Nintendo DS/DS Lite
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
nah.. nemtom potnosan milyen cuccod van... de...
1) kb 300-400 hsz al elorebb van par link ( egymas alatt 3) Freemann irta le hogy mit hogyan kell letolteni es konvertalni.
2)csinalj 3 mappat a kartyan..
kepek, videok, zene
a zenet siman masold fel.. a kepeket is siman felrakhatod vagy konvertald es a filmeket freemann hszben leirt infok segitsegevel konvertald es tedd a videok mappaba.
a moonshell-t elinditod a pc den ( a telepitojet)
alul csak az legyen kivalasztva amelyik kartyad neked van..
majd telepites (valaszd ki a kartyadat ha radugtad a gepedre)
ha megvan akkor dugd a ds re es inditsd el azt az NDS kiterjsztesu fielt amit odamasult a progi.
ha megvan akkor a felso kepernyon lathatod a mappakat.. nincs mas dolgot csak A/B vel ki belepegetni ) elindit bezar) es X/Y meg altalaban zoom vagy hangero
jatekot onnan kell elinditani ahonnan a moonshellt inditodtad.. de vigyazz mert nekem is kulon konvertalo kellett a jatekhoz is!
1) kb 300-400 hsz al elorebb van par link ( egymas alatt 3) Freemann irta le hogy mit hogyan kell letolteni es konvertalni.
2)csinalj 3 mappat a kartyan..
kepek, videok, zene
a zenet siman masold fel.. a kepeket is siman felrakhatod vagy konvertald es a filmeket freemann hszben leirt infok segitsegevel konvertald es tedd a videok mappaba.
a moonshell-t elinditod a pc den ( a telepitojet)
alul csak az legyen kivalasztva amelyik kartyad neked van..
majd telepites (valaszd ki a kartyadat ha radugtad a gepedre)
ha megvan akkor dugd a ds re es inditsd el azt az NDS kiterjsztesu fielt amit odamasult a progi.
ha megvan akkor a felso kepernyon lathatod a mappakat.. nincs mas dolgot csak A/B vel ki belepegetni ) elindit bezar) es X/Y meg altalaban zoom vagy hangero
jatekot onnan kell elinditani ahonnan a moonshellt inditodtad.. de vigyazz mert nekem is kulon konvertalo kellett a jatekhoz is!
Valaki segítsen!
Hogyan kell zenét,filmet,képeket felrakni!
A GBAconverter a képeket felrakta de kicsi a képe.
Hülye vok az ilyen dolgokhoz.
Pls.
Hogyan kell zenét,filmet,képeket felrakni!
A GBAconverter a képeket felrakta de kicsi a képe.
Hülye vok az ilyen dolgokhoz.
Pls.
Superpass 2 nem használt, most vettem, programmerrel együtt 4500 pénz ha érdekel valakit. Vagy egy eredeti NDS játékra csere, pl.valami ûrhajós, Sims, vagy Mariós jöhet. Plíz PÜ .
Nagy PS2 szerviz, Slim ps2 szerviz is, SG-n is bizonyított referenciák, minden alaplapba garanciával. Postával is sok éve. Mostantól Budapesten.
CSOCSO kolléga szenvedéseit hallhatjuk live seed-be 😄
nah most meg probalnek wi-fi re csatizni.. megtalalja. beallitok mindent.. (ip-t ateway) mintha egy masik szamgep lenne de nemtud csatizni
az 1.1 tuti fent van a ketto nemtom.
dehat a progi fut.. a progi kodol.. valaki tud letolto helyet mert a multkor kurvasokat szenvedtem ire talaltam framework 2 ot es az is szar volt
dehat a progi fut.. a progi kodol.. valaki tud letolto helyet mert a multkor kurvasokat szenvedtem ire talaltam framework 2 ot es az is szar volt
atkodoltam egy sajat videot ami par perces az tokeletesen megy.. igazsag szerint mikor legeloszor beolvasta a filmet a DS akkor egy csomot vacakolt. mostmegmar siman elindul.. lehet valamit rosszul szinkronizalt? hogyan lehetne megoldani hogy ujra szamolja??
Dehogyis, a moonshell nekem nem tud játékot indítani. Akkor itt lesz a gond. 😊
Megnyugodhatsz 😛
Megnyugodhatsz 😛
Hm, nem tudom nekem film marha szép s nincs elcsúszva s még nem volt olyan játék ami ne indult volna el. Nkm M3-am van , még a régi kilógós 😊
nah .. a filmen a hang teljesen el van csuszva
az egyik jatek amit leszedtem meg nem indul el...
az egyik jatek amit leszedtem meg nem indul el...
jaja kepekrol beszeltem.. igazabol akep funkcio egyaltalan nem kell.. csak jo lett volna megmutatin egy ket kepet a munkahelyemen amit juli negyedikent csinaltunk.. nahde mindegy... az a baj hogy 25% a legkisebb zoomolos.. tehat a kepbol alig latok valamit.. ha meg mozgatni akaroma k epet az meg olyan lassu hogy nemigaz
A film? Ha nézhetetlen akkor valamit rosszul csináltál 😊
Leveszed az akkufedõt és van egy kis potméter, azzal lehet a remegést megszüntetni.
Telerakod és ha látszik minden file akkor OK.
Ha visszaolvasol linkeltem egy erõsítõt 😊
Bár mondjuk még én se csináltam meg 😛
Ha visszaolvasol linkeltem egy erõsítõt 😊
Bár mondjuk még én se csináltam meg 😛
Alul van egy csavar, mozgatsd kicsit amig nem lesz jó.
csak az a baj hogy a felso screen kepfrissitese nagyon lathato.. vagy remeg vagy hogy is mondjam
Szerintem nem túl jó ötlet 😊
De próbáld meg, 1 alkalomtól tuti nem lesz baja.
De próbáld meg, 1 alkalomtól tuti nem lesz baja.
masik kerdes: lehet -e a mini sd-t ki be huzogatni anelkul hogy leallitanam az NDS-t?
JAAAJ GYONYORU AZ UJ SKIN😄D😄:😄
JAAAJ GYONYORU AZ UJ SKIN😄D😄:😄
Kibontva.
Mert tudom, elég sokat rippelek 😉)))))
Valszeg memória hiba miatt fagyott ki...
Én a Saw2-t konvertáltam az kb 50-55 perc volt.
De ilyenkor ne nyúlj semmihez a gépen mert kifagyhat.Legalábbis nálam 1-2X-er kifagyott azért 😊
De ilyenkor ne nyúlj semmihez a gépen mert kifagyhat.Legalábbis nálam 1-2X-er kifagyott azért 😊
.net framework 2 kell hozzá!!