Nintendo DS/DS Lite
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Valaki küldlyön egy myvip meghívót.
Csocso: Ha veszek így veszem az jó és mûködni fog? :1. M3 Perfect Adapter Mini SD-s 2. Passkey2 3.2gb Mini sd =42.000Ft
Csocso: Ha veszek így veszem az jó és mûködni fog? :1. M3 Perfect Adapter Mini SD-s 2. Passkey2 3.2gb Mini sd =42.000Ft
Persze, hogy nincs harag, viszont szted az ÉN IS - az mire vonatkozott?? <#confused>#confused>
Na de azért nincs harag, ugye ??
"Várjunk csak, hol is lakom. Jaaaa hát Magyarországon"
Válasz erre: "Hm.Én is viszont Pesten, s itt egész jó a HotSpot rendszer...
"
Szerintem Jól olvastam !!
Válasz erre: "Hm.Én is viszont Pesten, s itt egész jó a HotSpot rendszer...
"
Szerintem Jól olvastam !!
Szóval Pest egy ország, Ki fogok vándorolni errõl a Magyarországról. IRÁNY PEST<#vigyor0>#vigyor0>
Mellesleg lesz ra GPS ha jol tudom.
www.gamestore.hu MSN: [email protected] twitter.com/gamestorehu
Várjunk csak, hol is lakom. Jaaaa hát Magyarországon <#kacsint>#kacsint>
Annyira azért nem.Hiszen nem egy országban jól mûködõ HotSpot rendszer van s ott simán lehet térképezni. 😛
Vagyis nesze semmi fogd meg jól
Hat a netet majd eltudsz erni rajta,es azon lehet hogy talalsz valami olyan terkep oldalt ami jo neked,de ezt csak a gepkozelbe hasznalhatod.
Jimi Hendrix
"Õõõ, ez egy játékgép😊
Ami neked kell, azt PDA-nak hívják😊"
Vagy
"Vegyél PSP-t!"
Ami neked kell, azt PDA-nak hívják😊"
Vagy
"Vegyél PSP-t!"
Azért kérdeztem mert nem lenne roszz egy mp3 lejátszó, egy játékgép, egy térkép és egy kisebb filmnézõ gép egybecsomagolva.
Csak segíteni próbátam.
Nem igazán ezt kérdezte...
Ja, lesz webböngészõ DS-re. Japánban júli 24. a megjelenés ideje, Európában nem tudom mikor lesz.
DS-re van valamilyen térkép program esetleg GPS
vááááááááá kelll!!!😄
www.gamestore.hu MSN: [email protected] twitter.com/gamestorehu
Mákod van, õ nem😄
De én kettõnk erejével sulytok le az ilyen hitetlenekre mint te!<#violent>#violent><#zavart1>#zavart1>
<#mf1>#mf1>
De én kettõnk erejével sulytok le az ilyen hitetlenekre mint te!<#violent>#violent><#zavart1>#zavart1>
<#mf1>#mf1>
Remélem Lammer nem olvassa a topicot, kettõtökkel nem bírok el. ^.^
\"minden arany ami 3 leddel fénylik\" sonydefenseforce.com
"Könyörgöm ugyanolyan, mint bármelyiknek😄"
Tehát szar. =)
Tehát szar. =)
\"minden arany ami 3 leddel fénylik\" sonydefenseforce.com
Nem. A Resident Evil 2-nek N64-re tûrhetõbb volt az irányíthatósága.
Meg úgy az egész😄
Meg ez:
a Resident Evil 1-nek Gamecube-ra szar volt az írányíthatósága
Könyörgöm ugyanolyan, mint bármelyiknek😄
De a fegyveres kérdés talán mindent visz😄
Dúmozzá vazeg!
Meg ez:
a Resident Evil 1-nek Gamecube-ra szar volt az írányíthatósága
Könyörgöm ugyanolyan, mint bármelyiknek😄
De a fegyveres kérdés talán mindent visz😄
Dúmozzá vazeg!
irányítás olyan Resident Evil-es😄, ugyanúgy szokható, mint az eddigiek
Kapsz egy pisztolyt meg egy kést oszt oszd be, nagyon kell spórolni a tölténnyel 😄 Vannak részek amikor egy szál semmiben rohangálsz( kés van, de hunterek ellen semennyit sem ér), ebbõl a szempontból néhol nehéz kicsit. Az újfajta módot válaszd,mert abban több lõszer van(mondjuk ellenfél is), meg extra fejtörõk
Kapsz egy pisztolyt meg egy kést oszt oszd be, nagyon kell spórolni a tölténnyel 😄 Vannak részek amikor egy szál semmiben rohangálsz( kés van, de hunterek ellen semennyit sem ér), ebbõl a szempontból néhol nehéz kicsit. Az újfajta módot válaszd,mert abban több lõszer van(mondjuk ellenfél is), meg extra fejtörõk
PSN ID.: Beegabor
Üdv!
A Resident Evil DS jó lett? Könnyû az írányíthatóság?(a Resident Evil 1-nek Gamecube-ra szar volt az írányíthatósága)És adnak már az elején pár jó fegyvert, vagy megint a kis piszotolyoddal kell szenvedned?
A Resident Evil DS jó lett? Könnyû az írányíthatóság?(a Resident Evil 1-nek Gamecube-ra szar volt az írányíthatósága)És adnak már az elején pár jó fegyvert, vagy megint a kis piszotolyoddal kell szenvedned?
Nem rosz,bar nekem feher nem kene.
Ki használ Ez flash kártyát ds gamek-hez?
Erdekelne hogy ennel hogy mukodik,itt is kell valami progaval patchelni a gameket mint supercarnal?es ha igen milyen progival?
Ki használ Ez flash kártyát ds gamek-hez?
Erdekelne hogy ennel hogy mukodik,itt is kell valami progaval patchelni a gameket mint supercarnal?es ha igen milyen progival?
Jimi Hendrix
gigabyte ep35-ds3 ³ intel e5200 ³ 2x2gb geil ³ gainward gts250 512mb ³ corsair vx450W ³ coolermaster cm690 pure /\\ ps3 /\\
Ez mi?
Egy répa amit a fenekedbe kell dugni!
mi az az EMULE?<#whatever>#whatever><#idiota>#idiota>
gigabyte ep35-ds3 ³ intel e5200 ³ 2x2gb geil ³ gainward gts250 512mb ³ corsair vx450W ³ coolermaster cm690 pure /\\ ps3 /\\
Írj egy párat.
Tud valaki müködõ NDS emulátort PC-re?
Progi A többit privibe küldöm.
Mi az az IRC, és hogyan használhatom?
http://www.nintendo-ds-roms.com innen lehet letölteni az összes játékot DS-re, de nem igazán tudom, hogy mi történt vele, tegnap este még ment... amúgy EMULE-n is rajta van az összes...
Nem nagyon, amióta IRCezek nincs szükségem rá.Még esetleg a chinagba.com-ot próbáld meg, de ott elég nehézkes megtalálni a letöltõs részt.De nem lehetetlen 😊
Oldalcímet nem tudsz?