24434
Nintendo DS/DS Lite
-
#12914 Off :
FF3 = Na en nekem sehogy sem sikerul a sarkany templomba... nagy nehezen eljutok a parkanyig dehat a varazslatok is csak 40=50 kozott sebeznek rajta es o egy tamadasal tuti megol egyvalakit. Valaki aki atment irja mar le plz pontosan mit kell ott csinalni! PLZ!
On -
#12913 A nintendó usbs izéjét, de a kompatibilitási lista a www.Nintendowifi.Comon van. -
#12912 De akkor milyen tipusu kartyat kene vegyek? Es azonkivul akkor nem kell mar semmi? -
#12911 Belkin Wirless G+ Nekem teljesen megfelel, elégedett vagyok vele DS terén is. -
#12910 December eleje környékére írták. -
CéZé #12909 Milyen routered van? -
#12908 Egy WiFis eszköz. Nálam router van, de van kártya, meg a Nintendo USBs izéje. Szerintem neked a kártya lenne a legjobb. -
#12907 Akkor most vegre valaki plz elarulna nekem hogy pontosan mi kell ahoz hogy tudgyak online jaccani!! PLZ! -
#12906 Castlevania mikor jelenik meg végre angolul? -
#12905 Na mostantól én is játszok WiFi-n. Freemaan oldalára beírtam a kódjaimat. -
CéZé #12904 DS-Extreme -
#12903 mi az a DS-X? -
orkenyid #12902 Még nincsenek... -
#12901 Szívás. Pedig kipróbáltam volna. Na mindegy. Amúgy homebrew böngészők nincsenek? -
orkenyid #12900 Kizárólag csak DS-X-el és egy M3/SC-vel megy.
Azért nem lehet közvetlenül futtatni az M3/SC-ről, mert a RAM-ját szabadon kell hagyni hogy az Browser oda tudjon írni... -
#12899 Próbáltam már és nem ment, de kerestem és találtam egy csomó hacket, mint pl ezt, csak nem tudom, hogy mit kell vele csinálni. -
#12898 próbáld ki...
elvileg nem megy, mert a ds slotba való kari kéne, valami memoárral.. nekem is sötét. de amit most rendeltem ninjapass, és már a FEDEX hozza is azzal menni fog, na azzal meg a gba játékok nem mennek. -
#12897 Lehetséges elfuttani SC Liteal és mk4el a DS Browsert? -
#12896 sikerült nyeteznek PSP-n. szal jó a kulcs.. aztán valamit elkezdett letöltögetni, majd egy oldalnál panaszkodott, kevés a memória.. kihúztam a kulcsot usb, helyére psp, töröltem pár xart... azóta nem tudtam beállitani. mé ilyen jó a windóz nemtom, és én mé értek ennyire hozzá..
azt nemtom, hogy ds-hez jóe, de kiprószálom, mert 5k. -
#12895 Pedig lehet nemsokára re-install lesz otthon...úgyhogy szükségem lesz a segítségedre. :P Most már rutinos vagy... :D -
#12894 A DS Browser SC Liteon fut? -
#12893 Segítene valaki felfogni ezt az egész Nintendo WiFi rendszert? Úgy tudom nem kell sehol regisztrálin, de akkor mire jó ez az oldal? -
#12892 Ezért jó a router. Simán felléptem rá azt jáccottam. -
orkenyid #12891 Csibének egyszer beállítottam, másodszor én se vállalkoznék rá -
#12890 az asus wl 167g v2 usb wifi kulcsa már tud soft ap, de tökön szúrom magam se tom beállitani...
most a PSP-t szeretném rátolni, de lehet hogy egy 5-ös fúró lesz.. -
#12889 Nekem WiFi routerem van, szóval lehet, hogy mostanában megyek játszani. -
orkenyid #12888 Ezzel NEM tudsz neten játszani! :http://nds.cvk.hu/tutorials/wifime.html
Ha neten akarsz játszani akkor kell egy:
-Nintendo-s USB WiFi adapter, vagy
-bármilyen, SoftAP módot támogató WiFi kártya (pl RT25xx chipes kártyák ilyenek), vagy
-WiFi router
-
#12887 Ezt nem erteni :D Marmint melyik masra? -
orkenyid #12886 Az másra való... nem online játékra. -
#12885 Természetesen a backup-ról futtatott játékok is wifiképesek. :) -
#12884 Jo szal veszek olyan wifit es aztan a freeman alatal leirt dolgokat csinalom es akkor magyaran tudok jaccani jatekokat online. Mar amit lehet.
De kerdesem az lenne hogy Supercard + Passkey felhasznalok is tudnak vagy csak az eredeti jatekaim fognak menni? -
#12883 hát igen az is egy megoldás h keres az ember környéken egy wi-fi net forrást. -
#12882 Ja bekapcsolod a wifit beállítod a játék alatt a nintendó wfct, aztán már nyomhatod is (én elviszem a faluházba bisztróba ott van wifi) -
#12881 elvileg jaja de én sose próbáltam csak usbvel viszont a topicban sokan majd ők megmonják h hogyan. -
#12880 Na varjal. Es ha ez nekem megvan ez a kartya az azt jelenti hogy en tudok neten jaccani eggyes Ds jatekokat masokkal? -
#12879 a pc-be beépíthető kártyának meg RT2500/RT2560 chipsetes PCI-os vagy PCMCIA-s nak kell lennie (legalábbis freeman oldalán ez van)
de ha hordozgatni akarod akkor kényelmesebb az usb-s eredeti nintendo:
kapsz hozzá cd-n szép kis szoftvert is... -
#12878 vagy egy nintendo usb-s wifi kütyüt (én anno 8k ért vettem olyan mint egy pendrive) vagy egy ds-sel kompatibilis wi-fi kártyát a pc-dbe vagy esetleg ha wi-fis a routered van asszem azzal is van esélyed -
#12877 Aporpo. Ahoz hogy neten jaccak DS jatekokat... mit kell nekem ahoz meg vennem? Plz naon fontos lenne tudnom :D -
#12876 Ugy hogy egyetlen egy magiat sem sutottem el. Farmolas :D
-
Aqrabu #12875 A lány neve Faria. A varázslatoknak szintjük van, és a te job szintedtől függ hogy hányszor használhatod az adott szintü varázslatokat. Pölö: level 1/9 level 2/3 level 3/1 azt jelenti hogy 9-szer nyomhatsz level1-est, és így tovább...
Hogy jutottál ideáig e nélkül? :)