Nintendo DS/DS Lite

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Amugy en pont nem ilyen vagyok,es ha megkerdzik a velemenyem biztos megmondom.
Csak mar regen eladtam a ds-em,es litom joveheten lesz,addig is erdekel az uj gamekrol mi a velemenyetek.

Jimi Hendrix

DanielT
Pontosítok: Addig meg sem nézem. 8.5 nél megnézem a screenshotot, 8.8 nál talán egy videót is és 9.0 felett próbálom ki 😊
DanielT
Én pl addig nem játszok egy játékkal amíg a Gamespot nem tesztele minimum 8.5 vagy fölé 😊 Ha warez, ha nem warez.
Nexxuss
tudjétok miért röhögk néha rajtatok? 😄 Ez m,ostnem osztás meg semmi.
"Majd ha valaki kiprobalta,irj a le a velemenyet,thx."
ilyet írtak már páran ebben a topicban. Sztóval arra is lusták vagyokt, hogy letõccsetek egy gaméta netrõl is kipróbáljátok? 😄 Hát nemsemmi D😄😄

HomeTheater: LCD: Sony Bravia KDL-32W4000, A/V: Sony STR-DG710, Speaker: JBL-SCS178 Ps3 ID: GjChriss --->http://playstationlive.hu ---> BETA V0.7!!!!!

Warezba mar kijott: Pirates of the Caribbean: Dead Mans' Chest (USA)
Majd ha valaki kiprobalta,irj a le a velemenyet,thx.

Jimi Hendrix

Megjelent a DS Lite!!!! Ugye neked is van már? 😉
😄 ez a szoveg.
A fekete ds-en csak a tetejen latszik az ujlenyomat nem?a tobbi helyen nem olyan boritasu?

Jimi Hendrix

Nexxuss
neeeeeeeeeee.....ez túl mitológikus. mi lesz ha olyan közel nyitot kia szemedet a naphoz, hogy leolvada szárnyad és belesel a tengerben??!?!?!😄😄😄

HomeTheater: LCD: Sony Bravia KDL-32W4000, A/V: Sony STR-DG710, Speaker: JBL-SCS178 Ps3 ID: GjChriss --->http://playstationlive.hu ---> BETA V0.7!!!!!

DanielT
Van jobb és mindenki által kivitelezhetõ összehasonlítási mód is 😊

Szem becsuk=DS
Szem kinyit és a napba néz=DS Lite

Nexxuss
jajj hát nem kell ám mindig rárecskázni a gpre, úgy ahogy Kenny tette 😄

Nexxuss
na mivan.?? ellepték már ezt a topicot a LITEos kis köcsögök? 😄😄
Grat mindenkinek. Remélem fel tudok menni Pestre a héten és le tudom Csípbojt sápázni egyel😛
amúgy különbésg a DS és a LITE között?
Tedd egymás mellé a sima GBA SP-t és a DS-t. (természetesen sötétben). na kb ilyen mértékü a különbség! Fényre és SZÍNEKRE egyaránt! Vegyen mindneki. Ennyi.

Hehe, vidékre is meggyütt a dslite 😊

Na pénteki napon én is beszereztem egy fehér Lite-ot, ami gyönyörû szép. Szemezgettem a feketével is, de nem praktikus az a szín hosszútávon. A gép hazavitele után jött a kipróbálás. A superkey és suprcard párosítás tökéletesen megy a gépen. A képernyõ valami gyönyörû és hát maga a gép az valami istenien néz ki.

A PSP most már külsõleg sehol sincs ehhez a géphez. Tényleg gyönyörû lett. Mindenkinek ajánlom azt a kis gépet, mert nagyon jó. A játékok színei is sokkal szebbek és élmény vele játszani.

Csak ennyit akartam írni.

Sony KDL46W4000 Denon 3802, Jamo 7.1 THX PSN id és Xbox live: Wasp00

Média lejátszásra Play-yan micro kell... ;-D
CSOCSO
fazsa.amugy kosz
Supercard is (természetesen M3 is) jó MP3-ra, filmre is (Moonshell).
SD és CF között valójában semmi különbség nincs, SD-set vegyél szerintem, mert azok kisebbek (és talán minimálisan gyorsabbak is).
Kell hozzá még egy PassMe2 (PassKey2, SuperPass2, stb...) (Magickey2/3 NEM JÓ!!!) vagy egy NoPass (SuperKey, Media Max Launcher, Passcard 3).
Ilyen cucc nélkül csak az M3-at tudod használni GBA-módban filmlejátszásra, de az szar minõségû és MP3-at se tud igy lejátszani.

Borgi
szvsz ha normálisabban akarsz filmeket nézni, akkor kell majd neked superpass is 😊

porki fagyok fállalon

CSOCSO
aszem kezdek rajonni magamtol is..
szal filmekhez zenehez m3 kell.. az nds jatekokhoz meg m3 es superkey vagy superpass vagy mittom en melyik van egy csomofele ( az a cucc amit az NDS kartya helyere dugsz)

nekem egyelore m3 kell a filmek miatt.
csocso, szorri a lámaságért, én is épp azon filózom, hogy mi kell nekem, hogy menjenek a romok, te kaptál választ arra ,hogy elég-e az M3-as mini adapter?
CSOCSO
hat amiota NDSL em van azota inkabb ra se nezek a regire.. az uj gyonyoru kivul belul.. olyan mint egy nextgen handheld.. mig a regi ds kb a GBA colorral van egy szinten ( anyag meg stb)

Szerintem nem szar, én imádom!
CSOCSO
a regi DS nagyon szar... tukrozodik.. szurke... es kockas.. a kepen is latszik amit linkeltel
Emlexem... az egy fasz volt!
DanielT
Semmi gond 😊 Itt az egyik kép, az amcsi SP új kijelzõvel és a sima DS. Namost erre is rámondta a topik legnagyobb tahója, hogy módosítottam. Lol.

CSOCSO
ja ok!!!!!!! ezer bocs😄D:
CSOCSO
ja igen ha jol emlexem akkor az volt hogy a CD kartyahoz nem kell az Mp3 akat alakitani.. mig SD kartyanal a jo minosegu mp3 akat nem jatsza le a DS (gba)

tehat akkor nekem csak ez kell?
CSOCSO
szamomra meg mindig kinai az egesz bizbasz.. latok ilyen superkeyt.. superkey 2.. superpass..superpass 2 m3... g6, ilyen bundle olyan bundle..
mini sd.. slim sd.. ilyen adapter olyan adapter CF meg anyamkinja...

amugy ha jol emlexem azt irtak valahol hogy a CF kartyas cucc jobb mint az SD kartyas...

szoval mi kell nekem pontosan?? valaki adjon linket pls! es mit kell csinalni?? hogy kell flashelni vagy kell flashelni vagy mivan?
DanielT
Hehe 😊 Nem ismered az elõzményeket 😊 Annak idején amikor jöttek az elsõ képek a Lite ról, toltam be ide azonnal. Namost volt itt néhány emberke akiknek ez nem nagyon tetszett, mármint a megdöbbentõ, fantasztikus különbség a Lite javára. Képesek voltak engem azzal is megvádolni, hogy saját, általam készített fényképeket is módosítottam, mert "a DS képe messze nem ennyire szar" Namost. De. Láthatja mindenki.

Szóval mostmár csak poénból mondom ezeket, mintegy kedvesen emlékeztetve a vészmadarakat 😊
CSOCSO
kisebb mint az uj..szvsz a regi kenyelmesebb volt de mar megszoktam. Ja es a legnagyobb baj hogy halkabb mint a regi😞
CSOCSO
soot nekem mar nem is kell csinalni kepet..
ezen kurvajol latszik hogy az uj mennyire vilagos.. csinalhatnek kepet ugy hogy a regi DS normalisan latszik de az uj ugy fog kinezni mintha egy vilagitotoronyba neznel bele.. semmi nem fog latszani csak egy nagy feher folt a kep jobb oldalan... hidd el hogy olyan kulonbseg vana ketto kozott mint az elso kepen!!!!!!!
CSOCSO
nah varjal
Hát nem is a sajátomat fogom elszarni elõször 😛
Egyébként valószínû megcsináltam már volna ha meglenne a lite-om 😊

Koszi,a feher az telleg jo,nem zavaro rajta az ujlenyomat.

Jimi Hendrix

DanielT
LOÁL 😄 Jah. Elképesztõ, hogy tud kinézni...
deep
Megjegyzem, alig találtam olyan kameraállást, hogy látszódjon😄
A feketével nem lesz ilyen gond😊
deep
Nnnnna.
Tiszta:

Trutyis:
deep
Én csinálok a fehérrõl, hogy össze tudjuk hasonlítani😄
Majd aki tud csonaljon fekete literol kepeket,ujlenyomatsat,csak elotte ne egyen zsiroskenyeret.

Jimi Hendrix

Nehogymá én csináljam az elsõt, nem is tudom az elméletet (mit hová tezsek amirõl frissül), csak azt tudom hogy összezárom az érintkezõket 😊
De már nekiestem volna, ha van passcasrdom, de így 1-2 nap várás.

Nagy PS2 szerviz, Slim ps2 szerviz is, SG-n is bizonyított referenciák, minden alaplapba garanciával. Postával is sok éve. Mostantól Budapesten.

testerlnx
En is... Kiváncsian várom a flashme eredményeket 😊 Különben eltökítettem a töltõmet, mennyibe kerül a régi DS-hez egy töltõ?

AA platform: Kameo, Super Mario Galaxy, Jak1, Ratchet, Psychonauts... Live: Byuecee, PSN(US): Dee, PN(JP): Japet / Galaxy Omega Star!

Seth
Persze, mindíg másokkal végezteti el a piszkos munkát O,...,O

PSN ID.: Beegabor

Merhogy passcard még a magyar postánál, remélem holnapig csak 😊
Azt hittem te leszel az élharcosa 😊

Nagy PS2 szerviz, Slim ps2 szerviz is, SG-n is bizonyított referenciák, minden alaplapba garanciával. Postával is sok éve. Mostantól Budapesten.

Még senki nem flashelt mindig? 😛

Hátha lesz itthon is nemsoká tok, meg kiegészítõk...

koryne
6 font volt összesen, postával együtt. Akkor kb 2400 Ft volt, de most drágább a font 😞

Xbox Live gamertag: kilencnad

Rühellem ebben a melegben, hogy amit megfogok vagy összeizzadom, vagy nem fogom meg 😞

kisgabo
mé b...a oda PSP?

egyébként ennek jobb a kijelzõje, mint az SP? <#vigyor1>

Yoyoyo
Pénteken en is lecseréltem PSPmet egy Lite-ra
Csak most tudtam irni, mert jatszottam...
Elösször féltem a graf miatt, de 2 perc utan mar rájöttem h odabassza a psp-t😄
Nagyon bejön....
Csak enyem is fekete, és 2percenkent törölgetem:S

Egy xar demot azt már nem mertek adni a lite gépekkel....

kisgabo
adnak érte valamit, bár penge cucc...