Nintendo DS/DS Lite

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Vannak skinek hozzá 😊
http://swimgod.com/ms_skins/
http://webpages.charter.net/braineatingalienkyle/Moonshell%20skins.html

A "shell" mappába kell bemásolni, ugy hogy az összes file ebbe a mappába legyen! (A startup.mp3-at lehet hogy felül kell írni)

CSOCSO
mennyi ido egy filmet atalakitani? mert transcoding audio van egy ideje es meg se mukkan
Csibe001
Simán felmásolod a flashkártyára, nem kell alakítgatni.

CSOCSO
most probalok en is.. kivancsi vagyok mennyire fogom kiegetni a szemem😄😄😄

mp3at alakitgatni kell?? azt is a moonshellel tudom hallgatni?
Csibe001
Ha úgy csinálod ahogy Freemaan leírta , mármint ugyanazokkal a beállításokkal akkor nagyokat fogsz nézni, hogy hogyan lehet ilyen minõségû filmet konvertálni DS-re.Iszonyatosan jó minõség szerintem.Rögtön csináltam is néhányat melóhelyre, unalmas óráimra 😊<#bee1>

Csibe001
Azt hallottátok, hogy a nintendo ajándékozott George Bush-nak egy lite-ot Brain Age Academyvel? 😊
Mekkora már 😛
Jó fejek a nintendosok.

CSOCSO
eppen a batch dpg vel probalok filmet alakitani😄
Petyus_
Na van végre Lite-om (danke Cheap! =)), hmm hát elég jó. =) Már a csomagolási kultúrán is látszik a komoly elõrelépés, a szerkentyût megtapizva pedig végképp. A képernyõ meg... kész vagyok tõle, a játékok új életre kellnek, Mario Kartnak olyan színei vannak, hogy na. Jó a vastag stylus is, szerintem a hangerõ sem szenvedett nagy csorbát, viszont a régi D-Pad jobban bejött.

De összességében fasza. 😄

\"minden arany ami 3 leddel fénylik\" sonydefenseforce.com

CSOCSO
freeman te ertesz hozza.. kozelben maradhatnal hogy segits egy kicsit!!
CSOCSO
az elso kerdesem hogy melyik moonshellt hasznaljam

az 1.1 est raktam fel eloszor.. halal jol nez ki felul windows vista felirat.. alul meg egy halal cisnos hatterkep...
erre lattam hogy be lett linkelve az 1.3.1 es... ooh dejo.. leszedtem.. erre bejott egy ablak a pc men.. csomo mindent be lehetett allitani.. alul beallitottam hogy csak az SC- szoftvert tegye fel... fel is ment.. elinditottam.. de ez meg halal benan, szarul nez ki... nahmost a kerdes.. ez ket kulonbozo moonshell hogy az 1.1 ugy nez ki mint egy xp az 1.3 meg mint egy windows 3.1??
Csibe001
Upsz, hozzászoktam az iwiw-en, hogy normálisan felhasználóként csinálnak ilyemiket. 😊
De köszi 😛

Menübe myVIP Klub-ra rámész, ott Klubkeresõ és beírod: Nintendo 😊

Csibe001
Én beírtam már mindenhogy, hogy nintendo klub de semmit sem ad ki vagy max egy srácot akinek a középsõ neve mario s nintendo a beceneve 😊
Hogy kerestek rá??

Csatlakoztam<#integet2>

Konzol: GB, GBA, SEGA MD, PSP 5.50 M33, NDS, X360&PS3@100\":D

CSOCSO
nah akkor valaki segithetne!!!
CSOCSO
MEGJOTT A CUCCOSOOOOM!:SD:😄:
Akit érdekel: myVIP-en keressétek a Nintendo klubot 😊

Privi megy

Nagy PS2 szerviz, Slim ps2 szerviz is, SG-n is bizonyított referenciák, minden alaplapba garanciával. Postával is sok éve. Mostantól Budapesten.

Akinek van elado superpass2-je,az privizen.koszi.

Jimi Hendrix

Borgi
árulj ds litét -_-

porki fagyok fállalon

Koszi.

Jimi Hendrix

CHEAPBOY
csakugy mint az életben?😛PPPPPPP

www.gamestore.hu MSN: [email protected] twitter.com/gamestorehu

kisgabo
<#worship> még tip? 😊

Atcom
Aki adta a munkát, annál tudod eladni ezeket. Vevõ a gyümölcsre és a tengeri herkentyûkre is.
kisgabo
hol adjam el? van a tengerparton kagyló, a fán cserkó... 😊 az egyik a bótba adott melós pólót, és növényeket... ásóra még nincs pénzem.

Atcom
Áss, horgássz, gyûjts bogarakat, gyümölcsöt, nevelj virágot, majd add el õket. Némely dolgokért egész jó pénzt fizet a kufár! <#crazya>
Beszélgess a többi lakossal, néha õk is adnak értékes dolgokat.
kisgabo
nyomja valaki az Animal Crossing-ot? dobhatna némi kezdeti tippet, mert se zsozsóm, se munkám...

pls. thx.

Csibe001
De miért nem használjátok az IRC-t?Leggyorsabb,legfrissebb legjobb. 😊

http://www.chinaemu.org/rom/

Ez egy nagyon jó oldal igaz nem mindig gyors, viszont tutira lejön amit elindítottál.

Sony KDL46W4000 Denon 3802, Jamo 7.1 THX PSN id és Xbox live: Wasp00

Valki nem tud egy olyan oldalt ahonan ez edig megjelent ds gameket lelehet szedni,egyben,es aranylag gyors is?

Jimi Hendrix

Ja meglehet,de azert orulnek ha azt meg kibovitik.

Jimi Hendrix

Sheltem
Képek alapján ez a 2. rész egy az egyben, szóval a 2. rész.

"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"

Jaja,bar aszem nem a 2.resze,csak hasonlo lesz.

Jimi Hendrix

Sheltem
Azt a büdös kurva élet. Lesz settlers 2 DS re? Megsürgetem a lite vételemet...

"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"

guardian hero

Xbox Live Gamertag: HUN Guardian PSN ID: HUN_Immortal jatekaim.hu: Guardian Hero

CHEAPBOY
en tsak kakaon kuldom, az a nincsendo feeling😊 PSP BÁÁÁÁÁJ BÁÁÁÁÁÁÁJJJ

CHEAPBOY
mi a kepen settlers van DSre?

Borgi
gyerekek, ez ilyen:
10k ds

porki fagyok fállalon

CSOCSO
soha nem jatszom max fenyeron.. kb olyan 2-3 ason szoktam
guardian hero
Szerintem nem. GBA-ra volt a Wing Commander Prophecy, de az sajnos elég gagyira sikerült... Ahelyett, hogy visszanyúltak volna a zseniális 1.-2. részhez, amik pont a GBA hardverkorlátaihoz megfelelõk lettek volna, csináltak egy lebutított, gagyi, poligonos Prophecy-t.

Xbox Live Gamertag: HUN Guardian PSN ID: HUN_Immortal jatekaim.hu: Guardian Hero

Wing Commander már volt DS-re, nem?
Ja bar nemelyik jatekhoz jo a 3d,pl:ff3-hoz.
Kurvajo,jonek a jobnal jobb gamek,remelem ez a setlers nem fog ugy akadni mint a zoo tycon.Ez kulon setlers resz ugye?nem az egyik resznek a masolata?

Jimi Hendrix

Hát én is remélem nem 3D-be akarják csinálni <#pardon1>

DanielT
Remélem full 2D. Leállhatnának már ezekkel a hihetetlen gagyi 3D grafikájú játékokkal. Egy handheld game nem attól lesz jó, hogy 3D, ráadásul a DS ben nincs is hozzá póva.
guardian hero
asse lenne rossz 😊

mb66
A klasszik C&C (meg Red Alert)az igazi álom 😄

www.hordamusic.hu

guardian hero
Remélem Wing Commander vagy Privateer remake 😄 (bár ez csak álom...)

guardian hero
2006 vége, elsõként EU-ban jelenik meg, jeeee 😊

Na csak jönnek a jó játékok 😊
FinalFantasy, Settlers, MicroMachine, ... mi lesz még? 😊

fú de fasza, di zídler cvó