24434
Nintendo DS/DS Lite
-
orkenyid #12954 1. érdeklődés hiányában megszűnt -
#12953 - gyártó oldala
- nem
- gyártó oldala
- igen -
vegytek #12952 2)
- tudsz adni linket?
- kell itt is a DSL-t frissíteni?
- író progihoz is tudsz adni linket?
- az íróprogit is kell upgradelni, mint a M3-nál? -
vegytek #12951 mirc-ről:
1. mit és hogyan állítsak be, h a nintendo-hun csatornára fel tudjak menni?
2. honnan töltitek a játékokat (nekem csak 540-ig vannak meg) -
#12950 1) G6 hoz kell passkari.
2) van hozzá.
3) működik. -
vegytek #12949 M3-ról kérdéseim: (régi, szürke, flashelt DS-em van)
felraktam a legújabb frissítést (FW30c) és GM 30a-val írtam ki a játékokat. számomra újjítás (FW18 után), h vannak ikonok a játékok előtt, de nem működnek a játékok, amiket kiírtam, ez előző hsz-ben linkelt leírás alapján :( -
vegytek #12948 hali!
már régen nem olvastam ezt a fórumot (562 hsz-szel ezelőtt) szóval van mit olvasnom (és ahogy ismerem ezt a DS-es fórumot, több, mint a fele flame lesz [kinek nem inge, ne öltözködjön])
van néhány visszatérő kérdésem:
warezről:
1. ha NDSL-hez a G6 4Gbit-es cuccot veszem, akkor kell a passcard 3, vagy sem?
2. mivel nekem idáig M3 CF-em + régi DS-em van és ahhoz volt útmutató, melyik játékot hogy kell megírni, van ilyen a G6-hoz is?
3. működő párosítás ez? DSL + M3 lite micro sd + passcard3 -
aya #12947 a véleményetekre lennék kiváncsi milyen flashkártya ez a DSLINK?
flashmee kell hozzá? compatibilitása a játékokal jó?
esetleg személyes tapasztalat........... -
#12946 Ott már nincs ilyesmi. -
#12945 a sumaher... -
#12944 Ne is törődj vele:) Szép piros betűkkel kiírja ám, hogy üzim jött:) -
petersz #12943 erre mondják, hogy f@xláma :) szóval válaszolj privát pls. -
petersz #12942 Hello Deep!
Miket rendeltél? Hátha visszalép valaki :) Ha nem, akkor majd alkudok a tiédre, ha eladod. -
petersz #12941 priv megy -
#12940 Hát, hihetetlen, de pont 2 napja rendeltem. Ha hamarabb szólsz, neked is tudok hozatni. A saját SC Lite-om van csak, nem tudom meg akarok-e válni tőle...Mennyit adnál maximum érte? 512 megás kártyával van. -
petersz #12939 Tudod, minden, ami a flash-hez kell, akár M3, SC, vagy G6 rendszerben. Nekem van SC, most ajándékba kellene vkinek.
deep, neked nincs valami elfekvőben? -
q2w3 #12938 Mit értesz azon, hogy pakk?
Mert én tuok egy helyet a Dózsa György úton ahol M3-at és minden hozzá való cuccot lehet kapni(szerintem korrekt áron). -
petersz #12937 Ha tud nekem vki korrekt áron M3 vagy SC pakkot, jelezzen priviben, mert potenciális vevő vagyok. -
orkenyid #12936 DS-hez nincs, és a DS-X nem szereti (meg egyik SLOT1-es kártya se) a GBA-t :P -
#12935 amugy, tud valaki olyan eszközt amivel a ds képét ki lehet varázsolni ojan, sárga-piros-fehér kábellel tv-re? mer gba-hoz volt ilyen tudom.
most hirtelen ezt találtam, de ugy emlékszem volt ennéál normálisabb is. -
#12934 de ez szereti a gba-t akkor most vagy nem? -
#12933 120 dodóért? balek... én is rendeltem, de ilyet: ninjapass. remélem nem cumizom be, 50 dodó volt a winsunx-on, az első szériára lecsaptam... már a célnál van, de a qrva fedex hétvégén nem szállít... -
#12932 Pontosan ezert nem minden arany ami fenylik. Ha kijon ey uj dolog...minidg kell varni egy kicsit... :D -
orkenyid #12931 Az a baj erre még várhatsz vagy 3 hetet mire megkapod :D
Éppen kifogyott a készletük, meg az első példányok szarok voltak (szétestek, lefagytak). -
jjuu01 #12930 -
#12929 Ez a kártya qrva jó. Nagyon ütős a menüje, és a programokkal sincs baja. -
jjuu01 #12928 NINTENDO DS-EXTREME kartya video clipje-i
KIVITELEZES - VIDEO CLIP
TANCOLO NDS LITE LED DIODAK - Video Clip
IGY MUKODIK - Video Clip -
jjuu01 #12927 DEMO -
jjuu01 #12926 Uj flash kartya a NDS es NDS Lite hoz.
En mar megrendeltem a :
http://eu.mod-chip.com/index-cart.php?go=ds-extreme.php
oldalon es 1 het mulva megkapom. Van valakinek tapasztalata
ezzel a flash kartyaval?
A gyarto oldala:
http://www.ds-x.com/
http://news.ds-x.com/ -
#12925 Na ezt szeretni fogom. Remélem hamarosan elérhetővé válik. -
orkenyid #12924 Itt olvastam: http://www.dcemu.co.uk/vbulletin/showthread.php?t=43801
Még sajna nem letölthető :( -
#12923 Ezt hol szerezted? -
orkenyid #12922 Homebrew internet böngésző (DS Linux-on fut):
-
#12921 Kosz kiprobalom. -
fjfox #12920 Hali,
hat pedig nagy trukkje nincsen, kell ket varazslo hozza(nalam redmage+blackmage) akik allandoan varazsolnak es ket harcos akik gyogyitgatjak a varazslokat.(harcosok kezebe rakjal pajzsot akkor alig lesz rajtuk sebzes.
FJ -
szabzol #12919 Szerintem Te nagyon sietősen játszol az FF III-al. Maradj kint a vikingek barlangja előtt, és nyomj le pár ellent, ha legyengülsz menj be a barlangba a "fogadóba" és aludj egyet (ez a legolcsóbb módja a gyógyulásnak, és az MP feltöltésnek). Ha eleget fejlődtél (kb 200-as HP-nál) akkor bemehetsz a barlangba, és a patkányon is jobban fognak hatni a varázslatok. Én is pont itt tartok. -
#12918 Hulye kerdesek helyett inkabb valaszolnal :DDDD -
#12917 ez mé lenne off? -
orkenyid #12916 Igen, végigvittem mind a 4 nehézségi szinten! :P
De amugy igen, néha kicsit eltér a ritmustól :( -
#12915 Gyerekek. Van valaki kozuletek aki mar jaccota a Elite Beat Agent's cimu jatekot? Csak nekem van az hogy egyes szamoknal totalisan nem ritumsra kell a dolgokat nyomogatni? Mert engem ez kikeszit oszinten. 1-2 masodperces kesesel...