24434
Nintendo DS/DS Lite
  • Sephi
    Off :

FF3 = Na en nekem sehogy sem sikerul a sarkany templomba... nagy nehezen eljutok a parkanyig dehat a varazslatok is csak 40=50 kozott sebeznek rajta es o egy tamadasal tuti megol egyvalakit. Valaki aki atment irja mar le plz pontosan mit kell ott csinalni! PLZ!

On
  • zola2000
    A nintendó usbs izéjét, de a kompatibilitási lista a www.Nintendowifi.Comon van.
  • Sephi
    De akkor milyen tipusu kartyat kene vegyek? Es azonkivul akkor nem kell mar semmi?
  • KILLER2
    Belkin Wirless G+ Nekem teljesen megfelel, elégedett vagyok vele DS terén is.
  • Csibe001
    December eleje környékére írták.
  • CéZé
    Milyen routered van?
  • KILLER2
    Egy WiFis eszköz. Nálam router van, de van kártya, meg a Nintendo USBs izéje. Szerintem neked a kártya lenne a legjobb.
  • Sephi
    Akkor most vegre valaki plz elarulna nekem hogy pontosan mi kell ahoz hogy tudgyak online jaccani!! PLZ!
  • KILLER2
    Castlevania mikor jelenik meg végre angolul?
  • KILLER2
    Na mostantól én is játszok WiFi-n. Freemaan oldalára beírtam a kódjaimat.
  • CéZé
    DS-Extreme
  • kisgabo
    mi az a DS-X?
  • orkenyid
    Még nincsenek...
  • KILLER2
    Szívás. Pedig kipróbáltam volna. Na mindegy. Amúgy homebrew böngészők nincsenek?
  • orkenyid
    Kizárólag csak DS-X-el és egy M3/SC-vel megy.
    Azért nem lehet közvetlenül futtatni az M3/SC-ről, mert a RAM-ját szabadon kell hagyni hogy az Browser oda tudjon írni...
  • KILLER2
    Próbáltam már és nem ment, de kerestem és találtam egy csomó hacket, mint pl ezt, csak nem tudom, hogy mit kell vele csinálni.
  • kisgabo
    próbáld ki...

elvileg nem megy, mert a ds slotba való kari kéne, valami memoárral.. nekem is sötét. de amit most rendeltem ninjapass, és már a FEDEX hozza is azzal menni fog, na azzal meg a gba játékok nem mennek.
  • KILLER2
    Lehetséges elfuttani SC Liteal és mk4el a DS Browsert?
  • kisgabo
    sikerült nyeteznek PSP-n. szal jó a kulcs.. aztán valamit elkezdett letöltögetni, majd egy oldalnál panaszkodott, kevés a memória.. kihúztam a kulcsot usb, helyére psp, töröltem pár xart... azóta nem tudtam beállitani. mé ilyen jó a windóz nemtom, és én mé értek ennyire hozzá..

azt nemtom, hogy ds-hez jóe, de kiprószálom, mert 5k.
  • Csibe001
    Pedig lehet nemsokára re-install lesz otthon...úgyhogy szükségem lesz a segítségedre. :P Most már rutinos vagy... :D
  • KILLER2
    A DS Browser SC Liteon fut?
  • KILLER2
    Segítene valaki felfogni ezt az egész Nintendo WiFi rendszert? Úgy tudom nem kell sehol regisztrálin, de akkor mire jó ez az oldal?
  • KILLER2
    Ezért jó a router. Simán felléptem rá azt jáccottam.
  • orkenyid
    Csibének egyszer beállítottam, másodszor én se vállalkoznék rá
  • kisgabo
    az asus wl 167g v2 usb wifi kulcsa már tud soft ap, de tökön szúrom magam se tom beállitani...

most a PSP-t szeretném rátolni, de lehet hogy egy 5-ös fúró lesz..
  • KILLER2
    Nekem WiFi routerem van, szóval lehet, hogy mostanában megyek játszani.
  • orkenyid
    Ezzel NEM tudsz neten játszani! :http://nds.cvk.hu/tutorials/wifime.html

Ha neten akarsz játszani akkor kell egy:
    -Nintendo-s USB WiFi adapter, vagy
    -bármilyen, SoftAP módot támogató WiFi kártya (pl RT25xx chipes kártyák ilyenek), vagy
    -WiFi router

• Sephi
    Ezt nem erteni :D Marmint melyik masra?
  • orkenyid
    Az másra való... nem online játékra.
  • Csibe001
    Természetesen a backup-ról futtatott játékok is wifiképesek. :)
  • Sephi
    Jo szal veszek olyan wifit es aztan a freeman alatal leirt dolgokat csinalom es akkor magyaran tudok jaccani jatekokat online. Mar amit lehet.

De kerdesem az lenne hogy Supercard + Passkey felhasznalok is tudnak vagy csak az eredeti jatekaim fognak menni?
  • Police88
    hát igen az is egy megoldás h keres az ember környéken egy wi-fi net forrást.
  • zola2000
    Ja bekapcsolod a wifit beállítod a játék alatt a nintendó wfct, aztán már nyomhatod is (én elviszem a faluházba bisztróba ott van wifi)
  • Police88
    elvileg jaja de én sose próbáltam csak usbvel viszont a topicban sokan majd ők megmonják h hogyan.
  • Sephi
    Na varjal. Es ha ez nekem megvan ez a kartya az azt jelenti hogy en tudok neten jaccani eggyes Ds jatekokat masokkal?
  • Police88
    a pc-be beépíthető kártyának meg RT2500/RT2560 chipsetes PCI-os vagy PCMCIA-s nak kell lennie (legalábbis freeman oldalán ez van)

de ha hordozgatni akarod akkor kényelmesebb az usb-s eredeti nintendo:

kapsz hozzá cd-n szép kis szoftvert is...
  • Police88
    vagy egy nintendo usb-s wifi kütyüt (én anno 8k ért vettem olyan mint egy pendrive) vagy egy ds-sel kompatibilis wi-fi kártyát a pc-dbe vagy esetleg ha wi-fis a routered van asszem azzal is van esélyed
  • Sephi
    Aporpo. Ahoz hogy neten jaccak DS jatekokat... mit kell nekem ahoz meg vennem? Plz naon fontos lenne tudnom :D
  • Sephi
    Ugy hogy egyetlen egy magiat sem sutottem el. Farmolas :D

• Aqrabu
    A lány neve Faria. A varázslatoknak szintjük van, és a te job szintedtől függ hogy hányszor használhatod az adott szintü varázslatokat. Pölö: level 1/9 level 2/3 level 3/1 azt jelenti hogy 9-szer nyomhatsz level1-est, és így tovább...
    Hogy jutottál ideáig e nélkül? :)