24434
Nintendo DS/DS Lite
  • vegytek
    Majdnem lett Halo DS-re

remélem még nem volt ;)
  • kisgabo
    nemkéne reklámozni...
  • Tyler Durden
    Tanulság: basztatni kell őket
  • Tyler Durden
    Icipici sárgák is trükköznek,pedig fedex-el jött a cucc. Ugyanis nem a valós értéket tüntetik fel szal simán átruccant az is a vámon..
  • kisgabo
    jah, ez is igaz, épp rendeltünk egy kollegával, és a fedex 9 nap lett volna, de mivel rájuktelefonáltunk, kihozták a köcsögei előbb.

9 nap az express, hát LOLLLLLLLLL.
  • freddirty
    Persze hogy nem fedex/ems. Azok bazi drágák és még a gba-as korszakomban beszoptam velük nem is egyszer. (Mig az airmail simán átcsusszant a vámon hongkongból toy felirattal, addig az ems/fedex cuccok elakadtak a mellékelt számla miatt...)
  • kisgabo
    divineo 10-15 usd? gondolom nem fedex/ups hanem légiposta... meglesem majd én is, mert a gyorsposta 50 dollárja meredek, de legalább nem vész el.
  • freddirty
    cheap: szerintem nem gáz. A játékokról általában annyi itt elég, hogy érdemes-e foglalkozni egy-egy játékkal (ilyen hozzászólások vannak azért szép számmal), "hurrrá végigjátszottam" vagy "bakker de sz*r". A review-k, képek nem itt vannak hanem gamespot-on, ign-en.
    A hardveres dolgok lecsengtek már: "húúú de jó az új DS lite lcd-je" és hasonlók. Szóval ami manapság fejlődik az a warez és ezért látsz sok ilyen hozzászólast itt (és nemcsak itt).
    Megértelek, hogy nem mennek annyira az NDS játékok de 10k+ áraknál ez nem csoda. Nekem is van néhány nagy név eredetiben az 576 shopból de ennyi. Néhány órás játékra/kipróbálásra nem ad ki az ember 10k+ itthon.
  • freddirty
    kisgabo: Nem mondtam olyat hogy 30-35 dolcsiért átveszem.
    Idézem magam: "egyebkent is olyan olcsok mar ezek szivesen kiprobalnek egyet"
    Ha végre megjelennek és elterjednek az új R4/M3s slot1 cuccok akkor kábé ennyiért és plusz 10-15 USD postaköltségért én biztos bevállalok egy ilyet. Pl. a divineo ennyiért szállít, a maxmedia launcher is kábé ennyi szállítási költésggel ért el hozzám már nem is tudom honnan.
  • aribazsy
    Hellotok,

Regen voltan erre, mondjuk Wii miatt felemntest is kerek :)

Szoval volna egy elado NDS alap gepem, turkizkek, meg ozza mario 64
    eredeti gama, es egy Supercard, de sima SD-s kivitel.
    Ha vkit erdekel dobjon meg egy mail-el: aribazsy kukac gmail pont com.
  • kisgabo
    " mert itt (akár) lehet warezről is beszélgetni. "

g6 lite + passcard.
    - korrekt cucc egy kezdőnek, mondhatjuk problémamentes, szép kezelőfelület.

az utolsó sor azt jelenti, sok a gond a slot1 karikkal (még?) ezért makaón kivülre eladott cuccot nem cserélik, max garancia.
  • darkshine
    Hello!

olvasgattam a fórumot és tanácsot kérnék a jövőbeli vásárlásomhoz (persze lehet, h vmi fontos felett elsiklottam olvasás közben, akkor sry). Kérem szépen, nem leszólni, mert kezdő vagyok és kérdezek. thx. egyik ismerősöm ajánlotta ezt a fórumot, mert itt (akár) lehet warezről is beszélgetni.

DSL-hez melyik cuccot ajánljátok? és a többit miért nem?

only slot1-esek:
    - DS-Xtreme_99% compatibility
    - M3 DS simply + microSD
    - ninjapass X9TF + microSD
    - EZ-flash5 + mircoSD
    - supercard DS + microSD

slot1 + slot2-es:
    - M3 lite + Passcard3 + microSD
    - G6 lite + passcard3

+ lehetőleg egyszerű legyen a játék "telepítése", ne kelljen annyit szórakozni az íróprogramokkal
    + csak játékra lesz használva, se mp3, se egyéb progik.
    + nem feltétel a bővíthetőség (gondolom 512MB elég sokmindenre, nem?)
    + ha a slot2-es verziosat ajánljátok, akkor pár újjab kérdés: nem kopik ki az érintkező a sok használattól? nem fog majd lötyögni?

+ ez mit is jelent pontosan? csak, h nehogy félre értelmezzem :) "This item is NO Exchange Warranty for Orders outside of Macau S.A.R."

üdv,
    ds
  • kisgabo
    animal cr 4k...
  • Zsoccc
    Szeva cheap, ha már eredeti gammákról van szó neked is lehetne rá pézed, hogy megvegyél tőlem pár meguntat, már akartalak ezzel keresni csak msn-en nem találtalak. :)
    Animal Crossing,Resi,Project Rub, ezekért menyit adnál?
  • CHEAPBOY
    elnezest akinek nem, de a tobbi warezolo kamucsorogep, abbahagyhatna mar ezt a mi megy a faszmi meg egyeb szemet szutyok kartyammal szoveget.... akinek nem telik DS gamera hogy vett 40korul masinat? Tudnam hogyan lesz a gazdag Istenbol csoro amint szurkolni kene eredeti cimert...

hát.. FÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚJ!

Ha ezt a szoveget moderaljak, és vagy tovabbra is maximalisan tolodik a warez shit, a topic eltunik a fold szinerol:)

Ennyi.

eredeti jatek, normalios gaming elmenyek, nuku, tobb mint 1 ev utan is?

kicsit gaz.

• CHEAPBOY
    koszos a kazi, vagy gagyi a kazi, vagy hibas.
  • kargerDS
    ja egyébbként megnéztem a videót, nem merném megcsinálni:)
  • kargerDS
    Zsoccc!
    az lenne jó ha lenne egy nds szervíz ahol ezt a műveletet csúszó pénzért megcsinálnák.
  • kargerDS
    Sheltem!
    Köszi az infót a pass 3-ról, és Kingston micro sd-t vettem az Aqua computer üzletbe, 8k volt a micro sd 1 giga
  • Zsoccc
    Igen gari ezzel tuti oda.
  • Sheltem
    Szeva

Nos ha lite od van és m3 lite pro micro sdd mint nekem akkor mindenképpen passcard3 at vegyél azt ajánlják hozzá mindenhol...Igaz, hogy 8k de egyszer veszed meg és utána többé nincs kiadásod...
    Milyen márkájú micro sdd van?
  • kargerDS
    Nekem micro sd -s a kártyám, de nem értem mire vagy kiváncsi?
    Mi a különbség hogy m3 , m3 simpli, m3 lite professional?
    nekem az utóbbi van
    ----------------
    Zsoccc! Jól hangzik ez a fless dolog
    De gondolom mivel garis a gépem ezzel el is lehet veszteni!
    mit gondolsz?
  • kisgabo
    slot111111111
  • kisgabo
    30-35 dollárért, az ajtódban átveszed?
  • freddirty
    Hmm:
    Turn your R4 DS into an M3 Simply and vice versa!
    http://scdev.org/forum/viewtopic.php?t=8388
  • vegytek
    jövöhéten lesz a konzoliumban M3 DS simply, az árat még nem lehet tudni...
  • freddirty
    Fiuk,
    Van itt olyan akinek van mar microsd-s slot1 cucca? Az erdekelne hohz pl. a 373-as Super Black Bass advance jatszhato-e. Ugyanis a hagyomanyos cartridge megoldasokkal (M3) a jatek kozben a felso kepernyon csak grafikai bug volt.
    Meg egyebkent is olyan olcsok mar ezek szivesen kiprobalnek egyet. (30+35 usd egy R4)
  • szabzol

Ennyit lóg ki. Mivel ennek csak annyi a funkciója, hogy átverje a gépet, nem igazán tudom, hogy a pass 3 miért tud többet.

KargerDS Te tudod, én nem akarom rád erőltetni. Csak gondoltam mégse 8000.
  • Zsoccc
    Nem tudom konkrétan azt mondani, hogy jobb nekem az van jól működik. újabb az biztos, ha van rá pénzed szerezz be egy olyat, ha nincs annyid most akkor kis utánna járás után, hogy a passkey milyen, hogyan, stb akkor vegyél azt.
    Ebben viszont tényleg nem vagyok biztos, de úgy tudom, hogy ha megflasheled a ds-t akkor nem kell pass. Youtube-on vannak is videók, hogy hogyan kell. De ezt csak saját felelősségre és kérdezz utánna.
  • kargerDS
    Fiuk Lányok!
    Nem tudja valaki hogy ha bekapcsolok egy játékot és csont fehér lessz a kép, akkor mi van?? Pedig gba kiterjesztésü.
  • kargerDS
    ok szoval jobb a passcard 3
    gondolom ujjabb is.
  • Zsoccc
    A passkey nem egyenlő a passcardal. Tudtommal ugyan az a funkciója és ugyan azt tudja de a passkey jóval nagyobb és kilóg a ds-ből. Megmondani nem tudom, hogy tényleg ugyan olyan tökéletesen működik e mint a passcard mert nem volt olyanom.
    Ha nem zavar, hogy kilóg akkor szerintem jó lehet az.
    Keress rá google-ön.
  • kargerDS
    Köszi a linket
    Zoccc! szerinted jó a pass 2 ?
  • Zsoccc
    http://www.handheldsources.com/
    Próbáld így, mennie kell nekem megnyitja.
    http://www.frozen-roms.net/
    Itt pedig találhatsz gba játékokat is, bár picit körülményes a letöltés.
  • szabzol
    Ha esetleg érdekel, nekem van egy eladó Passkey 2-m. Ugyanazt tudja, mint a pass 3, csak ez kilóg hátul. 3K-ért odaadom.
  • kargerDS
    Zsoccc!

köszi a tippet, bár ez az oldal nekem nem nyílik meg.
    Ja és nem sok mindennel játszom, csak régi oldsz játékokkal, super mario kellene gba módba, mert nincs pass 3 kártyám. Nem tudom honnan tudnék szerezni super mario-t??
    Valaki tudja??
  • kisgabo
    jó tudni... mondjuk +5-6 ft volt.
  • Zsoccc
    http://www.handheldsources.com/Download.html
    Próbáld innen leszedni a convertert, igaz ez g6-hoz van de szerintem az mindegy.
    Raving Rabbits úgy tudom készül ds-re is.
    Ja és még mindig érdekelne ki mivel játszik!
  • KILLER2
    Szép és jó, hogy ez a nyulas izé a banner, de ez GBAra van? Van DSre is?
  • JiBBeRiSH
    Paypalnál be lehet állítani, hogy ne az ő árfolyamukkal számoljon...