24434
Nintendo DS/DS Lite
-
#12594 -
CéZé #12593 Nem rossz az, fejest kell lőni aztán hullanak :)
Ha belemegyek a vizbe akkor viszont elkezd rángatózni mindkét képernyő, mintha széthullana a kép. -
#12592 szegény lara 2d-s lett D:
a lövöldözés szvsz vmi ritka fos a Larában.
amugy jona ktünik igy 3perc után :O -
#12591 Szeritnem nem kéne ennyire nyílvánosan warezolni. De hogy azért mondjak valamit: torrent -
flevente #12590 Cső!
Honnan lehet még NDS romakat letölteni, mer a frozen roms most nekem nem jön be a rom-fusiont meg nem frissítik a chinaemu.org meg szar. -
#12589 Zelda mikor lesz DSre? -
#12588 szerintem az ea jelenjen meg kevesebb de jobb jatekkal. Habar mintha most javulnanak, a fifa2007 is jo jatek lett. Mindegy maradok a mario kartnal, meg a marhm hoops 3 on 3-nal :) -
#12587 Egyetértek az EA-s futószalag játékos dologgal, viszont DS-re nem hiszem, hogy túl sok idő lenne egy fejlesztőcsapatnak nagyot alkotnia.Erre itt az NFS Carbon példának.Szerintem eddigi legjobb autóverseny DS-re.Ma ismét folytattam s még jobb lett, még pörgősebb s izgalmasabb.Nekem tökéletesen megfelel ez.Pl.PC-n szerintem lehúzás az új NFS mivel semmi egetrengető újdonságot nem tapasztaltam sőt, gépigény nagyobb, grafika nem jobb.Most Wanted-nél jobb graf nem kell egy autós játéknak, na de ez már off.Bocsi. -
#12586 igazad van, az ea mar regota azt csinalja, hogy gyorsan kifejleszti a nagynevu jatekait, ebbol nem lesz semmi jo,de azert kiadja, mert sokan csak a nev miatt veszik meg a jatekokat. Meg lehet nezni a nintendo, konami, sqaresoft jatekokat, azok minosegiek. -
Aqrabu #12585 Nekem meg pont a nitrózás jön be a legkevésbé. Inkább Mario Kart.
-
#12584 Az lehet, de eddig ez az egy bajom van a játékkal. ^^
S eszméletlen hangulatosak a zenék benne ill a nitro is nagyon tetszik. :D -
#12583 hmm.. ebbe nem is repülnek el annyira a kocsik nézd meg azt a fordosat.
amugy, hát gyerekek.. beszarás jó a gém.... tegnap este elhatároztam, hogy ágyikóba kiprobálom, és egyszerüen nemtudtam letenni ming az elsö városrészt ki nem végeztem.... hihetetlen jó +
ájlájkit -
#12582 Igen lehet, mert van egy olyan opció hogy : Edit Custom vinyl. -
#12581 NFS Carbonban lehetséges a Vynilek saját kezű rajzolása?
Apropó: F-Zero mikor várható DS-re? -
#12580 NFS Carbon szerintem például jobb mint a PC-s.De pc-n csak a demóval jáccotam,vacak s még csúnyább is mint a MW. :)
DS-en jó az irányítása, csak az zavar picit, hogy nekimegyek egy másik kocsinak akkor már elrepül a francba a kocsim.De ezt leszámítva eddigi legjobb autós DS-re. :) -
szabzol #12579 Kipróbáltam a NFS Carbont. Szerintem nagyon rendben van. Bebizonyították, hogy igenis lehet jó autós játékot kiadni DS-re. A Mario Kart után persze. -
#12578 héten = heten :) bocs -
#12577 most hogy nezem, sok jo jatek jelent meg ezen a héten (need for speed carbon, pokemon ranger, sims2 pets, tony hawks downhill jam, touch detective hogy csak a legjobbakat emlitsem), es meg csak szerda van :) -
#12576 Agrabu, neked log ki, mit szoljak en? -
#12575 eddig meg az EA nem tudott (nem is akart) nagyot alakitani DS-en. A nagy befutott neveikbol alkotnak egy kozepes jatekot, es sokan megveszik. Eddig a nintendo, konami, capcom, sqaresoft jatekai jottek be. Esetleg sega, gameloft(ez mobilon a legjobb itt nem annyira.) most a ket csucs rpg-n (zelda ff3) a tomb raider legendet, settlers ds-t varom. -
#12574 eddig szvsz az összes autos játéknak az irányitás volt a hibája..
kiéveazta fordosat meg azta urban gt-t.
nade azér kiprobálom ám :P
aztmeg nemtuttya valaki hogy a nds tempen mér nem mennek már a rapidsharés linkek? :$ -
orkenyid #12573 Need for Speed Carbon-t próbáljátok ki, szerintem egész jó lett (bár irányítása nem annyira) -
Aqrabu #12572 Mennyi az annyi?
Érdekelne, mert a lite-om mellé sima sc-m van, és zavar hogy kilóg. Mellesleg csak hétvégén érnék rá pesten. -
#12571 nagyon vicces vagy... -
#12570 hasznalj nesds-t -
flevente #12568 Hello!
A The Legend of Zelda NES Classic-ot hogyan kell rábírni, hogy elinduljon SuperCard SD-vel? -
FFX #12567 te szekény :C -
#12566 Senkinek nem kell egy Supercard Lite? Rámrohad pásszeg:D -
#12565 feloff: balkan am a jo edes ... Bar garancia szempontjabol tenyleg, gazdasagilag nem, a balkan sok orszaga jobban all, demokracia allapota tenyleg balkani az eu-ba amikor felvettek nem voltunk balkaniak (akkoriban kezdtunk balkanizalodni ). Szoval en kerek elnezest -
#12564 Kicserélte cukkerfülcsi. Hívd fel. majd szépen eladtam bontatlanul, és van nekem GBA Micro-m, az nem reped. -
#12563 ki adta ki a hivatalos állásfoglalást? kaptál róla másolatot? én vinnén a faking fogyvédhez...
egyébként, várj kicsit, majd az akkunál megtámadva ( piezzo eszköz ) megfelelő helyre bekínálva a kraftot, küld el a gépet az örök vadászmezőre. Ha nem működik, cserélni kell. -
vg #12562 Megint hazudozol... ez nem meglepő! -
#12561 a pixelhibát és a törést is cserélik, Cheapboy szerint. Nekem a törést cserélte is.
Ezekután eladtam a fehér Lite-ot a pecsába... majd veszek feketét.
Egyébként tényleg csini a jel a neved mellett..
Egyébként Magyarország a garancia tekintetében /is/ egy balkáni ország. -
#12560 és nem is tanulsz belőlük
-
vg #12559 Ha csak ennyit tudsz hozzátenni, akkor inkább kussoljál! -
#12558 dejó látni neved mellett :D -
vg #12557 Mintha kisgabo mást mondott volna erről a szakszervíz dologról... talán hazudunk éjjel-nappal? Dehogy!!!!!!! Mit kaptam én azért, mert már akkor megmondtam, hogy ezek nem garanciális hibák... ;) -
#12556 !!! EXPLICIT CONTENT !!!
A büdös kurva anyját a magyarországi nintendónak!!! Az elbaszott pixelhibás DS Lite-om elrepedt, ahogy a neten terjedő képek alapján még sokaknak rajtam kívül, erre a hivatalos állásfoglalás alapján se a pixelhibát, se a repedést nem ismerik el gyártási hibának, le vagyok szarva. És bekaphatja a fasszopó sufnicég SIGNAL Computer is, amiért elvállalják a magyar Nintendo szakszervíz szerepét nulla hozzáértéssel és nulla rálátással, majd tesznek magasról az ügyemre, pedig nyilvánvalóan nekem van igazam.
Kössszépen mindenkinek, örvendek hogy ilyen tetű országban élhetek!!!
-
joon #12555 Eladók a következő használt játékok:
-Yoshi Touch&Go 4000
-Mario & Luigi Partners in Time (Fóliás, bontatlan) 7000
-Mr. Driller Drill Spirits 3000
-Resident Evil Deadly Silence 6000
Érdeklődés: [email protected] -
#12554 Ha visszaolvasnál kb 1 oldalt asszem pont megtalálnád a választ, vagy akár a kereső is használhatnád.