Nintendo DS/DS Lite

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

hallod csocso, ne mondd már basszus, én is észrevettem ezt a jobb szemest magamon, ne ijeszgessé' má' he'
CSOCSO
nah... amiota a DS el jatszom azota a jobb szememmel szarabbul latok!!!!! elotte tokeletes latasom volt mindket szememre. az utobbi 2-3 honapban meg most odaig jutottam hogy a het minden napjan eszreveszem a kompjuterem elott hogy ajobb szememmel a betuk homalyosabbak
Milyen szinu ds-ed van?

Jimi Hendrix

Hiszek neked😄,csak az arkulonbseg miatt gondoltam,mert az mk4 kb 10usd-vel dragabb.

Jimi Hendrix

PassCard3, MK4 és SuperPass is teljesen ugyanazt tudja 😊
Flashme-tõl meg lehetne állítani a fényerõt.

Hat az mk4 a legdragabb,es a legjobb,de a superkey is szinte ugyan azt tudja.

Jimi Hendrix

kisgabo
a beállított marad meg, v a legkisebb, v a szemégetõ... <#szomoru2>
tehát sokkal jobb a passcard3 ( v superkey v mk4 mini )

D:,nem lehet alitani a fenyerot,de az a legjobb marad meg?

Jimi Hendrix

kisgabo
állítólag lehet flesselni, ezt egy bótba hallottam, de a fényerõ beállítás többet nem mûködik...

passcard3-at nem akarunk rendelni?

krugman
micsoda kétértelmü szövegek a "nagy" csiiip cerkájáról , most vált egyértelmüvé hogy ez nem a Ds topic hanem a Csiiip topic. és napi témánk Csiip cerkája ... 😄😄

Macintosh : iBook, 12\", PowerPC G4 , Mac OS X , 1.33Ghz , ATI Mobility Radeon 9550 Konzol : NES,GameBoy,GameBoyColor,NDS,Micro,Xbox \"I\'m Living In Japan\" ...

Megvan a Lite!!
Hát el se tudom hinni mennyivel jobb az LCD-je és a gombjai mint a réginek 😊
Flashelni nem lehet sajna ... kikapcsol amikor megpróbálom.
Szóval Nintendogsot vagy Flash2Advance kártyát elcserélnék egy PassCard3-ra vagy egy SuperPass-ra!

Rajottem.
GBA/NDS Swap --- You can boot any flash cart (like the NEOFlash / XG / SC / M3 / EZ / MP / GBALink)

Jimi Hendrix

Valaki tudj ahogy az mk4 milyen flash kartyakal kompabitilis?

Jimi Hendrix

Helló
Aki eladja vagy elcseréli ds játékát az ide írjon::[email protected]
Jah és ezeket cserélném:NFS Most Wanted,Wario Ware,Goldeneye,Metroid prime hunters DEMO!!

\"Pazarol a viláág én meg segitek nekii..\"

CHEAPBOY
tudtam hogy lesz aki megjátsza ezt a szoveget😄😄😄😄

www.gamestore.hu MSN: [email protected] twitter.com/gamestorehu

😄

kisgabo
mondjuk alapvetõen azért van a gép hogy használd.

érdekes, mikor vesz az ember egy farmert ( 20k egy levis <#kocsog>-ök), rá egy hétre lezabálja pizzával, sörrel... nem gond, alig egy év és kuka... az kevésbé fáj, mint a DS-en egy karist. Pedig árban.... És a cipõ is kopik.

kisgabo
pecsában a jobb oldalon az árkádok alatt, ugyanezen legény ( Gábor ) árulja a vaterán és az apróneten is.. 😊

egyébként jó a Hori fólia, én azonnal ráraktam, nem zavaró.

Petyus_
Mi ez, valami péniszhigiénia topicba keveredtem?? <#idiota>

\"minden arany ami 3 leddel fénylik\" sonydefenseforce.com

CHEAPBOY
jaja, mondjuk en mindig torolgetem a cerka hegyét, ne legyen gond😄

CHEAPBOY
pedig az a legjopp mario szerintem a Yoshis Island utan😊

CHEAPBOY
az en DSemnek sincsen, de a liten mar 1 het utan s nuku warioware😄 latszik hogy hasznalva volt😞 nincsen rajta melykarc... csak latszik, haba torolgettem le selyem ronggyal.

kisgabo
mindkettõt nézegettem, animal crossing teccik ( képekrõl ) és aug.-ban jelenik meg a harvest moon ds.

Mario64

nekem nem jött be a 3d-s mario, a másikat meg még nem próbáltam ...

gigabyte ep35-ds3 ³ intel e5200 ³ 2x2gb geil ³ gainward gts250 512mb ³ corsair vx450W ³ coolermaster cm690 pure /\\ ps3 /\\

kisgabo
DS-re a super mario64-et vagy az animal crossingot érdemes megvennni? ( 1 re van most lém )

Szegény barátnõd... <#hehe>
Azért vigyázni kell mert fólia és fólia közt nagy a különbség. A Hori-ra azt mondják, hogy jó, nekem az van de nem vagyok elszállva vele, állandóan törölgetnem kell mert meglátszik rajta minden cerkanyom. Törlés után szebb lesz, nade akkor is... Ijen házibarkács, méretrevágós fóliát én nem vennék -- fõleg mert kézügyességem az nincsen ^_^
deep
1000-ért vettem múlt hétvégén pecsa piacon😄 Vaterán is láttam 1000-ért csomószor, most asszem pont nincs😄
Nekem az Nokia n70-en van fólia, és SEMENNYIRE sem látszik. Viszont cheapnek igaza van, ha megyek nyaralni oszt pl. a strandon rákerül a piszkafára egy kis homokszem, én meg végignyúzom a kijelzõt...

Hát szerintem nem éri meg spórolni azon a 2-3e forinton.
mb66
Fóliátol nem látszik szarabbul a kép egy kicsit sem? Nemtom nekem a classic DS emnek semmi baja, pedig volt nyúzva rendesen, volt hogy a bebaszott haverjaim WarioWare-oztak rjta 😊 És az azért nem semmi terhelés 😊

www.hordamusic.hu

vagy innen 2700Ft-ért szállítással együtt:

www.speedshop.hu

CHEAPBOY
koryne tudja😊 en is tole konyorgok😊

asszem playasia.com

s ott a hori altal gyartott.

CHEAPBOY
a japan DSem ami mar tobb mint 1,5eves. Kulonbul nez ki alul, mint az 1 hetet hasznalt lite. S nem valtoztattam a jatekstilusomon vagy vmi...

honnan lehet venni jó fóliát rá?
testerlnx
1,5 hét vagy év után?

AA platform: Kameo, Super Mario Galaxy, Jak1, Ratchet, Psychonauts... Live: Byuecee, PSN(US): Dee, PN(JP): Japet / Galaxy Omega Star!

CHEAPBOY
javallom a foliát mindenkinek Litera, nekem egy het utan jobban latszik hogy hasznalva volt a tács szkrin mint a japani DSemen 1,5 utan😞 Xar magyarul.

en itt lattam,de most nem jon be: http://gbatemp.net/index.php?showtopic=32250

Jimi Hendrix

testerlnx
ooohhh fuck, pedig az M3-at már bejárattam, akkor most nézhetem a G6 compat listát, EZ4-rõl esetleg nincs infó, hogy mivel mennyire kompatibilis?

AA platform: Kameo, Super Mario Galaxy, Jak1, Ratchet, Psychonauts... Live: Byuecee, PSN(US): Dee, PN(JP): Japet / Galaxy Omega Star!

guardian hero
Nem volt a régi se olyan gáz... Nekem az Afterburneres GBA után az is maga volt a csoda 😄. Persze halad elõre a világ... és az ember hamar hozzászokik a jóhoz, és még jobbat akar 😊.

Xbox Live Gamertag: HUN Guardian PSN ID: HUN_Immortal jatekaim.hu: Guardian Hero

deep
Ne is akard😄
A lite az elsõ ilyen kütyüm, pont jónak tûnik a fényereje, el sem tudom képzelni a rég milyen lehet...
guardian hero
Ez mondjuk nem annyira parasztvakítás, a játékok méretét tudtommal minden cartridge-es konzolnál megabitben adták meg, innen ered a dolog.

Xbox Live Gamertag: HUN Guardian PSN ID: HUN_Immortal jatekaim.hu: Guardian Hero

No mar nekem is van black lite-om😄,iszonyat brutal stb..😄.meglepodtem mikor bejott hogy milyen szep a kepe,es azt a fenyerot meg novelni is lehetett,igy viszanezve telleg eleg fos a regi ds-nek a fenyereje.

Jimi Hendrix

Jah, 4 Gbit de utálom ezt a bitre lebontósdit. Már GBA-n is ezzel vakították a mókusokat hogy 64MB meg 128MB flash cart. Oszt ráfért egy nagyobb gama vagy kettõ a 8-16 Mbyte-os kártyákra.
deep
Egész pontosan 134 217 728 bájt😄DD
Szerintem 512megabyte-ot értett ez alatt 😊
A RE 1gigabit (128megabyte)

512Mb mindenre elég? Resident Evil -ezni nem tudsz pl 😛 az 1Gb
(márha emlékeim nem csalnak)

Ha jól emlékszem pár hét és indul.
deep
Csak még nem lehet kapni.Ahogy az EZ4 Lite TF(MicroSD)-t sem, ami szintén nem lóg(na) ki.