Nintendo DS/DS Lite

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

gyûjteménybe nem teszed el?

Nagy PS2 szerviz, Slim ps2 szerviz is, SG-n is bizonyított referenciák, minden alaplapba garanciával. Postával is sok éve. Mostantól Budapesten.

Igen. Eszerint 😊

Nagy PS2 szerviz, Slim ps2 szerviz is, SG-n is bizonyított referenciák, minden alaplapba garanciával. Postával is sok éve. Mostantól Budapesten.

Most se félek, csak szerezzek törlõkendõt. Meg tokot. Meg gumikesztyût 😄DD
mert amúgy szép. Hol a pitsába késik a passcard mán vááááá.😊))

kisgabo
nekem micro van, adom elfele........

kisgabo
te is vetté?

mb66
Á nekem még régi Classic szürke van 😊 De mire én Lite ot veszek, szerintem már kiadja a Nintendo vagy 50 színben, ahogy azt a GBA SP vel is csinálta. Egyenlõre nem cserélek, mert inkább játékokat veszek a meglévõhöz.

www.hordamusic.hu

DanielT
Vagy 38-ért, nem mindegy? 😊 Buksz egy kicsit, de legalább nem félsz majd megfogni 😊
El a pitsát....Negyvenér? 😄

Csak ott volt törlõkendõ....azóta nem tudok olyat szerezni. Az aztán anyag volt! Mindent levitt egy húzásra, és nem bántotta a mûanyagot. A ds mellé miért nem mernek adni? El is tettem a gépet, kell egy nyugodt nap hogy elõvegyem, parázok a védõfólia feltevésétõl is (brando crystal ultraclear), mert ha alámegy egy minimális szemcse, az nekem halálom 😊

DanielT
Add el, apróneten elviszik gyorsan 😊
kisgabo
már mindenkinek van LITE? burzsujok....... <#vigyor1> rakott bele már valaki cf karit?

Ezt nem értem, ok hogy fekete, de miért nem lehetett enyhén porózus mattra megcsinálni a drágát? Már bánom hogy nem fehér, sõt Navy...

DanielT
Vitrinben valóban hihetetlen gyönyörû, csak egy kézikonzol ritkán van ott 😊
kisgabo
lehetne matt anyag, és nem látszódna a nyomi, ez csak optikai gond.

DanielT
Tény. Abban is idegesített, de borzasztóan.
mb66
Kár érte, mert amúgy a fekete (szvsz) fényévekkel szebb, mint a fehér.

www.hordamusic.hu

hát, egy vacakért nem akarta ebay-es ismerõst zaklatni...drága mindennel, kezembetevési fázisig? 😊

DanielT
Igen, ez így van, de a lényeg szempontjából majdnem mindegy 😊 A fehéret megfogom és nem bánom meg azonnal, mert lehet csuszatolni róla a lenyomatokat... 😊
kisgabo
PSP ugyanez.

Fehéren is meglátszik, mivel ugyanaz az anyag, csak annyira nem lehet "látni"...
DanielT
A fekete finoman szólva botrány. Annyira, de annyira ocsmányan meglátszik rajta a legkisebb hozzáérés is, hogy hihetetlen. Amikor néztem a boltban, kivették a dobozból (elõször bontva fel) adták a kezembe, de már meglátszott rajta az eladó ujjlenyomata, így gyakorlatilag én már meg sem fogtam, mondtam, hogy köszönöm, ezt talán nem kellene.
(tom hogy nem irok helyesen😄)

Jimi Hendrix

Telleg?mert en feketet akarok,de ha eleg zavaro lehet feheret veszek majd,kepet tud valaki kuldeni feketerol,nem oszefogdosva,es osszefogdosva😄.
Vg:egyetrtek veled felelotlen..ember.de azert nem szarevo,foleg ha tudja,hogy ha lemondja a rendeleset,akkor azt hamar elfogjak vinni,ezt a cegekre ertem foleg.

Jimi Hendrix

koryne
Én ebay-rõl rendeltem airform tokot. A legjobb online üzlet 😉

Xbox Live gamertag: kilencnad

Van már ds lite-ra valamelyik onlány üzletben védõtok? Az a gáz, hogy a feketét, ha megfogom 31 fokban a sovány és egyáltalán nem zsíros, kicsit sem izzató zongoraujjaimmal, egybõl úgy néz ki mint az állat....

öröm ide benézni, mint newbie<#pardon1>
DanielT
Azt hittem te is Csipitõl rendelted, nos, ezek szerint tévedtem. 😊

"Vg nyilvánvalóan vár a megrendelésére, de csalódott is, mert nincs a kezében a gép, mint azoknak akik mégis megvették az elsõ adandó alkalommal."

Ezt én nem értem... én már pénteken megvettem a gépet az 576-ban, szóval nem értem, hogy honnan veszed ez a "nyilvánvaló" dolgot! Én nem szeretek interneten rendelni postán ilyen dolgokat, viszont hányingerem van az olyan emberektõl, akik megrendelik, aztán lemondják! Felelötlen, szarevõ embereknek tartom õket!
Csibe001
Azért az túlzás, hogy személyes sértésnek vettem.
VG...no comment.

DanielT
Keresd az indítékot. Ugyanaz mint nálad a DS Lite fikázás idején. Neked már volt sima DS, személyes sértésnek vetted, hogy jön a jobb változat.

Vg nyilvánvalóan vár a megrendelésére, de csalódott is, mert nincs a kezében a gép, mint azoknak akik mégis megvették az elsõ adandó alkalommal.
Pszt!
Csibe001
Mit kelted már megint a feszültséget?

Olvassál már vissza bazmeg! Lehet, akkor te korrekt ember vagy! <#eljen>
deep
Hát mivel pénteken még azt sem tudta megmondani, hogy mikor lesz...
Nem félek, hogy a a nyakán marad😊
kisgabo
mert? én pl kitartóan várok.

Te is egy korrekt emberke vagy, akárcsak Alblink...!
deep
Muha😊 Be akartam tölteni fotosopba, hogy kicsit világosítsak a régi DS képén. Nem akartam ennyire megalázni😄
deep
Ez a kép kivételesen jól sikerült. Ezen látszik, mennyire kegyetlenül össze van rakva😊
DanielT
Figyelj, hagyd már ezeket a módosított képeket, a sima DS képe nem is ennyire sötét... LÖL!
deep
Õõõ, sokkal?😄
Ez iszonyat,kivancsi leszek mennyivel lesz durvabb lite-on gamelni.

Jimi Hendrix

deep
De igen. Adtak hozzá speciális védõszemüveget is.
Super Mario
Nem vakít meg? :-D

https://supermario4ever.wordpress.com

deep
No comment

deep
Hátõõõ, mivel kisebb, így szerintem nem annyira. Bár én mindkettõt tudom kezelni...😊
Super Mario
Ez kész :-DDDDDDDDDD

https://supermario4ever.wordpress.com

Jimi Hendrix

Durvan nez ki,es ez jobban kezre all mint a sima ds?

Jimi Hendrix

mb66
Szt. István Krt 10. , csak ajánlani tudom a boltot!

www.hordamusic.hu

deep
Nem bírtam ki, hogy pénteken ne vegyem meg. Ezúton is elnézést Csipi😞
Viszont szerelmes lettem a Lite-ba.