24434
Nintendo DS/DS Lite
  • Kami
    Igen.
  • kisgabo
    feketét vetté?
  • deep
    "Csak" ennyi gond van vele?:D
    LOL
  • FFX
    igen, egyedül a NFS Carbon nem indult el, de valószínűleg rossz verziót töltöttem le. Próbáltam pár homebrew játékot is de azok se indultak el bár szerintem ez nem olyan nagy veszteség. Egyetlen nagy hiányossága a karesznak szerintem az, hogy nem tud SNES romokat futtatni ( meg persze az hogy csak 512 MB a kapacitása )
  • Sephi
    Nekem SC+Pass3 kombo vala es eddig semmivel sem volt gondom :D
  • Kami
    Egy rövid leírást írhatnál ide vagy priviben, hogy hogy is kell használni, mert én is ezt a kombót rendeltem meg a DS-hez!
  • vegytek
    neked minden játékot sikerült úgy megírnod, h menjenek?
  • Kami
    THX!
  • deep
    Már régen nem áll ez a dolog a lithium ion akksikra. Bár először én még mindig úgy szoktam, hogy fullra lemerítem és fullra feltöltöm:)
    De nem kell...
  • Kami
    Hali!
    Most jött meg a DS Lite, és az érdekelne, hogy van-e valami "szabály" az aksi első töltésére?
    Ezt kell 12-14 órán át tölteni vagy valami más "előírás" van rá?

• Champ
    Hmm.. pedig működnie kell. Hol vetted, amúgy? És főleg mennyiért... .)
  • FFX
    nekem ilyen kombo van és eddig tökéletesen működik ) viszont nem tudom hogy kell zenét és filmet lejátszani rajta. Tudom, hogy van moonshell és egyszer megnéztem már egy filmet a DS-en amikor felraktam a moonshell-t de azóta nem tudom elindítani )
  • Champ
    A már tapasztaltaktól kérdezném, hogy egy Passcard 3 - G6 Lite kombó az jól működne-e? (illetve, hogy G6 Lite-tal milyen passthrough-t érdemes venni)
  • orkenyid
    Na neeeeeee, ez hülyeség.
  • Champ
    Üdvözlet, én is most vettem egy DS Lite-ot, és ismerkedem a játékemulálási meg egyéb szoftveres lehetőségekkel. Találtam egy jó oldalt, ha esetleg érdekel valakit:
    http://www.dev-scene.com/NDS/Hardware
    Itt asszem minden kapható kártya fel van sorolva előnnyel, hátránnyal. Viszont azért az aktív tanácsadás nem jönne rosszul..
  • SirArcheer
    24!!
    PSP volt, de ott egyszerübb ügy volt, mert csak memkarira másoltad iso/mp4/mp3 és felismerte egy emu segítségével.
  • KILLER2
    A Passcard és a PassKey közötti egyetlen különbség a nevük. M3om volt, azon szinte minden játék futott G6om viszont még nem. De pont nemrég írt valaki egy új kártyát, amint minden fut. Emulátor szeritnem mindkettőn van.
  • kalimpa
    De egyébként 13210 hozzászólásban van egy link, olvasd el, nekem igy már kicsit kevésbé homályos.
  • kalimpa
    Sir Archeer mi ketten vagyunk a tudatlan taplók! :) Te hány éves vagy?
  • SirArcheer
    Sziasztok!
    Karácsonyra én is meglepem magam egy fekete DS lite-al.
    Elolvastam a FAQ-ot és a fórum végét.
    De még mindig vannak homályos dolgok, Passcard == Passkey??
    Vagyis csak a méretük a különböző?
    Tapasztalat szerin melyik kártyán fut minden game M3 v. G6?
    Mindkettőn van emulator??
    Előre is köszi helpet!!
  • Roland16F
  • Roland16F

És ez is egy The Jungle Book-os kép,tényleg ha vki tud vkit akinek megvan kérem szépen jelezz itt a fórumon vagy a [email protected] emailen
  • testerlnx
    Salamence-t (Pokémon Ranger) lenyomta vki, mér 4x-re próbálom és rohadtúl idegesít :(
  • Roland16F
    Sziasztok!

Nagyon sürgősen keresek egy bizonyos nintendo Gameboy játékot!Nagyn nagyon fontos lenne ha segítenétek.Nos ez egy sima Nintendo GameBoy-os játék (nem Color és nem Advance)

A játékkazi neve:The Jungle Book (A dzsungel könyve),van kép is róla.

Légyszíves ha valakinek van egy ilyen kazija szívesen megvenném tőle!!!

• kalimpa
    Sztorno, már megtaláltam. :)Pár nap és kiderül, mit hoz a Jézuska! :)
  • kalimpa
    5th's_Complete_Guide_To_DS_Flashcarts_&_Homebrew_v1.0

Melyik fenti site-ról?
  • kisgabo
    privi ment !
  • freddirty
    Zöldfülűeknek tudom ajánlani a "5th's_Complete_Guide_To_DS_Flashcarts_&_Homebrew_v1.0" című doksit.
    xphilez.com

A legfrisebb kártyák nincsenek benne (szeptemberi) de nagyon jó iromány. /Ne kérd hogy küldjem el, a fenti site-ról töltsd le/
  • Tinman #13209
    De nagyon gáz! -mondta a 27 éves
  • szabzol
    Miért is nem?
  • kalimpa
    NINJAPASS X9TF(MicroSD) Adapter

Ez nem jó?
  • Borgi
    de kelleni fog neki :P
  • orkenyid
    Csak azzal ha új DS-e van, semmit se ér.
  • szabzol
    Ha érdekel van egy eladó Passkey-em dobozában hibátlanul 3K-ért.
  • kalimpa
    Aztaaaaaaaaaaaa....kell kell kell kell kell kell a Ds Jézuska hozzad!

Amúgy nem gáz, hogy majdnem 30 éves vagyok? :)
  • Kami
    Jól látod! :-)
    Pl.:NDS games
  • kalimpa
    Ööööö...jól látom, hogy torrenten keresztül több tonnányi DS játékot lehet összegyűjteni némi idő ráforditásával?
  • kisgabo
    küttem privit...
  • kalimpa
    Ok. Tehát akkor mit kell vennem? Egy kártyaolvasó Pc-hez, meg egy ilyen másik kártyát? Bocs de a röviditések nem nagyon mondanak semmi.
  • KILLER2
    Géppel DSt nem nagyon tudod összekötni. SCt meg M3at külföldről lehet általában szerezni, de néhány magyar üzletben is lehet kapni vagy ha valaki árulja. Ha flashkártyád veszel, akkor ahoz kell egy passkey, ami átveri a DSt, mintha DS játék elnne bent, mert ezek a kártyák 1-2 kivételében a GBA slotba vannak. A flashkártyák ha memóriakártyásak, akkor arra kell írni a játékokat, ha beépített a memóriájuk, akkor értelemszerűen arra. Szinte minden kártyához adnak kártyaolvashót vagy kábelt, amivel a géphez lehet kötni (az utóbbit mindig).