Nintendo DS/DS Lite

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

deep
Van. Júli 24. asszem japánban😄
Ilyet akarok,van mar biztos megjelenesi datuma?
bongeszo doboz kep

Jimi Hendrix

Ez itt a ds topic?😄

Jimi Hendrix

Anyám, most jól megmondtad... <#falbav> A #9285-ban is volt jel, mégsem fogtad... Amúgy, ne kapcsolgasd már le a villanyt! ON!
Csibe001
OFF:
Már ne is haragudj, de ezt a kettõt: #9206 , 9207 lesd meg.
Ráadásul ha megfigyelnéd az általad is ajánlott #9203-as akkor a mondat végén esetleg feltûnne legalább 4 mosoly jel ( 😄 ) a zárójelben megtalálod.De te valami különös okból kifolyólag vagy csak mert szeretsz veszekedni azt írtad neki, hogy irígy.Az sztem nem csak számomra rejtély, hogy MIÉRT lenne irígy???
Jah, s ez a Csibike honnan jött?Úgy érzed ettõl több vagy, hogy becézel?S most már tényleg legyen elég az offból.Vagy nyiss a saját keserûségednek egy topikot.
Thx,bye 😊 Jah, béke van.

Látszik, hogy fogalmad nincs, hogy mirõl volt szó, és mint ment a vita, de azért megálapítottad, hogy én kényszeres betegségben szenvedek... LOL! Amúgy nézd meg a #9203 hsz-t, és talán megérted, hogy mirõl is ment itt a vita, azért is írtam neked a #9285 hsz-t. Te is úgy válaszoltál rá ahogy bárki tenné, most mondjam rád, hogy biztonsági õr vagy? Mit szólnál hozzá? Csibike nyisd ki a szemed mielött ugatsz!
Csibe001
Azért figyeled, hogy milyen kemény a srác.Már nem tud hogyan másba belekötni s életkorral jön elõ 😊
Erre sztem reagálni sem lenne érdemes DE ahogy nézem egy korosztály vagyunk szóval még ezt is bukta...a becenév pedig már miért lenne korhoz kötött s EZ volt az utolsó hozzászólásom ehhez a témához, bocs a többiektõl.S remélem VG "barátunk" is lenyugszik.

Törölt felhasználó
Szerintem te irigy vagy!<#gunyos1>
...

Nem vagy te már túl öreg már a fórumozáshoz, és a csibe névhez? <#eljen>
CHEAPBOY
De hát az én leszeeeeek<#eplus2><#eplus2><#eplus2>

www.gamestore.hu MSN: [email protected] twitter.com/gamestorehu

Törölt felhasználó
Lehet azt hiszi, hogy ez itt a hegylakó fórum és csak egy maradhat! <#nevetes1>
Csibe001
Lassan azt hiszem, hogy neked van valami kényszeres betegséged.Egyáltalán ha irígy is lenne miért fáj az neked?Be lehetne ezt fejezned, mert sztem csak magadat égeted ezzel.Nexxuss semmit nem vétett szerintem csak mókázik, legalább feldobja a topikot.

CHEAPBOY
Naná hogy utána olyan Hszek jottek, mert irigynek nevezted (alaptalanul szvsz) en is fõkapnám namá😊

Marhára irigy lehet aztán, ha nagyon fáj neki egy Lite hiánya már régen szervalt volna egyet.

S fogalmazunk ugy hogy az a baj hogy nem latod be hogy pojen volt, meg Marijo is leirta egyel alattad.

Elfogult nem vagyok, csak ez itt az SG, s az erosebb mokak is siman beleférnek... nem vagy ujfijju itten, tudhatnád....

Te csak böngésszél tovább amig a "nagyfiúk" veszekednek! <#hehe>
Törölt felhasználó
Most mégsem adod fel, ennyi ember ellen sem?<#falbav>
Persze, simán meg lehet magyarázni, hogy csak "poén" volt... az baj az, hogy nem poén volt, látva azokat a hsz-ket amiket utána gyártott Nexxuss. Ha nem látod bennük a irigységet, akkor elfogult vagy, vagy vak!
Super Mario
Aki ismeri Nexxusst és a jellemét, az tudja, hogy csak poén volt. Ezen tényleg felesleges volt felkapni a vizet.

https://supermario4ever.wordpress.com

CHEAPBOY
9203: Szerintem az a komment csak pojjen, nem kene azonnal magunkra venni😊

9195: En ugy tudom ha az 576ban rendelted akkor a kiszallitas is penteken tortenik, igy intezik....

9193: Ebben is van igazsag, mert volt akinek szoltak hogy felejtheti el a gepet, illetve az MOi Nintendonal sohasem lehet tudni.

Irigyseget meg mindig nem latok ezekben...<#szomoru1>

Csak hirtelen vizfelkapás volt az egész utána levõ mûbahhé😊

Fel! <#bdead>
Törölt felhasználó
Feladod? <#kuss>
CHEAPBOY
Nem kenyerem a kurvaanyázás, de elolvasom a nevezetes kommenteket😊 Mán kiváncsi vagyok.

Heh, #9203 annak #9195 volt az elõzménye annak pedig #9193... szerintem egyértelmû. Engem már nem érdekel ez a téma többet, bár biztos vagyok benne hogy meg lesz ez is magyarázva sok kurvaanyázások közepette...
CHEAPBOY
De azt meg mindig nem ertem miert allitod rola hogy irigy.... ismered, vagy mibol szurted ezt le?<#nemtudom>

"Meg okos miaz hogy elvbõl irígy vagyok?"

OMG!!! Erre inkább már nem is írok semmit, szánalmasan hülye vagy, ráadásúl még olvasni sem tudsz... én ilyet nem írtam, hogy "elvbõl vagy irígy". Ha estleg mégis, kérleg mutasd meg, hogy mikor mondtam, így, hogy "elvbõl vagy irígy"! Köszi! Megint olyanokat állítasz rólam, ami nem igaz, azaz hazudozol. Ennyit rólad.
deep
Jah, lusta vagyok😛
Miért, lusta vagy regelni? 😛
Egyébként csak az van benne amit az elõbb is írtam, az európai DS Liteok flashelésérõl.

deep
Lehetne úgy, hogy akinek nincs accountja is értesülhessen a linked tartalmáról?😄
Nexxuss
hihih<#hehe><#hehe>
nemsemmi egy fazon vagy😄 irigység? olvassad már vissza a kommentjeimet! MEg azt is hogy Cheappel akié a Gamestore miket dumáltunk. Meg okos miaz hogy elvbõl irígy vagyok?
Nemsemmi egy fazon vagy😄 nembaj tudjuk Te vagy anagykirál yaki bárkinek szét veri a fejét. Mondom én hogy biztonsági õr vagy😄

amúgy megleõdtem hogy mennyire nem vetted észre 😄 De majd Cheap Csabi memondja a rfankót arról, hogy van e nekem okom arra hogy irigy legyek rád 😄😄😄😄

HomeTheater: LCD: Sony Bravia KDL-32W4000, A/V: Sony STR-DG710, Speaker: JBL-SCS178 Ps3 ID: GjChriss --->http://playstationlive.hu ---> BETA V0.7!!!!!

Jó hír, az EU-s lite-okon nem lehet elrontani a flashelést, ugyanugy tele lehet tömködni alufóliával, nem szaródik el 😊

Jaja 😊

kisgabo
na, mácsak 1-et kell szundizni a lájtig? raktárakba ugrásra készen ott figyel a cucc? <#vigyor1>

Hát ja végülis lehet... ezt kéne kiolvasni belõle és egy passme1-re felírni. Elképzelhetõ hogy menne 😊

deep
Én 1 áron látom winsunx-on.És attól hogy fizikailag ugyanaz, még lehet benne más firmware...
Nem látod? A két kártya 1:1-ben ugyan az 😊
Ráadásul nem is 1 áron adják a kettõt.

Miért ennyit? Nem értem... <#nemtudom>
Ha valakit érdekel egy superkey 6eft-ért az nézze meg az apronetet mert eladná valaki.
Nekem már van, ezért is osztom meg veletek azt az infót. Nagyon megéri 6-ért ez a cucc.

Sony KDL46W4000 Denon 3802, Jamo 7.1 THX PSN id és Xbox live: Wasp00

Na ennyit a SuperKey/PassCard3-ról...

Super Mario
Pontosan, errõl van szó.

https://supermario4ever.wordpress.com

😄 thx.majd en is probalkozom,mas gamekkel.

Jimi Hendrix

Seth
Ha rajtad van a nyaklánc,akkor nem kerít hatalmába a gonosz és mehetsz tovább, le az Abyss-ba ott még lesz 2 fõellenség, utána jön a legjobb befejezés. Ha mentettél az szívás 😄

PSN ID.: Beegabor

Na megtaláltam Paranoia-t (igaz nem az óratoronyban) és végigjátszottam úgy, hogy nem volt rajtam a nyaklánc, így megszereztem a Julius módot (castlevania). Viszont utánna mentettem, így nem volt alkalmam megnézni a másik (harmadik) befejezést, amikor nyaklánccal megyek a tükörbe. Azt már csak úgy láthatom, ha újból elkezdem a játékot?

Konzol: GB, GBA, SEGA MD, PSP 5.50 M33, NDS, X360&PS3@100\":D

Aha, egész jól fut, de 100%-os a procihasználatom 😊

Csibe001
No s tökéletesen?Mármint nem lassul be meg ilyenek?

Csibe001
Egy nagyon fos játék elindult vele : 0414 - My Pet Hotel
Elvileg a Bomberman is megy vele.De ez még csupán 0.0.1-es szóval így is csodának számít. 😊

Ez igaz,meg a m64 se akar elindulni,milyen game mukodik amit mar kiprobalt valaki?

Jimi Hendrix

Csibe001
Azért olyan állapotban még nincs az emu. 😞

Thx,amig nem lesz ds-em pont jo,elszorakozom vele.

Jimi Hendrix