Nintendo DS/DS Lite

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Csibe001
Azt írtam is, hogy a mentés miatt nem megy. 😞

DanielT
Sajnos a New Mario nem megy, de sejtettem 😊
DanielT
Kösz, közben regisztráltam is 😊
Csibe001
DanielT

A többieknek meg nem kell lázadozni 😊 , nem jáccani kell hanem próbálni mielõtt megveszed.Legalábbis annak akinek nincs warez cucca.Meg gondoltam érdekes ezért írtam ide.

Freemaan: Az tuti.De inkább azokat olvasom mint ami itt ment ma napközben... 😊

😄DD meg hogy dexar az érintõkpernyõ helyett egerezni.

Nagy PS2 szerviz, Slim ps2 szerviz is, SG-n is bizonyított referenciák, minden alaplapba garanciával. Postával is sok éve. Mostantól Budapesten.

DanielT
Dobj már egy direkt linket a filehoz, ha tudsz, köszi! (nincs kedvem várni a regmailre ha nem muszály)
Arra hogy oldalakon keresztül az menjen itt hogy ez meg ez nem megy <#vigyor>

CHEAPBOY
S mire jo egy ilyen emu hmmm?

www.gamestore.hu MSN: [email protected] twitter.com/gamestorehu

Csibe001
Nem tudom láttátok e már, de van mûködõ DS emulátor!!Még közel sem tökéletes de ahogy nézem szinte mindent elindít már most.Amelyik játékok nem indulnak pl.NSMB -általában a mentéssel van baja se ezért nem indítja.Vagy fekete képernyõt ad.
A lényeg viszont, hogy milyen jó lehet ez az emulator ha a 0.0.1-es verziója már ennyire jó állapotú!!Érdemes lesz figyelemmel kísérni sztem.

NeeDS 0.0.1 - tekerjetek lefelé s meglátjátok majd!!Alul van egy link ahonnan le lehet kapni.Annyi, hogy csináltok egy reget s már szedhetitek is.Kiváncsi vagyok ti mit szóltok hozzá!!

Hát akkor, keresd az óra toronyban, ott várja hogy neked adhassa a lelkét.
"használni kell azt a lelket, amivel bejutsz a tükörbe (Paranoia)"

Na ez nekem nincs meg. Gondolom valami boss-nál van.......még<#vigyor1>

Konzol: GB, GBA, SEGA MD, PSP 5.50 M33, NDS, X360&PS3@100\":D

CHEAPBOY
Nexxivel ÉÉÉÉÉn uuuugyannnn....., kutyákkal csak jáccani szokás😊

www.gamestore.hu MSN: [email protected] twitter.com/gamestorehu

szabzol: használni kell azt a lelket, amivel bejutsz a tükörbe (Paranoia), ott küzdj meg a démonnal, és akkor lesz folytatás. itt is két lehetõség van, ha abban a nyakláncban mész be a kertben lévõ szobába, amit Mina adott(nem tom kivel küldte, de ha jól emléxem Arikado), akkor lesz még egy pálya és az igazi fõellenfél, hanem abban mész akkor, megnyílik a Julius mód.
Seth
Igen, rosszúl 😄 Nem kellett volna megölnöd, más uton kell menni(még kb 2 óra plussz a rendes végéig). Majd hazaérek melóbol elmondom, most nincs rá idõm

PSN ID.: Beegabor

Na szóval. Végigjátszottam a castlevania-t, de valahogy olyan érzésem van, hogy még nincs vége<#circling> Megöltem azt a Dario-t (vagy hogy hívják) a "végén" (meglepõen könnyû volt), ezután kiszaladtunk a kastélyból, és mintha elvágták volna a történetet. Nem kellett volna olyan képességet kapni, hogy mondjuk a tükrökkel tudok teleportálni, vagy valami? Olyan nem jó ez így. Valamit rosszul csináltam?

Konzol: GB, GBA, SEGA MD, PSP 5.50 M33, NDS, X360&PS3@100\":D

mb66
Viccbõl írta, haverok a Csabival asszem

www.hordamusic.hu

DS Lite tolvajok - feketén, fehéren

Nintendo DS
Nemrég számoltunk be arról, hogy egy kínai lap értesülése szerint a Nintendo egy nagy adag fekete színben pompázó DS Lite-ot veszített el. Jópár "megértõ" rajongó ezáltal a fehér színre adta le az elõrendelését - majd jött a (hogy stílszerûek legyünk😊 fekete leves : a hivatalos megerõsítés pontosított, az angoloknak szánt fehér színû DS lite-ok tûntek el, nem pedig a black kiadás. No, megnyugodhatnak azok, akik feketét szeretnének, hisz azok a darabok biztonságban megérkeztek.

576.hu
Már 2 nap sincs hátra a lite megjelenéséig és ti ilyen hülyeségekkel fárasztjátok magatokat.

Sony KDL46W4000 Denon 3802, Jamo 7.1 THX PSN id és Xbox live: Wasp00

Borgi
hát én ehhez csak annyit tudnék hozzászolni hogy: szüzmária.

porki fagyok fállalon

Persze persze...
Nem viccbõl írta...
Nagyon messze van ez attól amirõl a vita volt...
Super Mario
Jaj, azt viccbõl írta <#wilting>

https://supermario4ever.wordpress.com

Engem pl eccer le "tini"-ztél - és a hangsúly olyan volt amire Nexxuss célzott, szal nem áll messze az igazságtól. (ref.: #8883 hozzászólás) Ennyit errõl.
Ember! Elvbõl????????? OMG! Szerintem ne égesd tovább magad...

2006. jún. 19. 15:17 | Privát | Válasz | #9053
srácok ugye nem fog átejteni minket ez a gamestoreos srác? hamár késik a LITE. Nem lép le lóvénkkal ugye?

Nexxuss
én abbafejezem a dolgot. Errõl a témáról nagymenõkém nem kívánok többet beszélni. De ne legyél hang ember és írd már le hogy miért is vagyok én írigy? Kedves Biztonsági Õr úr 😄

Egyébként a konzolstudio is importálja a LITE-ot, szal lehet hogy ott sem lesz a héten. De ki tudja. Én elvbõl Csabitól veszem.

HomeTheater: LCD: Sony Bravia KDL-32W4000, A/V: Sony STR-DG710, Speaker: JBL-SCS178 Ps3 ID: GjChriss --->http://playstationlive.hu ---> BETA V0.7!!!!!

Ennyit rólad... <#eljen> <#lama>
KILLER2

Tudom ne ide illik, de azé beraktam.

Töltsük le az internetet!

Nexxuss
hát sanszos. mondjuk az 260ftos Euro ár mellett írták ki😛 De szerintem marad. Oszt kitudja

HomeTheater: LCD: Sony Bravia KDL-32W4000, A/V: Sony STR-DG710, Speaker: JBL-SCS178 Ps3 ID: GjChriss --->http://playstationlive.hu ---> BETA V0.7!!!!!

KILLER2
A Konzol Stúdióba "csak" 34.990 Ft a Lite várható ára. Remélem így is fog maradni.

Nexxuss
én nem szeretek vitatkozni mert minek,. csk nem bírom elviselni ha elszállt agyú barom osztja az emebreket ész nélkül feleslegesen.

Fekete Lite lesz CSabinál. Többet rendelt.

Csibe001
Van értelme a vitátoknak?Már bocsi. 😊
Béke legyen már.

KILLER2
Szerintem ezt abba kéne hagyni. Ez az egész viccesen, de mostmár kezd egyre komonlyabbá válni meg aztán értelme sem sok van. Inkább bveszéljün arról, hogy hogy a fenébe fogok én most fekete Liteot szerezni így, hogy nem rendeltem elõ! 😄

Kérlek szépen tisztelettel, keresd már vissza, hogy ÉN mikor írtam ilyesmit neked, vagy bárkinek!! Ha esetleg nem találnád, akkor talán még egy gyáva hazug is vagy, nem csak irígy...
Nexxuss
egyszer kérdeztem valamit erre oszottál hogy biztos 14 éves hülyegyerek vagyok. PEdig nem osztottalak. Te kezdted. mint mindiig haogy nézem a topicot.
De télleg mondd már el hogy miért vagyok irígy?

Komám! Mikor mondtam én ilyet, hogy pisiek vagytok, vagy bárki is? Te kezdted el ezt az egészet... te már látni sem látsz az irigységtõl bakker! Jah, a hülyéket csak osztani lehet...
Nexxuss
sehogy😄 Csak Kedves VG barátunk folyamatosan oszt mindenkit, hogy pisisek vagyunk ha valami nem tetszik ami neki😛 ha mi pisisek vagyunk akkor Õ a 25-30 közötti életkorával mit keres közöttünk? 😄

mé most ez milyen emgniylatkozás hogy Ha az irigység fája te ordítanál...
kééész a fickó 😄

Csibe001
Hogy lehet öregnek lenni ehhez?? O_o

Nexxuss
miért vagyok irígy?😛😄 ÖREGbarátom 😄

Ha az irigység fája te ordítanál...
Nexxuss
személyes átvételben megkapod. De maúgy nem vagy kicsit öreg már a videójátékokhoz?D😄😄😄

Borgi
nekemis stimmel bele ;-)

porki fagyok fállalon

Sajna úgy vettem észre, a házaik nem sikerülnek valami fényesen supercardéknak, tisztelet a kivételnek. A 2 G-s F2A ultrám bezzeg....az szakos, perfekt.

Nagy PS2 szerviz, Slim ps2 szerviz is, SG-n is bizonyított referenciák, minden alaplapba garanciával. Postával is sok éve. Mostantól Budapesten.

Gon dolom, azért sejted, hogy szakszerû moddingról van szó, a nyelvezet egy dolog. De mindegy, szarok a Supercardok tokozásai, ezekszerint ez tény.

Nekem GBA szorul, alig akart belemenni meg kijönni (1x próbáltam)... valakik azt mondják szorul bele a DS-be is. Nekem egyáltalán nem szorult. Az eredeti GBA kártya ugyanugy ki/bejön mint a Supercard.

"megreszeltem-meghántoltam a dobozkát"

Gratulálok!
Beast Machine
Én Wiibõl vagy feketét fogoök venni (a bútorok miatt) van GC-lilát

...vágod?

A DS-be is ennyire "passzol"?
Én elõrendeltem, és a levél ami küldtek 100%-ra igérte a pénteket! De az sem zavarna, ha a hétvégén kapnám meg, majd telefonálnak, hogy mikor mehetek érte...