Nintendo DS/DS Lite

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

#9270-#9291-ig volt egy flémelés

kisgabo
vett már valaki, mi az átlagos piaci ár???

Te inkább mennyél vissza az aberált gyerekeidhez... <#nevetes1> <#lama>
Muad Dib
Nem fotosop lököttke... <#action>
Nekünk már több mint 2 hete van lájtunk, és tényleg így világít.
Amikor a kölök épp nem játszik vele, olvasólámpának használom...
<#nevetes1>

De mit is akartál ezzel mondani?
<#ejnye1>

Amúgy üdv mindenkinek, régen voltam már errefelé, látom mivel nem vagyok, VG új ellenfeleket keresett és talált magának.
Annyira nem figyeltem, volt már megint az a rész, hogy: "találkozzunk az Árpád-híd lábánál" ???
<#papakacsint>

koryne
Csatlakozom! 😊

Xbox Live gamertag: kilencnad

Erre én is kíváncsi lennék 😊

Atcom
Az A,B,X,Y gombok "lágyabbak", a D-pad, a "Select" és a "Start" pedig picit "keményebbek" lettek. A kijelzõk valóban fantasztikusak! Tû éles kép, szenzációs fényerõ! A gép formája és a gombok/kapcsolók elrendezése is sokkal letisztultabb.
Csibe001
Van aki még tudja azért, hiszen ez fotosop ezt garantáljuk. <#vigyor4>

DanielT
Nem vagy képben. Fotosop.
Faszodat fotosop! <#taps>
DanielT
Fotosop.
deep
Csipibá! Tudni már pontos dátumot?
CHEAPBOY
Bizooony😊

www.gamestore.hu MSN: [email protected] twitter.com/gamestorehu

deep
Az amcsi sp is nagyon egy szinten mozog a psp-vel kijelzõügyileg😊
Ehh ennek még a PSP-nél is jobb képe van? :|

aztán lehet készíteni a képeket a kígyózó sorról

Jaja, én is! Ma délután kapják meg a boltok a szállítmányt, és este már lehet menni érte aki elõrendelt! Nekem ezt mondták, remélem este már jáccizhatok vele! 😊
Én már reggel 9-kor voltam ott, igaz telefonon 😊
Elméletileg hétfõn jön a futár a déesemmel 😊

Lehet mindenki az 576-ban van 😛

deep
Nyitnak az 576-ok, nincs senki aki türelmetlen? Várjuk a képeket😄
"Opera Software, maker of the web browser of the same name, has announced the Nintendo DS version of its internet-surfing tool will be released in Japan on July 24. "

Nem vagy egyedül 😛
Cheap igyekezz 😄

deep
Lite-ot szeretnék vásárolni😊 DEMÁÁÁÁ'!!!😄
Ahhoz, hogy filmet tudj nézni, ne ilyen movie playert vegyél, mert ez csak GBA módban megy, sokkal rosszabb minõségben, mint pl a SuperCard vagy az M3. Ezeken megy a Moonshell, aminek az újabb verziói valóban jó minõségben játszanak le 😊 (full felbontás (256x192), 24fps)

Testerlnx: igen. De ha nincs PassKey2-d, csinálok az 1-esedbõl 2-est 😉

testerlnx
Akkor ugyan úgy kell flashme-zni mint a régi DS-t, csak PassKey2 kell hozzá?

AA platform: Kameo, Super Mario Galaxy, Jak1, Ratchet, Psychonauts... Live: Byuecee, PSN(US): Dee, PN(JP): Japet / Galaxy Omega Star!

CSOCSO
ahhoz hogy filmet tudjak lesni kell barmi mas a linkelt cuccon kivul?
KILLER2
Az EZ4 Lite ugye a GBA játékokat is fogja majd futtatni? Ugyanannyit lehet majd vele mint az M3al?

Töltsük le az internetet!

kisgabo
mitõl lenne szenvedés? talán az sp játékok kapásból menne. aszontad, talán a DS cuccokhoz lassú?

hamarosan mehet a teszt..

deep
Még nem😊 Csak azért kérdem, hogy érdemes-e vele szenvedni, vagy halott ügy.
kisgabo
te nem próbáltad?

deep
Valaki próbálta már EZ3-ommal a DS-t?Megy?
kisgabo
na, még 3.5 óra, lassan elindulok, és valahol veszek egyet... <#vigyor5>

guardian hero
Miért ne tudott volna rendelni?? Az elõrendelés pont errõl szól, a cég így fel tudja mérni, hogy mennyire van igény. Inkább rendeljenek többen, a maradékot úgyis szétkapkodják a késõn eszmélõk.

Xbox Live Gamertag: HUN Guardian PSN ID: HUN_Immortal jatekaim.hu: Guardian Hero

Konzolstudionál várható ár 35ezer volt,most már van konkrét ár:40e😊 Még jó hogy nem ott rendeltem meg.Sejtettem hogy turpisság a dologban. Tényleg, Cheapboy azt mondta ha 10nél többen rendelnek elõ akkor lehet hogy 35ért adja. Lehetséges hogy 35ért megkapjuk??
meglehet😄,amugy nem is tudtam,hogy korlatozzak azt hogy hanyan adhatjak le a rendelesuket.

Jimi Hendrix

Hülye kifogás...
Az is lehet,de nem hiszem mert,azt mondtam hogy az uzletbe veszem at szemelyesen,es lemondtam.Meg kesobb derult ki hogy van olcsobban is,es akkor egyertelmu hogy lemondom.

Jimi Hendrix

Minek rendelted meg egyáltalán? Lehet más éppen miattad már nem tudott rendelni... Korrekt vagy! Irány a feketelista!
Ja mert chipboy vagy mastol olcsobban is lehet szerezni,meg flash cardom ugyis csak 1-je korul jon meg.

Jimi Hendrix

rohatt bokor

Én ma hívtam õket délelött, és nekem azt mondták, hogy ma nem szállítanak Bush látogatása miatt, csak holnap... <#nemtudom>
Micsináltál?? Lemondtad?!

#9270-#9291-ig törölhetõ sztem (meg ez a komment is)

Az kurvajo lenne.Ma hivtak az 576bol hogy ma atlehet venni az uzletbe a ds-t,persze lemondtam.

Jimi Hendrix

deep
Õõõ, ehe...Hátõõõ😄 Szerintem lesz warez verzió!😄
Bukta!

És? 8mb-nyi memó lesz benne, a Supercardnak/M3-nak 32mb-ja van 😊

deep
Nem lesz, mert egy additional memory unit is jár vele...
Az to jo thx,kivancsi vok hogy lesz e mukodo warez verzioja.

Jimi Hendrix