Nintendo DS/DS Lite

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

És a fehérek? 😊

CHEAPBOY
Najo nem is, szerdara lesz itt😊

www.gamestore.hu MSN: [email protected] twitter.com/gamestorehu

kisgabo
biztos?

CHEAPBOY
Fekete Litek csutortokon.

kisgabo
küttem privit a ds miatt.

de nem hiszem hogy eladnám a játékokat külön mert félek hogy a DS rajtam ragad és akkor még játékom sincs

14000

mb66
Játékokat mennyiért adod?

www.hordamusic.hu

márpedig 33e-t nem fogok bukni inkább megtartom

Igaz,inkabb hirdetos oldalakon.

Jimi Hendrix

KillYou
Multkor itt egy 20 asért ment el egy 2 játkkal. Arra lecsaptak.
De földtöl elrugaszkodott árakkal sosem fogod eladni. Föleg itt ahol mindenki Liteot akar.

http://www.agumi.hu/

Aruld 5el tobbert,kitudj lehet hogy valaki rakap.

Jimi Hendrix

mert már szénné játszottam õket 😉
és még így is úgylátszik hogy 15e-t kellene ráfizetnem nekem meg nincs csak 10e

De miért akarod elnyomni a játékokat is? o_O
Azok azért még jók litehoz is... ;-)
DanielT
Aucs. Ezt benéztem, másra gondoltam! Módosítok: az ér a legtöbbet az egész pakkból 😊)
guardian hero
A Mario&Luigi miért nem ér pénzt?

Xbox Live Gamertag: HUN Guardian PSN ID: HUN_Immortal jatekaim.hu: Guardian Hero

DanielT
A gép nem ér többet 18 max 20 nál(de eladni már nehezebb lesz), a játékokból csak a Cast ér pénzt max 5-6ezret. Ez összesen 25k körül A Lite újan 36-40. Sajnos a 15k körül rá kell dobnod.
ennyire csak nem súlyos a helyzet =(

sztem úgy 10-15e ft...
szerintetek egy márciusi ezüst DS-el és 2 játékkal ( castlevania és M 'n' L: PIT) mekkora ráfizetéssel tudok egy Lite-ot szerválni? 😊

Beszéltünk, kiderült hogy hülye vagyok 😄 superpass 2-m van 😄DDD a matricáján ott van 1 centis számmal 😊
De tényleg elbaxtam, szóval kéne sürge egy demó vagy eredeti game halál olcsón, mert az nem vanik....

Nagy PS2 szerviz, Slim ps2 szerviz is, SG-n is bizonyított referenciák, minden alaplapba garanciával. Postával is sok éve. Mostantól Budapesten.

x360-ért is sok...

Nagy PS2 szerviz, Slim ps2 szerviz is, SG-n is bizonyított referenciák, minden alaplapba garanciával. Postával is sok éve. Mostantól Budapesten.

Játszatok DS óvszerben!
Microt,vagy minit?minit azt sokhelyrol.microt en csak a winsunx-tol lattam.
De negem is erdekel ha van olcsobb hely,aki ert a pay palhoz az privbe magyaraza el hogyan kell kezelni stb..koszi.

Jimi Hendrix

aprónetes sráctól senki sem vett még flashelést 20e-ért?
KILLER2
Az EZ! Liteot honnan tudnék a legközelebbrõl és legolcsóbban rendelni?

Töltsük le az internetet!

itt egy vid,lehet latni mennyire is latszik sotet szinu lite-on az ujlenyomat.
En majd ugyis lematricazom az elejt,ughogy nem zavar.

Jimi Hendrix

Off:
Valamiert szarakszik a privat😄,no mindegy
Amugy rendelenk winsunxrol,van mar pay-pal accom,csak nem ertek hozza,valki pl:privbe😄 eltudja mondani hogyan kell kezelni,hogy tujak rendelni?
elore is thx.

Jimi Hendrix

Igen ezzel mûködik minden...
De mondom majd valamit kitalálunk, ne add el ami eddig megvan 😊

Srácok, ez gyógyszer a mentésre és a passme-re is? Szóval ezzel mehet a buli?
ez az

Demo game,nem biztos hogy jo.

Jimi Hendrix

Seth
Freemaan vállal sp1-sp2 átalakítást tudtommal

PSN ID.: Beegabor

Erre superpass van írva, meg van 1 kis kapcsoló rajta. Hja, persze játékom nincs 😞
Ebbõl lehet superpass 2-t csinálni szerintetek? USB programmert vettem hozzá.
Illetve a fene se érti, együtt árulták, a programmeren superpass 2 usb programmer felirat van. Egy szettben volt a www.dretschler.com-on.
Van valakinek eladó játéka ami jó? Demo, vagy bármi fos. Vagy csak kölcsön, podtafordultával küldöm.

Meg ha jol tud figyelj arra is hogy csak super pass2-vel mukodik,lite eseteben.

Jimi Hendrix

Hat ja sajnos egy original game is kell melle,probalj kolcsonkerni valakitol?Vagy aproneten szerezzel olcson.

Jimi Hendrix

Regiztem, itt már értem. Csak azt nem, hogy a super pass mellé kell egy játék is? Mert ha igen, akkor 😞

😄,olvass vissza,mintha valaki mar irt egy linket ahol flashelessel kapcsolatban olvashatc,lehet hogy itt:gbanet

Jimi Hendrix

Sajna ezen nem igazodok el, nem találom mit hogy 😞

Jimi Hendrix

Bocs, superpass a neve, olyan mint az supercard doboza 😊

Sziasztok!
Megjött a passcard. Kellene file meg segítség, és nekiugranék a DS lite-nak. Akár elõször. Legjobb tudása szerint segítsen aki az elméletet ismeri. Utána eladó lesz egy passcard 😊 plusz egy hozzávaló USB programmer. Privibe pls, szájbarágósan, linkkel.

Ha valami gond lesz, egy fekete ds lite is eladó lesz, hibás 😄DDDD

CHEAPBOY
a hulye priv uzijim eltuntek vagy miarák, sikitana aki még innen rendelt (PÜBen ) hogy melyik szint is választották?

passz
kisgabo
azon kívül. <#worship>

gamestore.hu
kisgabo
tudtok helyet, ahol 40k -nál olcsóbb a lite?

Csibe001
Én kipróbáltam tegnap.Nekem tetszik ilyen mászkálós verekedõs s egész szép DS-hez mérten.Igaz még csak kb fél órát nyomtam.Vicces mert verekedés közben vicces kommentárokat nyom az emberünk bár félek ezekbõl a kommentekbõl kevés van.Fel lehet venni különbözõ fegyvereket pl.buzogány, fejsze sõt még ágyúval is lehet lõni. 😊
S kellemes csalódás volt, hogy nem csupán 2D-s holott én azt hittem az lesz.
No így elsõre ennyi. 😛

DanielT
Egészen jól mûködik ez a szûrõrendszer 😊 Most pl a pc-n a C&C(9.3) és a Red Alert(9.5) megy, DS -en amit nagyon nyomok majd az az új Mario(9.0) Xboxon legutóbb Far Cry Instincts(9.2).

Nem vagyok akkora játékos, hogy évente 5-6 játéknál többet nyomjak, inkább csak olvasgatok utánuk, ilyesmi. Ez az alacsony darabszám pedig pont átmegy a szûrõmön, persze vannak kivételek.
deep
Kicsit szigorú a srác😊
Jaés kocagémer😛
Ami 9 alatt van a gamespoton azzal nagyon nem is gamelsz?mert ha azt veszuk szerintem 8feltt is vanak mar jo gamek.

Jimi Hendrix