24434
Nintendo DS/DS Lite
-
kalimpa #13197 Ok, megtaláltam már korábban is, de mint mondtam, ezek nekem nem sokat mondanak, hogy Supercard, meg mittudomén. Honnan lehet ezeket beszerezni, meg mi ez? A géppel kell összekötni a Ds-t? -
#13196 Pár centivel feljebb: [Tutorial&FAQ by CSOCSO] -
kalimpa #13195 Sziasztok!
Előre is bocsi, ha hülyeséget kérdezek.
Lehet, hogy karácsonyra kapok egy ilyen kütyüt. Bevallom ilyen kézikonzolom még sosem volt, annyit tudok róla, hogy kártyával működik.
Namost eszem ágában sincs 10 ropikért játékot venni, más megoldásokat keresnék. Tudtok olyan oldalt mondani, ahol kezdőknek érthetően le van irva, hogy mit és hogyan kell még beszerezni, hogy ne kelljen csak a magyarországi sekélyes kinálatból vásárolt játékokkal játszani? -
solyomszem #13194 Köszi, megvan és működik!!!! -
solyomszem #13193 Hali!
Ugyan tuti volt már róla szó, de nem találom... Milyen wifi berendezés szükségeltetik ahhoz, hogy wifin tudjak játszani egyes játékokkal? Itt egy BR-6204Wg típusú Esimax WiFi router szórja az észt...
Segítségeteket előre is köszi!!!
Balázs -
#13192 Mi a verziószáma, hogy rá lehessen keresni a neten?
Esetleg egy link? -
JiBBeRiSH #13191 Ilyen is van már:
-
#13190 Így van. Én a legjobb választásnak továbbra is a G6-ot tartom, nagyon jó a supportja, nincs vele probléma és aki olyan emu maniac, mint én annak kész kánaán. -
#13189 Innen:BOLT -
Ottis #13188 Na, akkor a tisztánlátás véget (másnak is jól jöhet):
Passcardra akkor van szükség, ha nincs flash-elve a DS.
Az M3 memkárolyt használ, a G6 beépített 512 megás.
Tehát, ha nem akarom "megerőszakolni" a DS-em, akkor 8 k a passcard + 18-20 (M3 esetén plusz memkari) k a kártya. -
#13187 honnan rendelted? -
#13186 Ok, thx!
orkenyid: A kérdésre adott válasz helyes! Nekem is tetszett! :-)
Maksa Zoli munkatársat keres, talán jelentkezhetnél!!! :-)) -
#13185 DEGECILOL :DD -
#13184 Talán 10, de inkább csak 6-8. Egy játék általában 32 vagy 64 mega, de vannak 8, 16 és 128 (ebből csak 2) megások. -
orkenyid #13183 Átlagban úgy 0.5GB-nyi :P -
#13182 Ok, most már világos, köszi!
Most rendeltem egy G6 Lite-ot és passcard-ot.
Ehhez kapcsolódik a kérdésem:
A beépített 0,5GB-ra átlagban mennyi game megy rá? -
#13181 röffffffffffff.
SuperCard DS(ONE)
System: Nintendo™ DS Lite
Our Price : USD$ 53.82
Item ID # 780 • Shipping Weight: 0.1 Kg
-
orkenyid #13180 Ha flashelve van a DS-ed akkor nem kell, egyébként kell. (mindegyik SLOT2-es kártyánál igy van) -
#13179 Sziasztok!
Van itt egy kis ellentmondás, a G6 Lite-hoz most kell passcard vagy sem?
-
#13178 Kiváncsi leszek rá, nagyon jól hangzik :) Ha lesz róla review, és a winsunx-on meg lehet venni akkor lehet, hogy veszek egyet egy lite-al. -
#13177 corsair micro sd 512mb eladó.
privizz ha kell. 5k. -
#13176 Castlevaniaban (Dawn of Sorrow) hova kell azután menni, hogy megszereztem az időmegállítást? -
#13175 Szvsz nem játszanak vele elegen... próbáld valami emberibb időpontban :-) -
#13174 #13166 <---- erre senki nem tud semmit valaszolni ? -
#13173 mert eredetileg ezeket zenehallgatásra, filmnézésre, meg otthon, saját magad készített programokat futtass rajta... -
flevente #13172 Ezt lessétek!
http://eng.supercard.cn//manual/scds_eng.htm -
Ottis #13171 Aha, értem.
Tehát ez a dolog nem éppen az official upgrade kategóriába tartozik.
Most ez hülye kérdés, de ilyet llehet.
Mert az ok, hogy vannak tört jatekok, de hogy a passcardot boltban árusítják???
Vagy az M3 honlapja totál úgy állítja be, mintha ez egy hivatalos stuff lenne... -
CéZé #13170 G6-hoz is kell Superkey vagy valami más kártya a Slot1-be. -
#13169 Akkor ne M3-at vegyél hanem G6 Lite-ot.
Igaz abban a fix a memória (512), de nem kell hozzá semmilyen kártyát meg passcardot venned.
A Passcardal vágod át tulajdonképpen az NDS-t, mintha eredeti kártya lenne benne...
Ez az M3 annak éri meg aki mondjuk a suliban filmeket nézeget, a köv. percben meg a 100 akárhány megás Resident Evilt tolja... szóval annak éri meg akinek tetszőleges méretű tárkapacitás kell. -
turho #13168 2006 májusi fekete DS lite, KS-ben vásárolt, dobozából 2x elővéve összesen (gyűjteményes gépnek szántam) Brando minőségi védőfóliával ellátva, flashelve, egyszer kipróbált Resident Evil DS játékkal, karc és ujjlenyomatmentesen, bonus DS zippzáros vászon hordtokkal anyagi okok miatt mindössze 45 k-ért eladó lenne. Privizzetek ha érdekel valakit. (Flashkártyám nincs hozzá). -
Ottis #13167 Ok. Köszi.
Na még egy kör értelmetlenkedés:
Azt értem, hogy az M3, egy olyan bővítmény, aminek a segítségével videót nézhetek, zenét hallgathatok, SEGA romokat emulálhatok... stb.
DE mi az a passcard és mi az M3 (szal miért kiegészítői egymásnak)???
Nem warezolni akarok, csak a fenti dolgokat csinálni a ds-sel. (főleg az emu)
-
#13166 Gyerekek. Az normalis hogy pl akarok neten jaccani Club House gamakat... de baze alig talalok jatekosokat... valamit nem alitottam be jol? Miert van az hogy 10 perc utan ha talalok egy jatekost az jo? Vagy nem jaccanak vele elegen? Vagy valamit nem alitottam en be rendesen? -
orkenyid #13164 Warezolni csak ugy lehet, ha van egy SLOT1-es kártyád (DS-X, Acekard, stb...) és egy SuperCard/M3-ad is => nem éri meg. Eredeti OperaDS megy minden beállítás nélkül (természetesen WiFi router vagy kártya kell). -
#13163 Miket, elvileg kéne memóriájártya is hogy elinduljon, legalább is supercardon ezt írja ki (pedig van benn 2 gigás) -
#13162 KLIKK
DS-es Opera beállításokat kéretik közzé tenni, engem is érdekelne. Thx :-) -
Ottis #13161 Hello mindenki.
Kellene egy kis help.
Ez az M3 stuff ez hivatalos kieg (értem alatta, hogy hack-e???)
Mo.-n hol lehet hozzájutni?
Továbbá: vettem egy ds-esoperát, amit a westendben szerettem volna kiőróbálni.
Egyhén szólva, nem sikerült.
Tud vki beállításokat küldeni??? -
#13160 Na jó, de Te kipróbáltad azonnal :) (szerencsére)
Egyébként tény, hogy vicc, ami garanciális ügyintézés címszóval itt megy.
Kívánom senkinek ne legyen dolga közületek a Signal Computerrel (DS magyarországi hivatalos szervíznék kinevezett PC-bontó sufni), vagy a Nintendo Magyarországgal... Miattuk adtam el a picsába a DS-emet. -
#13159 igy van. tehát ha alapból szar a mosógép, akkor 3 napos csere van. ugye az ember nem kipróbálva viszi el a tarméket, nem lenne jogos, ha alapból xart vesz akkor 2 hétig copi legyen.
ámerikában működik a nem teccik a színe, vissza a pézt, de itt te is tudod mi megy, még a gyári garanciális időt is lelopják... -
#13158 Abban tévedtem, hogy csak a termék meghibásodása esetén kell cserélni. Akkor viszont kérdés nélkül:
151/2003. (IX. 22.) Korm. rendelet 7. § Ha a fogyasztó a fogyasztási cikk meghibásodása miatt a vásárlástól (üzembe helyezéstől) számított három munkanapon belül érvényesít csereigényt, a forgalmazó nem hivatkozhat a Ptk. 306. §-a (1) bekezdésének a) pontja értelmében aránytalan többletköltségre, hanem köteles a fogyasztási cikket kicserélni, feltéve, hogy a meghibásodás a rendeltetésszerű használatot akadályozza. -
#13157 légyszíves az erre vonatkozó törvény/rendelet paragrafusszámát linkelni.
nincs már 3 nap.