Nintendo DS/DS Lite

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Mondhatni. A készítõ abba fogja hagyni az AKAIO készítését. Sajnos.

lehet,hogy rosszul fogalmaztam az 1.4-es system update után NEM indul el az Acekard (amúgy) és az ak által kiadott firmware-el sem. NEM vagyok totál hülye elhiheted nem a camera ikonját nyomogatom. az acekard ikon természetesen a menüben válsztható, indítás után a következõ üzenet fogad: a problem has occured......

frnckss

kisgabo
mi az, hogy telepitve volt? egyik ikon ( ahol a játék van, ha nem a kari... ) az õvé, semmi más.

lehet az acekart firmware-jét frissiteni, nem?

igen, megy ha a frissítés elõtt már telepítve volt az ak2i...

frnckss

kisgabo
uhh, dejó hogy a shopõban nem frissitettem...

bár az acekardbek tudnia kell az 1,4 el mennie. ( fw frissités )

üdv,
segítség kellene, van egy dsi-m+ acekard 2i-m.
a problémám a következõ: az accekard használata elõtt frissítettem a dsi szofverét 1.4e-re. így az acekard alkalmatlan a bootolásra. kipróbáltam már mindent és úgy olvastam külföldi fórumokon , hogy egy másik gép segítségével ez megoldható, a szükséges fájl áttölthetõ.
Budapestiek segítségét várom, elõre is köszi

frnckss

én elolvastam de nem teljesen értem, AKAIO-t vagy mit "kinyírhatja". Mit is jelent ez?

Asztali számítógép. Egér. Billenyt?zet. Hangfal. SHARP számológép. Heil Sogron!

van egy érdekes kérdésem:
DS-re készült okoskártyák mûködnek DSi-n?

Konkrétan most egy DSTT -rõl van szó ami DSi-ben ezt az ünetet produkálja, a legújabb menüt raktuk föl rá:

"an error has occurred. Press and hold the Power Button to turn the system off. Please Rafer to the Nintendo DSI Operations Manual for detalis."

Asztali számítógép. Egér. Billenyt?zet. Hangfal. SHARP számológép. Heil Sogron!

Március 5. a DSi XL hivatalos európai megjelenése, és már elõ is lehet rendelni az angol Amazon oldalon! <#smile>

Elolvastad? Mert akkor nem kérdeznéd.

kisgabo
mitõl rossz?

AceKard tulajok számára egy rossz hír! <#shakehead>

Meglepõ, hogy teszvesz-en milyen sok fóliás, bontatlan játék van, relatív olcsón. Eddig nem is tudtam, csak most fedeztem fel.

kisgabo
igen.

Sephi
Az DSi-re van?

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

ArsenalForever
Érdekelne a dolog, persze ha eredeti. Pesti vagy?
[email protected] a mail címem inkább ott folytassuk.

kisgabo
2400

ArsenalForever
Mennyiért adod?

kisgabo
vedd az enyim... r4i gold.

ArsenalForever
Elnézést ha hülye kérdés, csak nem mûködik a FAQ link:
R4 kártya vásároláskor mire érdemes figyelni? dealextremen vagy 10 félét látni és nem tudom melyiket érdemes.
Elõre is köszönöm.

koryne
Én régen meg tudtam csinálni, egy G6 Lite és egy passcard segítségével 😄

Xbox Live gamertag: kilencnad

Pont úgy ahogy te😊
kisgabo
hogy rakod a gyári kazira a mentést? <#idiota>

Van valakinek olyan Spirit Tracks mentése, ami Snow Temple környékén van? Fraazt próbáltam legyõzni,de a mentésem elszállt.Az se baj ha már le van gyõzve az ottani fõellen.
heló engem a chinatown wars érdekel, mennyi lenne?

My PC: Intel Core2 Quad Q8400, Asus P5B, Nvidia GeForce 8600GT, 2GB Kingston RAM.

Nekem meg pont ez jön be. <#smile> De nem fogom csak ezért lecserélni a tökéletes állapotban lévõ DS Lite-om.

az xl nekem mar egyaltalan nem jon be...tul nagy szerintem
Hmmm... Elméletileg Február 19.-én jelenik meg Európában a DSi XL.

Tetsuo
mi mas lenne?

https://www.youtube.com/shorts/zECTF2H8Jp8

Mondom én, hogy Gyroscope lesz az! <#vigyor>

Szerintem a Gyroscope-ra gondolnak és azt fogják támogatni. <#smile> GBA-n a WarioWare: Twisted! használt is és milyen jó is volt. <#wink>

Én a mozgásérzékeléstõl kicsit tartok egy handheld konzol esetében....<#ijedt>
Végülis már várható volt mert lassan de biztosan már elmúlt 5éves a jó öreg DS. 2011re jöhet is az új cucc.
koryne
Na végre, hogy Irén vagyok! <#eljen>

Xbox Live gamertag: kilencnad

Na mind1 lényeg h amint tudok beszerzek egy ds-t mert már animal crossinghiányom van és végre van itthon wifi is<#finom><#idiota>
Tetsuo
Akkor tartanam magam szerencsesnek, ha visszakoltozhetnek Mo-ra. 😊
Amig ott eltem, nem tudtam, milyen kincsek vannak otthon..

ArsenalForever
Tudtok valamit errõl az oldalról: www.taobaodao.com

Konrétan ezt a DS-t néztem ki csak nem tudom mennyire megbízhatókat:
http://www.taobaodao.com/goods-709.html

kéz alól vetted 35ért vagy boltban????<#wow1>
kisgabo
leszámitva a gba port hiányát, nekem bizony bejön a dsi. 35 ropié vettem egy vadiúj feketét....

ja, és van egy új gba micróm is, jön hozzá egy supercard... gba cuccok is megoldva.<#awink>

*dsi által nyújtott elõnyökre<#nevetes1><#nevetes2>
Hát igen ott nálad kicsit másképpen mennek a dolgok de itt....<#violent><#nezze>mellesleg én inkább lite-ra pályázok mert nem tartok igényt a dsi által nyújtott a lite meg ugye itt 10K-val olcsóbb és az nekem sokat számít...ha olyan szerencsés ember lennék h Angliában lakhatnék akk persze h én is dsi-t vennék(itt most nem a te anyagi helyzetedre céloztam<#banplz> ).Persze meggondolom még és lehetséges h spórolok egy dsi-ra de ugyse bírom megállni és lecsapok idõközben egy használt lite-ra<#idiota>
Gondolom asszonyt ilyenkor szereted.... <#ticking>
Családi állapot detto,nálam is történt már hasonló.

Ne vitatkozz az ostobákkal,mert lesüllyedsz az Ő szintjükre,és legyőznek a rutinjukkal!

Én se bunkóságnak szántam,újonnan természetesen azt vedd meg ami többet nyújt neked. <#nyes>
Használtan viszont Lite-ot a minap láttam 16-ért az expresszen,amúgy bontatlan gép.
Erre írtam a használtautós példát. <#wink>

Ne vitatkozz az ostobákkal,mert lesüllyedsz az Ő szintjükre,és legyőznek a rutinjukkal!

Találtam még egy ingyenes postázásos helyet! <#smile>

Sziasztok!
Rendeltem egy Acekard2i a shoxx-tõl.
Rendben ki is hozták pár nap alatt.
A kérdés hogy nektek is kifagy néha?
Nekem a gyári és az AIKO systemmel is kifagy véletlenszerüen több játék.
DSimvan köcsögségbõl, meg a Lite felsõ képernyõ konzolját eltörte az asszony. 😞

kisgabo
na igen, de a kiadók nyafognak, hogy magyarország kis piac, eladhatatlan a játék.

igen, köcsögök, dupla áron az. a brit keres 5* annyit mint itt az átlag ( mondjuk 100k.. ) és fele annyi a gém. persze van a mi több. <#vigyor1> viz gáz villany pl nem.

Ehh, meg is jött az AceKard 2i a DealExtreme-tõl! <#smile> Kellett nekem emlegetni. <#vigyor> <#worship>

Tetsuo
Na ja, ma azert lehet olcso vmi az egyik orszagban, mert a masikban draga.. eljen a globalizacio. 😞

Tetsuo
Nem bunkosagbol kerdeztem, megcsak nem is viccbol, hanem mert itt ahol lakom 20 font a kulonbseg koztuk es a dsi-nek egyertelmu elonyei vannak, ugye..
Inkabb az uj jatekok arat mondanam "luxusnak".