24434
Nintendo DS/DS Lite
  • Sephi
    Na jol van jol van... de akkor nalam pont mashogy van a job allas. Akkor at kell valtoztatni oket. Faxa.

Hallod en meg mindig nem vagyok tisztaba par dologgal. Pl irja hogy 8 MP van nekem de akkor hanyszor lehet elsutni egy varazslatot es hol irja hogy melyik varazslat mennyit er?
  • EndreMan
    Ott sajnos valóban nem lehet miniről visszaváltozni,szóval a harcosok haszontalanok,de nálam a csaj(a neve most nem ugrik be, a kovács lánya)
    White Mage, Arc pedig Black Mage-kasztban van(vagyis itt "job").
    Simán vertem velük mindenkit lennt,mert a varázslatok miniben is ugyanolyan hatásosak.
    A boss után ki lehet menni és visszaváltozni a szemmel.
    Amúgy is javaslom 2 varázsló használatát a csapatban, a maradék 2 "job" pedig szerintem Monk és Warrior vagy 2 warrior.Thiefre nem nagyon van szükség,esetleg ki lehet vmelyik karin fejleszteni egy ideig,hátha késöbb lehet valami bosstól vagy vkitől "steal"-ni valami jó cuccot.
    Na de mindegy, a megoldás 2 mage és ha már 2 akkor nem kell Red Mage(mivel az köztes) 1 white a gyógyitásokra,tápokra, és 1 igazi pusztító varázsló (Black)

Sztem:
    Luneth-Warrior,esetleg Monk
    Arc-Black Mage
    Csaj,kovács lánya-White Mage,esetleg néha thief
    Ignus-Warrior
  • Sephi
    Gyerekek aki jaccik a FF3-mal.

Epp most mentem ki a Vikingektol es bementem abba a templomba ahol a sarkany szobra van es hianyzik az egyik szeme. Ott Mini-t raktam es bementem a szajaba. De ahogy beertem nem tudok megint nagyra valtozni es az elso csapat szorny egybol megol mindekit. Szal mind elrohantam a csatakbol de ott a boss! A boss az ket kor utan megolt mindekit es 0 es 1-eket sebeztem a magiak meg Miss-ek voltak (marmint az a ketto). Mit csinaltam roszul???
  • q2w3
    hát igen ez is lehet :D:D
  • koryne
    Van rajta fólia, azzal nem lenne baj.
  • orkenyid
    Vagy freemaan dolgozik egy teljesen új oldalon :P
  • q2w3
    Miellött hozzá láttok ehhez a játékhoz azt ajánlom, hogy olvassátok el a könyvet.Nagyon jól sikerült. Nekem nagyon tetszik. És lám fél évvel a megírása után már filmet és játékot is akartak csinálni.
    A Harry Potternél ez mennyi idő volt?
  • q2w3
    Tudjátok mit kéne?
    Egy olyan oldalt mint Freeman-é, de csakis wifi-vel foglalkozni, be lehetne írni a játékok alá a kódunkat és a főoldalra meg ki lahatne írni az éppen aktuális wifi-s összejöveteleket.
    És akkor sokkal rendezettebb lenne az egész.
    Vagy Freeman frissítené az oldalát. :):)
  • zola2000
    Kijött valami új játék, az eragon, egész jónak tűnik a grafikája a képek alapján. Majd kiprószálom.
  • turho
    Ha kell még TL meghívó, privizz, pippantást meg esetleg egy általam kijelölt nőnemű egyed...
  • EndreMan
    Ha kijött angolul a Portrait,akkor rám lehet számítani wifi ügyben :)
  • Sephi
    DIK JOUREGELT EN EZT NEM IS TUDTAM LELE :D
  • Csibe001
    Jajj, wifizzünk is már néha. :)
    Rozsdással toltuk kicsit a Castlevania-t, meg küldtünk egymásnak levelet a final fantasy-ban. :D Bár az elég gagyi, mert óránként 1 levelet küldhetsz...
  • orkenyid
    Az álíltólag nem jó a Lite-hoz, összekarcolja...
  • Police88

das ist
  • Police88
    nem az a ujjra húzható kis szalagocska?
  • KILLER2
    Ez a thumbstrap mi a fene? (bocs a tudatlanságomért)
  • kisgabo
    ejj. feladták postán a kicsikém.. Fedex rulez.
  • orkenyid
    A lite-hoz nem jó, állítólag összekarcolja.
  • koryne
    Hali!
    Ha van itt olyan ember, akinek sima ds-e van, van hozzá thumbsrtap, nem használja és némi pénzbeli ellenszolgáltatásért cserébe meg is válna tőle (mármint a thumbstarptől, a gépre nem tartok igényt), akkor legyen szíves szóljon nekem (deszéphosszúmondatlettez) :) A lite-ból kihagyták jól, nekem meg jó lenne a Metroidhoz :(
  • Borgi
    ugyan ez ittis :)
    este töltödik, kitérdekel mennyit :$
  • KILLER2
    Én egészen egyszerűen megoldom a töltést. Mivel egy nap nem játszok rajta annyit, hogy többször kelljen tölteni, ezért ha estére lemerült bedugom tölteni és másnap reggelre kész is.
  • Sephi
    Ertjuk. Nem masert csak idegesit hogy 3 orat tolti mig havernak alitolag majdnem masfelet.
  • orkenyid
    Az eredeti töltője 5.2V, az USB 5.0V (jobb esetben :) )
  • Sephi
    Mivel jobb tolteni a sima DS-st... kamu botba vasarolt USB toltovel vagy eredetivel... hulye a kerdes de megis erdel :D plz.
  • kisgabo
    tor..nt leech..
  • orkenyid
    Mi az a TL?
  • kisgabo
    nincs valakinek TL meghívója?

1) lepippantanám érte
    2) esetleg meghivom máshova..
  • orkenyid
    Ez nagyon kártya- és adapterfüggő...
    Pl SupercardSD-vel az egyik SD kártyámmal sokkal kevesebb ideig bírja (3-4 óra), mint a másikkal (5-6 óra) :)
  • kisgabo
    játékidő csökken, ha passcard és flash karival megy.. nem is kicsit. nekem 5 óra volt vele.
  • CéZé
    2 óra 48 perc alatt tölti fel.
    A játékidőt még nem mértem, de kb 7-8 óra. A 2. világossági fokozaton.
  • Sephi
    Gyerekek. Hany orat toltiket a DS-et hogy full legyen? Es hany orat megyen kb?

Nekem sajnos csak USB tolto jutott :( Az naon gaz?
  • orkenyid
    Csak flashelt DS-el működik, azon kívül mást nem tudok róla :)
  • flevente
    Üdv!

DsLink-ről tud-e valaki valamit, hogy hogyan működik, ilyesmi?
  • Csibe001
    én nem szennyezem be a kártyám ilyenekkel... :)
  • KILLER2
    Ja. DSre elcseszték az összeset.
  • zola2000
    A pokemon gameboyon gameboy coloron volt jó
  • KILLER2
    Ti mit gondoltok a Pokemon Rangerről? Hétvégén elutaztam, azt gondoltam kipróbálom. Az már feltűnt, hogy a kezem lerohad a sok körözgetéstől. Szerintetek milyen lett? Engem nem nyűgözött le, bár amúgy sem szeretem túlzottan a pokemont.
  • Sephi
    Gyerekek...kivancsisagbol nektek meddig birja a DS aksija? Es nektek milyen hamar tolti fel fullra?
  • Csibe001
    Én nem így látom.Inkább hasonlítanám a mario kartot a cocoto kart racer-hez ill diddy kong racinghez (N64) mint "normális" autósversenyekhez. :)