Nintendo DS/DS Lite
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Csak mar regen eladtam a ds-em,es litom joveheten lesz,addig is erdekel az uj gamekrol mi a velemenyetek.
Jimi Hendrix
"Majd ha valaki kiprobalta,irj a le a velemenyet,thx."
ilyet írtak már páran ebben a topicban. Sztóval arra is lusták vagyokt, hogy letõccsetek egy gaméta netrõl is kipróbáljátok? 😄 Hát nemsemmi D😄😄
HomeTheater: LCD: Sony Bravia KDL-32W4000, A/V: Sony STR-DG710, Speaker: JBL-SCS178 Ps3 ID: GjChriss --->http://playstationlive.hu ---> BETA V0.7!!!!!
Majd ha valaki kiprobalta,irj a le a velemenyet,thx.
Jimi Hendrix
😄 ez a szoveg.
A fekete ds-en csak a tetejen latszik az ujlenyomat nem?a tobbi helyen nem olyan boritasu?
Jimi Hendrix
HomeTheater: LCD: Sony Bravia KDL-32W4000, A/V: Sony STR-DG710, Speaker: JBL-SCS178 Ps3 ID: GjChriss --->http://playstationlive.hu ---> BETA V0.7!!!!!
Szem becsuk=DS
Szem kinyit és a napba néz=DS Lite
Grat mindenkinek. Remélem fel tudok menni Pestre a héten és le tudom Csípbojt sápázni egyel😛
amúgy különbésg a DS és a LITE között?
Tedd egymás mellé a sima GBA SP-t és a DS-t. (természetesen sötétben). na kb ilyen mértékü a különbség! Fényre és SZÍNEKRE egyaránt! Vegyen mindneki. Ennyi.
A PSP most már külsõleg sehol sincs ehhez a géphez. Tényleg gyönyörû lett. Mindenkinek ajánlom azt a kis gépet, mert nagyon jó. A játékok színei is sokkal szebbek és élmény vele játszani.
Csak ennyit akartam írni.
Sony KDL46W4000 Denon 3802, Jamo 7.1 THX PSN id és Xbox live: Wasp00
SD és CF között valójában semmi különbség nincs, SD-set vegyél szerintem, mert azok kisebbek (és talán minimálisan gyorsabbak is).
Kell hozzá még egy PassMe2 (PassKey2, SuperPass2, stb...) (Magickey2/3 NEM JÓ!!!) vagy egy NoPass (SuperKey, Media Max Launcher, Passcard 3).
Ilyen cucc nélkül csak az M3-at tudod használni GBA-módban filmlejátszásra, de az szar minõségû és MP3-at se tud igy lejátszani.
porki fagyok fállalon
szal filmekhez zenehez m3 kell.. az nds jatekokhoz meg m3 es superkey vagy superpass vagy mittom en melyik van egy csomofele ( az a cucc amit az NDS kartya helyere dugsz)
nekem egyelore m3 kell a filmek miatt.

tehat akkor nekem csak ez kell?
mini sd.. slim sd.. ilyen adapter olyan adapter CF meg anyamkinja...
amugy ha jol emlexem azt irtak valahol hogy a CF kartyas cucc jobb mint az SD kartyas...
szoval mi kell nekem pontosan?? valaki adjon linket pls! es mit kell csinalni?? hogy kell flashelni vagy kell flashelni vagy mivan?
Szóval mostmár csak poénból mondom ezeket, mintegy kedvesen emlékeztetve a vészmadarakat 😊
ezen kurvajol latszik hogy az uj mennyire vilagos.. csinalhatnek kepet ugy hogy a regi DS normalisan latszik de az uj ugy fog kinezni mintha egy vilagitotoronyba neznel bele.. semmi nem fog latszani csak egy nagy feher folt a kep jobb oldalan... hidd el hogy olyan kulonbseg vana ketto kozott mint az elso kepen!!!!!!!Egyébként valószínû megcsináltam már volna ha meglenne a lite-om 😊
Jimi Hendrix
A feketével nem lesz ilyen gond😊
Jimi Hendrix
De már nekiestem volna, ha van passcasrdom, de így 1-2 nap várás.
Nagy PS2 szerviz, Slim ps2 szerviz is, SG-n is bizonyított referenciák, minden alaplapba garanciával. Postával is sok éve. Mostantól Budapesten.
AA platform: Kameo, Super Mario Galaxy, Jak1, Ratchet, Psychonauts... Live: Byuecee, PSN(US): Dee, PN(JP): Japet / Galaxy Omega Star!
Azt hittem te leszel az élharcosa 😊
Nagy PS2 szerviz, Slim ps2 szerviz is, SG-n is bizonyított referenciák, minden alaplapba garanciával. Postával is sok éve. Mostantól Budapesten.
Xbox Live gamertag: kilencnad
Csak most tudtam irni, mert jatszottam...
Elösször féltem a graf miatt, de 2 perc utan mar rájöttem h odabassza a psp-t😄
Nagyon bejön....
Csak enyem is fekete, és 2percenkent törölgetem:S