24434
Nintendo DS/DS Lite
-
#12473 Ha nem sokat GBA-ztál korábban, akkor megéri, rengeteg kihagyhatatlan cím van azon is, aztán majd később vehetsz újra DS-t, ha már azon is beindult rendesen az ipar. -
#12472 kössz urak, de a micro zsebbe elfér, és nem kényes... nagy a dilemma. Ds-re se jönnek ugy a játékok, mint vártam. :( -
#12471 ne cseréld le, csak vegyél mellé. -
petersz #12470 szerintem nem jó bolt. de te tudod. -
#12469 lecseréjjem vagy ne a DS-em egy gba microra? -
orkenyid #12468 -
#12467 ami mellesleg úgy tűnik, telitalálat... no de semmi off.. -
#12466 Úgy, hogy most valami frappánsat szeretett volna mondani. Így :) -
orkenyid #12465 Ez most hogy jön ide? -
#12464 és még szűz vagy... -
#12463 Ja hát ha nem tokban tartod:P -
orkenyid #12462 Az enyém se nem reped, se nem karcolódik, se nem koszolódik nagyon :P -
petersz #12461 Nehéz másra gondolni, mint hogy az első káeurópai transzport sajnos egy kishibás állomány volt... :( -
#12460 Elég a metrón, miután összefogdostam a mocskos kapaszkodókat. Azért ez mégiscsak egy handheld, nem steril laboratóriumban használja a legtöbb ember. -
#12459 Én most is aszondom fehér. Hol játszotok vele, hogy koszolódik? Baromfiudvar porában? -
#12458 mit veszel észre? a fehéren ugyanúgy van tapinyom, idővel sárgul, és mocskolódik.
feketét kell venni. aki az elejin aszonta fehér, elhelyezném a klumpám a hatsójában... -
#12457 Szerintetetk mennyiért tudnék elpasszolni egy szürke DSt három játékkal és minden tartozékkal? (A három játék Mario64,NFSU2,SC3)
Körübelülre. És már lehet is jelentkezni, ha esetleg kell valakinek. -
#12456 Pedig gondolkodtam, hogy le kéne cserélni a fehéremet feketére, mert a fehér meg iszonyúan koszolódik... -
#12455 dehogyneem,annak ez a "hátránya",mindent észrevenni rajta :) -
#12454 Én se, de lehet, hogy azon észre se lehet venni a repedést :) -
#12453 én még fekete lite-ot nem láttam ilyen bibivel.
-
FFX #12452 szerintem a fekete is ugyanúgy törik -
#12451 én Cheapboynál vettem, kicsit csalódtam a gépben, mert alig használtam, és tört... majd 3 hét volt a csere, a magyar nintendo-n múlt a dolog, így tudom. Szóval cserélték a törés miatt, de ez az ország egy vicc, nem hiszem hogy a magyar nintendo a gond, hanem az ott dolgozó emberek.
És sajna megint fehér lesz, gondolom idővel törik ez is. -
#12450 Nekem is ugyanezt a szöveget adták be 1 éve, hogy nincs alkatrész:) BTW nekem is van pixelhibám, hogy dögölne meg. További vicc, hogy a boltban ahol vettem a megjelenés napján, kettőből kettő volt pixelhibás... -
#12449 Kíváncsi lennék a garis tapasztalataidra. Én most adtam be egyet a Signal Computerhez, szintén a netes töréssel. Az 576-ban vettem pár hónapja. Állítólag hónapok óta nem kapnak alkatrészt a magyar Nintendótól, ettől függetlenül szívhatok egy hónapig DS nélkül, mire kicserélik esetleg. Röhej.
Jah, és megjegyezték, hogy bár a Nintendo szerint ez a törés típushiba, ők még sose láttak ilyet. Sőt, Lite-nál még pixelhibával sem találkoztak, pedig az enyémnek az is van, csak azzal még együtt tudtam volna élni, úgyhogy nem vittem vissza időben ezt a szart... -
#12448 új nintendo DS Lite eladó. privizz ha érdekel. -
turho #12447 nyomorult gyári 10 percet használt Resident Evil DS senkinek? :) 8 k irányár. Csere 2 gigás gyors sd karira szőrbe. -
rnd #12446 -
orkenyid #12445 Na jó hétvégén lesz egy update akkor az összes demóval (~20db) meg új kódokkal :P -
rnd #12444 Én jobban örülnék friss download station demo-knak ^_^ -
orkenyid #12443 Nemtom, majd ha sokan kérik :P -
freddirty #12442 Most játszottam nintendo online-on pókert a clubhouse games-el.Tökpoén :) Freemaan mikor bővíted az oldalad wifi-s részét ezzel? -
flevente #12441 Csá!
Nincs DS-re valami jó hangfelvevő program? -
#12440 pont tegnap vagy tegnap elött irtam le a gameboyadvanced topigba erre a választ :P -
Ersiman #12439 Dehogy ugyanaz :) A DS grafikai teljesítménye jobb mint a GBA-nak, de nem ez a lényeges eltérés, hanem a két képernyő amiből az egyik touchscreen. Ez jó esetben nem csak grafikai pluszt, hanem például az irányításban megjelenő újdonságot is jelent. -
szabzol #12438 Viccet félretéve az egyik 19, a másik 1 hijján 20 -
turho #12437 Mint 2 tojás :D -
szabzol #12436 Ugyan az, csak teljesen más. -
#12435 tök ugyan az?
grafikailag se?
-
turho #12434 Akkor ne menny a piacra mer átbaxnak :DDDDDDDDDDDDDDDDDDddddddddd