24434
Nintendo DS/DS Lite
  • Borgi
    Áááá, yoshi's island!!!!!!
  • deep
    Áááá, yoshi's island!!!!!!
  • Csibe001
    0660: Yoshi's Island DS (USA)

0661 - Tom and Jerry Tales - USA

Mai termés eddig. :)
  • Borgi
    mond neki hogy, x, amikor váalszotd a csapattársad, és már nincs is csapattársad :P
    különben engem is hátráltatni szokott, egyszer megakartam elözni, és elfordult ekresztbe elöttem -,-
  • Csibe001
    Van saját topikja is annyira jó. :)
    Egyébként tény, hogy sokxor inkább hátráltat a társ, de sztem egyszer sem ért be még előttem. :D
  • aya
    sziasztok játszik valaki az nfs carbon ds-el?
    piszok jó a játék, de nagy negativum hogy néha az egyetlen akit nem tudok megelözni az a saját csapattársam!!!!!!!!
    a többi gépen ez nem probléma de itt simán ujra kell kezdeni egy 4 közös versenyt is ez miatt hogy a végén beelöz!!!
  • Borgi
    szerintem vársz egy évet és midnen fog menni rajta fajinul ;>
  • KILLER2
    Asszem inkább hagyom ezt az egész SNES dolgot. Van elég DS és GBA játék, elleszekj azokkal. Bár picit hiányzik a Super Metroid. Ha valakinek Supercardja van és tud valami emulátort ami rendesen futtat angol nyelvű Super Metroidot az szóljon.
  • KILLER2
    Na basszus. Reméltem, hogy ez nem jó lista. Pont csak a japán Metroid van rajta. Végülis van ami elindul, de itt is fekete lesz a képe a 2. teremtől. Hát ez van. Megnézem más emulátorral is, mert úgy emlékszem, hogy ment snesDSel.
  • deep
    De van. Nagyjából minden játéknak vannak layer hibái, vagy ilyesmik. De játszható a lrgtöbb játék. Sebességben elpicsázza a PSP-s snes emut:)
  • KILLER2
    Hát ez bizony kompatibilitási hiba. Nem tud valaki egy kompatibilitási listát ehez az emulátorhoz?
  • KILLER2
    Háááát... Nem tudom Suepr metroidon próbálom, szar a ROM vagy nem jó hozzá az emu. Csak a 2. teremig jutottam, mivel azután sötét lesz a szoba, viszont az élet, lőszer stb látszik. Eddig viszont teljesen jónak tűnik. Mindjárt megnézem a gépemen is emulátorral és akkor összehasonlítom őket.
  • Borgi
    amelyik snes murol beszéltek az hogy teljesít?
  • KILLER2
    Igetn a rommmal volt baj.
  • deep
    nyet
  • KILLER2
    Na akkor még próbálgatom, mert nem akar elindulni, de lehet, hogy a rommal van gond. SuperCard softverét nem kell használni?
  • deep
    Amit csinál filet a "ráhúzás" után, simán felrakod a memoriára és kész. Az emulátort nem kell feltenni.
  • KILLER2
    És ezt hogy futtatom SuperCardon?
  • KILLER2
    Na bazz, tiszta hülye vagyok ma. Csak 12400ig néztem, tovább nem.
  • deep
    Fogod a snes romot, és "ráhúzod" az emulátorra a "sajátgép" ablakban...De ezt is írják ott:D
  • KILLER2
    És ezt a snezzids-t hogy kell használni?
  • KILLER2
    Köszi. Visszaolvastam, de nem tudtam, hogy ennyire kéne.
  • deep
  • KILLER2
    Tud valaki mondani nekem egy SNES emulátort ami jó SUeprCard Litehoz? Csak a SUper Metroidhoz kéne.
  • KILLER2
    SuperCardon hogy kell a homebrew alkalmazásokat mentésre bírni? (NitroTracker és DSOrganize)
  • Borgi
    valaki mondja má' el nekem hoyg a sims2 pets-be hogyan kell a törött lábat emg az influenzát gyógyitani?! :O
  • Borgi
    majd meséld el milyen :O
    bazz és nem is drága.. 10k :O
    (jo tudom psotakölcség.. de akkoris :O)
  • orkenyid
    Mért adjátok el az EZ4-et?
    Szerintem jobb mint a supercard...
    Egyébként azt mondják az a ninja jobb mint a ds-x :)
  • kisgabo
    én most ilyent rendeltem, remélem faja lesz.

ninja

gyanítom, hogy csak DS játékok mennek neki, nem kell ugye passkari... és bővithető. :) és 50 dolcsi.

mellé befigyel egy sc mini sd és jónapot.
  • KILLER2
    Nekem más kártyám van. Ez van. 18 körül. Nekem így éri meg. Én 27ért vettem mk4 passcardal együtt.
  • kisgabo
    az szép. most 22.19 usd az ára, 49 usd a posta, 5 usd a kezelési ktg. mondjuk 16k újonnan.

ez4 lite
  • KILLER2
    20 körül.
  • kisgabo
    ár?
  • KILLER2
    Deeptől ma megvettem az sc liteját. Viszont nekem van eladó EZ4 Liteom íróval (SD író) és egy USB hosszabbítóval. Dobaoz megvan hozzá, állapot kifogástalan.
  • kisgabo
    engem érdekel a mini sc, persze ár kérdése... :)

deep-nek privizz, van neki sc lite.
  • Aqrabu
    Nincs valakinek egy lite-ba való sc-je, vagy bármilye? Cserébe egy mini sd-s sc-m van. Persze értékegyeztetéssel menne.
  • CéZé
    http://www.supercard.tk/

Itt a legújabb soft hozzá.
  • KILLER2
    NDS játékokat mielőtt a kártyára töltö őket. De már asszem megvan.
  • Banyapapa
    mit akarsz pecselni?
  • KILLER2
    Valaki segítene, hogy hogyan kell patchelni SuperCard litera a játékokat?