ahogy elnézem a fórumot ez kb az 5. ilyen lite.
Lehet megvárom a következő nincsendót, vagy retró fíling rulz alapon vecek egy régit, még akkoris , ha "hanyadek. meretre/kinezetre/anyagra/tudasra."
-
#12077 Fejhallgató kimeneten(Jack) is szarabb a hang? -
#12076 fekete lit is törik igy el?! :$
eddig mindenhol csak fehér töröött kéept láttam :$ -
#12075 gratulalok.. nehogy lecsereld!!! nehogy!! a vegen meg latnad is a szineket meg a fenyerot a kijelzon! kornyorgom ne csereld le!!
amugymeg lehet hogy par db eltort.. lecsereltek ahogy en is es semmi bajom vele.
azonkivul a regi ds az lite utan meg hanyadek. meretre/kinezetre/anyagra/tudasra.
kiveve hangra nem:( -
#12074 Lol, gariban cserélik. Miért kakkant be mindenki ettől? -
FFX #12073 [imádkozik] -
szabzol #12072 kijelző -
szabzol #12071 Hát ez szomorú. Sajnos Te már a sokadik ember vagy csak itt a fórumon, akinek eltört. Le szerettem volna cserélni a régi DS-t egy LITE-ra, de most már nem akarom. Ennyit nem ér a kijelzó... -
#12070 ezt nem hiszem el... pedig hogy járt a pofám.. most vettem észre.
alig használtam, gratula.
reped a rohatt... -
orkenyid #12069 Hopp ezt nem tudtam :(
Regeltem egy hamis címmel, és tényleg venned kell valahol valamit ... -
rnd #12068 De csak akkor ha amellett hogy beszervezel legalább X embert, valamelyikötök vásárol is (vizsonylagas magas összegért) a reklámozó cégek valamelyikénél. Ezeréves piramisjátékos trükk. Én már azt hittem hogy ezek régesrég kihaltak. -
#12067 Basszus, akkor tényleg jó lenne.Na akkor körbenézek. :) -
orkenyid #12066 IRC-en mondták, hogy nem egy embernek kiküldték... -
#12065 Ki állítja? O_o -
orkenyid #12064 :)
Az a lényeg, hogyha alád regel x számú ember, kiküldik a kért cuccot... de egy címre csak egyet, és kizárólag angliába :( -
#12063 nekem van, de pont szombaton jön haza. (oszt vissza ) mi van a linken? -
orkenyid #12062 Nincs valakinek esetleg egy angliai ismerőse? :)
Állítólag működik: http://www.gameconsolegiveaway.co.uk/
Szerk: Nintendogsom megvan még :) -
#12061 Az egész pokemon világ egy kalap sz*rt sem ér...Nem is értem hogyan lehet sikeres, bár lehet csak én vagyok öreg hozzá. ^^ -
q2w3 #12060 szvsz -
q2w3 #12059 Én ismerem a pokémont régen toltam.
De ez szerintem hozzá képest egy kalap szar majd 28-án jön a Poké D/P az mát jó lesz. -
#12058 Valaki kipróbálta már? Én sem vagyok Pokemon fan, de még akár jó is lehet :-)
-
#12057 megyeztek=megegyeztek :) -
#12056 Freeman nek ha jól tudom pont van egy eladó Nintendogs(ha jól emlékszem).
Szerintem írj neki privátot mindenképpen megyeztek.
Megbízható rendes arc, nekem már sokmindenben segített. -
#12055 Kevesebb indulattal!
Szabad országban élünk szabad ember vagy szabadon nyílváníthatsz véleményt csak eme fórumon kultúráltan légy oly kedves irogatni, felőlem láncfűrésszel lemészárolhatod a szomszédod csak picíny topicunkat ne fertőzd meg :D
peace
(kicsit takarítottam)