Nintendo DS/DS Lite

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Borgi
:p
eztnézdmeg, ez se gyönge
http://www.youtube.com/watch?v=US7aSpocDFM&search=gameboy%20micro
anyádat
<#wilting><#zavart1><#banplz><#idiota>

porki fagyok fállalon

http://www.youtube.com/watch?v=US7aSpocDFM&search=gameboy%20micro <#vigyor3>

Gigabyte GA-M57SLI,AMD X2 6000+,2x1GB Kingmax DDR800,HIS Ati Radeon 2900XT 512MB,

<#hehe>
Bocs supercard és superkey.

Sony KDL46W4000 Denon 3802, Jamo 7.1 THX PSN id és Xbox live: Wasp00

Na megvan a supercar mini sd meg a supekey is már csak a lite-ra várok. Remélem pénteken beszerzek egyet. Fõleg ha tényleg tartják a 23-át.
A superkey amúgy kjó. Nem kell vacakolni se a flashel se az eredeti játékokal.

Sony KDL46W4000 Denon 3802, Jamo 7.1 THX PSN id és Xbox live: Wasp00

Nexxuss
mondjuk ehhez csatlakozom. Mármint nekem külsõre jobbantettszik a sima DS. Annak kéne egy ilyen minõségû borítás meg ilyen gombok meg kijelzõ oszt jóvan. EZt kcisit puritánnak tartom😛 de egye fene. Veszek egyet 😄 marad a GAmestore. Remélmen nem basz át a srác.

HomeTheater: LCD: Sony Bravia KDL-32W4000, A/V: Sony STR-DG710, Speaker: JBL-SCS178 Ps3 ID: GjChriss --->http://playstationlive.hu ---> BETA V0.7!!!!!

Csibe001
Ízlések és pofonok. 😊

CSOCSO
nagyon csecse az uj DS.. sokkal szebb elegansabb.. egy PSP melett nem nez ki hulyegyerek jateknak.. csak a nagy kezemnek kisse kicsi
Csibe001
Felfogtam elhiheted de akkor is nekem régi ds kéne ilyen kijelzõvel 😊
Amúgy meg lsd eggyel feljebb 😉

Csibe001
Persze, én nem is kétlem.Csak az összehasonlító képen valóban semmit nem látni az öreg DS-en s egyébként megnéztem s ha olyan szögbõl nézzük akkor tényleg nem látni semmit sem szinte.De nem olyan szögben kell használni s kész. 😄 Kár hogy nem adnak ki "régi" DS-t ilyen kijelzõvel.
Én akkor tuti vennék, így nem hiszem hogy mostanában beszerzek ilyet.

CSOCSO
nem latod at a helyzetet.. had magyarazzam el..

nalam azert olyan sotet a sima mert a kamcsi fenyerzekenyseget le kellett vennem annyir ahogy el tudd olvasni a lite kijelzojet.. mert ha a bal oldalit rendesen latod a kamcsin akkor a lite csak egy nagy feher folt!!!!!!!! elottem van a ket gep hidd el majdnem ilyen a kulonbseg eletben is
A lenyeg hogy azert tenyleg durvabb a kijelzoje,en mar iszonyat varom,mar 20napja nincs ds-em se.

Jimi Hendrix

Csibe001
Ennyire azért nem sötét a kijelzõ 😊

Enyimé

CSOCSO
PSP szintu anyaga van kivul.. jol latszik majd hogy ha megfogdossak rajtma kivul is
Borgi
extázisba van szegény, nem fogja a külsõ ingereket
aszem sokak igy fognak érezni még innen 😛

porki fagyok fállalon

CSOCSO
amcsi
CSOCSO
beszaras gyonyoru!!!!!!!!!!!!!!!!!!! nappal siman lehet latni ellentetbena regivel. es olyan szinei vannak hogy nem hiszem el!!!! KOTELEZO MIDNENKINEK A DS LITE
És honnan vettél ilyet? 😊

CSOCSO
Nah megvettem a DS liteot!!! NAGYON BABA!!! nem mondok semmit csak ezt akepet szeretnem belinkelni:

megj.: a bal oldalinak nincs kikapcsolva a hattervilagitasa.. tenyleg ilyen kulonbseg van a ketto kozott!!
http://kiccsaj.hu/memokartyak.html
Mindegyikhez adnak adaptert, így a sima SD-s kártyaolvasódba is menni fog...

KILLER2
Tudom, nem ide illik, de EZ4 Lite kapcsán széphazánkban hol és mennyiért lehet kapni lhetõleg 1GBs Micro SD kártyát olyan adapterrel, amivel tudok rá írni Traxdata kártyaírómmal?

Töltsük le az internetet!

Ok de azt nem mondtam hogy magyarországon millióknak van 😉

Én.
Hát mi máshoz viszonyítanánk ha egyszer itt élünk, Tanzániához? Lehetne, de minek 😊))
Ki mondta hogy magyarországon??

Spórolni kell rá 😛
Nekem se 1 nap alatt jött rá össze a pínz...

Kétlem hogy Magyarországon millióknak lenne 😊
Magyar embernek, fõleg egy diáknak igenis luxus... <#nemtudom>
Ha annyira luxus lenne, nem lenne millióknak ilyen gépe 😊

ha másra már nemnagyon marad pénzed akkor ez bizony luxus

Borgi
szvsz ezt tényleg ne mondjad mások nevében. nekem is van rá pénzem, de elkell döntenem hogy mire költöm, uj ds-re vagy esetleg másra.
annyira nagyon nem luxus ez, de akkor ez mellet nem nagyon amrad az embernek pénze másra.

porki fagyok fállalon

?
Pedig igaz, bármily meglepõ ez néhányaknak.
De ezen nem érdekes vititkozni, én nem vettem volna kb. 55 ezerért DS-t (DS+2 játék). Viszont használtan, ahogy sikerült nekem nagyon megérte. Amúgy nagyon örülök ha másoknak ez nem probléma, de azért ne döntsd már el látatlanba, hogy ki és mit engedhet meg magának és mit nem.
"Amúgy nem mindenkinek van pénze mindenbõl újat vanni"

Ez a duma nem kell, fõleg egy luxus dolognál nem!
DanielT
Nem, az volt benne a vicces, hogy ezt így kiemelted, mert nyilvánvalóan a gitárhoz valami személyes ügy köt, egy rossz haszált vétel talán.

Kb olyan, mintha azt mondtam volna, hogy különösen kell vigyázni a DS és a polírozógép vásárlásakor 😄
Beast Machine
villanygityóra értettem, de lehet, hogy a párosítás volt humoros? na mindegy, legalább kiderült, hogy tudat alatt is képes vagyok vicces dolgokat alkotni <#rolleyes><#vigyor3><#idiota>

...vágod?

DanielT
"DS-re, és gitárra fõleg..." Ezen mekkorát nevettem 😄DD

DÉES ÉS GITÁR 😄DDDD
Sajnos, ez a rizikó mindig fennáll használt gép vásárlásánál. 😞
Kivéve talán ha ismerõstõl veszed, de az nyilván igen ritka eset.
Beast Machine
Vaterán két fõ szabály van:

1. Mûszaki cuccot ne vegyél addig, amíg nem láttad élõben. BÁRMILYEN mûszaki cuccra igaz ez, DS-re, és gitárra fõleg...

2. A Vaterán mindenki csaló, amíg az ellenkezõje be nem bizonyosodik.

...vágod?

kisgabo
egyszer vetttem volna használt DS-t. aszonta ember, vadiuj, karcmentes.

elmentem, megnéztem.... saját maga ragasztott valami védõfóliát a képernyõre, mondom alálesek... alatta masszív tollnyomás kráterek, a gép segge karcos volt, itt ott máshol is, az , hogy gusztustalan pizzaszószós ujlenyomatok voltak rajta, csak hab a tortná. ésatöbb.

a másik mocsodék a vaterán vágott át, fóliás géppel. mondom nem szedem le, de otthon csak furcsállottam a jól ragadó fóliát, alatta tiszta karcos volt. reklamáltam, elküldött a francba. vatera is nyasgem.

ezekután - 5-8k miatt nem veszek levedlett ratyi cuccot.

Super Mario
Na, persze! :-D Érd be egy egyszerû "köszönöm"mel :-P

https://supermario4ever.wordpress.com

Borgi
azér nemment mer frissiteték a szerver :$
netessék megijedni :$

porki fagyok fállalon

Beast Machine
Akkoris téglasztájl DS rullzik foreva!!!!

...vágod?

A használt gépek vsárlása néha egyszerûen azért reális alternatíva, mert lehet hogy az a 10-15 ezer Ft is sokat számít. Én használtan vettem a DS-t és nagyon jó, viszont a PS2-m pár hónap után kipurcant, abból már nem kockáztatnék meg újra használtat.(Hacsak nem valaki olyantól akiben teljesen megbízok.) Persze az optimális az lenne ha ilyesmi egyikünknek semjelentene gondot és bármit megvehetnénk ami csak tetszzik. <Álmodozik>
KILLER2
Nem eröltetem a használt vásárlását csak itt tényleg talán jobban megérné. Amúgy nem mindenkinek van pénze mindenbõl újat vanni, de ne aggódj, mert a Liteom meg hozzá majd az EZ2 kártyám új lesz.

DanielT
Azám 😊
LOL
DanielT
A resi 7,000 ért megvehetõ, a másik játék pedig egy 1500 Ft os kulcstartóra való kis szarság 😊 Tehát ha 20k a DS akkor kb 28500 Ft a pakk értéke amit adnak 40 ért.
Hát,én nem értelek! Ha a hírdetést nézzük, akkor 20e a DS, és a két játék is 20e... Nem is tudom, hogy inkább ezt vegye az ember, vagy a használtat ugyanennyiért, valamit kötve hiszem, hogy használtan 20e alatt lenne a Classic DS... Azt sem éerem, hogy miért erölteted mindig ezt a használt dolog vásárlást, marhára igénytelen.
KILLER2
DE ilyenkor már akkor sem éri meg DSt venni. Érdemesebb megvárni a Liteot vagy venni használt DSt mert az is általában hibátlan és jóval olcsóbb is.

Igen, de adnak hozzá két játékot, ami +20e ft!
Nexxuss
hát majdnem TE! 😄 emléxem ne aggódj😛 ha én nem lennék akkor most egy kék kuyás pakk virítana 42-ért a kezedben! 😄 Ezért lóx egy sörrel azon gondolkodtam <#hehe><#hehe><#hehe>

HomeTheater: LCD: Sony Bravia KDL-32W4000, A/V: Sony STR-DG710, Speaker: JBL-SCS178 Ps3 ID: GjChriss --->http://playstationlive.hu ---> BETA V0.7!!!!!