24434
Nintendo DS/DS Lite
-
#12874 Na jol van jol van... de akkor nalam pont mashogy van a job allas. Akkor at kell valtoztatni oket. Faxa.
Hallod en meg mindig nem vagyok tisztaba par dologgal. Pl irja hogy 8 MP van nekem de akkor hanyszor lehet elsutni egy varazslatot es hol irja hogy melyik varazslat mennyit er? -
#12873 Ott sajnos valóban nem lehet miniről visszaváltozni,szóval a harcosok haszontalanok,de nálam a csaj(a neve most nem ugrik be, a kovács lánya)
White Mage, Arc pedig Black Mage-kasztban van(vagyis itt "job").
Simán vertem velük mindenkit lennt,mert a varázslatok miniben is ugyanolyan hatásosak.
A boss után ki lehet menni és visszaváltozni a szemmel.
Amúgy is javaslom 2 varázsló használatát a csapatban, a maradék 2 "job" pedig szerintem Monk és Warrior vagy 2 warrior.Thiefre nem nagyon van szükség,esetleg ki lehet vmelyik karin fejleszteni egy ideig,hátha késöbb lehet valami bosstól vagy vkitől "steal"-ni valami jó cuccot.
Na de mindegy, a megoldás 2 mage és ha már 2 akkor nem kell Red Mage(mivel az köztes) 1 white a gyógyitásokra,tápokra, és 1 igazi pusztító varázsló (Black)
Sztem:
Luneth-Warrior,esetleg Monk
Arc-Black Mage
Csaj,kovács lánya-White Mage,esetleg néha thief
Ignus-Warrior
-
#12872 Gyerekek aki jaccik a FF3-mal.
Epp most mentem ki a Vikingektol es bementem abba a templomba ahol a sarkany szobra van es hianyzik az egyik szeme. Ott Mini-t raktam es bementem a szajaba. De ahogy beertem nem tudok megint nagyra valtozni es az elso csapat szorny egybol megol mindekit. Szal mind elrohantam a csatakbol de ott a boss! A boss az ket kor utan megolt mindekit es 0 es 1-eket sebeztem a magiak meg Miss-ek voltak (marmint az a ketto). Mit csinaltam roszul??? -
q2w3 #12871 hát igen ez is lehet :D:D -
#12870 Van rajta fólia, azzal nem lenne baj. -
orkenyid #12869 Vagy freemaan dolgozik egy teljesen új oldalon :P -
q2w3 #12868 Miellött hozzá láttok ehhez a játékhoz azt ajánlom, hogy olvassátok el a könyvet.Nagyon jól sikerült. Nekem nagyon tetszik. És lám fél évvel a megírása után már filmet és játékot is akartak csinálni.
A Harry Potternél ez mennyi idő volt? -
q2w3 #12867 Tudjátok mit kéne?
Egy olyan oldalt mint Freeman-é, de csakis wifi-vel foglalkozni, be lehetne írni a játékok alá a kódunkat és a főoldalra meg ki lahatne írni az éppen aktuális wifi-s összejöveteleket.
És akkor sokkal rendezettebb lenne az egész.
Vagy Freeman frissítené az oldalát. :):) -
#12866 Kijött valami új játék, az eragon, egész jónak tűnik a grafikája a képek alapján. Majd kiprószálom.
-
turho #12865 Ha kell még TL meghívó, privizz, pippantást meg esetleg egy általam kijelölt nőnemű egyed... -
#12864 Ha kijött angolul a Portrait,akkor rám lehet számítani wifi ügyben :) -
#12863 DIK JOUREGELT EN EZT NEM IS TUDTAM LELE :D -
#12862 Jajj, wifizzünk is már néha. :)
Rozsdással toltuk kicsit a Castlevania-t, meg küldtünk egymásnak levelet a final fantasy-ban. :D Bár az elég gagyi, mert óránként 1 levelet küldhetsz... -
orkenyid #12861 Az álíltólag nem jó a Lite-hoz, összekarcolja... -
das ist -
#12859 nem az a ujjra húzható kis szalagocska? -
#12858 Ez a thumbstrap mi a fene? (bocs a tudatlanságomért) -
#12857 ejj. feladták postán a kicsikém.. Fedex rulez. -
orkenyid #12856 A lite-hoz nem jó, állítólag összekarcolja. -
#12855 Hali!
Ha van itt olyan ember, akinek sima ds-e van, van hozzá thumbsrtap, nem használja és némi pénzbeli ellenszolgáltatásért cserébe meg is válna tőle (mármint a thumbstarptől, a gépre nem tartok igényt), akkor legyen szíves szóljon nekem (deszéphosszúmondatlettez) :) A lite-ból kihagyták jól, nekem meg jó lenne a Metroidhoz :( -
#12854 ugyan ez ittis :)
este töltödik, kitérdekel mennyit :$ -
#12853 Én egészen egyszerűen megoldom a töltést. Mivel egy nap nem játszok rajta annyit, hogy többször kelljen tölteni, ezért ha estére lemerült bedugom tölteni és másnap reggelre kész is. -
#12852 Ertjuk. Nem masert csak idegesit hogy 3 orat tolti mig havernak alitolag majdnem masfelet. -
orkenyid #12851 Az eredeti töltője 5.2V, az USB 5.0V (jobb esetben :) ) -
#12850 Mivel jobb tolteni a sima DS-st... kamu botba vasarolt USB toltovel vagy eredetivel... hulye a kerdes de megis erdel :D plz. -
#12849 tor..nt leech.. -
orkenyid #12848 Mi az a TL? -
#12847 nincs valakinek TL meghívója?
1) lepippantanám érte
2) esetleg meghivom máshova.. -
orkenyid #12846 Ez nagyon kártya- és adapterfüggő...
Pl SupercardSD-vel az egyik SD kártyámmal sokkal kevesebb ideig bírja (3-4 óra), mint a másikkal (5-6 óra) :) -
#12845 játékidő csökken, ha passcard és flash karival megy.. nem is kicsit. nekem 5 óra volt vele. -
CéZé #12844 2 óra 48 perc alatt tölti fel.
A játékidőt még nem mértem, de kb 7-8 óra. A 2. világossági fokozaton. -
#12843 Gyerekek. Hany orat toltiket a DS-et hogy full legyen? Es hany orat megyen kb?
Nekem sajnos csak USB tolto jutott :( Az naon gaz? -
orkenyid #12842 Csak flashelt DS-el működik, azon kívül mást nem tudok róla :) -
flevente #12841 Üdv!
DsLink-ről tud-e valaki valamit, hogy hogyan működik, ilyesmi? -
#12840 én nem szennyezem be a kártyám ilyenekkel... :) -
#12839 Ja. DSre elcseszték az összeset. -
#12838 A pokemon gameboyon gameboy coloron volt jó -
#12837 Ti mit gondoltok a Pokemon Rangerről? Hétvégén elutaztam, azt gondoltam kipróbálom. Az már feltűnt, hogy a kezem lerohad a sok körözgetéstől. Szerintetek milyen lett? Engem nem nyűgözött le, bár amúgy sem szeretem túlzottan a pokemont. -
#12836 Gyerekek...kivancsisagbol nektek meddig birja a DS aksija? Es nektek milyen hamar tolti fel fullra? -
#12835 Én nem így látom.Inkább hasonlítanám a mario kartot a cocoto kart racer-hez ill diddy kong racinghez (N64) mint "normális" autósversenyekhez. :)