Nintendo DS/DS Lite
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
eztnézdmeg, ez se gyönge
http://www.youtube.com/watch?v=US7aSpocDFM&search=gameboy%20micro
anyádat
<#wilting>#wilting><#zavart1>#zavart1><#banplz>#banplz><#idiota>#idiota>
porki fagyok fállalon
Gigabyte GA-M57SLI,AMD X2 6000+,2x1GB Kingmax DDR800,HIS Ati Radeon 2900XT 512MB,
Sony KDL46W4000 Denon 3802, Jamo 7.1 THX PSN id és Xbox live: Wasp00
A superkey amúgy kjó. Nem kell vacakolni se a flashel se az eredeti játékokal.
Sony KDL46W4000 Denon 3802, Jamo 7.1 THX PSN id és Xbox live: Wasp00
HomeTheater: LCD: Sony Bravia KDL-32W4000, A/V: Sony STR-DG710, Speaker: JBL-SCS178 Ps3 ID: GjChriss --->http://playstationlive.hu ---> BETA V0.7!!!!!
Amúgy meg lsd eggyel feljebb 😉
Én akkor tuti vennék, így nem hiszem hogy mostanában beszerzek ilyet.
nalam azert olyan sotet a sima mert a kamcsi fenyerzekenyseget le kellett vennem annyir ahogy el tudd olvasni a lite kijelzojet.. mert ha a bal oldalit rendesen latod a kamcsin akkor a lite csak egy nagy feher folt!!!!!!!! elottem van a ket gep hidd el majdnem ilyen a kulonbseg eletben is
Jimi Hendrix
aszem sokak igy fognak érezni még innen 😛
porki fagyok fállalon
megj.: a bal oldalinak nincs kikapcsolva a hattervilagitasa.. tenyleg ilyen kulonbseg van a ketto kozott!!
Mindegyikhez adnak adaptert, így a sima SD-s kártyaolvasódba is menni fog...
Töltsük le az internetet!
Hát mi máshoz viszonyítanánk ha egyszer itt élünk, Tanzániához? Lehetne, de minek 😊))
Nekem se 1 nap alatt jött rá össze a pínz...
annyira nagyon nem luxus ez, de akkor ez mellet nem nagyon amrad az embernek pénze másra.
porki fagyok fállalon
Pedig igaz, bármily meglepõ ez néhányaknak.
De ezen nem érdekes vititkozni, én nem vettem volna kb. 55 ezerért DS-t (DS+2 játék). Viszont használtan, ahogy sikerült nekem nagyon megérte. Amúgy nagyon örülök ha másoknak ez nem probléma, de azért ne döntsd már el látatlanba, hogy ki és mit engedhet meg magának és mit nem.
Ez a duma nem kell, fõleg egy luxus dolognál nem!
Kb olyan, mintha azt mondtam volna, hogy különösen kell vigyázni a DS és a polírozógép vásárlásakor 😄
...vágod?
Kivéve talán ha ismerõstõl veszed, de az nyilván igen ritka eset.
1. Mûszaki cuccot ne vegyél addig, amíg nem láttad élõben. BÁRMILYEN mûszaki cuccra igaz ez, DS-re, és gitárra fõleg...
2. A Vaterán mindenki csaló, amíg az ellenkezõje be nem bizonyosodik.
...vágod?
elmentem, megnéztem.... saját maga ragasztott valami védõfóliát a képernyõre, mondom alálesek... alatta masszív tollnyomás kráterek, a gép segge karcos volt, itt ott máshol is, az , hogy gusztustalan pizzaszószós ujlenyomatok voltak rajta, csak hab a tortná. ésatöbb.
a másik mocsodék a vaterán vágott át, fóliás géppel. mondom nem szedem le, de otthon csak furcsállottam a jól ragadó fóliát, alatta tiszta karcos volt. reklamáltam, elküldött a francba. vatera is nyasgem.
ezekután - 5-8k miatt nem veszek levedlett ratyi cuccot.
HomeTheater: LCD: Sony Bravia KDL-32W4000, A/V: Sony STR-DG710, Speaker: JBL-SCS178 Ps3 ID: GjChriss --->http://playstationlive.hu ---> BETA V0.7!!!!!