24434
Nintendo DS/DS Lite
  • kisgabo
    R4i Gold Kernel Download

Update R4i Gold v1.31 kernel 2010-1-21
    To support the new game

rohadt régi a kernele...
  • Beast Machine
    Gyerekek, gyerekek, gyerekek, R4 karit kerüljétek, mint a pestist!!

Régi, elavult, hivatalos supportja gyakorlatilag megszűnt - régen jó volt, de manapság már az ember a CycloDS, az Acekard meg az M3 termékek között nézelődjön, ha picit is hosszabb távra tervez.

SZVSZ.
  • Gyúrógép
    En ezt talaltam ami meg viszonylag olcso lenne...:

R4
  • Tekken 6
    OK KÖSZ
  • Gyúrógép
    sziasztok !

R4 karit honnan tudok venni legolcsobban ?
  • tamasutd
    hát én erre azt mondom ,hogy: a psp-nél a nagy "techinka"(graf,hang,stb) mellett ott viszont nálam kicsit eltűnt a játékélmény. én pl: meguntam a psp-n a pes10-et pedig az elég ismert game.
  • Tekken 6
    oké kösz át gondolom de a ds-el nekem csak azért van bajom mert a játékok hááát nemtudom kicsit ojan dedó nak tünnek a psp mellet de aszt mondod vannak rá jó játékok is?
  • tamasutd
    szia. én is nem rég váltottam psp-ről ds-re és azt kell mondanom hogy nem bántam meg. én főleg azért váltottam,mert a psp-n nem kaptam vissza annyi játékélményt. ds-n eddigi tapasztalatom az hogy teljesen más "kategóriás" játékok vannak rá, lehet hogy jópárat név alapján nem ismersz meg de ha játszol vele megszereted.
  • Tekken 6
    CSÁ! én eddig psp vel nyomtam és most szeretnék egy ds-t nekem ojanom még nem volt és szeretnék tippeket (tanácsokat)kérni elörre is kösz
  • tevenyereg
    Sziasztok holnap tervezek beszerezni egy ds lite-ot. Nem tudja valaki hogy valahol bp-n tudok hozzá "viszonylag olcsón" okoskarit szerezni?
  • sadranyica
    Dark void zerot dsiwaren kivül meglehet valahonnan szerezni? Sehol sem találom neten!
  • sadranyica
    Persze vágom a rearmedet, xboxozok is! :) De az ds-en adná nagyon! Nekem már bőven elég lenne amúgy ha az új ds szebb kijelzőt kapna, mármint ha sokkal több szín lenne benne, és nagyobb lenne a kontraszt, ezek a 2d retro gamák sokkal nagyobbat szólnának rajta! Metroidból meg még nemvagyok ekkora veterán, még van mivel játszak:)
  • koryne
    Bionic Comandoban is egyetértek, főleg, hogy ugye lehetne benne coop multi.
    Egyébként xbox360 arcade-on kiadták az első BC-t (Rearmed alcímmel) feljavított grafikával, plusz challage-ekkel.
  • koryne
    Ha kivégezted az összes metroidot és úgy érzed, hogy már a kisujjadban van, akkor ajánlom a Super Metroid Redesignt. Ez egy patch, amit a snes-esre kell rakni és átírja az egész játékot. Ha eddig profinak (de legalábbis elég jónak) érezted magad, az a játék majd megmutatja, ki is az úr valójában :D Nagyon jó és nagyon nehéz :)
  • sadranyica
    Jaja egy jó kis snes-es metroid az kellene:) Én mostanában a gba-s metroidot, meg az első snes-es super metroidot tolom! Meg egy 2ds bionic commando is isten lenne! Ja és egy kérdés, R4, vagy acekard2 a jobb?
  • koryne
    Én így sokadszorra elolvasva sem látom a hsz-emben a cinikus undort, már ha nekem írtad...
    Örülök, ha tényleg tegra. Még a végén veszek is egy ilyen gépet. Csak kérek hozzá egy normális Metroid játékot is (akár Prime, akár originál 2D, de ne legyen olyan semmilyen, mint a Hunters...)
  • zola2000
    Lényeg az, hogy viszi majd alap szinten az unreal engine 3mas cuccokat is!
  • sadranyica
    Na ez jól hanzik! köszi a választ!
  • Beast Machine
    Ne kapd már föl a vizet, tényleg a legutóbbi pletykák szerint Tegra kerül bele, ha jól tudom, az iPhone/iPod Touch is ezzel van hajtva.
  • sadranyica
    Most ezt cinikus undorral írtad? :) Vagy kis iróniával csak, de jelezve, hogy kicsit tényleg erősebb hardvert kap?
  • koryne
    Igen, nVidia Tegrát is rebesgetnek vele kapcsolatban, ami igencsak jót jelent.
  • sadranyica
    Sziasztok. Arról tud valaki valamit, hogy a 3ds kap új hardvert is? Erősebb lesz talán?
  • Beast Machine
    ismerem a csajt, aki csinálja ezt az oldalt, osztálytársam fősulin :)
  • PHM
    A Pokémonokról mindent.
  • tamasutd
    ma vettem egy pokémon playtinum version-t . azt nem értem hogy ezek a verziok hogy vannak?ez az egész egy egymásra épülő történet vagy miben tér el? valaki feltudna világosítani?
  • vegytek
    Nintendo 3DS: rajongói álom
  • tamasutd
    és szerintetek megéri venni egy micro sd kártyát.azt hallottam róla hogy arra jó hogy zenét és feényképet tudok rá menteni meg játékot. Érdemes-e vennem ezek miatt?
  • koryne
    Törölni általában egy gombkombinációval lehet, amit rögtön a játék elindításánál kell megnyomni. A játékhoz adott kis füzetbe le szokták írni, hogy mi ez a kombó,
  • kisgabo
    a játék kártyára ment, nemtudod megnézni.
  • tamasutd
    Sziasztok!
    Nemrég vettem egy új nintendo dsi-t és azt szeretném kérdezni: hogy hova menti le a játékok mentéseit a gép, és ezt hol tudom megnézni illetve törölni hol lehet ha van rá mód?
  • sanyi150
    Szia!

Nekem van egy alkatrésznek vásárolt DS-em. Nem tudom hogy működőképes-e de a felső kijelzője megvan:
    Törött DS
    2600-ért vettem, annyiért meg is válnék tőle, én nem használtam/piszkáltam.
  • PHM
    Üdv!
    Ha valaki tudja, hol lehet szerezni felső kijelzőt pufi DS-hez, legyen olyan kedves és ossza meg velem az információt.
    Előre is köszönöm.
  • zola2000
    A paypalon kivül vannak alternativ fizetési lehetöségek is, de tény hogy igy majd kevesebb helyen lehet kapni, ami nem is lenne akkora baj.
  • ArsenalForever
    Szerencsére taobaodao-n még kapni.
  • kisgabo
    " Well, users on a small budget will have to find a new way to get a flashcard since DealExtreme no longer sells any flashcards.

Early in 2010 DealExtreme was told by PayPal (unconfirmed) to stop all sales of flashcards, due to legal issues. DealExtreme did comply and removed most flashcards from product pages (items like the iPlayer were missed at first, but all were removed later). DealExtreme simply says it was because of of DMCA issues.

Legal issues on flashcards has always been a sticky issue, even more now since most DSi compatible flashcards contain copyrighted code from Nintendo.

Currently PayPal has not told any other flashcard retails to stop sales. Only time will tell if other shops are forced to remove flashcards because of copyright laws.

Before (last confirmed to work on March 20th by Wanderer509) you could use a little trick to directly add flashcards to the cart, but DealExtreme has now fully removed them. Many users reported that this trick worked."

tehát, elvileg, a paypal -nintendo- nyomására a kinai /& vonzáskörzete, és gondolom bárhol a sárgolyón még/ rendelő oldalak egymás után tüntetik, tüntethetik el a okoskarikat kínálatukból.

• GP2100
    Eladó teljesen új GTA:CTW hiánytalan, gépben még nem volt. 6000Ft.

• kisgabo
    r4i gold kari, novi uj eladó ( sd olvasó is van hozzá 2k
  • Toon Link
    Így akkor elmondhatjuk, hogy a DS-nek 6-7 éves életciklusa van.
  • Tomek83
    El kell hogy szomorítsalak,ez nem kamu. Amúgy nem kötelező megvenni rögtön, 3okból is:1. drága lesz az elején, 2. kis játékkínálat, 3. úgyis majd jön a 3ds lite:)

Új infó:3D analóg kar, 4colos képernyő.
  • TidusX
    Ajánlom hogy kamu legyen mert nem akarok megint új gépre költeni. Ráér szerintem majd vagy 3 év múlva is.