Nintendo DS/DS Lite
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
bongeszo doboz kep
Jimi Hendrix
Jimi Hendrix
Már ne is haragudj, de ezt a kettõt: #9206 , 9207 lesd meg.
Ráadásul ha megfigyelnéd az általad is ajánlott #9203-as akkor a mondat végén esetleg feltûnne legalább 4 mosoly jel ( 😄 ) a zárójelben megtalálod.De te valami különös okból kifolyólag vagy csak mert szeretsz veszekedni azt írtad neki, hogy irígy.Az sztem nem csak számomra rejtély, hogy MIÉRT lenne irígy???
Jah, s ez a Csibike honnan jött?Úgy érzed ettõl több vagy, hogy becézel?S most már tényleg legyen elég az offból.Vagy nyiss a saját keserûségednek egy topikot.
Thx,bye 😊 Jah, béke van.
Erre sztem reagálni sem lenne érdemes DE ahogy nézem egy korosztály vagyunk szóval még ezt is bukta...a becenév pedig már miért lenne korhoz kötött s EZ volt az utolsó hozzászólásom ehhez a témához, bocs a többiektõl.S remélem VG "barátunk" is lenyugszik.
www.gamestore.hu MSN: [email protected] twitter.com/gamestorehu
Marhára irigy lehet aztán, ha nagyon fáj neki egy Lite hiánya már régen szervalt volna egyet.
S fogalmazunk ugy hogy az a baj hogy nem latod be hogy pojen volt, meg Marijo is leirta egyel alattad.
Elfogult nem vagyok, csak ez itt az SG, s az erosebb mokak is siman beleférnek... nem vagy ujfijju itten, tudhatnád....
https://supermario4ever.wordpress.com
9195: En ugy tudom ha az 576ban rendelted akkor a kiszallitas is penteken tortenik, igy intezik....
9193: Ebben is van igazsag, mert volt akinek szoltak hogy felejtheti el a gepet, illetve az MOi Nintendonal sohasem lehet tudni.
Irigyseget meg mindig nem latok ezekben...<#szomoru1>#szomoru1>
Csak hirtelen vizfelkapás volt az egész utána levõ mûbahhé😊
OMG!!! Erre inkább már nem is írok semmit, szánalmasan hülye vagy, ráadásúl még olvasni sem tudsz... én ilyet nem írtam, hogy "elvbõl vagy irígy". Ha estleg mégis, kérleg mutasd meg, hogy mikor mondtam, így, hogy "elvbõl vagy irígy"! Köszi! Megint olyanokat állítasz rólam, ami nem igaz, azaz hazudozol. Ennyit rólad.
Egyébként csak az van benne amit az elõbb is írtam, az európai DS Liteok flashelésérõl.
nemsemmi egy fazon vagy😄 irigység? olvassad már vissza a kommentjeimet! MEg azt is hogy Cheappel akié a Gamestore miket dumáltunk. Meg okos miaz hogy elvbõl irígy vagyok?
Nemsemmi egy fazon vagy😄 nembaj tudjuk Te vagy anagykirál yaki bárkinek szét veri a fejét. Mondom én hogy biztonsági õr vagy😄
amúgy megleõdtem hogy mennyire nem vetted észre 😄 De majd Cheap Csabi memondja a rfankót arról, hogy van e nekem okom arra hogy irigy legyek rád 😄😄😄😄
HomeTheater: LCD: Sony Bravia KDL-32W4000, A/V: Sony STR-DG710, Speaker: JBL-SCS178 Ps3 ID: GjChriss --->http://playstationlive.hu ---> BETA V0.7!!!!!
Ráadásul nem is 1 áron adják a kettõt.
Nekem már van, ezért is osztom meg veletek azt az infót. Nagyon megéri 6-ért ez a cucc.
Sony KDL46W4000 Denon 3802, Jamo 7.1 THX PSN id és Xbox live: Wasp00

Jimi Hendrix
PSN ID.: Beegabor
Konzol: GB, GBA, SEGA MD, PSP 5.50 M33, NDS, X360&PS3@100\":D
Elvileg a Bomberman is megy vele.De ez még csupán 0.0.1-es szóval így is csodának számít. 😊
Jimi Hendrix
Jimi Hendrix