Nintendo DS/DS Lite
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
http://swimgod.com/ms_skins/
http://webpages.charter.net/braineatingalienkyle/Moonshell%20skins.html
A "shell" mappába kell bemásolni, ugy hogy az összes file ebbe a mappába legyen! (A startup.mp3-at lehet hogy felül kell írni)
mp3at alakitgatni kell?? azt is a moonshellel tudom hallgatni?
Mekkora már 😛
Jó fejek a nintendosok.
De összességében fasza. 😄
\"minden arany ami 3 leddel fénylik\" sonydefenseforce.com
az 1.1 est raktam fel eloszor.. halal jol nez ki felul windows vista felirat.. alul meg egy halal cisnos hatterkep...
erre lattam hogy be lett linkelve az 1.3.1 es... ooh dejo.. leszedtem.. erre bejott egy ablak a pc men.. csomo mindent be lehetett allitani.. alul beallitottam hogy csak az SC- szoftvert tegye fel... fel is ment.. elinditottam.. de ez meg halal benan, szarul nez ki... nahmost a kerdes.. ez ket kulonbozo moonshell hogy az 1.1 ugy nez ki mint egy xp az 1.3 meg mint egy windows 3.1??
De köszi 😛
Hogy kerestek rá??
Konzol: GB, GBA, SEGA MD, PSP 5.50 M33, NDS, X360&PS3@100\":D
Nagy PS2 szerviz, Slim ps2 szerviz is, SG-n is bizonyított referenciák, minden alaplapba garanciával. Postával is sok éve. Mostantól Budapesten.
Jimi Hendrix
Jimi Hendrix
www.gamestore.hu MSN: [email protected] twitter.com/gamestorehu
Beszélgess a többi lakossal, néha õk is adnak értékes dolgokat.
pls. thx.
Ez egy nagyon jó oldal igaz nem mindig gyors, viszont tutira lejön amit elindítottál.
Sony KDL46W4000 Denon 3802, Jamo 7.1 THX PSN id és Xbox live: Wasp00
Jimi Hendrix
Jimi Hendrix
"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"
Jimi Hendrix
"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"
Xbox Live Gamertag: HUN Guardian PSN ID: HUN_Immortal jatekaim.hu: Guardian Hero
10k ds
porki fagyok fállalon
Xbox Live Gamertag: HUN Guardian PSN ID: HUN_Immortal jatekaim.hu: Guardian Hero
Kurvajo,jonek a jobnal jobb gamek,remelem ez a setlers nem fog ugy akadni mint a zoo tycon.Ez kulon setlers resz ugye?nem az egyik resznek a masolata?
Jimi Hendrix
FinalFantasy, Settlers, MicroMachine, ... mi lesz még? 😊