Nintendo DS/DS Lite
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
jaja ez a hüvelykujj téma nálam is kóros ,ne játssz annyit vaze 😄
Hi
én is kezembe tartom végre a lite-ot, két gond van a drágaszággal 😊 gyorsan megfájdulnak tõle a hüvelykujjaim ill, mivel fekete mindenféle lenyomat meglátszik rajta. De most azt mondom, hogy játékélményben messze maga mögé utasítja a PSP-t, ott csilli villi grafika van és annyi(tisztelet a kivételeknek persze, pl syphon filter,daxter).
Kérdés 😊 -> van olyan bolt vhol bpesten,ahol cserélgetni lehet ds játékokat?
én is kezembe tartom végre a lite-ot, két gond van a drágaszággal 😊 gyorsan megfájdulnak tõle a hüvelykujjaim ill, mivel fekete mindenféle lenyomat meglátszik rajta. De most azt mondom, hogy játékélményben messze maga mögé utasítja a PSP-t, ott csilli villi grafika van és annyi(tisztelet a kivételeknek persze, pl syphon filter,daxter).
Kérdés 😊 -> van olyan bolt vhol bpesten,ahol cserélgetni lehet ds játékokat?
na joinoltam én is a DS lite-osokhoz, 23 évesen úgy játszom a Mario Kart DS-sel, mint egy ovis höhö<#wink>#wink>
már csak valami kütyüt kell szerezni, hogy használni tudjam ezt a sok romot
már csak valami kütyüt kell szerezni, hogy használni tudjam ezt a sok romot
A www.romreactor.net oldalon vannak fent mindenféle Nintendo ds játékok,onnan lehet letölteni japán,us,eu verziót is.
Szerintem ez a kérdés megint esélyes a díjra 😛
Akkor az volt a baj, hogy nekem USA verzió lett letöltve. DE honnan tudnám leszedni a az EU verziót?
Töltsük le az internetet!
Az az EU-s volt.
Nézd meg hogy a régió stimmel-e... USA-s és EU-s játék nem megy egymással.
A Metroid demó ami régen a DSekhez járt itt Magyarországon az EU vagy USA verzió volt?
Szerintem a demóban nincs benne a multi lehetõség... aztán lehet, hogy benne van.
Az úgy lehetséges, hogy betettem a Liteomba a Metorid Prime Hunters First Hunt demóját és a másik DSen pedig ugyanezt a játékot M3ról akkor 2en lehessen játszani? HA igen akkor hogyan? Nekem sehogy sem akar sikerülni.
<#worship>#worship><#hehe>#hehe>
HomeTheater: LCD: Sony Bravia KDL-32W4000, A/V: Sony STR-DG710, Speaker: JBL-SCS178 Ps3 ID: GjChriss --->http://playstationlive.hu ---> BETA V0.7!!!!!
<#eljen>#eljen>
Ezt próbáljátok ki! A legújabbal már netrádiót is lehet hallgatni!
http://www.dragonminded.com/ndsdev/DSOrganizeB2_01.zip
http://www.dragonminded.com/ndsdev/DSOrganizeB2_01.zip
Az egyik dobozon fekete DS képe volt a másikon fehér, persze ettõl még lehetett mindkettõben rózsaszín.
Miért, volt?
Nem lenne rossz 😊
Miért ne lett volna?
Fekete gondolom nem volt a MM-ban...
A tesco nem akarja ezt is elárazni? <#mf2>#mf2>
Ha valaki nagyon nem bír magával a MM-ban van már Lite is 40-ért. Szó nincs róla hogy az 576 elõtt kellene verekedni pár kósza példányért.
😄 arra kivancsi leszek,en majd superkey-elem.
Jimi Hendrix
Nemtudom.. elõtte szerintem megvárok valakit hogy sikerül-e neki 😛
Passkey hiány miatt nem.....még nem jött meg.
Nagy PS2 szerviz, Slim ps2 szerviz is, SG-n is bizonyított referenciák, minden alaplapba garanciával. Postával is sok éve. Mostantól Budapesten.
Valaki merte már flashelni a Lite-ját? 😊
Én is sóher vagyok😊 És kivárom azt a pár napot,de ma már vettem is egy MarioKart DS-t,csak most már a konzol kellene hozzá.
én pl 5 rongyért simán várok egy hetet. sóher köcsög vér folyik ereimben<#vigyor1>#vigyor1>
( nem kérdeztelek VG )
addig jó a micro.
( nem kérdeztelek VG )
addig jó a micro.
VAgyis azert mert akkor rendelek gyorsan a MOI Nintendotol, csak nem ezt az utat valasztottam az ar miatt....
Igaz nem vetit jo fenyt hogy nincs itt azonnal a cucc, de most nem ezt tartottam szem elott... elnezest kerek azoktol akik mar tukon ulve varjak, de elore mondtam hogy nem lesz itt mara, ugy rendeljenek.
Igaz nem vetit jo fenyt hogy nincs itt azonnal a cucc, de most nem ezt tartottam szem elott... elnezest kerek azoktol akik mar tukon ulve varjak, de elore mondtam hogy nem lesz itt mara, ugy rendeljenek.
www.gamestore.hu MSN: [email protected] twitter.com/gamestorehu
Jövõ hét szerda csütörtök.... sajnos elobb nem fog😞 viszont ha a 40es ar jo, akkor akár ma is.
www.gamestore.hu MSN: [email protected] twitter.com/gamestorehu
és már frissült is az aláírásod! 😊 Helyes, helyes.
Jó nektek.. 😊
Cheap valami választ lécci!! <#vigyor>#vigyor>
Cheap valami választ lécci!! <#vigyor>#vigyor>
Kezemben a fekete DS lite... 😉)))
Ezt csak eredeti játékkal tudod megcsinálni, vagy mindkét DS-t flashelni kell ...
na ez megint flém gyanus <#zavart1>#zavart1>
Azért én felhívtam a Texcót, hátha meg kvarcjátéknak nézik. de nem. 😊
Na megvan a fekete DS Liteom!!! Rohadt jó. Gyönyörû a képe meg a szerkenytyû is az!!! Amúgy véletlenül nem jár a Litehoz egy karpánt és lehet úgy játszani, hogy ha én a régi DSemben lévõ M3on elindítom az 1 kártyás wifizést és a Liteommal meg wifivel áttöltöm? Nálam a Lite kiadja a Nintendo emblémát azt úgymarad a régi DS meg kiír valamit, hogy nem sikerült vagy mi.
Cheapboynál nem 😊
Jól van, látom hogy az utóbbi pár hétben még lejjebb csúszott a nívód, bár eddig sem lépted át egy meztelencsiga képességeit.
Szóval megmaradtál a DS fórum faszkalapjának. Nem baj, kell egy ilyen hülyegyerek is ide, akiben az ember idõnként megtörli a lábát...<#smile>#smile>
Ja még egy apróság:
Legalább azt tudnád te pöcskar, hogy az ABERRÁLT-at két R-el írják... <#nyes>#nyes>
Ja hogy leírva még nem láttad, csak sokszor mondták neked....?
<#mf1>#mf1>
Szóval megmaradtál a DS fórum faszkalapjának. Nem baj, kell egy ilyen hülyegyerek is ide, akiben az ember idõnként megtörli a lábát...<#smile>#smile>
Ja még egy apróság:
Legalább azt tudnád te pöcskar, hogy az ABERRÁLT-at két R-el írják... <#nyes>#nyes>
Ja hogy leírva még nem láttad, csak sokszor mondták neked....?
<#mf1>#mf1>