Nintendo DS/DS Lite
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
erõsen fake szagú cuccok. <#vigyor1>#vigyor1>
ja, brit rendelés, most 305 a font. ien árakon itthon nem találok játékot.
....köcsögország, magyarország... rablókereskedelem.
ja, brit rendelés, most 305 a font. ien árakon itthon nem találok játékot.
....köcsögország, magyarország... rablókereskedelem.
DS játékokhoz meg ez van írva: "Attention: Can't be used on DSi console." <#vigyor>#vigyor> Szerintem ne vegyél itt játékot, az maradjon angol rendelés. <#smile>#smile>
Mondjuk aki csak játszani akar?
Nem trendi-gyökérkedni? <#idiota>#idiota>
<#awink>#awink>
Egyébként is rossz példa...
Ez olyan mintha egy használtató vásárlónak a legújabb csodaautót ajánlanád 4x annyiért.
(Értem én a viccet csak nem szeretem-Karinthy) <#papakacsint>#papakacsint>
Nem trendi-gyökérkedni? <#idiota>#idiota>
<#awink>#awink>
Egyébként is rossz példa...
Ez olyan mintha egy használtató vásárlónak a legújabb csodaautót ajánlanád 4x annyiért.
(Értem én a viccet csak nem szeretem-Karinthy) <#papakacsint>#papakacsint>
Ne vitatkozz az ostobákkal,mert lesüllyedsz az Ő szintjükre,és legyőznek a rutinjukkal!
Igen, shipped. <#smile>#smile> Na, akkor csak várnom kell rá. <#vigyor>#vigyor>
hiszen mar csak dsi-t es ds xl-t v mit gyartanak.. ki vesz ma uj ds lightot??<#idiota>#idiota>
https://www.youtube.com/shorts/zECTF2H8Jp8
Csak én látom úgy, vagy tényleg kezdenek eltûnni a ds lite gépek a boltok polcairól?<#wilting>#wilting><#violent>#violent>
ha shipped, akkor jutott. nekem már zabálja a dsi.. 😊
jó az uj rendelõs oldal, csomó ds játék 10 usd... olyan gyanús. de bepróbálok valami olcsót..
jó az uj rendelõs oldal, csomó ds játék 10 usd... olyan gyanús. de bepróbálok valami olcsót..
Egyébként nekem még semmi email nem jött, hogy most mi van a rendelésemmel. <#shakehead>#shakehead> Biztos nekem már nem jutott AceKard 2i. <#rolleyes>#rolleyes> Ilyenkor mit csináljak? Írjak nekik és kérdezzem meg?! <#confused>#confused>
Találtam egy másik rendeléses oldalt Free Shipping Worldwide-al. <#smile>#smile>
Én sajnos nem nagyon vágom ezeket a dolgokat.Pár hete van ds-em. De ami ilyenkor a lényeg,formáztad elõtte a memóriakártyát?Fat32-be kellene. Próbáld ki ezt is.Ha nem megy,csinálok az én mappáimról egy screenshot-ot és ránézel.Lehet,hogy hiányzik egy mappa vagy vmi.
Az r4 kártya nélkül mûködik a gép?Bejön az a billentyûzet?
Az r4 kártya nélkül mûködik a gép?Bejön az a billentyûzet?
Ha a múltkor normálisan állsz az Eladáshoz már rég megvettem volna.
Más. Mitõl lehet az,hogy nem talál a ds wifi hálózatot? Csak játék közben tudtam kipróbálni.Lehet az,hogy r4-rõl próbáltam?
Más. Mitõl lehet az,hogy nem talál a ds wifi hálózatot? Csak játék közben tudtam kipróbálni.Lehet az,hogy r4-rõl próbáltam?
Inferno: r4ds.cn
CéZé: ha megválnál a m&m játéktól írj rám légyszives.Megegyezünk.
Te meg rendelnél másikat. )
CéZé: ha megválnál a m&m játéktól írj rám légyszives.Megegyezünk.
Te meg rendelnél másikat. )
link
angol rokon hazahozza.. turtam még, csak nem volt képem sokat kérni.<#vigyor1>#vigyor1>
az itthoni játékárak szánalmasak.<#falbav>#falbav>
angol rokon hazahozza.. turtam még, csak nem volt képem sokat kérni.<#vigyor1>#vigyor1>
az itthoni játékárak szánalmasak.<#falbav>#falbav>
Honnan rendeltél?
Fogadjunk nem raktal ra systemet.
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
most rendeltem, age of empire 9 font, viva pinata 8 font, rune factory... 16 font. na ez sok volt, de ritka, és csipem.
mediamarktban most 10k alatt nem láttam játékot, electro word meg 12k val is nyomja. rohadék .nyjukat...
mediamarktban most 10k alatt nem láttam játékot, electro word meg 12k val is nyomja. rohadék .nyjukat...
árából már veszel 1 flashkartyat, sztan letoltesz ezret..
Még mindig eladó 4 DS játék, tokkal-vonóval.
GTA: Chinatown Wars
Lock's Quest
Final Fantasy III
Advance Wars: Dark Conflict
GTA: Chinatown Wars
Lock's Quest
Final Fantasy III
Advance Wars: Dark Conflict
Hali !
A DealExtreme-röl rendeltem R4i kártyát,de mikor be kapcsolom a gépet és automatikus indításon van, aztán a felsõ képernyõn van hogy LOADING, az alsón meg ki van írva, hogy R4i és ennyi,és itt be fagy,valaki tud segíteni? dsl gépem van.Ha nagyon offoltam a topikot bocs.
A DealExtreme-röl rendeltem R4i kártyát,de mikor be kapcsolom a gépet és automatikus indításon van, aztán a felsõ képernyõn van hogy LOADING, az alsón meg ki van írva, hogy R4i és ennyi,és itt be fagy,valaki tud segíteni? dsl gépem van.Ha nagyon offoltam a topikot bocs.
PS3/X360 user: Infernohun
nekem még mindig semmi 😞 ,de a postás se járt szóval bízok benne hogy nincs semmi gáz nme tûnt el 😊
Eladnám fekete DSi-met is, 30 pénzért, gyönyörû állapotban van.
Csak megérkezett a Might & Magic <#worship>#worship>
Mennyi ott egy használt szar hulladék ipod touch 1g ?😄
Volt már iphonom is csak ipod touch + Harman kardo go play-t akarok venni
jó tudom ez már atom off 😄 de nem gáz vagyis remélem (L) 😊
Volt már iphonom is csak ipod touch + Harman kardo go play-t akarok venni
jó tudom ez már atom off 😄 de nem gáz vagyis remélem (L) 😊
En telleg nemertem. Nehany ezer forinttal dragabb angliabol, de az biztosabb ill ott fenyegethetsz vkit.
Itt ha nem jon meg nehany csomag, mit csinalsz?
Anglia egy atomszar hely (tudom mert itt elek) de ha megrendeled, valszeg megkapod, ha nem, visszakapod a penzt.. ennyi.
25 font egy M3i Zero kartya.
Itt ha nem jon meg nehany csomag, mit csinalsz?
Anglia egy atomszar hely (tudom mert itt elek) de ha megrendeled, valszeg megkapod, ha nem, visszakapod a penzt.. ennyi.
25 font egy M3i Zero kartya.
ott is sok szar van(sõt)..szóval mind1 szerintem..én mindkettõt használom és nem veszem észre a minõségbeli különbséget(pláne ha csínai a cucc)
http://pspfilez.extra.hu/
nah akkor mondjatok vmi elit helyet ami olcsó 😄 végülis az ebay az-az 😄
nagyjából
nagyjából
nekem eddig megjöttek a cuccaim, most év végen van para... de amúgy a deal tényleg nem elit hely... sok a fake hulladék, olcsó, de legalább xar.<#vigyor1>#vigyor1>
A dsi hangrögzítõjével csak 10 másodperceket lehet felvenni?
nekem még semmi se jött meg sehonnan se 😄 vagy 4 cuccom postán van 😄
Dealextreme-s csomag 11/21/2009 óta nem jött meg 😞
Dealextreme-s csomag 11/21/2009 óta nem jött meg 😞
Megválnék minden DS játékomtól 😛
Grand Theft Auto Chinatown Wars, Final Fantasy III, Advance Wars: Dark Conflict, Animal Crossing: Wild World, New Super Mario Bros, Lock's Quest.
Ha többet viszel, 3000/db.
Grand Theft Auto Chinatown Wars, Final Fantasy III, Advance Wars: Dark Conflict, Animal Crossing: Wild World, New Super Mario Bros, Lock's Quest.
Ha többet viszel, 3000/db.
Megjött az Airmail-es csomagom, az ems még mindig sehol, pedig egy idõben jött el Hongkonk-ból <#wow1>#wow1>
Sajna nekem se jött még semmi, ems csomagnak nyoma sincs
voltma ma a szolnoki cora áruházban, 25K egy vadi új ds lite vagy 5 különbözõ színben..... aki kapja marja 😄😄
szerintetek, rune factory: fantasy harvest moon játékot hol vehetek magyar földön? estetleg, megbizható rendelés? /külföld/
gáz van a dealextremmel(vagy a hongkong post-al)
én több mint egy hónapja várok 4 csomagot...
az ebayen rendelt kínai cuccok közül is 4-bõl 1 jött meg decemberben 3 hét alatt
no para
én több mint egy hónapja várok 4 csomagot...
az ebayen rendelt kínai cuccok közül is 4-bõl 1 jött meg decemberben 3 hét alatt
no para
fotográfik kolomp edisön :D
😊 Angliaban is nyulnak a postasok ill annyira "lazan" kezelik a kuldemenyeket, hogy rengeteg csomag rossz cimre megy, vagy elveszik.
Ez nem magyar sajatossag.
Ez nem magyar sajatossag.
reklamálj és kérd vissza a zsetont..mást nem tudok mondani...gondolom õk sem poénból szórakoznak velünk...
http://pspfilez.extra.hu/
A gépek jönnek csak kevés 😞