24434
Nintendo DS/DS Lite
  • orkenyid
    Boldog karácsonyt!
    kisgabo: LOL xD
  • kisgabo
    Kellemes Ünnepeket.

és az öcsinek kártya nem kell hozzá?
  • petersz
    Szép karácsonyt mindenkinek! Unokaöcsikém most kap tőlem egy DS-t.
  • Borgi
    boldog karácsonyt kivánok mindenkinek, és üdvözlöm az uj ds tulajokat ^^
  • KILLER2
    Kellemes Karácsonyi Ünnepeket kívánok mindenkinek és jó DSezést!
  • moon08
    Kellemes ünnepeket mindenkinek.
  • turho
    Még megvan, ha érdekel valakit, privi.
  • Csibe001
    Az Incredibles-el jáccott valaki?Egész szórakoztató az is, jó kis unaloműző :)
    Grat a DS-hez, kalimpa :D
  • kalimpa
    Juhééé, megkaptam a DS-t! Igaz, hogy még nincs karácsony, de akkor is! Persze pixelhibás volt, úgyhogy vittem is vissza cserélni, kicserélték, most már faszaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
  • kisgabo
    nem, azért vettem, hogy olcsóbban adjam.

pár game nem megy még, moonshell repeszt, gba cucc nem megy slot1-ből, kicsit finnyás a micro sd kártyinkákra.

amúgy f@sza, dolgoznak a srácok a fejlesztésen, novemberi a cucc, és az első firmware-nel tart..

• orkenyid
    LOL azért vetted hogy drágábban eladd? :)
    Amugy milyen? Homebrew gondolom megy rajta NinjaSD-s FATLib-el...
  • kisgabo
    mert rendelgetek mást is. xD
  • orkenyid
    Wine-t próbáltad már? Nekem SC patchere megy vele rendesen.
    kisgabo: miért adod el? :)
  • testerlnx
    Ez igaz, bár nem tudom, hogy ez nem fog-e később megoldódni... Ha jól tudom az M3 is csinál ilyen kártyát, ott is ez a szitu?
  • Borgi
    hatalmas negativ az egészbe, hogy nuku gba játékok
  • Tyler Durden
    Thx a segítséget
  • kisgabo
    nekem van eladó ninjapass x9tf..
  • KILLER2
    Egyszer majd én is szerzek egy ilyen Slod 1es cuccot, de még várok velemi, mert most váltottam EZ4ről SC Litera.
  • testerlnx
    Így menni fog linux alól is (nem kell vmware-eznem), nem kell flashme-zni a gépet (lite-hoz még nem láttam leírást), és nem lóg ki alul (amit tud már más is), vmint ahogy mondod nem foglalja el a gba helyet. Szóval nekem 3 indokom is van (GBA slot nem érdekel :)) a beszerzésére ha jó lesz :)
  • Borgi
    szvsz ez olyan dolog, hogymsot simán reámásolom, vagy toább tart 30 másodpercel, mert át kell menejjen egy progin, szvsz ez olyan tök8 hogy hihetetlen. inkább azért lesz jo mer belemegy aza rezgös biszbasz, na az már érdekes ;>
  • Champ
    http://www.dev-scene.com/NDS/Hardware

Itt ugyan angolul van leírva, viszont széleskörű. Amennyit én megértettem a dologból, szükség van egy passthrough eszközre (jelenleg a legjobbak a Slot1-es kártyák, avagy nopass-ok, mint pl. a M3 Passcard), ezenkívül egy flash card-ra, ami egyben adapter és memória is egyben (ilyen a G6 Lite pl.). Ha pedig ez túl drága akkor külön kell adaptert, és sima SD, CF, stb. memóriakártyát venni. Ezutóbbiakkal a probléma, hogy általában több velük a hibalehetőség, meg nincs bennük beépített emulátor, viszont elcsóbbak.

A passthrough az, amit felülre teszel a DS-be, a flash card, illetve adapter pedig a GBA kártya nyílásba, alulra kerül. Az előbbi arra szolgál, hogy a DS automatikusan a GBA kártyáról emuláljon, az utóbbira meg a játékokat, zenéket, filmeket, stb. teszed.

Remélem valamennyit segítettem, én sem tudok sokkal többet. Sok sikert és kellemes karácsonyt!
  • testerlnx
    Én még ezek alapján flash-eltem a régi DS-em:
    http://nds.cvk.hu/tutorials/fmtutor-r.html
    http://nds.cvk.hu/tutorials/flashme.html

Itt megtalálod azt is, hogy mi kell hozzá.
    Amúgy épp most jelennek meg a Slot1-es megoldások,
    én spec épp a review-kra várok, meg arra, hogy lehessen kapni. A Slot1-esek azért lesznek jók állítólag, mert csak rá kell másolni a rom-ot és müxik a dolog.
  • Borgi
    háj ;>
  • SirArcheer
    Nekem is jöhet privibe egy kis help!!
  • radeer
    Freemaan ( orkenyid )így helyes ...(sorry az elírásért)
  • radeer
    Jah Freemen és az öreg DS usereknek amúgy HI ! :)
  • radeer
    Jah olvasom , hogy nagyon durva cuccok vannak már.

Ilyen pl. SuperCard DS(ONE) ..ami ha jól nézem 100%-ig nem patchelt játékkal müxik + slot1-es és ráadásul minden mentés tökéletes.
    Na most van nekem ez a GBA MP és igazából ennyit ami durván 50-60euro asszem kiadnék még, hogy például újra tudjak a new Castlevaniaval tólni meg ilyenekkel, de elötte azért meghallgatnék egy véleményt ha valaki már látott ezekből az új generációs slot-1-es cuccokból élőben valamit. Illetve hogy itthon fogja-e valami normális áron forgalmazni, vagy mást mondok megrendelhetnénk többen ha másnak is kell, illetve ...mittom én :)
  • Tyler Durden
    Sziasztok!

Valszín karácsonyra meglepnek egy ds lite kütyüvel, ehhez kapcsolódna a kérdésem. Olvasom itt a SC, passcard, pass3 stb kifejezéseket, de halovány gőzöm sincs róla mik ezek. /gondolom ezek kellenek, hogy ne csak eredeti gamét tudjak futtatni/ Priviben segítene vki, hogy pontosan mit kell venni még hozzá, esetleg azt is, hogy hol?

• Champ
    Én azt tapasztalom, hogy az EU-n belül bárhol kapsz alig használt, vagy vadonat új cuccokat ezresekkel olcsóbban szállítási költségekkel együtt(!), mint itt Magyarhonban. Amit meg az 576 kbyte és a Media Markt csinál, az egyenesen undorító.
  • kisgabo
    jah, akkor nem a kinai oldalról rendeltél, hanem a tesó európairól. az

de eu-ban drágább a cuccz, nem?

otp valóban egy kötsög banda...
  • JiBBeRiSH
    Kártyával nemtom, de átutalással ne fizess sehol.:] Vazz kötsög OTP 2700ft átutalás után levont 2000ft kezelési költséget, pedig EU-n belül utaltam!
  • Sephi
    Sot meg a GameCity-nel is lattam 15000 Ft-os alig hasznalt DS-st.
  • kisgabo
    *** DIVINEO **** kinai oldalról rendelt valaki?

mennyi onnan a posta ktg? fizetés kártyával gázos?

thx.
  • KILLER2
    De melyik? Fő, hogy Super Metroid menjen.
  • orkenyid
    Mindegyik kártyán ugyanugy megy az emu...
  • KILLER2
    Nem játszik itt valaki SC Liteal Super Metroidot? Melyik verzió működőképes melyik emulátorral? Köszi.
  • consono
    Köszönöm!Vicces, mert keresgéltem eleget, úgy látszik nem jól :)
  • thebluesnote
    Consolecorner

Itt pl van 13k-s Micro.
  • consono
    Kicsit off, de ha már szóbakerült, hogy vannak olcsóbb helyek konzolt venni mint az 576 meg az MM; olvastam valahol, hogy Gameboy Microt már 13k körül lehet kapni. Tud valaki tuti olcsó helyet a mikróhoz? Akár magánban...
  • SirArcheer
    Akkor mi a különbség??
    Help pliz!