24434
Nintendo DS/DS Lite
  • kisgabo
  • CéZé
    Nem rossz az, fejest kell lőni aztán hullanak :)
    Ha belemegyek a vizbe akkor viszont elkezd rángatózni mindkét képernyő, mintha széthullana a kép.
  • Borgi
    szegény lara 2d-s lett D:
    a lövöldözés szvsz vmi ritka fos a Larában.
    amugy jona ktünik igy 3perc után :O
  • KILLER2
    Szeritnem nem kéne ennyire nyílvánosan warezolni. De hogy azért mondjak valamit: torrent
  • flevente
    Cső!

Honnan lehet még NDS romakat letölteni, mer a frozen roms most nekem nem jön be a rom-fusiont meg nem frissítik a chinaemu.org meg szar.
  • KILLER2
    Zelda mikor lesz DSre?
  • zola2000
    szerintem az ea jelenjen meg kevesebb de jobb jatekkal. Habar mintha most javulnanak, a fifa2007 is jo jatek lett. Mindegy maradok a mario kartnal, meg a marhm hoops 3 on 3-nal :)
  • Csibe001
    Egyetértek az EA-s futószalag játékos dologgal, viszont DS-re nem hiszem, hogy túl sok idő lenne egy fejlesztőcsapatnak nagyot alkotnia.Erre itt az NFS Carbon példának.Szerintem eddigi legjobb autóverseny DS-re.Ma ismét folytattam s még jobb lett, még pörgősebb s izgalmasabb.Nekem tökéletesen megfelel ez.Pl.PC-n szerintem lehúzás az új NFS mivel semmi egetrengető újdonságot nem tapasztaltam sőt, gépigény nagyobb, grafika nem jobb.Most Wanted-nél jobb graf nem kell egy autós játéknak, na de ez már off.Bocsi.
  • zola2000
    igazad van, az ea mar regota azt csinalja, hogy gyorsan kifejleszti a nagynevu jatekait, ebbol nem lesz semmi jo,de azert kiadja, mert sokan csak a nev miatt veszik meg a jatekokat. Meg lehet nezni a nintendo, konami, sqaresoft jatekokat, azok minosegiek.
  • Aqrabu
    Nekem meg pont a nitrózás jön be a legkevésbé. Inkább Mario Kart.
  • Csibe001
    Az lehet, de eddig ez az egy bajom van a játékkal. ^^
    S eszméletlen hangulatosak a zenék benne ill a nitro is nagyon tetszik. :D
  • Borgi
    hmm.. ebbe nem is repülnek el annyira a kocsik nézd meg azt a fordosat.

amugy, hát gyerekek.. beszarás jó a gém.... tegnap este elhatároztam, hogy ágyikóba kiprobálom, és egyszerüen nemtudtam letenni ming az elsö városrészt ki nem végeztem.... hihetetlen jó +
    ájlájkit
  • Csibe001
    Igen lehet, mert van egy olyan opció hogy : Edit Custom vinyl.
  • Beast Machine
    NFS Carbonban lehetséges a Vynilek saját kezű rajzolása?

Apropó: F-Zero mikor várható DS-re?
  • Csibe001
    NFS Carbon szerintem például jobb mint a PC-s.De pc-n csak a demóval jáccotam,vacak s még csúnyább is mint a MW. :)
    DS-en jó az irányítása, csak az zavar picit, hogy nekimegyek egy másik kocsinak akkor már elrepül a francba a kocsim.De ezt leszámítva eddigi legjobb autós DS-re. :)
  • szabzol
    Kipróbáltam a NFS Carbont. Szerintem nagyon rendben van. Bebizonyították, hogy igenis lehet jó autós játékot kiadni DS-re. A Mario Kart után persze.
  • zola2000
    héten = heten :) bocs
  • zola2000
    most hogy nezem, sok jo jatek jelent meg ezen a héten (need for speed carbon, pokemon ranger, sims2 pets, tony hawks downhill jam, touch detective hogy csak a legjobbakat emlitsem), es meg csak szerda van :)
  • zola2000
    Agrabu, neked log ki, mit szoljak en?
  • zola2000
    eddig meg az EA nem tudott (nem is akart) nagyot alakitani DS-en. A nagy befutott neveikbol alkotnak egy kozepes jatekot, es sokan megveszik. Eddig a nintendo, konami, capcom, sqaresoft jatekai jottek be. Esetleg sega, gameloft(ez mobilon a legjobb itt nem annyira.) most a ket csucs rpg-n (zelda ff3) a tomb raider legendet, settlers ds-t varom.
  • Borgi
    eddig szvsz az összes autos játéknak az irányitás volt a hibája..
    kiéveazta fordosat meg azta urban gt-t.
    nade azér kiprobálom ám :P

aztmeg nemtuttya valaki hogy a nds tempen mér nem mennek már a rapidsharés linkek? :$
  • orkenyid
    Need for Speed Carbon-t próbáljátok ki, szerintem egész jó lett (bár irányítása nem annyira)
  • Aqrabu
    Mennyi az annyi?
    Érdekelne, mert a lite-om mellé sima sc-m van, és zavar hogy kilóg. Mellesleg csak hétvégén érnék rá pesten.
  • Police88
    nagyon vicces vagy...
  • zola2000
    hasznalj nesds-t
  • flevente
    Hello!

A The Legend of Zelda NES Classic-ot hogyan kell rábírni, hogy elinduljon SuperCard SD-vel?
  • FFX
    te szekény :C
  • deep
    Senkinek nem kell egy Supercard Lite? Rámrohad pásszeg:D
  • zola2000
    feloff: balkan am a jo edes ... Bar garancia szempontjabol tenyleg, gazdasagilag nem, a balkan sok orszaga jobban all, demokracia allapota tenyleg balkani az eu-ba amikor felvettek nem voltunk balkaniak (akkoriban kezdtunk balkanizalodni ). Szoval en kerek elnezest
  • kisgabo
    Kicserélte cukkerfülcsi. Hívd fel. majd szépen eladtam bontatlanul, és van nekem GBA Micro-m, az nem reped.
  • kisgabo
    ki adta ki a hivatalos állásfoglalást? kaptál róla másolatot? én vinnén a faking fogyvédhez...

egyébként, várj kicsit, majd az akkunál megtámadva ( piezzo eszköz ) megfelelő helyre bekínálva a kraftot, küld el a gépet az örök vadászmezőre. Ha nem működik, cserélni kell.
  • vg
    Megint hazudozol... ez nem meglepő!
  • kisgabo
    a pixelhibát és a törést is cserélik, Cheapboy szerint. Nekem a törést cserélte is.

Ezekután eladtam a fehér Lite-ot a pecsába... majd veszek feketét.

Egyébként tényleg csini a jel a neved mellett..

Egyébként Magyarország a garancia tekintetében /is/ egy balkáni ország.
  • Police88
    és nem is tanulsz belőlük
  • vg
    Ha csak ennyit tudsz hozzátenni, akkor inkább kussoljál!
  • Police88
    dejó látni neved mellett :D
  • vg
    Mintha kisgabo mást mondott volna erről a szakszervíz dologról... talán hazudunk éjjel-nappal? Dehogy!!!!!!! Mit kaptam én azért, mert már akkor megmondtam, hogy ezek nem garanciális hibák... ;)
  • guardian hero
    !!! EXPLICIT CONTENT !!!

A büdös kurva anyját a magyarországi nintendónak!!! Az elbaszott pixelhibás DS Lite-om elrepedt, ahogy a neten terjedő képek alapján még sokaknak rajtam kívül, erre a hivatalos állásfoglalás alapján se a pixelhibát, se a repedést nem ismerik el gyártási hibának, le vagyok szarva. És bekaphatja a fasszopó sufnicég SIGNAL Computer is, amiért elvállalják a magyar Nintendo szakszervíz szerepét nulla hozzáértéssel és nulla rálátással, majd tesznek magasról az ügyemre, pedig nyilvánvalóan nekem van igazam.
    Kössszépen mindenkinek, örvendek hogy ilyen tetű országban élhetek!!!
  • joon
    Eladók a következő használt játékok:
    -Yoshi Touch&Go 4000
    -Mario & Luigi Partners in Time (Fóliás, bontatlan) 7000
    -Mr. Driller Drill Spirits 3000
    -Resident Evil Deadly Silence 6000
    Érdeklődés: [email protected]
  • KILLER2
    Ha visszaolvasnál kb 1 oldalt asszem pont megtalálnád a választ, vagy akár a kereső is használhatnád.