Nintendo DS/DS Lite

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

A barátnõm okosított ki tegnap, hogy az a tacsi a Dachshund. 😊)) Fene se tudta, hgoy ilyen fellengzõs neve van.

Freeman,
megy a privi.
DanielT
Ilyet szól: tacskó 😄DDDDDDDDDDDDDDDDDD
Nekem ez van: Nintendogs: Dachshund and Friends

na mesélj! Engem a tacskó vagy a csivauva érdeklene.
Én má mondtam hogy valamejik nagy varezos csinálhatna egy oktatóanyagot amit belinkelnénk ide felülre és akkor ez a téma kicsit mérséklõdne...
Nekem is van eladóm 😊

Ne izélj itten, most rendeltem Tõled egy Nintendogsot!! Bizony!
Borgi
<#banplz> 😛

porki fagyok fállalon

Nem neked mondtam hogy gyere 😛
Egyébként tényleg ez megy itt állandóan 😞
Az ugye nem lényeg hogy lehet hogy kb 100x már leírtuk 😊

CHEAPBOY
De lenne egy kerdese: Most melyik Passzolj engem kártya kell a Feher Liteomba? Honnan tudom meg milyen verzioju a DSem? Garim megmarad? Nem rontom el?

És és, tenyleg ingyen lesz ezer jatekom? EL se hiszem annyira joooo....

Mennyibe kerul egy ilyen kutyu? Mik a tapasztalatok, valaki probalta mar? Hep pls!!!!

Nem tudok jatszani igy, uncsi allandoan pictochatelni, pedig mar kepregenyem is van benne😊))

megy a halal IRCre😊

www.gamestore.hu MSN: [email protected] twitter.com/gamestorehu

Gyertek inkább IRC-re, ott nem zavar senkit a warezolás 😛
Itt szerintem nem kéne ilyen mértékbe ... 😊

CHEAPBOY
s miért kell maris lebarmolni....?<#schmoll2>

eleve szerintem gaz az hogy warezrol megy itt a tema.... s akkor meg nektek all feljebb😄

www.gamestore.hu MSN: [email protected] twitter.com/gamestorehu

DanielT
Nem is állította senki, de az sem igaz, hogy csak a Konzoliumban lehet kapni mint a példa is mutatja.
Én is apróneten vettem, de az ottani dealerek nyilván nem a MM-ban veszik...
LOL! Mi a fasz van itt? Tinigimi?
DanielT
Ignore miatt válaszolok Guardian helyett 😊

Apróneten és még pár konzolboltban azért hozzá lehet jutni, ha akarnék 2 órán belül a kezemben lenne valahonnan a cucc.
30 ezerbõl nem 3 játékot lehet venni hanem kábé 6~10-et...
guardian hero
A barmozást gyorsan fejezd be, nem ez a stílus nem jön be. Majd ha normálisan reagálsz, válaszolok, addig is ignorállak ezentúl.

Xbox Live Gamertag: HUN Guardian PSN ID: HUN_Immortal jatekaim.hu: Guardian Hero

Persze!
DanielT
A legutóbbi küldeményt ennek ellenére felbontották a vámon... megnézték, hogy ugyan tényleg az e a cucc ami rá van írva. Mivel nem ismerték fel, hogy mi a helyzet így visszacsomagolták és csak vámszemle díjat kellett fizetni ami 1000valahányszáz forint.
😄hat ez kurvajo,akkor mar nem agodok,igy tobb mindent fogok rendelni.

Jimi Hendrix

Konzoliumon kívûl hol lehet kapni szerinted te barom? Ott is elég pult alól adják...
DanielT
Lenne, de nem annyit ír rá a büdös kis kínai, így nem esik még vámköteles kategóriába. 😊 Rendeltem 500 dolcsi felett erre, valami 35 dolcsi volt a csomagon.
Ne ez komoly?200dollarnal sincs?

Jimi Hendrix

guardian hero
"Sose fog bejönni, mert ezek nem éppen legális cuccok"

Jah tényleg, nálunk csak legális cuccokat lehet kapni 😄 Akkor tényleg mi vagyunk álomország 😄

Xbox Live Gamertag: HUN Guardian PSN ID: HUN_Immortal jatekaim.hu: Guardian Hero

Litehoz vened ugye?

Jimi Hendrix

"amíg nem jön be Mo-ra ilyen újhullámos cucc"

Sose fog bejönni, mert ezek nem éppen legális cuccok! Gondolod majd az 576-ban meg fogod kapni ezeket? Amúgy, kellemes várakozást kívánok minden álomország lakóinak!
guardian hero
A winsunxról sincs vám, mert futárszolgálat hozza, azért olya k... drága a postaköltség.

hát most döntenem kell ugye. Van két lehetõségem:

1. megrendelem a winsunx-os csocsi-rogyi szettet. Ennek jó ára van a hazai viszonyokhoz képest, de a postaköltség és esetleg vám miatt a végén lehet, hogy eléggé drága lenne.

2. a dreschlertõl megveszem a Supercardot és hozzá passkey2-t. Ez utóbbi szimpatikusabb, mert utánvéttel fizetek, nincs vám és gyorsan ittvan. Viszont hátránya, hogy Daniel szerint kiba*ott rondán mutat és alaposan kilóg.

Szóval amikor azt mondtam, hogy várok, akkor arra gondoltam, hogy várok amíg nem jön be Mo-ra ilyen újhullámos cucc.
guardian hero
Pl. a közeljövõben kijövõ, Lite-ból sem kilógó kártyákra (EZ4 Lite Micro SD, G6 Lite).

Mire vársz?
DanielT
Az M3 mindig arról volt híres, hogy akkora kártyákat gyárt amik még egy kamionból is kilógnak... fogalmam nincs mit képzel az a cég, látván a konkurenciát...
<#vigyor3>

hát ez kész. mini sd és kilóg? Na jó, veszek egy Kirby-t aztán ülök a seggemen és várok. Köszi mindenkinek az instrukciókat! 😊
DanielT
A legnagyobb szar amit választhatnál, még a sima DS bõl is kilóg. Megmondtam miket kell venni privátban.
aabyssx
/ copy

www.youtube.com/aabyssx

nem, nem félre ne érts. Világos, hogy aki warezol, az fogja be a pofáját és ne rinyáljon.

Ez kilóg? Jó a kompatibilitása?

(mert akkor már csak egy pass kéne)
DanielT
Jóvanmá, azé' elmondhassa mi a gondja, szerintem messze volt a sírástól..
Ha nincs pénzed megfizetni a "warezt", akkor vegyel eredeti játékokat! Azt hiszem 30e forint nem nagy pénz közel 500 játékért, valamint közel 3000 GBA játékért... vagy vegyél 3 eredeti játékot, és táncolj körülötte esõtáncot! Nem szeressük az ilyen "sírok milyen drága a warez" baromságokat!!!!!!!!!!!!
kisgabo
honnan rendel?

hát most, hogy néztem ezeket a csili-vili winsunx-os szetteket, rájöttem, hogy milyen rohadt drágán mérik itt nálunk ezeket az ormótlan SC-ket, meg Passcardokat. Az egyetlen hely, ami olcsóbb az itt van:
Dreschler

de ez is egy olyan 20-as lene összesen, és még mindig jócskán kilóg a LITE-ból.

Szóval most vagy várok ki tudja meddig, vagy bevállalom a postaköltséget és a rizikót, hogy ellopják a postán vagy veszek addig is egy Kirbyt. Tegnap volt minden kutyaf*sza az MM-ben, csak Kirby nem. Aki esetleg rendelne valamit, az kérem mindenképpen szóljon.

Tévedsz... a DS nem RSA kódolja a kártyán lévõ játékokat.. csak a Download Play-eseket 😊
A kártyákon valami sokkal egyszerûbb kódolást használ (amit nemrégen törtek fel)

DanielT
Akkor miért kérdezted, hogy létezik-e ilyen? 😄DDD
#9645 éppen ezt írtam...
DanielT
Miért, már van olyan passkey amibe nem kell? Muti!
DanielT
Mert a régebbi passkeyekbe bele kell tolni egy eredeti játékot pluszba.
mert a passkey arra való, hogy átvérje a ds-t, mintha lenne benne egy eredeti játék(persze kell bele egy játék ami RSA kódólású), ez az RSA kódólás miatt kell.
vg,

(többiektõl elõre is bocsánat, akiknek már a könyökükön jön ki a téma)

ahaa. akkor már egy dolog nem világos. Mi a fenének kell eredeti játék, ha én egyszer a passkeyt használom?!
Ja értem koszi,akor ha valaki megflashelte a ds-t akkor arra jo lesz,hog ynem kell veni hozza eredeti gamet,ha erdekel valaki majd lesz eladom 1het mulva

Jimi Hendrix

Ja, kell hozzá, azt hittem ezt tudod... vagy vegyél Passcard-od, vagy superkey-t ami akkora mint egy eredeti DS játék, és semmi nem fog feül kilógi!(15e ft) nekem is passcard-om van! a flash-elés hülyeség, fõleg ha még garanciális a géped!

mondjuk ez egy classic ds gép