24434
Nintendo DS/DS Lite
  • thebluesnote
    Ohó, tényleg. SnezziDS. Thx.
  • orkenyid
    Igen :P
    Ha visszaolvasol én linkeltem régebben.
  • CHEAPBOY
    Péntekig elvihető:

Uj Kirby DSre, Castlevania Portrait of Ruins (vagy mi:D) Szintén a 2 képernyos masinara.

[email protected] cimen erdeklodhettek, vagy az oldalon talalhato telefonszamon.

• thebluesnote
    Emulátor témára visszatérve. Deep mesteren kívül tudja valaki annak a csoda SNES emunak a címét?
  • Sephi
    Hivd fel a tudakozot.
  • Csibe001
    Végre elindul a Tony Hawk Downhill Jam!!! :)
    Meglesem, hogy musthave e a cucc.Van aki próbálta már?
  • Police88
    Asszem félrenyomtam és az óvoda totyikba csöppentem :D
  • Csibe001
    Nem erről van szó, de ódákat szerintem inkább a PSP topikba írd, ott szerintem még egyet értenek majd veled. :P
  • kisgabo
    téged ki a fene győzköd? azt látom, hogy belekotyogsz, de minek...
    gyere, és üss rögtön agyon, hogy nekem teccik.
  • Sund
    Te most miről próbálsz minket meggyőzni?

Igen neked csoda PSP-d van, neked bevált. Ez tök jó. A többségnek azonban nem nyerte el annyira tetszését, hiszen a PSP eladási számai nem hozták a várt eredményt.

• kalimpa
    Na akkor spontán halljuk azokat a boltokat, ahol ennyi az annyi.
  • kisgabo
    bázz. 3 óránál tutti többet nézek filmet rajta. nyaralás alatt 2 filmet végignyomott, és maradt benne kraft.
  • kisgabo
    wáh... és a gari is korrekt. ok.
  • Sephi
    Nem media markt meg 576-rol beszelunk. Igy spontan tudok 3 boltot ahol 32-35 kozott a vadiuj Ds Lite.
  • Sephi
    Akkor te vagy az elso PSP tulajdonos aki ezt elmondhathassa magarol!

Gratulalok!
  • kisgabo
    az a 35 inkább 36990-40k.
  • kisgabo
    gondolom magas feladat, a fényerőt levenni. egyébként nem vitázom, enyim 6 óra és punktum. csoda psp.
  • Sephi
    Jah es a pici DS-emen filmet nezek , zenet halgatok es pdf es txt filokat tarolok/olvasok.

• Sephi
    Jah es az alap DS 25e forint es a Ds Lite ugye 35. Jah es hogy nem eri meg? NEKED! :D
  • Sephi
    Figyelj. Nekem nem egy darab PSP volt mar a kezembe. 3-4 ora az atlag. Zene halgatasnal 3 ora. Filmet nezni rajta , talan egyet lehet. Jaccani MGS-al ami nem egy ellemzabalo pontosan 3 ora 13 percet lehet egy huzamban.

Filmet nezni marha nagy elvezet lehet egy kiskepernyon foleg otthon ahol a PC es a TV is a szobaban van.

Mp3 lejaccot mar lassan 8000 Ft lehet kapni tripla kapacitassal.

Szal magyaran te kb megnezel egy 20 perces filmet ,meghalgatol 20 szamot majd jaccol egy orat :D
  • vegytek
    miről jáccol? memóriáról vagy lemezről?
  • kisgabo
    esténként filmet nézek rajta, jáccom, mp3. és 3 naponta töltöm. az tuti nem 3 óra üzemidő.
  • Seth
    Akkor nem tudnám rajta végignézni a Ben Hur-t?, Gyalázat
  • Sephi
    Jah es kemeny 3 orajig birja az aksija! Kurva jo!
  • Csibe001
    Finom cucc lenne, ha csak hírből is de legalább ismerné a psp az innovációt vagy a szórakoztatás fogalmát. :)
  • kisgabo
    me hüjeséget beszélő. a PSP nem hardver oldalról béta, hanem a szutyok ps2 átiratok miatt, eredeti ötlet alig. Na, a DS ebben erős, habár a hw alatta kicsit lágyabb. Köcsög sony is többet foglalkozik a firmware frissitésekkel, mint normális játékok fejlesztőit megtámogatná. A warez komoly döfés a PSP-nek, mivel egy sima memory stick-el kivitelezhető. A DS-nél is dúrva iparág gyártja a warez karikat, és mégis hoppá, megy a bót. szal vanna ellentmondások. Ettől függetlenül 40-50 ropiért finom cucc a psp, mig 40k a DS ért necces.
  • Csibe001
    Nem mellébeszélés volt csak egy megjegyzés s érdekesen te csak a megjegyzésre reagáltál a többi dologra nem... :)
  • kisgabo
    az UMD azért bukott meg, mert alig volt olcsóbb mint az asztali dvd, és ki az a hülye aki home videó helyett PSP-n szív... főleg, amikor konvertálhat....

szal ne beszélj mellé.
  • Csibe001
    A Hardwarrel senkinek sincs gondja...meg most felesleges elkezdeni, hogy szó nélkül lehet filmet nézni, zenét hallgatni stb. DS-en is...
    Kézi konzol NEM erre való...Miért bukott meg az UMD filmbusiness, ha annyira jó filmet nézni rajta,hm? :)
    Csak arról van szó, hogy ötlettelen szar a PSP...csupán ennyi..pedig hányszor nagyobb marketingje volt mint a DS-nek...na mind1.
    GTA?Ne viccelj már...Azt jobb PC-n. ^^
  • kisgabo
    azé.... különösebb izzadás nélkül vágja stickről az mp3-at és mp4 filmeket, nomeg pl. a gta legyaláz bármely DS cuccot..

nem rossz hardver ez, csak.... valamit benéztek.
  • Sephi
    Itt ezt hiaba hangsulyozod mert keves az N fan es azokat is elnyomja az itteni neo-profi uber okos tarsasag :D
  • Sephi
    A PSP ugy xar ahogy van. Meg akkoriban hogy feszitett itt a nep hogy jobb lesz a Ds-nel :DDDD
  • Champ
    Nintendo az igazi konzol. És marad is, szerintem. (nem az eladási arányokat nézve) Egyszerűen sokkal több az ötlet a Nintendo-nál mint a Sonynál meg a Microfosnál. Ezutóbbiak csak felhúzzák a teljesítményt az égbe, meg ellátják a gépet egy-két populáris fícsörrel (DVD, házimozi...), aztán annyi. A Nintendonál meg azért vannak tényleges újítások. Nézzétek meg a Wii-t. Na mind1, látjátok, ezt teszi a márkahűség. .))
  • Csibe001
    Hehe, ezt a PSP topikba kéne linkelni, megnézném az ellenérveiket :)
  • thebluesnote
    Hehe... hát, szerencsére nem vagyok Sony részvényes, úgyhogy nem nagyon izgat a PSP szerencsétlenkedése. A cikket meg már olvastam, a hozzászolásokat is, és szerintem igazuk van azoknak, akik temetik a gépet. Én is még csak a Lumines-t vettem meg eredetiben, míg DS-re már vagy 14-15 eredeti játék fordult meg nálam...
  • zola2000
    PSP? Ezt olvasd el! Nem tul jól áll.
  • thebluesnote
    A PSP-n fullspeed tolom a Donkey Kong Country-t, hanggal, grafikai hiba nélkül, kinagyítva teljes képernyőre, stb... ha ezt a DS-es emu ezerszeresen übereli, akkor tényleg dobok egy hátast. Sz'al hogy hívják ezt az emut? Hadd próbáljam ki.
  • Csibe001
    Mi a neve?S milyen a játékkompatibilitása?S mennyire durvák ezek a sprite hibák a játékokban?Menteni lehet?
  • deep
    Amit én ismerek emu, az tök fasza, kurvagyors, csak layer bugok vannak. Ha azt megoldják, isteni lesz...Psp-nél ezerszer gyorsabban megy a snes emu DS-en:)
  • Csibe001
    SNES romokat még egyik se tud normálisan futtatni tudtommal, nagyon lassan halad az emulátor, van néhány játék ami megy Super Mario World például de tele vannak hibákkal...