24434
Nintendo DS/DS Lite
-
#13034 Én csak elugráltam ott.Engem most idegesített fel, mert a köv. főellen az Abaddon, ilyen sáskákat küldd rám, nem gond, de megölöm s nem tudom beadni neki a magic seal-t.Úgyhogy fél óra szünetet tartok, mert egymás után nem adta be 4X-er kicsit felhúzott. :) -
#13033 En is hallala kuszkodom de a masodik formbaa amikor kudte ram a fejeket meghaltam... Aszem ott bat form-ba kene lebegni amig befejezi :D -
#13032 Mondjuk a soul meg sima cucc az nem ugyanaz, szóval inkább szörnyeket kell gyilkolni hogy legyen meg a soulja, ha gondolod akkor leírom melyik szörnyet hol találod.Végülis farmolni kell jah, de hamar megvan szóval nem gáz.
Én épp most győztem le a halált. :) -
#13031 Pff akkor kell menni megint oljek abbol a bizonyos szornybol sokat hogy essen ki a cucc mi? -
#13030 Na, pont ahol a bomba dobo ill a bohóc képe van ott lehet bejutni a Paranoia-hoz.Annyi a dolgod, hogy legyen meg az Axe Armor a Killer Crown és az Ukoback soul-ok s csak használni kell a megfelelő képnél. -
#13029 De hol van Paranoia! En mostugy vagyok hogy terkepen a arany kapukon kivul mindent bejartam...
Kiveve a bal also sarokba levo szobaban nem voltam es meg ott fent bal felsoben mert van ket fal amin egy bomba dobo pancel es egy bohoc kepe lathato... na ezekben a kettokben nem voltam meg...ott hogyan kell? -
#13028 Előbb a Paranoia-t kell megölnöd s utána lesz képességed hogy "bemenj" a tükrökbe s akkor kell Dario-hoz menned de ne harcolj vele hanem menj be a tükörbe s akkor fogsz küzdeni Aguni ellen, s utána tudsz amúgy is csak bemenni a Garden Madnessben lévő ajtón.
Én most még nem megyek a Death ellen, hanem begyűjtök mindent amit csak lehet. :) -
#13027 Szal akkor Dario-t (aszem ez a neve) ne oljem meg meg? Es akkor Garden Of Madness-be se menyek meg be ott kozepen.... Fene megtugya :D -
#13026 Ja, akkor te is "bementél" a tükörbe? :) Ott van az Aguni.De azért elsőnek legyőztem a Dario-t s így behoztam a worst endinget.
Utána meg behoztam a bad endinget, úgy hogy a Garden Madness-ben mikor bemegyek egy olyan ajtón mint a főszörnyek amilyen a főszörnyek előtt van s nem viselem a Mina talizmánját akkor én leszek a Dark lord, eddig ez jobb befejezés mint a másik volt. :)
S ezzel unlockoltam a Julius mode-ot.Aztán most megyek a végső szörnyek ellen, asszem a következő főellen lesz a Death s utána a Menace s aztán jöhet a Portrait of Ruin.
De szerintem elkezdem Julius Mode-ban is ezt. :P -
#13025 kijott az uj moonshell...
· Corresponded to EZ4/DSLink. I wish to express my deep gratitude to Rudolph.
· The cartridge of enhancing the memory of DS browser' can be used for the cache memory.
· The resume item was added. (sound volume, reproduction mode, and NDSLite backlight brightness)
· ResumeUsingWhileMusicPlaying item was added to [System] section of global.ini. The resume is preserved while performing the tune.
· The DPG format was renewed. As for the DPG file made with a new encoder, seek is fast and the image doesn't fall into disorder either. Especially, it is remarkable in a long video. -
jjuu01 #13024 -
#13023 En most ertem fel a tuzes pasihoz :D Jol elnaspangolt mert nem volt nalam egy poti sem :(
Az a Pinnacle naon ures es hosszu helyszin. Bar a szokasos balra fel vezeto lepcsorol gondolhattam volna hogy nagy boss jon :D En mondjuk Draculara szamitottam de gonoltam hogy nem o lesz :D Sot meg a Halal-t sem oltem meg meg pedig az mindegyikbe benne volt... meg kell kerem keresni :D -
#13022 Akkor az új majd mehetne co-operative-ban.Hm? :) -
#13021 Scurge Hiveról mi a véleményetek? -
FFX #13020 nekem is az eddigi legkedvencebb játékom DS-re -
#13019 én eddíg az összeset végigvittem gba-n, meg a dawn of sorrow-t ds-en, abszolut kedvencek. Sajna az újat már nem fogom :(,csak ezért nem veszek újra ds-t -
#13018 Hányan vitték itt végig a Dawn of Sorrow-t??Szerintem isteni játék, megkockáztatom hogy eddigi legjobb játék DS-re.Most megpróbálom maximálisan kijátszani az egészet.2 befejezés már megvan, julius mode aktiválva, ill mikor majd újrakezdem (mindjárt végzek vele) beteszem az aria of sorrow-t a gba-ba s meglesem milyen gyűrűt unlockol.Sietnem kell hiszen holnap jelenik meg elvileg az új castlevania, amit persze nem warezba fogok jáccani, megelőlegezem neki hogy eredetibe próbáljam. :)
Bocs ezt le kellett írnom.Remélem lesz pozitív reakció.
Castlevania Forever!! -
#13017 loál xD -
#13016 Az jó lenne. -
CéZé #13015 Itt azt irják, hogy jövő március. De lehet lesz még idén is :) -
#13014 Ez mikor fog mejelenni DSre? -
CéZé #13013 -
#13012 ja, lúza sg... amúgy a nyulat raktam volna be én is.
ááááááááááááááááááááááááááá. -
#13011 ja már látom, én regelve vagyok ( most meghívó nélkül lehet regelni decemberben úgyhogy hajrá^^)
-
CéZé #13010 én is rss readerből látom. olyat linkelt amit csak regisztráltak láthatnak :) -
#13009 én semmit sem látok ( vagy eza lényeg? ^^) -
CéZé #13008 jók a linkjeid -
#13007 -
#13006 áááááááááááááááá...
-
#13005 mi a fakk ez? o_0 -
#13004 Most végeztem vele ps2-n,agymenés az egész :D gwaaaaaaaaaaaaa [képtársítás bannerban] -
#13003 Én bírnám. -
#13002 Tényleg, DS-re is lesz? :) -
orkenyid #13001 LOL
-
#13000 Biztos lesz, de ez engem nem érdekel (én németül jobban tudok, angolul és japánul csak annyit tudok amennyi rámragadt) -
#12999 írj a blúbájtnak, majd ők megnyugtatnak. -
vegytek #12998 én mostanában a Settlers-t várom DS-re
tudtok erről vmit?
lesz ebből angol változat is? (mert ahány képet láttam erről a fasza kis játékról, azon mind német szöveg volt, aztat meg sajnos nem értsem :( -
recko #12997 Én meg köszi! -
szabzol #12996 Persze! Kell egy SD-s SC, vagy M3, meg kell egy SP 1, vagy 2, vagy PK 1, vagy 2, vagy flash, meg SDkari, meg kariolvi, meg sok-sok türi, meg pénzi, meg kedvi. -
orkenyid #12995 Szivesen!