24434
Nintendo DS/DS Lite
  • kisgabo
    nem otp, paypal árfolyam. + pár ruppó. próbálj összállni másokkal, és intézd a rendelést. meséld el milyen rugalmasan megy... mindezt, szivességi alapon.
  • vegytek
    nézőpont kérdése:
    - ha egyedül rendelne innen, akkor (az elmondásod alapján) (15.7$+50$+10$)*195Ft (otp árfolyam, 2007.01.05) = 14761.5 Ft
    - Passcard 3 = 8000 Ft, ehhez képest kicsit drága, ha egyedül rendel az ember
    - persze össze lehet állni másokkal és az 50$+10$ (postaköltség+csomagolás) annyi felé osztódna, ahányan rendelnek

szóval no offens
  • kisgabo
    jaja, de már van rá direkt mp3 player, nem kell moonshell..
  • zola2000
    Passcard nélkül meg a slot2es kártyád meg csak annyit ér mintha sima gbaba raknád be.
  • zola2000
    A mooNshell viszi az mp3, a jpg, a txt fileokat átalakítás nélkül, a videokat alakítással.
  • kargerDS
    Zsoccc!

De a moonshell progit csak akkor tudom használni, ha már lessz pass 3 kártyám???
    Viszont ez az mp3 konverter nem működik, hibát ír ki ha be akarok vinni egy fájlt a progiba konvertálásra, és ki is lép a progiból. nnem tudtok valami más konvertálót
  • vamisten
    Erre nem tudna valaki válaszolni????
    Thx!
  • kisgabo
    és milyen olcsó...
  • Zsoccc
    mp3 lejátszásra ott van a moonshel nevű program, mondjuk én nem szeretem mert egyszer sikerült vele szétbarmolnom a mentéseimet.
    Vagy másik megoldás a konverter, ott ki lehet választani, hogy ds vagy gba formátumba konvertálja. g6-nál innen már csak be kell menni a media menüpontba és onan lehet lejátszani.
  • kargerDS
    ok ez már tiszta.
    de mi a hejzet ezzel az emulátor dologgal? Ez mire jó?
    ja és ti hogy játszotok le zenét, videót?
  • vegytek
    ez veri át a DS-t, h eredetinek ismerje fel azt, amit a slot2-be dugsz

kattints a linkre és ott van az ára ...
  • kargerDS
    bocsi nem m3, hanem mp3
  • kargerDS
    De az m3 converter még mindig nem megy tud valaki egy jót?
  • kargerDS
    Ok! tehát passcard 3, és ez mire jó, azon kívül hogy dula képernyőm lessz? Ja ás nem tudjátok mennyi egy ilyen?
  • Borgi
    uj starwars, gba: game'n'watch kolleksün ^^
  • Zsoccc
    Pont ugyan ezt akartam én is belinkelni. :)
    Egyébként ki mivel játszik mostanság? Gyűjtöm az ötleteket, hogy mit kéne kipróbálni vagy mibe érdemes jobban belemerülni.
  • vegytek
    "Igazad van gondolom, a Slot 1-be nincs semmi"
    ez a gond, kellene egy passcard 3
  • kargerDS
    Zsocc

Igazad van gondolom, a Slot 1-be nincs semmi, és nem is tudom mi kellene oda. de az is gond hogy nem tudom az mp3 fájlokat lejátszani, a pc-n elindítom a music convertert, és amikor meg akarok nyitni egy fájlt, ERROR hibával kilép a progiból, ez a helyzet a többi konverterrel is"vide, dvd stb..." .
    Tudtok olyan oldalt ahonnan jó konvertert tudok leszedni?
    JA ÉS MI AZ A PASSKEY?
  • Zsoccc
    Bár nem értek az m3 kártyához, de szerintem nincs benne passkey az 1 slot-ban és ezért indul csak gba módban.

Elite Beat Agents-et nyomja valaki? Ha nem akkor mindenképpen, mert nagyon jó, bár egy idő után elég szivatós. Kiváncsi vagyok kinek hogy megy mert én c-nél jobbra nem nagyon tudom megcsinálni a pályákat, igaz először csak végig akarom vinni és majd utánna szépítek az eredményeken. Valakinek nincs valami jó taktikája?

• kargerDS
    Csibe001
    Én beszélnék játékról, de még a gép se megy rendesen, mert itt senki sem segít, pedig egy fórum, különböző problémákról szól, és annak megoldásairól.
  • kargerDS
    Halihó
    Fiuk Lányok, tud valaki segíteni m3 lite professional kártyával kapcsolatban nds lite gépbe ? Nem értem miért GBA módban megy, és nem dual-ba.
    Amikor bekapcsolom, csak a felső képernyőn van minden, és alul nem, nem engedi csak a backimg.xxx fájlokat, pedig szedtem le a netről, backnds.xxx fájlokat, de mivel gba -ba van az egész így nem is látja a backnds.xxx fájlokat.
    Lécci Írjatok, hogy mit kell csinálni.
    KÖSZI
  • Seth
    asszem ott van az hogy össze kell kicsit hajtani a ds képernyőjét és az alsóban tükröződik vmi kód a felső képről :D, valami ilyesmi de már rég játszottam. Meg lesz egy pecsételős feladat is ilyen összecsukoma ds-t módszerrel
  • vegytek
    kellene egy kis segítség:
    Another Code-dal játszik/játszott vki? mert elakadtam.

Ott tartok, ahol le kellett ütni a zongorán lévő hangokat megfelelő sorrendben, majd meglett a titkos átjáró, ott voltam a 4 szobában, majd az egyikben, (jobb hátsó) "Henry's Study"-ban a szoba közepén van egy asztal, amin egy kép van, pár bútor, és pát sztereo berendezés :) A képen van egy érdekes fotó: jobb oldalon egy madár egy könyv és egy alma, a bal oldalon meg "fura képek" 4 db négyzetszerű ábra, amiknek 1 v. 2 oldala hiányzik. ábránként változóan, h melyik.
    mit kell csinálni ezzel a képpel, mert kirakja teljes képernyőre? és már mindenhol voltam.

előre is thx
  • Csibe001
    Látod Sephi, erről beszélek. :)
  • vamisten
    Sziasztok!
    Segítségeteket kérném...Supercard CF karim van, és nem megy pár GBA game pl.: Rayman Raving Rabbids, Baldurs Gate Dark Alliance, Advance Wars 2 stb. (el sem indulnak, vagy a kezdőképernyő után lefagynak). Megnéztem többfajta verziót is, kipróbáltam GBA SP-n is, de semmi...Kompatibilitási probléma? DS játékkal még nem volt gondom eddig...
    M3-as és G6-os testvéreim, nálatok mennek ezek a játékok?
  • Csibe001
    Tudod az a baj, hogy nem szeretnek az emberek játékról beszélni, én már próbáltam soxor, de szinte soha semmi válasz, csak a warez...sajnos.Pedig van egy fórum / Konzolosok fóruma >> / Nintendo DS játékok topik de ott sincs nagy beszélgetés sajna.Beszélgessünk ott a játékokról. :)
  • Sheltem
    Elakadtam a final fantasy 3 legelején :D

Szóval kijutok a barlangból van az első város ahol aszondják menjek a lentebbibe(Kazus)

Amint belépek a városba meglátok egy ghostot(egy figura akinek csak kontúrja van) és a karakterem sikoltva elmenekül :)

Mit köll csinálni?
  • Sephi
    Ebbe a topikban 99% csak a masoltakrol van szo. Legalabb irjuk akkor at a cimet es csinaljunk olyan DS topikot ahol jatekokrol is szo van mert komolyan meg se merek szolalni itt.
  • kargerDS
    SZoval ez az emulátor dolog sem nagyon megy
  • kargerDS
    Láttam hogy valaki akart venni NDS lite gépet, én az electro word -ben vettem, úgy hogy elötte interneten megrendeltem, és személyesen vettem át, így 32-ből megúsztem
  • kargerDS
    Ja meg azt se tudom hogy más dolgokat hogy rakok fel, zenét videót, játékot.
  • kargerDS
    Sziasztok!
    Kellene nekem egy kis segítség hogy boldogulni tudjak az M3 kártyával. nem rég vettem egy nds lite gépet , és ezt a kártyát olvastam hogy jó, de a szoftver ami rajta van az tök kretyó, és találtam is egy másikat hozzá Vista2.0, aminek jó lenne a grafikája, de ha flrakom a backing-be szétcsúszik a kép, és így nem lehet használni.
    Tudtok ebben segíteni?
  • Borgi
    metroid már üti a csilivili határát szvsz
  • SirArcheer
    Köszi az infókat!
    A szépség tudom hogy relatív, de azt hittem van valamelyik amelyik a többség szerint a Best és maximálisan kihasználja a hardvert!
  • Sheltem
    thx
  • Borgi
    juárvelkám ^^
  • Sheltem
    I have Nintendo once again....

• GraviGyerök
    DeSMuMe 0.5.0 igéretesnek tünik.
  • kisgabo
    Én fekete ds lite-ot vennék a helyedben, 36990 az árkád MM-ban, ott helyben csekkoltam, és a pixelhibásat cseréltettem is tüstént. A fekete elegáns, nem retkesedik és sárgul.. és abból még nem láttam ami tört. van rózsaszín is. fehéret ne, én elsőre nagyon megbántam.. de ez magánvélemény.

m3 lite pro test - regisztrálni érdemes...

Passcard3 jó. 512 mb jó.
  • Sheltem
    Nah ma veszem meg a cuccost...

Nds lite fehér
    M3 lite micro sd
    Kingston 512 micro sd
    Passcard3
    Kártyaolvasó...

M3 lite micro sd ről jöhetne vélemény mindenkitől aki már használta vagy olvasott róla szívesen fogadnám.