24434
Nintendo DS/DS Lite
-
#23314 Fail.
Link. -
#23313 Ehun van e.
-
#23312 A 3D dolog valszeg nem kamu, mert láttam egy videót, ami DSi-n mutatott valami programot. Ott a kamerát használta a 3D hatás eléréséhez. Mindjárt megkeresem, hátha valaki még nem látta. -
Tomek83 #23311 B+, ezek mindig kitalálnak valamit amitől leesik az ember álla:)
De messze van még az E3. -
Csokis #23310 A neve (egyelőre "munkanév") Nintendo 3DS! 3D-s lesz, méghozzá speckó szemüveg nélkül(!), ráadásul visszafelé kompatibilis lesz a DS játékokkal! Az infó igaz, mert már letölthető PDF is van a Nintendo honlapján. További infó itt! -
Tomek83 #23309 Pletykák szerint már az E3 konf-n illene bemutatni az új handheld gépet.
Pár fejlesztő meg azt mondja,hogy már év végére elkészül néhány játék,szóval Japánban akár év végén is kijöhet. De ezek csak pletykák,még nincs semmi hivatalos info. -
#23308 Ekkora hülyeséget... Ez igaz? -
#23307 Nyaron mutatjak be, jovore jon a DS2.. -
Toon Link #23306 Szerintem is nagyon jó a DSi. Végülis nem meglepő, hogy lement az ára. Érdemes venni egyet belőle. -
PHM #23305 Az M3 Perfect (Lite-miniSD-SD) jó lenne, csak éppen kapni nem lehet őket.
A Pro verziók felejtősek, csak 4 mega ram van bennük.
Az EZ5 3in1 bővítője kapható még, de a legújabb verziója csak az EZ5-tel használható. -
#23304 M3 DS jó lenne esetleg?
vagy DSTT-hez van ilyen plusz kártya? merre lehet venni ilyet? -
#23303 egy slot2 es kártya, erre a célra. -
#23302 az lenne a kérdésem, hogy mi kell ahhoz, hogy DS-en GBA játékokkal tudjak játszani? Adott egy DS lite + DSTT kártya. -
#23301 Már nemcsak a Sonic Chronicles, hanem egy Wario Touched! is eladó, cserálhető... :D Occó mindkettő... :D -
#23300 Ha vannak hsz-ek hozzá dx-en, akkor nézd meg azokat, így a legegyszerűbb. -
tihibaby #23299 Az igazság odaát van! -
Dj Siegfried #23298 láttam a DX-en gba sp gépet (természetesen nem eredeti) beépített 2gb memória ..stb. ugyan az a gép fenn van a taobao-n is. az egyiken nem támogatja az eredeti gba kazikat, a másikon igen... akkor most mi az igazság? nem tudja vki? köszönöm -
#23297 tehát, dsi or xl? -
#23296 :) nem szvsz, hanem a DSi jobb gep mint a Lite, a specifikacio alapjan.
Az XL ugyanaz mint a DSi, csak nagyobb a kepernyo. Ennek van jo es rossz oldala is. Ennyi. -
#23295 Van egy Sonic Chronicles-em eladó, vagy cserélhető.
Ezaz. -
lowdog #23294 pocketNES-re gondolsz? annak a DS portjat probaltam (nesDS), harom jatekbol 1 nem ment vele :(
-
#23293 kézbevettem, nagyon kis patent gép az XL, de nekem 35k ba van a dsi, és közel 50 lenne az xl... annyi előnyt meg talán nem ad.
dsi viszont nekem jobban bejön mint a lite, gba port talán hiányzik, de jobb gép szvsz. -
Toon Link #23292 Hát, sima DSi-hez képest nem tudom. Nekem az nem volt, ezért nem tudtam összehasonlító-posztot írni. Nekem nagyon bejön a DSi XL, de csak azért, mert a DS Lite után jött. -
Toon Link #23291 A Mario vs. Donkey Kong az jó játék. A WarioWare nekem nem jött be annyira. -
#23290 Csak érdeklődés szintjén: vett már itt valaki bármilyen dsiware-s cuccot? Ha igen, van köztük jó? -
#23289 +15 ropit megér az XL? most vinnék el a DSi met...
kellemes a masin, jó a kép, de a pixelméret pl maradt.. -
Toon Link #23288 Most már tudom: Nagyon jó a Nintendo DSi XL. Szombaton vettem egyet, egyszerűen fantasztikus! Itt írtam róla: http://thelegendofzelda.blog.hu/2010/03/13/tanjobi_omedeto_okui_masami -
#23287 én a pocketDS-t nem próbáltam, szerintem próbáld ki mindkettőt, melyik jön be jobban neked. -
lowdog #23286 melyik NES emulatort ajanljatok DS-re?
valamelyik nesDS verzio vagy inkabb pocketNES (GBA-s)? -
#23285 ... Nekem egy régi 2005ös évjáratú klasszikus dsem van, simán jó, pedig a 42ezer forintos első árán vettem (akkoriban még többnek is számított mint manapság 50k), de hosszú távú befektetésként simán megérte, minden nap órákat nyúzom, jól bírja (bár már nagyon nyúzott, de le nem cserélem egy igazi handheld generációváltásig, tehát jópár évig. -
#23284 Ahogy vesszük, aki egy olcsó jó kézikonzolt akar annak ott a ds lite, a dsi xl egy luxus kézikonzolnak is tekinthető.
"a wii sem ér annyit" ... szerintem attól függ miről van szó, akit a nyugati játékok érdekelnek annak tényleg nem, akit a keletiek annak simán. -
#23283 De ami megdragabb, azok a jatekok.. -
#23282 És ez elég vicces / szomorú... Szvsz a wii sem ér igazán annyit. -
#23281 50k, mint egy Wii.... -
Toon Link #23280 Hát elég drága a DSi XL. És szerintem a sima DSi is nagyon jó. -
#23279 En ugy tudom (amugy csak eleg elolvasni a leirasat), hogy ugyanaz, kiveve, hogy nagyobb a kijelzo (azonos felbontassal!) es az akksi kevesebb ideig birja pont ezert. Meg uj stilust adnak hozza, gondolom nagyobbat. :)
Szerintem sem eri meg a kulonbseg. Csak meg egy rokabor az ujabb konzol elott. -
#23278 Tudtommal annyi eltérés van, hogy nagyobb a kijelző meg ahogy hallottam picit nagyobb az aksi ezért tovább is bírja. Olyat is hallottam, hogy jobb a kijelző minőségre bár ez nem tudom, hogy mennyire igaz.
Szerintem egyébként nem éri meg. Még a normálótól is elfárad a kezem ha sokáig játszok, ezzel meg szerintem csak úgy tudnék ha folyamatosan az asztalon lenne. :D De ez csak az én véleményem... -
#23277 én is agyalok ezen, DSi + 20k lenne... ehh. -
Toon Link #23276 De megéri az XL? Valóban annyival jobb? -
#23275 itthon 10k....