24434
Nintendo DS/DS Lite
-
#13437 Igen az lesz..Csak már alig bírok várni jövő hétig. -
#13436 G6 lite + passcard. ha nem akarsz szívni. -
#13435 Alap -
#13434 háj-háj Sheltem.
nagyon helyes ^^
ajánlatos lesz még kirobálni az uj sztar warszt is, igaz senkinek nem teccik, de Endreman-nak és nekem bejön ^^ -
zehy #13433 M3 DS Simply jövőhéten a Konzoliumban lesz! -
#13432 Köszi szépen...Alig várom, hogy újra pecázzak az Animal crossingban meg pötyögtessem Kirbyt végig a pályán:) -
#13431 Nagyon helyes, mindkétszer jól döntöttél, ha a "valaki" egy lány. ^^
Üdv újra itt. -
#13430 "Múltkor" közbejött valami...vagyis pontosabban "valaki" aki miatt "másra" költöttem a pénzem...
Most 100%, hogy maradok mostmár csak kapjak köcsög flash kártyát...Karácsony miatt nem kapni normálisat...Persze Ds lite mindenhol van...Amikor abba hagytam régebben meg az volt hiány mindenhol -
#13429 Szia Sheltem, örülök hogy részben visszatérsz :)
Mielőtt kérdeznéd azért részben mert nemtom meddig maradsz :)
-
#13428 Ezért írtam 2. lehetőségnek a g6 liteot..mert sajnos az a reálisabb...
Mivel azonban abban a shopban ahol érdeklődtem csak jövő héten lesz...addig nézelődök Ds-x ügyben is...sose lehet tudni...ez az internet vagy a szösz :) -
#13427 Jé ismerős arcok...Csibe..Borgi :) -
vegytek #13426 hol veszel itthon ds-x -et? -
#13425 Stylus játék még Rub Rabbits, Elite Beat Agents, Bionicle Heroes, Brain Boost s rengeteg játék minijáték kollekciói is.Továbbá az agytréningeket is nagyjából csak stylus-al lehet irányítani.
Fredderity-t megértem, hogy pocket pc mellett nem nagy kunszt a stylus de ha nincs ilyenünk akkor viszont nagyon odaver. -
#13424 igen szubjektiv.
szerintem tutik 3ds játékok nds-re.
isteni feeling, hogy nem cslivili stuffák vannak benne. -
freddirty #13423 SirArcheer: csak stylus game-ek közül elsőre a Kirby-t és a bomberman-t (story mode) tudnám ajánani. A legszebb NDS játék elég szubjektív dolog - nincs ilyen. Nekem pl. kinézetre, design-ra nagyon tetszett a mario&luigi PIT bár kissé "hiányos" rpg volt. 3D-s játékok SZERINTEM nem valók NDS-re elég gagyin néznek ki. (mielőtt alaki rákérdezne: igen a mario kart is...)
Egyébként a stylus játékok elsőre poénosak de én már visszaszoktam a "rendes" gombos játékok fogyasztására (Lehet hogy ebben az is szerepet játszik hogy pocketpc-m kb. 4 éve van és a stylus game-ekben nem volt számomra semmi újdonság). A vegyes kezelésű játékoktól pedig már egyenesen irtózom. Lehet hogy túl konzervatív vagyok...
Egyébként a castlevania új része kifejezetten tetsztett és abban még annyi cerkás böködésre sem volt szükség mint az előző részben. -
#13422 Nah körvonalazódott: Ds-x vagy G6 lite kell nekem:) -
#13421 gyakorlatilag semmit ^^ -
#13420 M3 DS simply is jó lenne de azt se lehet itthon kapni ha jól látom. -
vegytek #13419 vagy az M3 DS simply -
frnckss #13418 szerintem az R4DS kicsit olcsóbb,ha lemondasz a homebrew szoftverek futtatásáról.
Értékelése:http://gbatemp.net/index.php?showtopic=41279 -
#13417 Egy kis felsorolás az idén megjelenő finomságokból:
"we've got three new megaman battle network type games, zelda, dragon quest, final fantasy XII, lunar knights, vandal hearts, crystal chronicles..the list goes on"
-
#13416 Sziasztok
Ahogy látom újra "in stock" azaz raktárkészleten van a ds-x(http://www.consolesource.com/ecomm/catalog/Backup-Units-orderby0-p-1-c-226.html). Kérdésem az, hogy valaki nem akar rendelni ilyet? Beszállnék 1el... -
SirArcheer #13415 Tudnátok pár olyan játékot mondani, amit főleg stylussal kell játszani??
Mint a Wario Ware Touched, csak kicsit hosszabb.
Valaki próbálta a Metroid Prime Huntert, Resident Evilt?? Vélemény?
Melyik a legszebb DS játék?? -
#13414 Levágja a ROM végéről a feleseleges részt ami csak azért van, hogy kitöltség a szabvány méretű játékkártyát. -
vegytek #13413 mit jelent a "trim"-melés? (az M3 íróprogiban) -
turho #13412 Ajánlatot várok... -
#13411 ára is van neki? -
turho #13410 Ismét feldobom: Gyakorlatilag 2 órát használt, eredetile gyűjteménybe szánt fekete NDS Lite gépemet, plusz Resident Evil DS játékomat eladnám, anyagi okok miatt (munkanélküli lettem perpillanat :( )
A Lite-ot megflasheltem, és kipróbáltam SC SD kártyával, működik a flash. Kibontáskor azonnal kapott Brando védőfóliát mindkét képernyője. Természetesen makulátlan szűz ujjlenyomatmentes a gép. Nyári konzolstúdiós vásárlás. Ajánlatokat priviben várnék.
Beszámítok esetleg nyomott áron szép állapotú PSTWO konzolt, lehetőleg szüzet, de inkább kp. -
kalimpa #13409 Ok, igy müködik! Thx -
#13408 ne tedd, én végigpróbáltam. ha a kártyán törölsz másolsz, a fekete képernyőnél megáll.. -
kalimpa #13407 Próbálom. Majd beszámolok. -
#13406 nem kedveli a kártya, ha már rámásoltál cuccot, törlöd, módosítod. a hdd-n állítsd össze a cuccerájt, format fat16, és a kész pakkot dobd fel. 12.20-as loader jobb tudásban mint elődje, de mintha fagyósabb is lenne. maradj a réginél. -
kalimpa #13405 Próbálom felrakni a 1220-as loadert, de nem indul vele a kártya. Felrakom, és nem megy. -
#13404 a tfsystem könyvárba kell, játékokhoz rendeli a mentési módokat. mindig a legújabb játékokkal frissítik, fenenagy hatása nincs a kompatibilitásra.
a loadernek annál nagyobb. -
kalimpa #13403 BÚÉK!
A gamelist az micsoda, miért kell frissiteni, és hova kell másolni? (ninjapass X9) -
#13402 tökmindegy, attól még kapcsol. -
#13401 Nálam fordítva van a kapcsoló. A matrica szerinti GBA mód az NDS mód. -
#13400 mk4 mini az passcard. teljesen jó. nekem g6-al gba módban nem indult, ez4-el igen /mindkét módban/. ( gba/nds mód kapcsoló van rajta, ugye ) -
#13399 Van valakinek Mk4 Mini vel tapasztalata? Jól működik visz mindent? -
#13398 animal cr mennyi? és a többi cucc is tételesen.