24434
Nintendo DS/DS Lite
-
petersz #13074 Háhá, örülsz mi? :) -
petersz #13073 Aha, a Divineo-n 88 dolcsiból lesz 160 fedex expressel. más opció meg nincs, áááá :) szóval csak nagyobb tételben érdemes bárhonnan is.
-
#13072 Aha, postával együtt egy SCLite+passcard mindössze 30ezer Ft:D
Ebben nincs még benne a memória ára:D -
petersz #13071 Hát igen. Esetleg még a Divineo. Ilyen cucca van már valakinek? Milyen? Éredemes venni? -
#13070 130-nak is jó lesz az:D Minimum. A gond az, hogy ez az egyetlen (általam ismert) netes bolt, ahol ekkora választék van:( -
petersz #13069 Srácok, ki melyik külföldi netes boltban vásárol? Melyik megbízható, melyiknél nem sok a posta? Winsunx-nál elég sok a járulékos költség. Egy 80 eurós csomagnak 120 a vége :( -
#13068 elláthattad volna őket faja vírusokkal. -
#13067 Hááát akkor ezt megszívtad. De annyira azért csak nem ügyesek, hogy feltörjék a jelszavadat nem? Vagy igen? És ha rendszeresen cserélnéd? Más megoldást nem látok. -
q2w3 #13066 Régebben vagy 3-an is voltak rajta. Otthon van egy 10 emeletes házban van a 9-en. -
#13065 Akkor ne DSezzél rajta. Amúgy hol van ez a router? MErt nem hinném, hogy az otthoni hálózatod akárki is fel akarná törni vagy egyáltalán tud róla. -
q2w3 #13064 Tudom, de azt fel tudják törni -
#13063 Nem venni kell, hanem átállítani. Ahol állítod a jelszót, ott lehet azt is, hogy milyen típusú legyen. -
Zsoccc #13062 Bocsi lehet, hogy volt már erről szó, de hiába olvastam vissza, nem találtam róla semit.
Mit lehetne csinálni, hogy g6-on ne fagyon a star trek. Mentésnél befagy de még lementi azért. Viszont a 3. missionál már mentés előtt lefagy.
Valami ötlet, megoldás? -
q2w3 #13061 WPA Personal
Basszus akkor vennem kell valamilyen csodát hozzá?
-
orkenyid #13060 Milyen kódolással van? A DS csak WEP-et támogat... -
q2w3 #13059 Miért van az, hogy nekem le van kódolva a routerem és látja a nintendo wifije, de nem tud rácsatlakozni?Még a kódot sem kéri csak kiír valami szart. -
petersz #13058 Most látom, hogy letiltottál. Szidtam valakidet, vagy mi? -
#13057 es milyen jok. Nincs mese Meg kell tanulni japanul -
#13056 Hehe sima SD kartyas SP-en nekem eddig semmi sem fagyott :D -
#13055 Úristen...mi ez a japán dömping??Az elmúlt 2 órában 17 japán release...ez eléggé nice...de jobb lett volna ha eur meg usa dömping lett volna.. -
#13054 Igen, olvastam mirc-en, szerencsére m3-on még nem fagyott, ott sem ahol a japán igen. -
aya #13053 ugyanugy fagy az usa is mint a japán! (supercard minisd) -
#13052 Nagyon helyes. :) -
#13051 Hat most mar fenebe az utolso boszoknal vok a Dawn-ba ... majd ha vegig vittem johet ez is :D -
#13050 Egyenlőre jól műxik nálam M3miniSD-n.Viszont vicces, mert a hangok másmilyenek mint a japán verzióban. :P -
#13049 Vééééééégreeeeeee!!!!!
0735 - Castlevania Portrait Of Ruin - USA
Már szaladgál is a Backup lefelé!!Addig jó lesz amíg megjön az igazi!!! :D -
#13048 En utoljara a Symphony Of The Night-al jaccotam ennyit :D -
#13047 supercard mini sd + 256 mb és ezpass3 passcard
eladó. vadiúj cucceráj. BP. érdeklődni priviben. :)
GBA GBA micro NDS/Lite gépekhez.
-
FFX #13046 nos én mire feltápoltam Soma-t lev99-re és összeszedtem nagyjából minden cuccost, beletelt vagy 40-45 órámba úgyhogy a szavatosságára nem lehetett panasz, már izgatottan várom a POR-t ^_^ -
#13045 Nem mozgat. -
#13044 ááááá kirby -
#13043 Nehéznek nem nehéz, nekem egyenlőre ki kell tapasztalnom, hogy mi a leghatásosabb Menace ellen (utsó főenemy), mert maga a szörny nem lenne nehéz de azok a háromszög alakú fogas valamik amikor rajtam robbannak szét akkor az igencsak 120-at sért rajtam...Bár tegnap eccer majdnem sikerül kinyírni. :)
A magic seal szerintem marha jó benne, eddig csak ezzel az utolsóval volt kisebb gondom. :P
Várom már, hogy megjelenjen angolul a Portrait of Ruin. :) -
#13042 Nemtom,szerintem nem nehéz aza játék (a firkálgatások kivétel,azt utáltam),talán 1-2 szoba cseppet mokásabb (ahhol kövé tudnak dermeszteni,és persze a falak tüskések).
Meg a legjobb hogy bat állapotban is lehet lövöldözni,csak nemtom melyik skill kell bat mellé.
Bár én feltupiroztam vonatutazások alatt,79 lvl-re a emberemet:), van egy marhajo hely erre ahhol 5 db olyan fellebegö egyszemü megjelenik,tüzet neki,szobábol kimentem ugyis melletem volt az ajto,és be,és ki és be:)
kéccer 40 perc vonatut alatt hetente jopárszor megis let a eredmény,át is mentem ramboba. -
#13041 Nyugi, még lesz pár új area ahol elég gyorsan lehet fejlődni, meg ajánlom, hogy nézd meg a speciális térképet, ha kell adok majd linket hozzá s az alapján szedd össze a cuccokat s miközben mászkálsz értük addig is jól lehet fejlődni. :) -
#13040 Pff...en 33-mon :D -
#13039 42-es szinten vagyok.De sztem még elmegyek kicsit fejlődni. :) -
#13038 Most vagyok ott az uj terkepen...hat kikeszit minden egyes szint hogy micsoda szemet ellenfelek vannak... hanyas levelen vagy ott? -
#13037 Más.Lehet megint örülni. :)
0731 - Kirby Squeak Squad - USA
Ill.
0729 - Cartoon Network Racing - USA
Nem lesz sztem egy Mariokart, de egy próbát majd megér. -
#13036 Na Menace-nél vagyok.Elég szemét, ma már nem folytatom. :(
Majd holnap újúlt erővel.Úgyis melóban jobban szeretek jáccani. :P -
#13035 Jaj nalam is ezek a hulye seal-ek a gondok. De rajottem hogy nem kell pontosan egyenes vonalakat huzni hanem eleg ha a ponokon ugy mesz keresztul ahogy a sorrend mutatja. Jah es naon gyorsan :D