Nintendo DS/DS Lite
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
www.gamestore.hu MSN: [email protected] twitter.com/gamestorehu
Jimi Hendrix
De földtöl elrugaszkodott árakkal sosem fogod eladni. Föleg itt ahol mindenki Liteot akar.
http://www.agumi.hu/
Jimi Hendrix
és még így is úgylátszik hogy 15e-t kellene ráfizetnem nekem meg nincs csak 10e
Azok azért még jók litehoz is... ;-)
Xbox Live Gamertag: HUN Guardian PSN ID: HUN_Immortal jatekaim.hu: Guardian Hero
De tényleg elbaxtam, szóval kéne sürge egy demó vagy eredeti game halál olcsón, mert az nem vanik....
Nagy PS2 szerviz, Slim ps2 szerviz is, SG-n is bizonyított referenciák, minden alaplapba garanciával. Postával is sok éve. Mostantól Budapesten.
Nagy PS2 szerviz, Slim ps2 szerviz is, SG-n is bizonyított referenciák, minden alaplapba garanciával. Postával is sok éve. Mostantól Budapesten.
De negem is erdekel ha van olcsobb hely,aki ert a pay palhoz az privbe magyaraza el hogyan kell kezelni stb..koszi.
Jimi Hendrix
Töltsük le az internetet!
En majd ugyis lematricazom az elejt,ughogy nem zavar.
Jimi Hendrix
Valamiert szarakszik a privat😄,no mindegy
Amugy rendelenk winsunxrol,van mar pay-pal accom,csak nem ertek hozza,valki pl:privbe😄 eltudja mondani hogyan kell kezelni,hogy tujak rendelni?
elore is thx.
Jimi Hendrix
De mondom majd valamit kitalálunk, ne add el ami eddig megvan 😊
ez az
Jimi Hendrix
Ebbõl lehet superpass 2-t csinálni szerintetek? USB programmert vettem hozzá.
Illetve a fene se érti, együtt árulták, a programmeren superpass 2 usb programmer felirat van. Egy szettben volt a www.dretschler.com-on.
Van valakinek eladó játéka ami jó? Demo, vagy bármi fos. Vagy csak kölcsön, podtafordultával küldöm.
Jimi Hendrix
Jimi Hendrix
Jimi Hendrix
Megjött a passcard. Kellene file meg segítség, és nekiugranék a DS lite-nak. Akár elõször. Legjobb tudása szerint segítsen aki az elméletet ismeri. Utána eladó lesz egy passcard 😊 plusz egy hozzávaló USB programmer. Privibe pls, szájbarágósan, linkkel.
Ha valami gond lesz, egy fekete ds lite is eladó lesz, hibás 😄DDDD
S kellemes csalódás volt, hogy nem csupán 2D-s holott én azt hittem az lesz.
No így elsõre ennyi. 😛
Nem vagyok akkora játékos, hogy évente 5-6 játéknál többet nyomjak, inkább csak olvasgatok utánuk, ilyesmi. Ez az alacsony darabszám pedig pont átmegy a szûrõmön, persze vannak kivételek.
Jimi Hendrix