Nintendo DS/DS Lite

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Egyébként szubjektív Supercard tapasztalatok: tetszett, meg zöld a nyákja is, a matrica is ok, ergo nem hamis. De a GBA-ba kalapáccsal kell beleverni másnak is? Mondjuk ezt átvitt értelemben mondtam. Persze hogy nem vertem bele az USA GBA SP-mbe. De mérgemben szétszedtem, kicsit átszabtam, megreszeltem-meghántoltam a dobozkát, mert kicsit nagyobbra sikerült mint a slot 😄 Így már nem szorul. Persze naná hogy randább lett. De inkább látsszon egy kicsit a meló rajta, de ne törje már ki a csatlakozósort. Szóval méretezésbõl meg öntésbõl kettes alá.

Nagy PS2 szerviz, Slim ps2 szerviz is, SG-n is bizonyított referenciák, minden alaplapba garanciával. Postával is sok éve. Mostantól Budapesten.

Nexxuss
hát péntek estére talán. Meg bemondták hogy elfogyott az elõrendelés! Szóval lehet hogy boltba nem lesz. Vannak olyan rendelõk akik nem fognak kapni csak jövõ héten.

HomeTheater: LCD: Sony Bravia KDL-32W4000, A/V: Sony STR-DG710, Speaker: JBL-SCS178 Ps3 ID: GjChriss --->http://playstationlive.hu ---> BETA V0.7!!!!!

KILLER2
De attól még ugye lehet kapni a fekete Liteot az 576 üzleteiben is nem?

Töltsük le az internetet!

Nexxuss
mert kizárt. Jövõ hét elõtt nem kapod meg sajna. Bár ne így legyen. 23án adják postára.

HomeTheater: LCD: Sony Bravia KDL-32W4000, A/V: Sony STR-DG710, Speaker: JBL-SCS178 Ps3 ID: GjChriss --->http://playstationlive.hu ---> BETA V0.7!!!!!

Hát szerintem pénteken kapják meg a szállítmányt...
Csocso: Supercard/M3 + valami passme-féleség kell hozzá

CSOCSO
nekem nagyon tetszik a feher.... Wii bol is feheret fogok venni...

amugy hogyan lehet zenet es filmet rakni a DS Litera??? ocsemnek ez kene... mondjuk nekemis bejonne ha filmezni tudnek a DS en...
Miért lenne kizárt?
Kizárt 😊

Remélem 576-osok már pénteken szállítják nekem! 😊
KILLER2
Fekete az igazi 😊

Töltsük le az internetet!

A fehér szvsz sokkal szebb 😊

konzoliumba van egy navy blue 40-ért.

hooogyisne... 😊 Nekem olyan ismerõsek ezek a képek... csak nem a kotaku-ról ?😊

Powned by Phazon...

Úgy legyen csak legyen 😊

Nagy PS2 szerviz, Slim ps2 szerviz is, SG-n is bizonyított referenciák, minden alaplapba garanciával. Postával is sok éve. Mostantól Budapesten.

Aszonta next week 😊

Ez csodaszép. Cheap, mikó gyün má a zenyimé? :p

köszi <#worship>

Seth
<#eljen>no comment.. , saját?

#9170-en úgy néz ki mint a Wii, azzal a kék fénycsíkkal 😄

PSN ID.: Beegabor

Seth
memkarira felrakod azt az upgrade-ben lévõ fájlt. Azt gba-n elindítod, frissíteni fogja a supercard a firmware-jét.
Utána a supercard 2.541 progit feltelepíted és azzal átkonvertálod a gba fájlodat. A kapott fájlokat pedig felrakod a memkarira és futtathatod a game-t

Nexxuss
Ugy egyetérhetünk abban, hgoy ez qrva szép!!!!!

Nexxuss

Nexxuss

Feltettem az exe-t, azt látom nagyjából mi ellen van 😊 meg van egy bin file. Ne haragudjatok, most vettem, be vagyok tõle tojva 😊 tutort meg nem találtam

Nexxuss

Nexxuss

Huhh, hogy kell õket használni? (a 2 fájlt). Van egy supercardom meg egy sd-karim és slussz.

Néked meg virtuális nagyon köszi 😊
Kipróbálom még ma. 11 romból elindult alapban 1 azaz 1 db, egy 4 megás, Elf címmel (valami rém ratyi).

Ja meg ez!(talán)

Konzol: GB, GBA, SEGA MD, PSP 5.50 M33, NDS, X360&PS3@100\":D

Sziaztok. plíz help. Megjött az sd-s supercardom. egy fat-ra formázott Toshiba sd-t 512-eset dobtam bele. A kártya gyökerébe dobtam néhány .gba kiterjsztésû romot. GBA SP-ben próbálom, mert még nincs ds-es. Kilistázza a supercard a tartalmat, de ha rányomok bármelyik rom-ra, elkezdi számolni a méretet, majd fehér képernyõ. Mit csinálok rosszul? Honnan lehetne megtanulni mindent a supercard-ról? Ugye nem hibás?

Passkey1 + Project Rub eladó. Megegyezünk, hívj. Érd.: 06-70-615-99-44

milyen a DS-ed? régi, új szürke, színes? van eredeti játékod?

gigabyte ep35-ds3 ³ intel e5200 ³ 2x2gb geil ³ gainward gts250 512mb ³ corsair vx450W ³ coolermaster cm690 pure /\\ ps3 /\\

Ja az lehetne,roviden lenyegretoroen leirni a warezelest.

Koszi,enegem nagyon erdekel,a masik is eleg jo volt,csak nehez volt behangolni az fps-t,majd lite-al kiprobalom,kivancsi leszek mennyivel lesz szebb.

Jimi Hendrix

Ezen szoktam röhögni, hogy 2 hetente mindig jön valami perverz (itt beleértem magam is anno), aki ahelyett, hogy visszaolvasna, elkezd a warezrõl érdeklõdni.

Ami, megjegyzem, elsõ hallásra nem olyan egyszerû. Pass, key stb.stb.

És ez a legjobb, hogy ennek ellenére sincs FAQ, pedig így a topic színvonala romlik mindig, az állandó kérdésektõl.<#pardon1>
Sok sikert hozzá! <#lama> Probáld az 576 boltokban, vagy a MM vagy a Saturn üzletekben! Jah, és utána meséld el nekünk is, hogy mi volt az eladók reakciói!
Seth
Én egy mûszaki szervízben dolgozom, két szakinak a körmei is jó hosszúak (a kis és hüvelykujjaikon), sokat segít aszongyák, szóval munkaeszköznek minõsül, ja és nem melegek 😄
(most látom 1 Ah-s aksi van a lite-ban, az jó lehet a simába vagy más a méretük??)

Pesten lenne jó, mert holnap megyek a nagyvárosba, és szeretném megvenni.
deep
Jah, egyelõre nem találtam közelebbit, ami ilyen jó árakkal dolgozna. Kicsit drága a posta, de ez van.
Borgi
winsunx-tõl?

porki fagyok fállalon

deep
Én sokat szoktam rendelni kínából, ha bárki akar rendelni, szóljon és megbeszéljük.
Most egy darabig lemondtam a DS flash módosításról. Ha van egy M3 adapterem, és szeretnék DS játékokkal játszani akkor milyen kártyára van még szükségem, hogy megtegyem ezt? Tudom hogy PassMe (PassKey, PassCard és társai) kellene hozzá, de melyik a legjobb megoldás (Hogy minden játék tökéletesen fusson, és ne keljen sokat tökölni 1 játék elindításához). Egy jó boltot ahol vehetnék is ilyen kártyát!
Halfer
Akkor az a pali csak a Hajós András lehet <#vigyor3>

Nemtom érdekel-e valakit: http://ls5.cydonianknight.com/BatchDPG_v1.0_beta_4.exe
Új video konverter moonshellhez, sokkal jobb videót csinál, mint a dpgenc...

De nekem filmek kellenének. Lehetöleg szinkronos divx, a mirc-et meg nem használom/ismerem

minek az neked? mirc-rõl is le lehet szedni a játékokat 😊

gigabyte ep35-ds3 ³ intel e5200 ³ 2x2gb geil ³ gainward gts250 512mb ³ corsair vx450W ³ coolermaster cm690 pure /\\ ps3 /\\

Bocs hogy ide írom, de valaki nem regisztrált a majomparádén?<#vigyor3>

"regarding the video... damn opium, cut your nails! long nails on a guy != very nice to look at..."

"Hahaha I thought someone would comment on that. Notice how my nails are only long on my right hand? I play the acoustic guitar and I don't use a pick, so I use my nails for strumming"

Borgi
szerintem csak simán meleg 😊

porki fagyok fállalon

Szerintem is a superkey a tökéletes megoldás, nem éri meg esetleg tönkrevágni a még ropogós gépet.

Sony KDL46W4000 Denon 3802, Jamo 7.1 THX PSN id és Xbox live: Wasp00

deep
persze, pláne hogy most már nem lóg ki...