24434
Nintendo DS/DS Lite
-
#13397 nem rossz, de vannak apró kompatibilitási gondok játékokkal, és micro sd karikkal... erősen béta cuccok.
én majd a Supercard DS kariból kérek, 38 dodeszért nem rossz, csak nem fog vele menni minden. -
solyomszem #13396 BUÉK!!!!
Más:
Eladnám szeretett kis fehér Nintendo DS Lite-omat újszerű állapotban (Fóliával használva.), egy Animal Crossing DS-sel, egy G6 Lite kártyával, egy MK4 Mini kártyával és mindezekhez mellékelnék egy hordtokot. -
#13395 Ha a kereskedő is ennyire bízik bennük, akkor biztosan jók -
#13394 BUÉK.
slot1 kártyák megjegyzése winsunxnál:
This item is NO Exchange Warranty for Orders outside of Macau S.A.R. -
#13393 bujjék all ^^
-
vegytek #13392 oké, majd jövöhéten melohelyről reg.elek és majd elolvasom.
amugy a kártyára, hogyan kell ráírni? kártyaolvasóval?
mivel idáig csak M3 CF-em van/volt, pár kérdés erről:
- kell itt is frissítgetni a DS szoftverét?
- a PC-s íróprogiban itt sok beállítási lehetőség van? (mert, M3-nál volt egy pár, és az mind csak hibalehetőség)
- a memóriakártyát ki lehet úgy húzni, h a ninjapass-t ne vegyem ki? -
#13391 B.U.É.K!!! -
#13390 x9tf slot1 kari teszt
regisztrálni kell. -
vegytek #13389 errőlvan vkinek vmi tapasztalata? -
#13388 Mit erdemes mostanaba jaccani?
Phonix W-et jaccok de ennek nem akar vege lenni :D -
#13387 semmire, az egy "vakdugó". -
SirArcheer #13386 Üdv4
Az lenne a kérdésem, hogy a DS Litehoz adott Slot2-es kis kártya mire való?
DS-el lehet csatlakozni bármilyen HotSpothoz, vagy csak azzal az USB-s kütyüvel lehet netezni?? -
#13385 nekem supercard lite van, megy mindkét ds-es castlevania -
#13384 őőőőőőőőő. mondjuk igaz. ds-x nél 1.01 firmware mellett megy az animal, 1.02 mellett már nem. a programozhatóság ellenére, 2 eltérő terméknél ( azonos alap ) ugyanaz a játék nem megy, nemtom, hogy a firmware vagy más akadálya van e. elolvastam mit tud a csipp, de ettől még nemvagyok szakértője.
neked melyik kártyenka is van? -
orkenyid #13383 Az egy programozható FPGA chip, gyakorlatilag bármit lehet belőle csinálni.. szóval az nem direkt ilyen kártyákhoz van kitalálva. (ezért hülyeség az hogy ettől nem megy az animal crossing)
Amugy nem mindegyik SC-ban ez a chip van.. az enyémbe pl. Lattice ispMACH.
-
#13382 kicsit nagyvonalakban fogalmaztam, megnéztem a morzsa paramétereit. De majd elmagyarázod akkor pontosan Te mire gondolsz. -
orkenyid #13381 "Ahogy néztem, mindkettőn az ACTEL Proasic3 (A3P250) csippje dolgozik, tehát ugyanaz a gyengeségük..."
Ha nem értesz hozzá akkor inkább ne mondj semmit... -
vegytek #13380 kisgabo!
írnál egy "kis" véleményt a ninjapass-ról? (jó-, rossz oldal, stb)
köszi,
V -
#13379 nem, gba játékok slot1-ből nem mennek. -
frnckss #13378 Ezeken a slot1 kártyákon ugyanúgy fztnak a gba játékok is? -
#13377 ez4-el nem megy? talán supercard lite + passcard.
lehet hogy később jó lesz a slot1 karikkal is, én kivárok vétel előtt egy Supercard Ds tesztet...
-
frnckss #13376 Akkor milyen kártyát szerezzek be,hogy a castlevania-k működjenek ( Vegyem meg őket eredetiben? ) Jelenleg Ez-Flash IV kártyám van. -
#13375 a slot 1 cuccok elég szop@tósak. ez a ds-x kari 124 dodó, van benne 512mb memó. ugyanez Supercard DS kivitelben 40 dodó, amibe magad rakhatod a bővitést. Ahogy néztem, mindkettőn az ACTEL Proasic3 (A3P250) csippje dolgozik, tehát ugyanaz a gyengeségük... Pl az animal crossing . Amúgy kurvajó cuccok, de meg kell elégedni a 99%-os kompatibilitással, a bővithető változatoknál a memóriára való háklissággal. A ds-x nek amúgy szép a menürendszere, ez a többiekre nem jellemző, még. Szerintem a ds-x már nem ér 124 dodót..
ds x test. -
frnckss #13374 Mennyibe kerül és hogy lehet hozzájutni? A Castlevania-k is futnak rajta fagyásmentesen? -
#13373 animal crossing is? -
jjuu01 #13372 http://www.nintendo-ds-roms.com/nds-roms-700.htm -
jjuu01 #13371 Sziasztok. Mar megkaptam a DS-X kartyamat DS Litehoz. Hibatlanul mukodik, semmi gond nincsen vele. Csak ramasolom a *.nds file-ket es minden megy vele gond nelkul.
-
#13370 [email protected] email cimen tudtok erdeklodni, lehet vasarolni: Castlevania: Portrait of Ruinst, vacsiuj, folias, 10.000ft, DSre, mi másra:) -
frnckss #13369 Helló!
Valaki nem tud olyan helyet ahonnan a frisített romlistet le lehet tölteni?( sajna csak 713-ig van meg ) -
#13368 www.frozen-roms.net, www.emuwizards.com-ot talalsz ha visszaolvasol. -
#13367 1, vagy 2 oldallal előbb van link. Olvass vissza!
-
#13366 Hello!
Tudnátok mondani olyan oldalt ahonnan DS játékokat lehet letölteni? -
#13365 cumi, ma rendeltem, durván 11 ropi lett volna.. már kifizettem a rendelést... :(
-
kalimpa #13364 Azt nem tudja valaki, hogy hol lehet normális képernyővédő fóliát venni, amit NORMÁLISAN rá lehet tenni a touchscreen-re? Ma vettem egyet a konzolstudióban, de csak kinaiul volt rajta instrukció, hát persze, hogy elb@sztam. 3 ropi volt. Grrr. -
#13363 Szivesen. -
szegone #13362 Köszönöm Neked -
#13361 Boldog Karácsonyt all! :) (ha megkésve is)
Nincs véletlenül köztetek valaki, aki elcserélne velem egy SC Lite-ot SC mini SD-re? Rendeltünk a shoxx.com-ról és elkeverték, Lite-ot küldtek mini SD helyett és a srácnak, akinek kellene sima DS-e van
Vagy esetleg tud valaki olyan helyet, ahol ember áron lehet SC mini SD-t kapni? (23-ért passcard nélkül akartak már adni, na, az nem emberi ár :)) -
#13360 #13331 Erre senki nem tudja a megoldást? -
#13359 Te csak hozzáadod a romot és beállítod,hogy hova mentsen oszt go.
-
szegone #13358 Üdv. Segítene valaki, hogyan kell supercard programmal a letöltött játékokat olyanná tenni, amit már fel lehet másolni a kártyára és futtatni. köszi