Nintendo DS/DS Lite

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Super Mario
Nem tudom, hogy ki az az õrült, aki 40000 forintért vesz DS-t, amikor itt van a lite 36000 ft-ért

https://supermario4ever.wordpress.com

Nexxuss
kb<#vigyor4><#eplus2>

HomeTheater: LCD: Sony Bravia KDL-32W4000, A/V: Sony STR-DG710, Speaker: JBL-SCS178 Ps3 ID: GjChriss --->http://playstationlive.hu ---> BETA V0.7!!!!!

Szóval 186k lesz? <#mf1>

Nexxuss
monduk ezt elfelejtettem írni, hogy egy köcsög, emrt ebben ahónapban még nem fizetett😛 elqrvázta meg elitta a lóvét 😄

HomeTheater: LCD: Sony Bravia KDL-32W4000, A/V: Sony STR-DG710, Speaker: JBL-SCS178 Ps3 ID: GjChriss --->http://playstationlive.hu ---> BETA V0.7!!!!!

LOL 😄

Nexxuss
Így van😄 Freemaan elég vastag gyerek, így naponta fizet ezért nekem 6000ft-t Ennyiért megéri nem? 😄

figyeled😄

Jimi Hendrix

figyled:d

Jimi Hendrix

jo tudni hogy valaki egeszna nap folyamatosan azt figyeli😄

Jimi Hendrix

Nexxuss
amatõrök vagytok mind😛 egész nap bejött😄😄😄

Mind1 nem tudtam róla, most már megy, az a lényeg 😊

Nekem se...
KILLER2
Már jó az oldalad, de délután nálam se jött be.

Töltsük le az internetet!

Nem állt le az oldalam, nálad van a hiba 😊
Egyébként passkey/passme/stb nélkül nem fog menni...

valakitõl szerezz egy passkey-t

KILLER2
Tudtommal a flasheléshez is kell a passkey

Emberek Freemaan oldala megszünt, vagy csak Én nem érem el. Most sikerült vennem egy Nintendo DS-t, és gondoltam nyomok rá egy flash-t, hogy menjenek a DS játékok M3 adapteren, de nincs meg az oldal. Kellene az az M3 Flash ami ott volt kirakva, mivel nincsen passkey-em, csak az M3 adapter.
Egy sima sd kartya maga az adapter,annak az aljaba megy bele a micro sd mem card.En elvileg jovohet kozepen rendelek ez4lite-ot.befektetni valo penzem sajnos nincsen hogy egyszerre tobet is rendeljek.

Jimi Hendrix

KILLER2
Ok. Akkor már csak valahogy meg káne szereznem az EZ4 Liteot.

DanielT
Ja.
KILLER2
A Litehoz való EZ4 Litehoz a Micro SD kártyára hogy tudok írni? Van egy Traxdata usbs kártyaíróm. Azzal lehetne? Úgy láttam, hogy a kártyához (MIcro SDhez) jár valami adapter.

Borgi
ésakkor majd eladod nekema ds litédet, occsóér ;-)

porki fagyok fállalon

CSOCSO
1) tuti veszke egy lite-t ma!!!
2) a felso lcd megnyekkent.. ki kell cserelnem.. 30-40 dodoert postakoltseggel hozza tudok jutni egyhez.. ha nem nehez kicserelni akkor megoldom magam... ugyis akartam venni meg egy ds-t.. psp-n gondolkodtam ds helyett de tul draga...

ha a Ds litetol is kikeszul a szemem akkor lehet PSP-re cserelem
1: lehet hogy csak a kábele szakad el, javítható
2: nem nehéz beszerelni az LCD-t

CSOCSO
a DS az ove😄😄😄 en csak hasznalom mert unatkozom a munkahelyen😄
( most eszmeletlen unatkozom😄

amugy akepernyo nyekkent meg.. azota neztem neten.. fele annyiert tudnek venni kepernyot ( amit magamnak kene beszerelnem) mintha hasznalt DS-t vennek
Thx.
A Big Brain Academy jobbnak tunik mint a Brain Age Tournament,szerintem egy probat meger az a game.

Jimi Hendrix

Valaki mar gamelt a Point Blank-el?milye a game,erre is nagyon vartam.

Jimi Hendrix

deep
Én a Lite-ot várom😊
Uszkve 1 hét Winsunx-ról.
Csibe001
NSMB, Brain Age Tournament, Tetris, Mario vs Donkey Kong 😊

Beast Machine
Szörnygyûjtögetõs balhéból már kaptunk '92-ben a Pokémonból, és az sem stratégia, ez sem az. Inkább gyûjtögetõs RPG-nek nevezném.

...vágod?

Ki mivel gamel mostansag?vagy mindenki varja a lite-ot😄?

Jimi Hendrix

En ugy tudtam hogy az RPG,de nem biztos.
Winsunx-rol ha rendelek mennyi a hataridejuk a termek hazhoz szalitasara?

Jimi Hendrix

Ja a DS RTS-re válaszoltam
Lost Magic néven fut. Egy ilyen szörny gyüjtögetõs balhé.
deep
Jáj, besültem😊
Utána se néztem, csak annyit tudtam, hogy Age of van rá. De nem tudtam hogy ilyen turn-based. Boccccs.
Borgi
akkor lehet hogy én nem vagyok a rts jelentésével tiszátban
age of empires az rts?
dehát az ijen körökreosztott akármi :$

porki fagyok fállalon

deep
Már van. Age of Empires. De tudjuk mi az az RTS és a DS😄
Borgi
nemtudjátok lesz-é rts (riltájstratégy) ds(duálszkrin)-re?

porki fagyok fállalon

deep
A lite ott 33,300 Ft posta nélkül. Nem éri meg😊 Ersiman jól beszélt😊
Gondolom kisebb dolgokat (SuperCard és hasonlók) éri meg, ha többen rendelnek egyszerre és megoszlik a szállításiköltség.
Nexxuss
50 dolcsi. elég gáz. 10ropi csak a szállítás. És megári onnát rendelni? hát nemtom. mennyivel olcsóbb így egy lite? 1000ft?

testerlnx
Én még várok vele elõszõr majd egy NDL-t szerzek be, és lehet hogy csak júliusban. Egy EZ3-asom az van, de most szívtam vele a 8.3-as file nevei miatt 😞

AA platform: Kameo, Super Mario Galaxy, Jak1, Ratchet, Psychonauts... Live: Byuecee, PSN(US): Dee, PN(JP): Japet / Galaxy Omega Star!

Nekem azt mondtak hogy ugyanazt tudja mint a supercard,semiben se roszabb max jobb😄.en most vezek micro sd memcardot,aztan meg varok hatha lesz masik rendelos oldalon is.

Jimi Hendrix

testerlnx
khm, és ennek mi a kompatibilitási listája? M3-ból vagy SC-bõl nem lesz NDL verzió?

AA platform: Kameo, Super Mario Galaxy, Jak1, Ratchet, Psychonauts... Live: Byuecee, PSN(US): Dee, PN(JP): Japet / Galaxy Omega Star!

Köszi...

Nagy PS2 szerviz, Slim ps2 szerviz is, SG-n is bizonyított referenciák, minden alaplapba garanciával. Postával is sok éve. Mostantól Budapesten.

deep
Nem csak általában, hanem mindig a következõk:
46.9 USD fél kilóig.
Minden további megkezdett fél kiló 9.5 USD.
Megkérdezhetem, általában milyen szállítási költségek vannak onnan?

Nagy PS2 szerviz, Slim ps2 szerviz is, SG-n is bizonyított referenciák, minden alaplapba garanciával. Postával is sok éve. Mostantól Budapesten.

koryne
Winsunx jóak. Vasárnap adtuk fel a megrendelést egy kollégának egy 4 gigás EZ3-ra, hétfõn kifizettük paypallal, ma kolléga boldog arccal jött, hozta a még bontatlan pakkot és együtt nyitottuk ki 😊

Xbox Live gamertag: kilencnad

mb66
Ja, aztán majd fél év mulva elfelejti a mentéseidet, meg a játék felénél találsz bugokat.. Nálam még Megadrive ra volt anno kölcsön pár ilyen hamis kazi, meg a régi classic GB re, és mindíg voltak gázok vele.

www.hordamusic.hu