24434
Nintendo DS/DS Lite
-
#12634 Áááá, yoshi's island!!!!!! -
#12633 Áááá, yoshi's island!!!!!! -
#12632 0660: Yoshi's Island DS (USA)
0661 - Tom and Jerry Tales - USA
Mai termés eddig. :)
-
#12631 mond neki hogy, x, amikor váalszotd a csapattársad, és már nincs is csapattársad :P
különben engem is hátráltatni szokott, egyszer megakartam elözni, és elfordult ekresztbe elöttem -,- -
#12630 Van saját topikja is annyira jó. :)
Egyébként tény, hogy sokxor inkább hátráltat a társ, de sztem egyszer sem ért be még előttem. :D -
aya #12629 sziasztok játszik valaki az nfs carbon ds-el?
piszok jó a játék, de nagy negativum hogy néha az egyetlen akit nem tudok megelözni az a saját csapattársam!!!!!!!!
a többi gépen ez nem probléma de itt simán ujra kell kezdeni egy 4 közös versenyt is ez miatt hogy a végén beelöz!!! -
#12628 szerintem vársz egy évet és midnen fog menni rajta fajinul ;> -
#12627 Asszem inkább hagyom ezt az egész SNES dolgot. Van elég DS és GBA játék, elleszekj azokkal. Bár picit hiányzik a Super Metroid. Ha valakinek Supercardja van és tud valami emulátort ami rendesen futtat angol nyelvű Super Metroidot az szóljon. -
#12626 Na basszus. Reméltem, hogy ez nem jó lista. Pont csak a japán Metroid van rajta. Végülis van ami elindul, de itt is fekete lesz a képe a 2. teremtől. Hát ez van. Megnézem más emulátorral is, mert úgy emlékszem, hogy ment snesDSel. -
#12625 De van. Nagyjából minden játéknak vannak layer hibái, vagy ilyesmik. De játszható a lrgtöbb játék. Sebességben elpicsázza a PSP-s snes emut:) -
#12624 Hát ez bizony kompatibilitási hiba. Nem tud valaki egy kompatibilitási listát ehez az emulátorhoz? -
#12623 Háááát... Nem tudom Suepr metroidon próbálom, szar a ROM vagy nem jó hozzá az emu. Csak a 2. teremig jutottam, mivel azután sötét lesz a szoba, viszont az élet, lőszer stb látszik. Eddig viszont teljesen jónak tűnik. Mindjárt megnézem a gépemen is emulátorral és akkor összehasonlítom őket. -
#12622 amelyik snes murol beszéltek az hogy teljesít? -
#12621 Igetn a rommmal volt baj. -
#12620 nyet -
#12619 Na akkor még próbálgatom, mert nem akar elindulni, de lehet, hogy a rommal van gond. SuperCard softverét nem kell használni? -
#12618 Amit csinál filet a "ráhúzás" után, simán felrakod a memoriára és kész. Az emulátort nem kell feltenni. -
#12617 És ezt hogy futtatom SuperCardon? -
#12616 Na bazz, tiszta hülye vagyok ma. Csak 12400ig néztem, tovább nem. -
#12615 Fogod a snes romot, és "ráhúzod" az emulátorra a "sajátgép" ablakban...De ezt is írják ott:D -
#12614 És ezt a snezzids-t hogy kell használni? -
#12613 Köszi. Visszaolvastam, de nem tudtam, hogy ennyire kéne. -
#12612 #12400 -
#12611 Tud valaki mondani nekem egy SNES emulátort ami jó SUeprCard Litehoz? Csak a SUper Metroidhoz kéne. -
#12610 SuperCardon hogy kell a homebrew alkalmazásokat mentésre bírni? (NitroTracker és DSOrganize) -
#12609 valaki mondja má' el nekem hoyg a sims2 pets-be hogyan kell a törött lábat emg az influenzát gyógyitani?! :O -
#12608 majd meséld el milyen :O
bazz és nem is drága.. 10k :O
(jo tudom psotakölcség.. de akkoris :O) -
orkenyid #12607 Mért adjátok el az EZ4-et?
Szerintem jobb mint a supercard...
Egyébként azt mondják az a ninja jobb mint a ds-x :) -
#12606 én most ilyent rendeltem, remélem faja lesz.
ninja
gyanítom, hogy csak DS játékok mennek neki, nem kell ugye passkari... és bővithető. :) és 50 dolcsi.
mellé befigyel egy sc mini sd és jónapot. -
#12605 Nekem más kártyám van. Ez van. 18 körül. Nekem így éri meg. Én 27ért vettem mk4 passcardal együtt. -
#12604 az szép. most 22.19 usd az ára, 49 usd a posta, 5 usd a kezelési ktg. mondjuk 16k újonnan.
ez4 lite -
#12603 20 körül. -
#12602 ár? -
#12601 Deeptől ma megvettem az sc liteját. Viszont nekem van eladó EZ4 Liteom íróval (SD író) és egy USB hosszabbítóval. Dobaoz megvan hozzá, állapot kifogástalan. -
#12600 engem érdekel a mini sc, persze ár kérdése... :)
deep-nek privizz, van neki sc lite. -
Aqrabu #12599 Nincs valakinek egy lite-ba való sc-je, vagy bármilye? Cserébe egy mini sd-s sc-m van. Persze értékegyeztetéssel menne. -
CéZé #12598 http://www.supercard.tk/
Itt a legújabb soft hozzá. -
#12597 NDS játékokat mielőtt a kártyára töltö őket. De már asszem megvan. -
#12596 mit akarsz pecselni? -
#12595 Valaki segítene, hogy hogyan kell patchelni SuperCard litera a játékokat?