24434
Nintendo DS/DS Lite
  • kisgabo
    hi everibádi.

a ds browser-hez milyen kiegészitőt követel a proggi, ki tudja?

egyébként ha ilyet vesztek, nagyon csokoládé.. most tesztelem. kicsit szivatós bele a kártyavétel, nem túl flancos a menü, de korrekt a cucc. 50 dodó.

• FFX
    aha csak vigyázz mert én is jártam ,ár úgy hogy sokáig gyílkoltam így egy szörnyet és amikor adta volna a szellemet akkor kimentem a szobából és kezdhettem újból az egészet
  • KILLER2
    Én most Great Axe Armorra vadászok. Az érvényesnek számít lélekszerzés terén, hogy lelövöm Skull Archerrel aztán kimegyek a szobából, majd vissza? Kb 20 perce csinálom.
  • FFX
    véletlenszerűen jönnek,de ha a Luck-ot felturbózod (megfelelő ruhákkal, fegyverekkel) és megveszed azt a 300000 -be kerülő gyűrűt akkor nagyban nő az esélyed. Persze így is sokat kell hentelni néhány szörnyet aminek csak 1-2 %-os a drop rate -je
  • KILLER2
    Valaki tudna nekem abban segíteni, hogy a Castlevania Dawn of Sorrowban hogyan lehet begyűjteni a lelkeket? Csak véletlenszerűen jönnek, vagy van neki valami biztos módszere?
  • FFX
    biztos nem bírja a hardver a graf-ot
  • szabzol
  • Police88
    szívás:
    Azt eddig is tudtuk, hogy az év végére tervezett The Legend of Zelda: Phantom Hourglass megjelenését a Nintendo korábban 2007 elejére tolta, mégis gyanús volt, hogy az utóbbi időkben nem igen esett szó a játékról. Úgy tűnik nem véletlenül, a Game Informer ugyanis arról ír, hogy a Wind Waker világában játszódó DS-es epizód debütálása egészen 2007 októberéig lett elcsúsztatva - egyes pletykák szerint azért, mert komoly mértékben át kell alakítani a játékot az idei E3-mon mutatott formájához képest.
    gamer365
  • Sephi
    Az j Castlevani SC cardon a kovetkezo kepen megyen fagyas mentesen.

Sun Disc 1Gb

Trim Yes
    IGR Yes
    High Acces Card Acces Yes
    Fater Gameplay Yes

Nekem igy megyen. Mar jo 2 oranal tartok es semmi baja nincs.
  • KILLER2
    SC Literon milyen? (MicroSD-s)
  • Csibe001
    Ezért mondom, hogy néha fagy ki s azt is random csinálja, itt van amit írnak:
    "Randomly freezes on all modes on some brands of SD/CF cards. Freezes occur when opening menu, talking to characters, changing rooms, even while moving in one."

• q2w3
    Nekem még nem fagyott ki m3-al.
  • Sephi
    SC-en nekem mar kb 3 oras jatekidom van es egyszer sem fagyott le.
  • Csibe001
    SC-n állandóan kifagy állítólag a Castlevania, M3-on meg random fagy.Nekem úgy nem fagy ki, ha ketten megyünk, amúgy kifagy néha...
  • FFX
    nekem G6 Lite-al eddig még nem fagyott le (remélem nem is fog)
  • EndreMan
    Nekem is fagy egyfolytában.

SuperCard lite,legujabb firmware,257-es sc progi,stb.
    Szétverem az egészet mindjárt
  • kisgabo
    van ötletetek, hogy egy programdoboznak mé marad le az alja? kihúzni nemtudom, igy a funkció billenytűk lemaradnak...

• moon08
    A Castlevania csak nekem fagy ki?
    SCsd 1.70,2.57-es szoftver,elösször korrupt mentést írt ki,aztán nagy
    nehezen elindítottam,és amikor dumáltam a szellemmel akkor az alsó képernyő elsötétül de zene az van.Valaki tudja a megoldást?
  • zola2000
    Nem túl jó.
  • petersz
    Lionel Trains: On Track - állítólag egy Railway Simulation, de milyen? Látta már vki?
  • kisgabo
    rossz, kötekedő fijú.
    a lényeg, ahol olcsó a posta, ott viszont drágább a cucc.
  • CéZé
    Amugy tök mindegy...hong kongból már 3$-ért is jött cuccom :)
  • CéZé
    #13071 ?

mi meg a divineoról beszélünk
  • kisgabo
    olvastad, hogy a hong kong-i az divine? én rendelésről írtam.
  • CéZé
    Tudnál adni egy linket a hong kongi divineohoz? :)
  • kisgabo
    ha kinából rendelsz, csak fedex vagy dhl van, ami 50 dollár, ha hong kong-ból, akkor 6 usd a légiposta, de a termék drágább.

egyedül rendelve mindkettő szopi, akkor inkább a kinai, mert a fedexet nem lopják el, a légipostát néha...
  • CéZé
    Ha jól látom a linkeden akkor Te amcsiból rendelnél, én viszont kinából rendeltem.
  • petersz
    CéZé, miért van, hogy nekem a shipping method csak a horribilis fedex express, és semmi más?
  • Csibe001
    Hasonlít somára???Ez meg mit jelentsen? :)
    Én nem így szemlélem eme sorozatot. :D
  • petersz
    6 dolcsi? Az jó is lenne. De én nem találtam airmail-es opciót... Na mindjárt megnézem. Köszi.
  • q2w3
    Annyira nem értek a gépekhez.
  • deep
    Jaja, Fülgóré:D
  • aya
    488%-nál vagyok. a japánt kezdtem el , de az usa is kompatibilis a mentésemmel, ugyhogy azt folytattam.
    (amig meg nem érkezik az eredetim!!!)
  • CéZé
    Én többször ia rendeltem onnét. Mindig 6 dolcsi volt a posta és Airmaillel jött. Soha nem volt gondom :)
  • Seth
    ehh,nem bannert hanem logót akartam írni
  • Seth
    fulgore a bannerban?? ^^
  • FFX
    szerintem a karakter eléggé hasonlít Soma-ra ( csak a beszélgetések közben nem :) ) és tulajdonképpen egyszerre csak egy karakterrel játszól egyszerre a másik csak kisér meg néha besegít. Azért kiváncsi vagyok hogy mégis mekkora az össz terület meg hogy milyen kombo-kat lehet majd csinálni.
  • Csibe001
    Én is ott vagyok, de még nem öltem meg, mert császkálok visszafelé, nagyon tetszik az egész, eszméletlen kidolgozott.Még nem szoktam teljesen hozzá, hogy ketten vagyunk de majd idővel biztos.
    Elején nem tetszett, hogy új karakterek vannak, igaz a Belmont család leszármazottja Jonathan ha jól vettem ki.
    De király, hogy a II.világháború idején játszódik. :)
  • FFX
    Eljutottam az első főmuftiig és elmondhatom, hogy hozza az elvárható színvonalat :)
  • deep
    Annyira nem. Annak örülnék, ha normális áron lehetne rendelni akár 1-1 darabot is. Meg ha ném kéne minden egyes alkalommal 18 kört futni a Fedex-el, UPS-el és társaikkal a szívenmángorolt vám miatt...Volt hogy 10 napja volt náluk a csomag és képtelenek voltak kihozni, mert ezt meg azt meg amazt még pontosítsam, meg faxoljak meg ba***am ketté a jó édes anyjukat. Kissé elegem van belőlük:D