24434
Nintendo DS/DS Lite
-
petersz #12393 Sajna SC miniSD-re nem tudok. Aki tud, szóljon.
-
#12392 A mai napra:
0597 - Hannah Montana : Képek
Published by: Buena Vista Games
Developed by: *TBA
Distributed by: Ingram Entertainment
Genre: Action
Number of Players: 1
Release Date:
US: October 5, 2006
-
#12391 Olyan már régóta van.(legalábbis txt) ^^ Pl Nekem m3miniSD-m van s a szoftvere alapból olvassa mint e-bookot a txt-t.De már a régi CF-es M3 is tudta.
gp32:Billentyűzet minek? :) -
petersz #12390 Nem tudok ilyenről. Esetleg PDA? Ez mégiscsak egy játékkonzol :)
Én egy olyan txt vagy html olvasó szoftverrel is ki tudnék békülni, ami tud olvasni magyar ékezetes karaktereket. -
#12389 jaaa... rosszul ertelmeztem:) -
#12388 hali mindnekienk!
nemtudja vki pontosan, hogy smint (ha) lehet evnni NDS-hez, billentyuzetet ...?? :) -
petersz #12387 Aham, de akkor azt írta volna, hogy csodálkozik, és nem azt, hogy már nem csodálkozik. Na mindegy, nem ezen a kérdésen fog kifordulni a világ a sarkaiból :) Ja, ahogy most írom, látom válaszolt ffx is, és valóban úgy gondolta, ahogy.
Brózer nem megy sajna, igaz, csak egyszer próbáltam és nem is trükköztem vele. -
FFX #12386 éppen fordítva... -
#12385 megvan a g6 ja.. es kiprobalta azokat a jatekokat es nem tetszik neki az a ket "szar"
-
petersz #12384 Nem értem az összefüggést... -
#12383 kihalt mindenki? browser megy valakinek?
-
FFX #12382 most hogy megvan a G6-om már nem csodálkozok, hogy miért adtak el olyan sokat a Brain Training-ből és a Nintendogs-ból :D -
turho #12381 Ok, közben a fiam rájött...pff fele annyi idő alatt megműtötte az eddigieket mint én :D -
#12380 utálkozni akarsz? :P
gyere-gyere :P -
orkenyid #12379 Na VGA driver frissítés után nem is lassú az oldal, szóval maradok :P
Bár nagyon sajnálom hogy elszarták a designt de ez van... -
#12378 Szivatás,gyors laser,fertőtlenítés...kb. -
#12377 letőtötte i think... :P -
Alblink #12376 elkelt:D. -
turho #12375 Segítsetek már, elakadtam a Trauma Center-ben :DDDDDDD
2. szakasz második pálya (asszem), valami vérrögöket kellene eliminálni. Nagyítóval rábökdösve az erekben a fel-feltűnő kis gömböcökre, azok egy darabig láthatóak maradnak. de hogy egyébként mit kell csinálni velük, arra fél óra alatt sem jöttem rá :)
HELP mert imádok műteni :DDD -
#12374 mivel próbáltad ki, pénzesszatyor? csak nem vettél sunyiba? -
Alblink #12373 Mk4 passcard elado.priv ha erdekel. -
#12372 a csuda vigye el, most prószáltam ki, szvsz elég fajin. eddig aza fordos volt számomra a jó autós játék ds-re, de eltörpül ezmelett :O -
#12371 ahogy nézem elég régi gém.. vagy ez nem az? :O -
#12370 azannyát, ez kuvajó nész ki :O -
#12369 hiányozni fogsz. -
#12368 Annál szerintem mindegyik DS-es autóverseny jobb :))) -
#12367 egész jó az nfsu nál biztos jobb :P -
vg #12366 Korrekt 3d autós -
orkenyid #12365 Na én asszem amig nem rakják vissza a régi designt, addig távozok innen... gusztustalan ronda lett. Nem elég hogy a SZTAKI kék lett, még ez is.
E-mailbe, fórumomon elértek ha kell valami... -
#12364 minek az új? -
FFX #12363 thx -
CéZé #12362 Felmásolod a G6 gyökérbe - bekapcsolod a DS-t - ha bejött a menű nyomsz egy Y (ezzel indul a GBA mód - miután eltinik a GBA képernyő lesz ehy zöld színű szöveg - ezalatt kell A+B+start+select nyomni és utánna kérdi, hogy Do you reload system? - itt pedig Yes - elszöszmötöl egy darabig a frissitéssel -
FFX #12361 Hy!
Láma G6 lite felhasználóként szeretnék kérdezni valamit. Fel akarom rakni a G6 loadert a kártyára amit elvileg így kéne:
1)Put both "g6vervify.sys" and "g6loader.sys" files into the root directory of the G6 U-Disk drive.
2)Entering into GBA mode. (read "note" for details.)
3)Select the "G6update" icon and press the "A" to run the update program.
De én hiába másolom azt a két file-t a gyökérkönyvtárba, nekem nem jelenik meg semmilyen G6 update ikon a GBA módban. Valaki pls help
-
Alblink #12360 vagyis ds lite:D. -
Alblink #12359 Kulon is elado fekete garis remek alapotu ds:27-ert. -
#12358 Én már csináltam is egy Garfield pakkot. :) Örülök, hogy végre elérhető az 1.0 ebből.M3 miniSD-n is tökéletesen működik. -
#12357 Kipróbáltam,tényleg szupi.
-
petersz #12356 Nagyon jó! Budapest térképet nincs kedved csinálni? Naaa, legalább a belső kerületekről :) -
#12355 alkumester.. kapjam vissza DS, akkor feldobom, utána adom el cuccok.
-
orkenyid #12354 5k + posta? :)
Vagy csere alig használt Nintendogs-ra?