24434
Nintendo DS/DS Lite
  • Csibe001
    De legalább alig lóg ki. ;)
  • vg
    Hát ez aztán kurvajó! :D
  • vg
    Én végignyomtam pár hónapja, szerintem kurvajó game! :)
  • kisgabo
  • Tinman #12149
    Sorry... ahol torrentezek oda most került fel 1-2 napja és nekem még nem volt meg, így tévesen azt hittem, hogy ez új.

Ez viszont tényleg új és képek alapján elég korrektnek tűnik:

Alex Rider: Stormbreaker

• rnd
    Ez nem a Super Princess Peach? Mert az már vagy fél éve kint van...
  • Tinman #12147
    Mario-klón:

Éppen most jött ki 1-2 napja ;-)
  • turho
    Megbuktam Star Warsból :D
    Ajánljatok DS-re R-Type stílusú játékot, illetve Mario-klónt légyszíves :)
  • Banyapapa
    hali.
    Dragon quest slimeban, a 3ik pályán azokon a poznán piros droton hogy lehet átmenni,vagy mivel?
  • Police88
    off
    Boba Fett Jango "fia" csak h kötözködjek még :D de nem lényeg... :)
  • Borgi
    olyan játék, minta gba-re a gyürükura3, ojasmi féle rpg még nincs ds-re mi?! :O
  • KILLER2
    Ja ezt GBA módban láttam. NDSben meg valami link cucot meg cheatot. Kérdésem hogy a link valami az mire jó és cheat dolgot honnan lehet szertezni, emrt eddig csak GBAhoz láttam.
  • KILLER2
    M3 Game Manager v27a val találkoztam és láttam benne valami olyat, hogy .ips fájl.
    Az mire jó?
  • turho
    Én az egész feelingre mondtam hogy jedi :) Megismerem a Jango Fett apukáját sötétben is :DDD
  • Police88
    az fejvadász nem jedi :D Boba Fett kolléga :)
  • turho
    A tokozás meg a szín az tuti más.... :) A jedi-matrica az nem :DDD
  • kisgabo
    mi ebben az apropó?
  • orkenyid
    Nem hiszem, szerintem ez is kilóg...
  • Borgi
    ez sima gba méretű?
  • orkenyid
    Új SuperCard SD:
  • Tinman #12133
    Valahol igazad van... meg egy kicsit nem is :-)
    Nézg meg DS-es Mario 64-et vagy a Final Fantasy 3-at...nagyon korrektek, egy ügyes progamozó csódákra képes 64kbyteban is... egy bénának meg nem elég egy DL lemez kapacitása sem.
  • vg
    Ez azért érdekes, mert mondjuk az Új Marió iszonyat szép, ezek a 3D-s játékok pedig iszonyat gagyik!
  • CSOCSO
    azert tunik szarnak mert valodi szineket probalnak meg kihozni a DS bol.. ami nem megy nekik. nezd meg a mario hoopsot.. gagyi meses szinek de tokeletes kivitelezes 3d-ileg.
  • kisgabo
    16 rongyé van vadás új gb micro, érdekel valakit? nem nekem..
  • vg
    Szerintem nem kellene erőltetni ezt a 3D-s dolgot DS-en... :(
  • Tinman #12128
    Elmegy :-)
  • szabzol
    A Phantom war-nak tényleg ilyen sz@r az irányítása, vagy csak én vagyok szerencsétlen, esetleg túl sokat várok a Metroid után?
  • CéZé
    nem a ds-es
  • kisgabo
    a pc-s?
  • rivasz
    egy eredeti Mario Kart DS-t valaki esetleg? pár rongyért :)
  • CéZé
    Nem is olyan rossz ez a Fifa 2007 :)
  • Alblink
    Akkor meg probalgatom,hatha megtetcik.
    Maroi vs dk 2 gamespot rev: 8.2 Ezt mar nagyon vartam,es meg jo ertekelest is kapott.jehu
  • Banyapapa
    vannak benne komolyabb tank csaták is?:P
    Uccso ami most volt ellenséges tank, második pályarészen két macsek vagymi ült benne,HP a tanknak annyi volt mint nekem,de csont nélkül ki tudtam lönni.

És most engedte tuningolni a gép HP-t utána a kis slime:)

Jopofa hogy a szörnyek mint a origi nagy tesoban ugyanugy mozognak benne, pl: macsek ott nylja magát stbstb
  • freddirty
    Nekem nagyon bejön a dragon quest. A játéknak egyenlőre semmi köze a nevéhez - kis taknyok országát kell megmenteni :) Végre egy játék ami jól néz ki, nem 3D (végre!!), egyedi (van benne 5let), nem kell tapizni benne (hejdeutálom ha egy játék touchscreen-es és még a gombokat is nyomni kell), és addikt.
    A komolyabb tank csatákat egyenlőre nem tudom megnyerni de majd rájövök hogy kell.
    Egyszóval ezt érdemes megvenni.
  • Alblink
    Jo gamenek tunt ez a Dragon Quest,de nem tudom kinek szantak,nem jottem ra mi is a lenyege ennek a gamnek,nekem bonyolult:D.
  • Alblink
    LocoRoco developer wanted DS version.
    Regen volt egy psp locoRoco video ebbe a tipicba,iszonyat jo gamenek tunt,es lehet ds-re is kijon:D.Megnezem milyen ez a Dragon Quest.
  • Tinman #12117
    Na ez jópofa és pár napos:

The Suite Life of Zack and Cody

• Tinman #12116
    Dragon Quest Heroes kint van. Vélemények?

IGN: 8.5
    GS: 78%
  • deep
    Igen, márkaszervízt kellett volna írnom, nem képviseletet, elnézést. A lényegen nem változtat. Stadlbauer még mindig amugy.
  • rnd
    Nem túl régen a Stadlbauer volt a Nintendo magyarországi helytartója. És valamelyik cég szervízhálózatot is üzemeltet ahol a garis és azon kívüli javításokat végzik (garancialevélen elolvasható). Lehet hogy neked nem, de másoknak EZ jelenti a "hivatalos" képviseletet.

Höbölögni fölösleges mert akinek ilyen gondja van az viszi a garipapiron lévő helyre és 100%-ig biztos vagyok benne hogy nem zavarják onnan el.