24434
Nintendo DS/DS Lite
-
jnagy #13357 Köszi, működik a reset.
Igazából talán ez volt az egyetlen kombináció, amit nem próbáltam ki. -
#13356 Köszi az infót! -
#13355 g6-nál szoftver másol a karira, megcsinál mindent. az egyik legfaszább kari amúgy. -
#13354 A játékok futtatása érdekel. Hogy kell felmásolni a kártyára?
A filmek és zenék nem érdekelnek, csak a game-k.
Elég könyvtárba rendezni a fájlokat?
Vagy kell valami mást is telepíteni a futtatásukhoz?
G6 Lite lesz a kártya. -
#13353 nem, .sav file-t is kell neki generálni. -
kalimpa #13352 amit vettem: Ninjapass x9 -
#13351 Milyen SC card-ot vettél hozzá? -
kalimpa #13350 Oké, megvan! :) De a wireless téma még mindig érdekel. -
kalimpa #13349 Kisgabo!
Ezt az új game kártyára pakolását nem értem. Nem elég, ha rámásolom az *.nds file-t a kártyára? -
flevente #13348 Le kell nyomni az L+R+A+B+X+Y gombokat. -
jnagy #13347 Sziasztok,
Már régebb óta olvasom a fórumot, és a vásárláshoz is innen szedtem a tanácsokat, úgyhogy utólag is köszi mindenkinek.
Most viszont lenne egy kérdésem. NDS Lite-om van SC Lite-tal (1.70), de hiába állítom be a progiba, hogy legyen reset patch, még egy játékkal sem sikerült visszamennem az SC menüjébe.
Van valakinek tapasztalata ezzel, vagy én vagyok béna?
Köszi a segítséget. -
#13346 Privi ment! -
#13345 -
kalimpa #13344 Kisgabo!
Köszi mégegyszer a cuccot, tökéletesen működik! :)
A lejjebb felvetett problémára megoldás esetleg, valaki? -
#13343 aszittem, valamelyik fórumtárs ilyen tanulékony... -
q2w3 #13342 Úgy csináltad, hogy háromszor kell neki elmondani és utána jegyzi meg. Aztán le kell írni hogy mi az. És sokszor mondani neki. Egy idő után kapod a következő feladatot. -
#13341 S egy újabb gyöngyszem, kár hogy még csak japán, elég szép an engine, nem értem a square enix-et, hogy az FFIII-at miért nem erre az engine-re írta, pixel shaderes, én nagyon várom az USA verziót.
0784 - Dragon Quest Monsters: Joker (J) (WRG)
M3-on: (Trim Rom, 4xDMA, Software Reset, Force R/W) V30a manager-el.Sajnos csak japán.. :( De megnézni nagyon is megéri :) -
kalimpa #13340 hmm...hogy tovább bonyolitsam: olyan vezeték nélküli routerem van, ami a nintendo oldala szerint nem támogatott. Ez ok. Bedugdosom a nintendo wifi adapterét, de nem tudom telepiteni. Valamit a routeres kapcsolattal kéne bizgerálni, gondolom... -
kalimpa #13339 Fenébe! Amikor telepitem a nintendo usb wifi-konnektorát, a
Setting up Internet Connection Sharing szakasznál egy hibaüzenetet kapok. Mi lehet a baj? Azt irja: Internet connection sharing error. A nintendowfcreg-et meg nem tudom elinditani. Help! -
mac83 #13338 ide is, hátha :)
Nintendogs:
skacok, a játék legelején, mikor kiválasztom a kutyámat, hogy melyik legyen, simogatom a szobában, aztán bejön egy képernyő hogy adjak egy nevet a dögnek...egy csaj hang bemond három nevet ( nem azért mert annak kell lennie) hanem mert olyan tisztán kell mondani.Kitaláltam egy nevet, bemondtam, hallottam is, meg értette a kutya, de eztán megkérdezi vagy 20szor a nevét...nem vágom, mit nem csináltam jól?
mindig be kell mondani a nevét, megérti, aztán megint, megint, megint...
help plíííz :) -
kalimpa #13337 ment! -
#13336 privi? :S -
kalimpa #13335 Kisgabo vagy most? -
#13334 Áhh, karácsonykor gyerekjátékok kellenek!!Super Princess Peach ownzol mindent. :D -
#13333 mér nagyon nem?
én egészen elszorakozgattam vele elözö 2 percbe' ^^ -
#13332 most szedtem le a star wars lethal alliancet dsre, azt hittem jo de nagyon nem. -
#13331 Hali!
Egy SMC WBR14-G2 routerben beállítottam, hogy fel tudjak menni a netre wifivel, viszont csatlakozáskor dhcp (52000) hibát kapok, pedig a dhcp is jól be van állítva, mivel a PC-m simán kap IP-t és a net is megy.
Van valakinek valami ötlete?
Előre is köszi. -
#13330 Gabo engedélyezd majd a privit pls, thx. -
#13329 Akkor hanyagolom.
Thx.
-
orkenyid #13328 Igen, ennél szarabb SLOT1-es kártyát nem találsz sehol -
#13327 dslink
google. -
#13326 DSLink for Nintendo DS
• Plug-and-play Compatible with MicroSD cards with up to 2GB memory Original NDS card size Only uses slot 1 and leaves the GBA Slot open for au...
Szállítható 24 órán belül. 12.370,26Ft.
Valaki ismeri a karit,vélemény,milyen a kompatibilitása?
Thx.
-
kalimpa #13325 Írtam privit. -
#13324 again. -
kalimpa #13323 Hm...letiltottad a privit? El akartam küldeni a számom, mert majd csak holnap este leszek netközelben megint, igaz, akkor már Budapesten. -
kalimpa #13322 Kisgabo!
Ha megvan még a cucc, engem érdekelne! Holnap megyek Bp-re. -
#13321 kellemes karacsonyi unnepeket es sikerekben gazdag boldog ujevet kivanok a regi es az uj ds tulajdonosoknak es mindenkinek. -
q2w3 #13320 Kellemes ünnepeket mindenkinek!!!!! -
#13319 Merry X-mas for everyone!!! :) -
#13318 Boldok Karit mindenkinek!