Nintendo DS/DS Lite

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

kisgabo
elvileg igen.

CSOCSO
a g6 liteban beepitett memoria van az Ez flash IV liteban meg mikor sd kell?.. mert ha igen akkor abba 1 giga memoriat is lehet tenni.

ket gigas is van de azt nem tudjuk megfizetni😄
CSOCSO
eddig lassulast a metroid pinballon es a raymanan vettem eszre..valaki mas kartyakkal tapasztalt ilyet??
CSOCSO
a lite kb fele annyira halk mint a sima DS!!!!!!!!
ha nem TELJESEN csendes helyen jatszol akkor hallani sem fogod a Liteot.. SZANALMAS!!
kisgabo
te is lesd meg a kompatibilitási listát.

végülis az mk4 nek milyen + funkciói vannak, +10 dolcsiért?

játék lassulásokat is lesd meg pls, hogy a nagyobb neveknél van e valami gond.

KILLER2
Akkor írok kis beszámolót az EZ4 Literól. Mivel nem vágom túlzottan a témát ne számítsatok semmi komolyra, csak tapasztalatokat írok.

Elõszöris szép a doboza 😄 A kártya szépen passzol a liteba, csak kb 1 mm-t lóg ki, de nem biztos, hogy megvan annyi, alig tûnik fel, fõleg ha úgyanolyan a színe mint a gépnek. Szép mutatós. Jár hozzá 3 borító (fehér, kékeszöld vagy valami olyasmi és sötétkék). Ennek egyetlen hátránya, hogy elõl egy picit szétnyílik, de ha bent van akkor úgyis mindegy és nincs is vele gond. A micro sd behelyezése elõször bolyolult kivenni meg szinte leehtetlen, de miután párszor be ki húzogatom szépen bejáratódik. A peccselés nem nehéz és elég gyors. A mentéseket sem nehéz megcsinálni kell csinálni egy saver nevû mappát és kész is. A kártya menüje szép, bár nekem van benne pár érdekes írásjel, de nem vészes, valamint érintõs. Nem tudom, hogy annak kéne-e ,de a legfelsõ és a legalsó (a felsõ valami távirányítószerûség vagy valami az alsó beg egy csavarkulcs szólval valószínûleg a beállítások) ikon a bal oldalon nekem nem mûödik. A menü könnyen kezelhetõnek tûnik a játékok betöltése pedig gyors. Az mk4emen ahol van az üzemmódvátó (NDS-GBA) a kapcsoló fölött van egy kis törés (nem súlyos és semmi baja). Tényleg sokat tud, még nem néztem meg mindet.

Ennyit tudtam most írni, csak a legszembetûnõbb dolgok. Amúgy a Lite hangszórója mintha gyengébb lenne mint a sima DSé.

Töltsük le az internetet!

kisgabo
ez4 kompatibilitási listája Ablink-nak.<#vigyor1>

kisgabo
g6 tényleg pöpecnek tûnik, de ne temesd a ez flah 4-et ( ezfa, ezf 3 nekem mind baró volt )

a konklúzióban az RTC hiányát említi mint negatívumot, ezért pár GBA játékról le kell mondani...

Dicséri az NDS folyamatosan javuló kompatibilitását, és negatívumként emliti, hogy további javulás szükséges, nemtom mit ért alatta.

szóval nem olyan rossz.

ami a gyatra micro sd karikat illeti, márkás gyárót kell választani.

kisgabo
nem real time menteni, real time óra kell neki a mûködéshez. a DS-ben alapból van óra...

kisgabo
hát nem sony...

koryne
Korrekt hozzáállás a N-tól <#eljen>

Xbox Live gamertag: kilencnad

"A Nintendo DS Lite gépezetek esetében igen széleskörben elterjedt népbetegség az az apróság, hogy a forgópántok hajlamosak kettéreccsenni.

A Nintendo korábban ezeknek a gyártási hibáknak az elõfordulási valószínûségét 0,02%-ra becsülte, azonban a Kotaku felmérése szerint a felhasználók 14%-a érintett az ügyben. A gyártót mindez megdöbbentette, és most arra az elhatározásra jutott, hogy amennyiben valaki ilyen problémával küzd, annak orvosolják ezt a kellemetlenséget."
Csibe001
Nem kell eredeti game a friend kódhoz.

Mintha valaki mondta hogy az egyik passcardal is lehet real time menteni vagy mi a fene,ilyenrol tud valaki valamit?thx

Jimi Hendrix

Sehogyse megoldhato ez4-en a gba gamek mentese?

Jimi Hendrix

Nna... elolvastam mindkét linker Lite verziójának részletes tesztjét a gbatemp-en és szerintem egyértelmû a válasz: G6 Lite angol verzió (nemsokára kapható) egy superpass 3-as kártyával. Viszont az a 4 Mbit zavar, ami ugye 512 Mbyte csak. Van olyan game, ami 128 MB (pl. a resi). amellett már nem sok hely marad - viszont még mindig ez a legjobb megoldás, az EZ4 Lite-ban nincs RTC, nem tökéletes sem a GBA sem az NDS kompatibilitása, ráadásul szar minõségû minisd-vel a videók és a töltési idõk is lassulnak, a játék belassulását és a patchelési szopásokat nem is említve. Szal' G6 Flash Lite English, mert ez mindenben fullos cucc. A G6-nak megint sikerült minõségi cuccot összekalapálnia! Néhány hét múlva... csak ne lenne olyan drága 😞

Powned by Phazon...

Jó sok szopás van ezekkel egyébként - még mindig nem világos, melyik is akkor az ultimate ûberfasza cucc, amit érdemes megvenni 😊 Egyikben nem jó a mentés, másikban patch-elni kell a romokat. Tényleg, mi van akkor, ha becsõdöl a cég és nem adja ki tovább a patch-eket: dobhatom el a linkert ? 😊 Amúgy meg miért kell egyes linkereknél patchelni, másiknál pedig nem?

Powned by Phazon...

KILLER2
Ha valakimtud megoldást arra, hogy hogyan lehet peccselni (EZ4 Litera) a monster house-t és a pirates of the caribbean 2õt akkor az szóljon

deep,

a cuccal hogyan lehet real-time mentést csinálni?

köszi!
KILLER2
Ja! Na majd minden tapasztalatot és megoldást leírok.

kisgabo
hogy rendesen menjen...

KILLER2
Mi kell?

kisgabo
enekm is az kell....... a patchelési problema megoldása majd érdekelne..

KILLER2
MEgvan asszem DSOrganize. Abból nincs magyar verzió?

KILLER2
Szóval valaki nem tudja a program nevét?

KILLER2
Nekem nem kell, hogy sokat tudjon. Úgyis DS cuccokat használok rajta, szóval ha elindítja a kártyát és mennek vele a cuccok akkor nekem jó.

KILLER2
Alblinktõl veszem. Halyben kipróbálom szóval nem lehet baj.

kisgabo
én az ezzpass-3 at néztem a ez4 lite mellé, aztán... +10 dolcsival több az mk4, de mintha többet tudna.

KILLER2
Elvileg teljesen jó lesz.

kisgabo
patch... de az mk4 -el nem lesz jó páros az ez4 lite?

KILLER2
Háát. Meglátjuk. Így elõre annyit tudok mondani, hogy picit bonyolultnak tûnik a mentést mûködöre megcsinálni. Akkor majd írok egy rövid kis beszámolót.

kisgabo
szuper, akkor lesz beszámoló?

KILLER2
Valaki próbálta már feltenni EZ4 re a Pirates of the Caribbean 2õt? Nem lehet peccselni.

KILLER2
mk4lesz

kisgabo
kérdeztem. ez4 lite beszámolót majd kérünk. <#worship>

passcard melyik?

KILLER2
Ez miért lényeges? M3am van, de ma lesz meg az EZ4 Lite.

kisgabo
jah... milyen karid van?

KILLER2
Amúgy ha észrevettétek már nem teszek fel annyi hülye kérdést. Gyógyulok!!!<#taps><#taps><#taps>

KILLER2
Van valami olyan progi DSre amien van naptár meg rajzprogram meg talán notesz. Annak mi a neve és honnan tudom leszedni? Régebben be volt itt linkelve, de nem találom. Amúgy nem volt belõle magyar változat is? Vagy az MoonShellbõl van?

kisgabo
Excellent GBA support with the exception of games which utilize the real time clock.....

a nyamvadt életbe. akkor azok a GBA cuccok nem mennek, melyeknek real time clock kell. <#falbav>

zelda, harvest moon, golden sun az? vagy csak a pokemon vackok?

kisgabo
kipróbálom a kingmaxot... 256-os 3k.

kisgabo
jól láttam, ki tudja...

az ez4 lite-ban nincs real time clock? <#conf><#shakehead>

Banyapapa
CSOCSO
friend kodot csak eredeti jatekkal lehet szerezni vagy ez hogy muxik???
kisgabo
<#worship>

CSOCSO
WTF???
CSOCSO
nekem az tetszik hogy logokat ad a jatekoknak.

a jatekrol meg annyit hogy, tudom hogy 1szer lehet naponta jatszani... regebben egy havernal kiprobaltam.. de most az en jatekomnal meg regelni se lehet nevet.. erted?? nem lehet uj jatekot kezdeni.. de lehet mondom hogy csak demo..
CHEAPBOY
huu skaczok ez a basszengemm át kártya az egekbe szokell annyira izgisss...

www.gamestore.hu MSN: [email protected] twitter.com/gamestorehu

Csibe001
Hát ha a menükre vagy izgulva 😊
Nekem lényegtelen a menü, van rajta egy apple skin azt csókolom.
A brain training-re meg már mondtam, napi 1X-er tudsz tesztet csinálni.Egyébként meg ha jól emléxem azért lehet "gyakorolni" is. Majd felteszem újra, mert nekem az academy jobban tetszik s megnézem neked ha gondolod.

KILLER2
Nincs hozzá CD. A program megvan, csak nem igazán boldogulok vele, igaz nem sokat bézegettem.