24434
Nintendo DS/DS Lite
  • shaddam
    Eladó egy phantasy star zero.
  • kisgabo
    nahálistennek. remélem az irányitása rendben lesz...
  • Prody
    Eladó egy Advance Wars Dark Conflict játék kifogástalan állapotban. Doboz, kézikönyv rendben van. 3000FT
  • Tomek83
    És végre itt a Dementium 2 is,bár mentési problémák akadnak.
  • Csokis
    Jön az új Harvest Moon!
  • Tomek83
    DQ5 a gamestoreban előrendelhető.
  • kisgabo
    egy példa.. harvest moon - island of happiness játékot karin próbáltam, az irányítása botrányos ( rom-os... oldalon is írták ) az usa változatnak (sunshine islands) viszont jó. persze az itthon nem kapható, mint a játékok 79.935% a.

ha nem próbáltam volnak ki, megvettem volna....

szal én pl a kedvenceket megveszem, persze nem magyargányföldön, rendelem.
  • Anubys
    Én is használok warezkártyát, és hülység, ami írnak. Kb. 10 olyan játékom van eredetiben, amit nem vettem volna meg, ha előtte nem nyomulok vele warezkártyán (ez a gyűjteményemnek majdnem a fele).
    Másik kb. 8 olyan, amit meg akarok venni, de nem lehet itthon hozzájutni.
    Szerintem aki warezzal játszik csak, az meg gépet sem fog venni, ha megszűnik ez a lehetőség...
  • zola2000
    Vicces hogy az én dsemben is van egy ilyen kártya, de nemrég nézegettem hogy jó lenne eredetiben is megvenni a Dragon Quest V remaket (a kedvenc ds játékom), aztán nézegettem az 576 webshopban, "A keresett kifejezésre (dragon quest) nincs találat a termékek között." (mondom MIVAN?!), a többi magyar webshopban is kb semmi a vaterán/teszveszen semmi, a game.co.ukn semmi, az EBayen csak használt van, illetve lett volna kettő új, de ők nem szállítanak magyarországra. Tudtam hogy a dragon quest csak japánban a legnépszerűbb játék, errefelé nem olyan népszerű, de erre azért nem számítottam, komolyan mondom a dragon quest 9re a nyári megjelenéskor kell lecsapni, mert utána egy évvel olcsón már sehol nem lesz belőle új eredeti példány (ha más nem is, de az eredetiben kell)!
  • Beast Machine
    Ami alapból jól szól mondjuk egy mp3 lejátszóval, az jól fog a DS-el is.
  • Gyúrógép
    Milyen fulhallgatot javasoltok a DS Lite-hoz ,ami normalisan szol ?
    THX !!
  • Tex Murphy
    Dsi-re tudtok ajánlani amiga emulátort játékokkal? Köszi.
  • vegytek
    így igaz, Angliában láttam 6-7 font körül is jó játékokat.
  • kisgabo
    szegények, mindjárt könnyeket ejtek. bár a hazai játékárakról nem ők tehetnek, a minimálbéresek országában 10-12k egy játék, a nyomorgó angliában 10-20-x font /akciósan/ a cucc, és a jó cimek is.
  • vegytek
    Nintendo: 50%-os visszaesés a warez miatt
  • Gyúrógép
    Nagyon szepen koszonom !!
  • PHM
    Könyv (txt) olvasáshoz/szerkesztéshez kiváló a DSOrganize.
    Ismeri a magyar nyelvet és viszonylag jól bánik az ékezetes karakterekkel.
    MP3 lejátszásra meg ott a Moonshell, de van rá még sok más alternatíva.
    Részemről a DSDoom az, amit még néha használok.
    Homebrew ügyben itt nézelődj, biztos találsz magadnak valót.
  • Gyúrógép
    Ezen kivul meg mik azok az alakalmazasok amiket erdemes telepiteni a kuture ? Pld. konyv olvasashoz stb...
    THX !!
  • PHM
    Egyikük a DSOrganize. Alapvető kellék, jómagam csak ezt használom.
  • Gyúrógép
    "Rengeteg ú.n. homebrew program létezik, amikkel többek közt pl. ftp-zhetsz, msn-ezhetsz, képeket rajzolhatsz, zenét szerkeszthetsz, határidőnaplót vezethetsz, vagy akár könyveket is olvashatsz"

Mik ezek a progik pontosan amik szuksegesek ezen alkalmazasok futtatasahoz ?
    THX !!
  • Gyúrógép
    Acekard 2i hasznalat elotti setupolasra jok lennenek az ezen az oldalon talalhato infok es videok ? :
    Acekard 2i setup

THX !!
  • kisgabo
    gyors reg ajánlott...

http://www.ntorrents.net/register.php
  • kisgabo
    alapból nincs. a dsi shopból töltheted le ingyé, mellé még valamit, és hálából a legújabb FW is jár, ami a gyengébb warz karikat ki is üti.

az xl már alapból böngészővel jön.
  • zola2000
    A dsinek már alapbol van böngészöje.
  • red13
    Na én most már teljesen bele zavarodtam ebbe a flash kártyákba. :)
    Szóval amit nálunk a konzolboltokba lehet kapni(R4i SDHC Kit V1.4 ) nem igazán jó? És így warezolva mik futtathatóak a gépen a játékokon kívül? Pl. web böngészni lehet?
    Én majd DSi XL-t tervezek venni és ehhez ugyanúgy működik a DSi-hez való flash kártyák, vagy itt már valami okosítva lett a gépben?
    A wikipediés linket köszönöm, tényleg hasznos.
  • zola2000
    Föleg rpg fronton jó a ds (de persze vannak rá jó akciojátékok is), mig a psp inkább akciojátékra jó (meg van néhány jó rpg is rá).
  • Beast Machine
    EZT az oldalt, ami jóféle információt tartalmaz a flashkártyákról érdemes megvizslantani a DS-el most ismerkedőknek. ;)

Illetve szerintem érdemes lenne bannerba foglalni!
  • kisgabo
    a lúza, supercard2.
  • kisgabo
    nyesztek acekard2 ,free shipping. csak alapból nem lett olcsó.
  • PHM
    Tapasztalatból. Összesen 4(+2 GBA sized) változat jelent meg a 3in1-ből, ezek közül az első 2-vel nem volt ilyen probléma.
    A 3. Lite verzió példul az Acekarddal sem működött, bár lehet, hogy azóta kijavították ezt a hibát.
    Az Acekard 2 azon kevés kártyák közt van, amim nincs, úgyhogy nem vagyok ez ügyben naprakész.
    De igyekszem pótolni...
  • sadranyica
    Hát nekem acekard2-vel tökéletesen működik minden funkciója!!! Nemtudom honnan veszed ezeket? :D
  • PHM
    Ja, és ha már warezolunk, ne sajnáljuk rá azt a 20-25 dollárt.
    Tehát a Slot1 karik, amiket jó szívvel ajánlok, ebben a sorrendben:
    M3i Zero; EZ5i; Supercard DSOnei; Acekard 2i; valamint majd ha megjelenik: Supercard DSTwo.
  • PHM
    Senkit nem akarok elkeseríteni, de az EZ5 3in1 bővítő legutóbbi kiadását egyedül az EZ5, ill. az EZ5 Plus támogatja perfekt módon. (1.86-os firmware-rel)
    Úgyhogy akinek fontos a GBA kompatibilitás, annak DS/DSLite-hoz az EZ5 Plus-t javaslom 3in1 bővítővel.
  • sadranyica
    Na szóval msn alkalmazást tud futtatni a ds lite gyárilag is, meg multizni is tudsz bármilyen játékkal, ez a kari böngésző futtatásához kell (opera) és itt a kari:

http://www.vatera.hu/nintendo_ds_lite_ez_flash_3_in_1_166187989.html
  • Gyúrógép
    Netezeshez mi kell az Acecardhoz meg pluszban ? Akar johet priviben is ...
  • sadranyica
    Gyúrógép Menüben nekem sokkal gyorsabb az acekard, a játékok lapozásánál, stabil, a Ds fő menüjében indít, és onnan lehet belépni a kerneles menübe, támogatja a slot 2-es flash karit (ez flash slot 2 van nekem) , amivel működnek a gba játékok emulator nélkül, és tudsz vele netezni is! Ezenkívül nagyon jó emulatorok vannak rá (gbc, snes)
  • Anubys
    A PSP-s GTA: Chinatown Wars pl DS-es átírat, a másik topic-ban olvastam, hogy azt akarod megvenni, de itt van még két kedvencem:

Dementium

C.O.R.E.

Persze, az ilyesmi elég ritka, de van elég sok jó stuff...
  • Gyúrógép
    Es miben jobb az Acecard 2i mint az R4 Gold ? Csak azert kerdezem mert epp vasarlas elott allok es ahogy nezem arban kb. ugyanaz...
    THX
  • sadranyica
    Nekem is van r4-em. Kernel: R4i english v1.20b date: [2010-4-16], szóval van friss kernel hozzá!

Van acekard2-őm is és tény, hogy az jobb!
  • Beast Machine
    én a sima R4ről beszélek, nem a DSi-hez valókról, azok külön kártyák...