24434
Nintendo DS/DS Lite
-
#12153 De legalább alig lóg ki. ;) -
vg #12152 Hát ez aztán kurvajó! :D -
vg #12151 Én végignyomtam pár hónapja, szerintem kurvajó game! :) -
#12150 -
#12149 Sorry... ahol torrentezek oda most került fel 1-2 napja és nekem még nem volt meg, így tévesen azt hittem, hogy ez új.
Ez viszont tényleg új és képek alapján elég korrektnek tűnik:
Alex Rider: Stormbreaker
-
rnd #12148 Ez nem a Super Princess Peach? Mert az már vagy fél éve kint van... -
#12147 Mario-klón:
Éppen most jött ki 1-2 napja ;-) -
turho #12146 Megbuktam Star Warsból :D
Ajánljatok DS-re R-Type stílusú játékot, illetve Mario-klónt légyszíves :) -
#12145 hali.
Dragon quest slimeban, a 3ik pályán azokon a poznán piros droton hogy lehet átmenni,vagy mivel? -
#12144 off
Boba Fett Jango "fia" csak h kötözködjek még :D de nem lényeg... :) -
#12143 olyan játék, minta gba-re a gyürükura3, ojasmi féle rpg még nincs ds-re mi?! :O -
#12142 Ja ezt GBA módban láttam. NDSben meg valami link cucot meg cheatot. Kérdésem hogy a link valami az mire jó és cheat dolgot honnan lehet szertezni, emrt eddig csak GBAhoz láttam. -
#12141 M3 Game Manager v27a val találkoztam és láttam benne valami olyat, hogy .ips fájl.
Az mire jó? -
turho #12140 Én az egész feelingre mondtam hogy jedi :) Megismerem a Jango Fett apukáját sötétben is :DDD -
#12139 az fejvadász nem jedi :D Boba Fett kolléga :) -
turho #12138 A tokozás meg a szín az tuti más.... :) A jedi-matrica az nem :DDD -
#12137 mi ebben az apropó? -
orkenyid #12136 Nem hiszem, szerintem ez is kilóg... -
#12135 ez sima gba méretű? -
orkenyid #12134 Új SuperCard SD:
-
#12133 Valahol igazad van... meg egy kicsit nem is :-)
Nézg meg DS-es Mario 64-et vagy a Final Fantasy 3-at...nagyon korrektek, egy ügyes progamozó csódákra képes 64kbyteban is... egy bénának meg nem elég egy DL lemez kapacitása sem.
-
vg #12132 Ez azért érdekes, mert mondjuk az Új Marió iszonyat szép, ezek a 3D-s játékok pedig iszonyat gagyik! -
#12131 azert tunik szarnak mert valodi szineket probalnak meg kihozni a DS bol.. ami nem megy nekik. nezd meg a mario hoopsot.. gagyi meses szinek de tokeletes kivitelezes 3d-ileg. -
#12130 16 rongyé van vadás új gb micro, érdekel valakit? nem nekem.. -
vg #12129 Szerintem nem kellene erőltetni ezt a 3D-s dolgot DS-en... :( -
#12128 Elmegy :-)
-
szabzol #12127 A Phantom war-nak tényleg ilyen sz@r az irányítása, vagy csak én vagyok szerencsétlen, esetleg túl sokat várok a Metroid után? -
CéZé #12126 nem a ds-es -
#12125 a pc-s? -
rivasz #12124 egy eredeti Mario Kart DS-t valaki esetleg? pár rongyért :) -
CéZé #12123 Nem is olyan rossz ez a Fifa 2007 :) -
Alblink #12122 Akkor meg probalgatom,hatha megtetcik.
Maroi vs dk 2 gamespot rev: 8.2 Ezt mar nagyon vartam,es meg jo ertekelest is kapott.jehu -
#12121 vannak benne komolyabb tank csaták is?:P
Uccso ami most volt ellenséges tank, második pályarészen két macsek vagymi ült benne,HP a tanknak annyi volt mint nekem,de csont nélkül ki tudtam lönni.
És most engedte tuningolni a gép HP-t utána a kis slime:)
Jopofa hogy a szörnyek mint a origi nagy tesoban ugyanugy mozognak benne, pl: macsek ott nylja magát stbstb -
freddirty #12120 Nekem nagyon bejön a dragon quest. A játéknak egyenlőre semmi köze a nevéhez - kis taknyok országát kell megmenteni :) Végre egy játék ami jól néz ki, nem 3D (végre!!), egyedi (van benne 5let), nem kell tapizni benne (hejdeutálom ha egy játék touchscreen-es és még a gombokat is nyomni kell), és addikt.
A komolyabb tank csatákat egyenlőre nem tudom megnyerni de majd rájövök hogy kell.
Egyszóval ezt érdemes megvenni. -
Alblink #12119 Jo gamenek tunt ez a Dragon Quest,de nem tudom kinek szantak,nem jottem ra mi is a lenyege ennek a gamnek,nekem bonyolult:D. -
Alblink #12118 LocoRoco developer wanted DS version.
Regen volt egy psp locoRoco video ebbe a tipicba,iszonyat jo gamenek tunt,es lehet ds-re is kijon:D.Megnezem milyen ez a Dragon Quest. -
#12117 Na ez jópofa és pár napos:
The Suite Life of Zack and Cody
-
#12116 Dragon Quest Heroes kint van. Vélemények?
IGN: 8.5
GS: 78% -
#12115 Igen, márkaszervízt kellett volna írnom, nem képviseletet, elnézést. A lényegen nem változtat. Stadlbauer még mindig amugy. -
rnd #12114 Nem túl régen a Stadlbauer volt a Nintendo magyarországi helytartója. És valamelyik cég szervízhálózatot is üzemeltet ahol a garis és azon kívüli javításokat végzik (garancialevélen elolvasható). Lehet hogy neked nem, de másoknak EZ jelenti a "hivatalos" képviseletet.
Höbölögni fölösleges mert akinek ilyen gondja van az viszi a garipapiron lévő helyre és 100%-ig biztos vagyok benne hogy nem zavarják onnan el.