Nintendo DS/DS Lite

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

jaja ez a hüvelykujj téma nálam is kóros ,ne játssz annyit vaze 😄
Hi

én is kezembe tartom végre a lite-ot, két gond van a drágaszággal 😊 gyorsan megfájdulnak tõle a hüvelykujjaim ill, mivel fekete mindenféle lenyomat meglátszik rajta. De most azt mondom, hogy játékélményben messze maga mögé utasítja a PSP-t, ott csilli villi grafika van és annyi(tisztelet a kivételeknek persze, pl syphon filter,daxter).

Kérdés 😊 -> van olyan bolt vhol bpesten,ahol cserélgetni lehet ds játékokat?

na joinoltam én is a DS lite-osokhoz, 23 évesen úgy játszom a Mario Kart DS-sel, mint egy ovis höhö<#wink>
már csak valami kütyüt kell szerezni, hogy használni tudjam ezt a sok romot
KILLER2
Nem sajnos egyiken sem a van ami kéne. Nekem a demó EUs verziója kéne

Töltsük le az internetet!

Banyapapa
A www.romreactor.net oldalon vannak fent mindenféle Nintendo ds játékok,onnan lehet letölteni japán,us,eu verziót is.
KILLER2
Jóvan tudom, csak kéne és má kezdek belefáradni a keresésébe.

Szerintem ez a kérdés megint esélyes a díjra 😛

KILLER2
Akkor az volt a baj, hogy nekem USA verzió lett letöltve. DE honnan tudnám leszedni a az EU verziót?

Az az EU-s volt.

Nézd meg hogy a régió stimmel-e... USA-s és EU-s játék nem megy egymással.

KILLER2
A Metroid demó ami régen a DSekhez járt itt Magyarországon az EU vagy USA verzió volt?

KILLER2
Benne van, mivel a menüben van olan, hogy Mulitplayer.

Szerintem a demóban nincs benne a multi lehetõség... aztán lehet, hogy benne van.
KILLER2
Az úgy lehetséges, hogy betettem a Liteomba a Metorid Prime Hunters First Hunt demóját és a másik DSen pedig ugyanezt a játékot M3ról akkor 2en lehessen játszani? HA igen akkor hogyan? Nekem sehogy sem akar sikerülni.

Nexxuss
<#worship><#hehe>

HomeTheater: LCD: Sony Bravia KDL-32W4000, A/V: Sony STR-DG710, Speaker: JBL-SCS178 Ps3 ID: GjChriss --->http://playstationlive.hu ---> BETA V0.7!!!!!

<#eljen>
Ezt próbáljátok ki! A legújabbal már netrádiót is lehet hallgatni!
http://www.dragonminded.com/ndsdev/DSOrganizeB2_01.zip

Az egyik dobozon fekete DS képe volt a másikon fehér, persze ettõl még lehetett mindkettõben rózsaszín.
Miért, volt?
Nem lenne rossz 😊
Miért ne lett volna?
Fekete gondolom nem volt a MM-ban...
A tesco nem akarja ezt is elárazni? <#mf2>

Ha valaki nagyon nem bír magával a MM-ban van már Lite is 40-ért. Szó nincs róla hogy az 576 elõtt kellene verekedni pár kósza példányért.
😄 arra kivancsi leszek,en majd superkey-elem.

Jimi Hendrix

Nemtudom.. elõtte szerintem megvárok valakit hogy sikerül-e neki 😛

Passkey hiány miatt nem.....még nem jött meg.

Nagy PS2 szerviz, Slim ps2 szerviz is, SG-n is bizonyított referenciák, minden alaplapba garanciával. Postával is sok éve. Mostantól Budapesten.

Csibe001
Te egybõl flash-elni fogod?? 😊

Valaki merte már flashelni a Lite-ját? 😊

Én is sóher vagyok😊 És kivárom azt a pár napot,de ma már vettem is egy MarioKart DS-t,csak most már a konzol kellene hozzá.
kisgabo
én pl 5 rongyért simán várok egy hetet. sóher köcsög vér folyik ereimben<#vigyor1>
( nem kérdeztelek VG )

addig jó a micro.

CHEAPBOY
VAgyis azert mert akkor rendelek gyorsan a MOI Nintendotol, csak nem ezt az utat valasztottam az ar miatt....

Igaz nem vetit jo fenyt hogy nincs itt azonnal a cucc, de most nem ezt tartottam szem elott... elnezest kerek azoktol akik mar tukon ulve varjak, de elore mondtam hogy nem lesz itt mara, ugy rendeljenek.

www.gamestore.hu MSN: [email protected] twitter.com/gamestorehu

CHEAPBOY
Jövõ hét szerda csütörtök.... sajnos elobb nem fog😞 viszont ha a 40es ar jo, akkor akár ma is.

www.gamestore.hu MSN: [email protected] twitter.com/gamestorehu

és már frissült is az aláírásod! 😊 Helyes, helyes.
deep
Mármint? Szerintem az, rá van írva. Meg az is hogy DS. Meg az is hogy Lite.
kisgabo
de az nem nintendo....

Jó nektek.. 😊
Cheap valami választ lécci!! <#vigyor>

deep
Nekem meg a fehér😊
Kezemben a fekete DS lite... 😉)))
KILLER2
OK köszi.

Ezt csak eredeti játékkal tudod megcsinálni, vagy mindkét DS-t flashelni kell ...

unknown nick
Hol árulják BP.-en? Vagy nem kapkodják el?

na ez megint flém gyanus <#zavart1>

Azért én felhívtam a Texcót, hátha meg kvarcjátéknak nézik. de nem. 😊
KILLER2
Na megvan a fekete DS Liteom!!! Rohadt jó. Gyönyörû a képe meg a szerkenytyû is az!!! Amúgy véletlenül nem jár a Litehoz egy karpánt és lehet úgy játszani, hogy ha én a régi DSemben lévõ M3on elindítom az 1 kártyás wifizést és a Liteommal meg wifivel áttöltöm? Nálam a Lite kiadja a Nintendo emblémát azt úgymarad a régi DS meg kiír valamit, hogy nem sikerült vagy mi.

kisgabo
tom,

electroworld nem is hallott róla...

Cheapboynál nem 😊

kisgabo
áhhh. mindenhol 40k. <#nemtudom><#rinya>

Muad Dib
Jól van, látom hogy az utóbbi pár hétben még lejjebb csúszott a nívód, bár eddig sem lépted át egy meztelencsiga képességeit.

Szóval megmaradtál a DS fórum faszkalapjának. Nem baj, kell egy ilyen hülyegyerek is ide, akiben az ember idõnként megtörli a lábát...<#smile>

Ja még egy apróság:
Legalább azt tudnád te pöcskar, hogy az ABERRÁLT-at két R-el írják... <#nyes>
Ja hogy leírva még nem láttad, csak sokszor mondták neked....?
<#mf1>