Nintendo DS/DS Lite

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

De már azok is eltûntek,ahogy a falsh kártyák. Besokalt a nintendo 😊
kisgabo
egy kinai oldalon ki van irva, a játékok nem mennek 1.4 es dsi fw-el...

tuti hogy fake cuccok. 10 usd volt mind. 😊

nekem szintén eladó egy Guitar Hero: On tour nevezetû játék Guitar grippel
doboza meg van meg midnem mi jó 😄 6000HUF

Beast Machine
van adat, de nem olyasmi, amit egy DSi hajlandó lenne elfogadni eredeti Nintendo cartridge-ként.

...vágod?

krissz88
És sehogy nem lehet elindítani DSi-n? Vagy ezeken a cartridgeken akkor nincs is adat?

koryne
Valószínûleg hamisak sajnos... 😞

Xbox Live gamertag: kilencnad

krissz88
Sziasztok!
Rendeltem Hong Kongból egy Metal Slug 7-et és egy NSMB-t. Mindkettõ fóliás volt, viszont ha beteszem a DSi-be akkor error van. Lehet hogy hamisak a cartridgek? Vagy a DSi régiófüggõ? Mitévõ legyek?

Guitar Hero On Tour: Modern Hits + Guitar Grip eladó Nintedo DS/DS Lite-hoz bontatlanul. Vételár: 7500 Ft
Emailben ([email protected]) vagy telefonon (06-70-253-7763) érdeklõdj.

email: [email protected] tel.: 06 (70) 253-7763

hello elado egy Nintendo Ds lite (hasznalt)+ds TT kartyaval=20.000 ft ért. Erdeklödni lehet msn: [email protected] vagy priviben.

Tetsuo
A Hidden Secrets meg a Pandora's Box fele jatekok nepszeruek? Hol lehet roluk olvasni?
Melyik a jobb, stb.. kiprobalnek 1-2t.

https://www.youtube.com/shorts/zECTF2H8Jp8

pepy
Sziasztok 😊

Van egy kis problémám, remélem tudtok segíteni.

Van egy DS Lite-om (helyesebben lányomé) van hozzá egy R4-es kártya semmi gondom nincs vele, tökéletesen müködik.

De megvettük az új DSi-t. Vettem hozzá egy új R4-es kártyát
(R4i-SDHC Upgrade Revolution for DS v1.4)
A hivatalos oldalról letöltöttem hozzá a cuccot 😊 úgy ahogy ezt a "régivel is tettem annak idején.
Több verziót is megpróbáltam, de mindegyiknél ugyanaz a problémám. Elindul a DSi elindítom a kártyát és az alsó képernyõ elsötétül a felsõ képernyõn pirossal megjelenik egy üzenet "? MENU"

Segitsetek, mi lehet a gond, mit csinálok rosszul?? 😞

(Az R4-es kártya eredeti!)

Enjoy Wales! :D

vki csere sima ds, ds lite-ra?😄
rá is fizetek.

gigabyte ep35-ds3 ³ intel e5200 ³ 2x2gb geil ³ gainward gts250 512mb ³ corsair vx450W ³ coolermaster cm690 pure /\\ ps3 /\\

james69holden
http://www.vatera.hu/nintendo_ds_lite_dsi_taska_hordtaska_161155080.html

pl.

nekem is hasonló van!

Live! gamertag: Holden HUN | Forza Juve!

szia!
mennyiért szerezted be a ds-t?<#pias>
Sziasztok!

Immár 2 napja vagyok boldog DS Lite tulaj 😊 Tudtok ajánlani Magyarországon kapható értelmes védõtokot a konzolhoz, ami utazáshoz alkalmas és belefér a füles + egy guitar grip és esetleg pótakku (és mindez kis helyen elfér)?

email: [email protected] tel.: 06 (70) 253-7763

Simaji
Engem lehet, hogy érdekelne a Guitar Hero. 😊

\"A zsenialitás és a hülyeség között az a különbség, hogy az előbbinek határai vannak.\", Albert Einstein

+az okos kartya bocsi kurva szarul fogalmaztam meg mind2 együt 10,000 ( alkudni lehet)

Borgi
csak a mûanyag tok mi? hogyhogy 5600 az egész? :C

porki fagyok fállalon

Hello elado egy nintendo ds(hasznalt)+ van hozza okoskártya 5600 ft ért akit erdekel itt, vagy privin vagy msn([email protected]) érdkeklöhettek.

heyho 😄
mostanság mennyiért lehet eladni egy régi nintendo ds-t guitarheros adapterrel(gh:ontour eredeti gém) ütésálló tokkal R4ds-el 2gb-vel ,fóliával +alaptartozékok ?😄
Az mi dúrva hogy állítható a fényerõ régi ds-en is 😄
én nem tom hogy csináltam de laza 😄

XP
Sheltem
Sziasztok!

Rég jártam erre gondoltam benézek. Új ds lesz hmhm.. 1 mondatra kaptam fel a fejem:
"A BSN jelentése szerint az új chipek 4-szeres anti-aliasing és 8-szoros antisotroping szûrést képesek felmutatni az új DS-en."
<#wilting>

Lehet a #23108 as képen látható minõség ezután valóság lesz?
Még a végén egyszercsak visszatérek 😛

"Might & Magic: Clash of Heroes (Ubisoft) - február 11." Nyami

"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"

ArsenalForever
Hú köszi! Akkor asszem holnap el is látogatok a Cora-ba. Remélem nem csak aktuális akció volt, mert holnap van pont a váltás náluk.

koryne
De attól még lehet szép 😊

Seth
Ez már egy nagyon régi fake kép

PSN ID.: Beegabor

koryne
Ez a kép szerintem annyira gyönyörû, hogy nagyon.

Kár, hogy

1. 99%, hogy nem így fog kinézni
2. elég kényelmetlen lenne ezt a gépet fogni (papírvékonynak tûnik, nameg hol vannak a shoulderek???)

Még ebook olvasónak is alkalmas lehetne egy jó kis kijelzõvel... Igaz nem e-ink, de nekem pl. már a laptopom ledes háttérvilágítású kijelzõje sem zavarja a szemem, hosszú olvasás után sem.

Meglátjuk, a N vissza tudja-e magának hódítani azokat ezzel a kütyüvel, akik elpártoltak tõle (2D-s Metroidot akaroook! Najó, jöhet egy normális Prime rész is a gépre)

25k cora 6 színben... ennyél jobbat szerintem nem találsz.. gari nem tom mennyi van rá
kisgabo
dealextreme-rõl kissé eltûntek az "okoskártyák"... <#zavart1>

ja és itt a játékkínálat az elsõ negyedévre<#awink>

Might & Magic: Clash of Heroes (Ubisoft) - február 11.
Jonas Brothers (Disney) - február 5.
Bleach: The 3rd Phantom (SEGA) - február 12.
Phantasy Star Ø (SEGA) - február 12
Puzzle Chronicles (Konami) - február 18.
Ace Attorney Investigations: Miles Edgworth (Capcom) - február 19.
Alice in Wonderland (Disney) - március 4.
Picross 3D (Nintendo) - március 5.
Pokémon HeartGold/SoulSilver + PokéWalker accessory (Nintendo) - március 26.
Avalon Code (Rising Star Games) - március
Sonic Classic Collection (SEGA) - március
Még egy kis infó az új handheld-el kapcsolatban igaz kicsit régi ha már tudtok róla akkor bocsi<#banplz>
ArsenalForever
Rendben, köszi! Remélem nem házcserés de akkor se nagy gond, majd vigyázok rá 😊

Arra azért számíts hogy ha házcserés,az utángyártott házak nincsenek olyan jó minõségûek,mint az eredeti Nintendo.

Ne vitatkozz az ostobákkal,mert lesüllyedsz az Ő szintjükre,és legyőznek a rutinjukkal!

ArsenalForever
Köszönöm a válaszokat, szerintem akkor beruházok egy ilyenre.
Ezen az oldalon árulnak ilyen ds-eket.
http://www.taobaodao.com/
Nagy baja csak nem lehet, és még így is olcsóbb mint egy használt DS vaterán garancia nélkül.

koryne
Vagy DS esetén lehet, hogy sérült volt a ház, valamelyik kijelzõ összetörött, esetleg az érintõpanel ment gallyra. A kijelzõcserét garantáltan nem veszi észre az ember, a házcserét is csak akkor, ha szar minõségû az új.

öregharcsa
esetleg fejcserés volt v alaplapos...

http://pspfilez.extra.hu/

Tetsuo
En szoktam osztani 😉
Legkozelebb ne drogozz, ha forumozol..

ArsenalForever
Nem tudja valaki hogy ez mit takarhat egy konzol esetében?

Condition: Refurnished

Azt sejtem hogy felújított, de ez vajon mire értendõ?

kisgabo
én tudom mi volt a gondja, de gondoltam megosztja mással is.

egyébként, neked ki osztott lapot? <#idiota>

Azt hiszem a problémát kellõen körüljártuk, nekem nem az angol nyelvvel vannak problémáim tisztán világosan le van írva az 1.4x system frissítés alatti firmware update hogyan kivotelezhetõ, de az én gépemen az 1.4e kódú frissítés volt, ezáltal nem bootolt az acekard 2i.
A fórumban nem "hasznos Linkek és leírások" gyûjteményére voltam kíváncsi, azokat én is megtaláltam (de köszönöm), hanem egy másik dsi, v ds lite-ra, amin "mûködésbe hozható" 1 perc alatt a kari (a firmware update lefuttatásával). De ez irányban nem kaptam igazán segítséget.
Részemrõl lezártnak tekintem ezt az ügyet, nem akarom szétoffolni a topikot, ha valakinek ilyen problémája van nyugodtan kereshet.

frnckss

Tetsuo
Neked mi a fax bajod van?!
Eddig ugattal a #23090-ben, hogy hagyja mar abba, te erted.. most meg kerdezed, h na hogy is volt?
OMG

<#idiota>

kisgabo
le ne ird másoknak mi volt a gond,/megoldás/ de sirni azt rögtön tudott segitségért. jó fórumozást.

<#kocsog>

Legalább nem fog akadozni a galaxy wars ha tele lesz a pálya mindenféle cuccal <#idiota>

Asztali számítógép. Egér. Billenyt?zet. Hangfal. SHARP számológép. Heil Sogron!

15 hónap az kevés,bár igaz csak mezei kívûlálló vagyok,de szerintem 2011õszén jön legkorábban.
kisgabo
istenem..... igen az, értsük, rátettedd, és yól megszugerálta. <#wilting>

egy másik ds lite segített...

frnckss

kisgabo
akkor gondolom, az acekard fw frissités segitett.

Hoztam egy kis csemegét(feltételezést) arról h mikor jelenhet meg az új handheld...
A probléma megoldva

frnckss

kisgabo
What you will need to update your AceKard 2i Card:
DSi Console with Firmware lower than 1.4X (1.4E, 1.4J, 1.4U & 1.4A) e.g 1.3 or 1.2 OR
DS Lite Console
AceKard 2i Card Loaded with Standard Firmware V4.17
AceKard 2i Update for DSi 1.4 Dowload (http://www.ndscardshop.co.uk/page15.htm#47185)
To Check Your DSi Firmware Version:

Click 'Setting' on the Main Menu
In the right hand corner of the top screen it will say VER 1.X
STEPS:

Unzip 'AceKard 2i Update for DSi 1.4.rar' you will then have two files:
Updating via DSi use : ak2ifw_update_14_DSi.nds
Updating via DS Lite use : ak2ifw_update_14_DSL.nds
Copy the file to the root of the Micro SD memory card.
Place the Micro SD back into the AceKard 2i Card and insert into

DSL/DSi Console
Select the Micro SD Card icon (from the main operating system on the AceKard 2i Main Screen)
Select the Firmware file ak2ifw_update_14_DSi.nds/ak2ifw_update_1…
Follow the on screen instructions (Press Start to update)
Complete!! You have a working AceKard 2i with DSi Firmware 1.4
All AceKard 2i's Supplied by us will come preloaded with the updated firmware to work with DSi Firmware 1.4