Nintendo DS/DS Lite
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
tuti hogy fake cuccok. 10 usd volt mind. 😊
doboza meg van meg midnem mi jó 😄 6000HUF
...vágod?
Rendeltem Hong Kongból egy Metal Slug 7-et és egy NSMB-t. Mindkettõ fóliás volt, viszont ha beteszem a DSi-be akkor error van. Lehet hogy hamisak a cartridgek? Vagy a DSi régiófüggõ? Mitévõ legyek?
Emailben ([email protected]) vagy telefonon (06-70-253-7763) érdeklõdj.
email: [email protected] tel.: 06 (70) 253-7763
Melyik a jobb, stb.. kiprobalnek 1-2t.
https://www.youtube.com/shorts/zECTF2H8Jp8
Van egy kis problémám, remélem tudtok segíteni.
Van egy DS Lite-om (helyesebben lányomé) van hozzá egy R4-es kártya semmi gondom nincs vele, tökéletesen müködik.
De megvettük az új DSi-t. Vettem hozzá egy új R4-es kártyát
(R4i-SDHC Upgrade Revolution for DS v1.4)
A hivatalos oldalról letöltöttem hozzá a cuccot 😊 úgy ahogy ezt a "régivel is tettem annak idején.
Több verziót is megpróbáltam, de mindegyiknél ugyanaz a problémám. Elindul a DSi elindítom a kártyát és az alsó képernyõ elsötétül a felsõ képernyõn pirossal megjelenik egy üzenet "? MENU"
Segitsetek, mi lehet a gond, mit csinálok rosszul?? 😞
(Az R4-es kártya eredeti!)
Enjoy Wales! :D
rá is fizetek.
gigabyte ep35-ds3 ³ intel e5200 ³ 2x2gb geil ³ gainward gts250 512mb ³ corsair vx450W ³ coolermaster cm690 pure /\\ ps3 /\\
pl.
nekem is hasonló van!
Live! gamertag: Holden HUN | Forza Juve!
mennyiért szerezted be a ds-t?<#pias>#pias>
Immár 2 napja vagyok boldog DS Lite tulaj 😊 Tudtok ajánlani Magyarországon kapható értelmes védõtokot a konzolhoz, ami utazáshoz alkalmas és belefér a füles + egy guitar grip és esetleg pótakku (és mindez kis helyen elfér)?
email: [email protected] tel.: 06 (70) 253-7763
\"A zsenialitás és a hülyeség között az a különbség, hogy az előbbinek határai vannak.\", Albert Einstein
mostanság mennyiért lehet eladni egy régi nintendo ds-t guitarheros adapterrel(gh:ontour eredeti gém) ütésálló tokkal R4ds-el 2gb-vel ,fóliával +alaptartozékok ?😄
Az mi dúrva hogy állítható a fényerõ régi ds-en is 😄
én nem tom hogy csináltam de laza 😄
Rég jártam erre gondoltam benézek. Új ds lesz hmhm.. 1 mondatra kaptam fel a fejem:
"A BSN jelentése szerint az új chipek 4-szeres anti-aliasing és 8-szoros antisotroping szûrést képesek felmutatni az új DS-en."
<#wilting>#wilting>
Lehet a #23108 as képen látható minõség ezután valóság lesz?
Még a végén egyszercsak visszatérek 😛
"Might & Magic: Clash of Heroes (Ubisoft) - február 11." Nyami
"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"
Kár, hogy
1. 99%, hogy nem így fog kinézni
2. elég kényelmetlen lenne ezt a gépet fogni (papírvékonynak tûnik, nameg hol vannak a shoulderek???)
Még ebook olvasónak is alkalmas lehetne egy jó kis kijelzõvel... Igaz nem e-ink, de nekem pl. már a laptopom ledes háttérvilágítású kijelzõje sem zavarja a szemem, hosszú olvasás után sem.
Meglátjuk, a N vissza tudja-e magának hódítani azokat ezzel a kütyüvel, akik elpártoltak tõle (2D-s Metroidot akaroook! Najó, jöhet egy normális Prime rész is a gépre)
Xbox Live gamertag: kilencnad
Might & Magic: Clash of Heroes (Ubisoft) - február 11.
Jonas Brothers (Disney) - február 5.
Bleach: The 3rd Phantom (SEGA) - február 12.
Phantasy Star Ø (SEGA) - február 12
Puzzle Chronicles (Konami) - február 18.
Ace Attorney Investigations: Miles Edgworth (Capcom) - február 19.
Alice in Wonderland (Disney) - március 4.
Picross 3D (Nintendo) - március 5.
Pokémon HeartGold/SoulSilver + PokéWalker accessory (Nintendo) - március 26.
Avalon Code (Rising Star Games) - március
Sonic Classic Collection (SEGA) - március
Ne vitatkozz az ostobákkal,mert lesüllyedsz az Ő szintjükre,és legyőznek a rutinjukkal!
Ezen az oldalon árulnak ilyen ds-eket.
http://www.taobaodao.com/
Nagy baja csak nem lehet, és még így is olcsóbb mint egy használt DS vaterán garancia nélkül.
Xbox Live gamertag: kilencnad
Legkozelebb ne drogozz, ha forumozol..
Condition: Refurnished
Azt sejtem hogy felújított, de ez vajon mire értendõ?
egyébként, neked ki osztott lapot? <#idiota>#idiota>
A fórumban nem "hasznos Linkek és leírások" gyûjteményére voltam kíváncsi, azokat én is megtaláltam (de köszönöm), hanem egy másik dsi, v ds lite-ra, amin "mûködésbe hozható" 1 perc alatt a kari (a firmware update lefuttatásával). De ez irányban nem kaptam igazán segítséget.
Részemrõl lezártnak tekintem ezt az ügyet, nem akarom szétoffolni a topikot, ha valakinek ilyen problémája van nyugodtan kereshet.
frnckss
Eddig ugattal a #23090-ben, hogy hagyja mar abba, te erted.. most meg kerdezed, h na hogy is volt?
OMG
<#idiota>#idiota>
<#kocsog>#kocsog>
Asztali számítógép. Egér. Billenyt?zet. Hangfal. SHARP számológép. Heil Sogron!
frnckss
frnckss
DSi Console with Firmware lower than 1.4X (1.4E, 1.4J, 1.4U & 1.4A) e.g 1.3 or 1.2 OR
DS Lite Console
AceKard 2i Card Loaded with Standard Firmware V4.17
AceKard 2i Update for DSi 1.4 Dowload (http://www.ndscardshop.co.uk/page15.htm#47185)
To Check Your DSi Firmware Version:
Click 'Setting' on the Main Menu
In the right hand corner of the top screen it will say VER 1.X
STEPS:
Unzip 'AceKard 2i Update for DSi 1.4.rar' you will then have two files:
Updating via DSi use : ak2ifw_update_14_DSi.nds
Updating via DS Lite use : ak2ifw_update_14_DSL.nds
Copy the file to the root of the Micro SD memory card.
Place the Micro SD back into the AceKard 2i Card and insert into
DSL/DSi Console
Select the Micro SD Card icon (from the main operating system on the AceKard 2i Main Screen)
Select the Firmware file ak2ifw_update_14_DSi.nds/ak2ifw_update_1…
Follow the on screen instructions (Press Start to update)
Complete!! You have a working AceKard 2i with DSi Firmware 1.4
All AceKard 2i's Supplied by us will come preloaded with the updated firmware to work with DSi Firmware 1.4