24434
Nintendo DS/DS Lite
-
#13557 Hehe, te sosem voltál nagyon oda a 3D-s cuccokért DS-re de nekem nincs bajom vele, mondtam már párszor,hogy ha szép játékkal akarok jáccani akkor PC-n teszem.DS-re nekem megfelel ez s persze, hogy jöjjön sok 2D-s játék is.De az a fél3D-s vagy nemtom hogy hívják pl a New Super Mario Bros-os grafot, de azokból is jöhetne.Nem értem, hogy több játékhoz miért nem használják annak az engine-ét.. O_o -
#13556 A micro machines szerintem is fos...de én a Dead 'N' Furious ra is ezt mondom...Őszintén, hogy néz ki? Hálistennek nyomják a 2d cuccokat így ilyen ocsmány 3ds cuccokkal nem kell foglalkozni. -
#13555 Az a baj, hogy elcseszték, mert nem olyan mint a hagyományos Micro Machines, itt ha valaki kimegy a képből akkor már nyert 1 pontot s asszem 5 kell ahhoz, hogy megnyerd a versenyt.S ez a rendszer sokat elvesz a játékélményből szerintem.Miért nem lehetett hagyományosra csinálni?A grafika meg hááát, már mondtam.Kockák mennek, beláthatatlan pályákon, nekem kényelmetlen az irányítás is bár azt talán lehet állítani.
Killer meg csak azt mondja, hogy olyan hangulatúak mint a Fusion. :)
Egyébként meg hiába teszed be GBA-sakat, nekem pl már hiányzik a másik képernyő. :P -
#13554 MInek DSre Fusionos Metroid, amikor berakhatod a DSbe Fusiont? VAgy a Zero missiont?
-
#13553 csak a grafikaja szar a Micronak? Multiba tuti Isten nem? -
#13552 DSre kell FPS, mert az iranyitas kiralysagos ugy.
Kvéket akarok, de nagyon.
KAr hogy a Halo projektbol szar se lett:( -
#13551 Úristen, felháborító ez a Micro Machines V4...Na ilyenkor örülök,hogy nem vettem meg s esek akkor pofára mikor eredetibe meglátom hogy ekkora fos, grafika nevetséges, embernek elmegy a kedve a játéktól...Kritikán aluli.
Viszont Rafa Nadal Tennis nagyon tetszik, próbálta valaki? -
#13550 Resident Evil-t nagyon vártam de nagyon nem tetszett ez a port..
Viszont ez jó kis agyatlan hent ez a DNF, bár jobban örültem volna, ha normális FPS de nem rossz, szórakozásnak.
Nekem mind1, hogy jön e FPS ds-re vagy nem, kipróbálom aztán majd eldöntöm. :)
-
#13549 Nem, az nem agyatlan hent. House of Dead (nem DS), az az agyatlan hent vagy a Doom 3 (bár az annyira nem, inkább simán csak agyatlan). De tökéletes agyatlan hent a Dead Rising (XBOX 360). DSre eddig még nincs agyatlan hent. Szerintem DSre kéne pár jó FPS, egy jobb Metroid FPS és egy pár 2D-s Metroid, olyan jó Fusionos hangulatúak, mert az b@sszottul jó volt. Hunters nekem nem is nagyon tetszik, nincs igazi Metroidos hangulata. -
Zsoccc #13548 Nem, az egész jóra sikerült, a rebirth módban vanak meglepetések. Egyébként épp árulom, ha érdekel megegyezhetünk mindkettőnk számára egy jó árban. -
#13547 Szerintem nem kell fps ds re...Soksok 2ds cucc kell...Mondjuk a metroidot imádom de lehet azért mert "METROID". -
SirArcheer #13546 Resident Evilt próbáltad?
Az nem agyatlan hent? -
#13545 Perceken belül kiderül, amúgy nem sokat várok tőle, hanem MÓKÁT direkt nagybetűset :)
-
#13544 Szerintem valami újat kéne alkotni. Nem átirat kell a népnek, hanem valami teljesen új fasza FPS. -
Zsoccc #13543 Ne számíts nagy dolgra dead n furious nem nagy eresztés. -
#13542 Miért nem játszol akkor a Golden Eye-al vagy a Bionicle Heroes-al vagy van valami vacak paintball-os FPS is, én most fogom kipróbálni a Dead 'n Furious-t remélem az valami agyatlan zombi hent lesz. :) -
#13541 Van vmi 3rd party Quake fejlesztés is azzal nemtom mi a helyzet... -
#13540 Lesz még valami normális fps dsre a metroidon kívül? A halóra nagyon vártam, erre törlik. Ennél még a bukott n gagen is több 3d fps volt (még gban is). Nem lesz mondjuk medál of honor, vagy call of duty? Eddig az fps jól állna a dsnek. -
#13539 En nem azert irtam ezt mert nem mennek a DS jatekok, nekem nagyon is jol mennek, semmi okom panaszra:)
Mar 10 Final 3 elment 2 het alatt:) -
#13538 Nem igaz mág, hogy pont SCm van. -
#13537 scn nemmegy bakker... ezmá jopáradig amire sc-vel töbet kö várni PAZDEK! -
darkshine #13536 aki szokott külföldi webáruházakból rendelni, azoktól kérdem. honnan szoktatok rendelni?
(egy van, amit ismerek: winsunx) -
#13535 No akkor jó hír, 0804 - Dead 'N' Furious - EURO *PROPER*
Azt írják hogy ez megy, legalábbis M3-on meg G6-on, SC nem megy.
Ma tuti kipróbálom otthon. :) -
JiBBeRiSH #13534 Én GBA-n jártam így a Fire Emblemmel.:D Vagy 3x hittem azt, hogy már vége a játéknak.:] -
#13533 melyik részben? elsőben 5 eset van, másodikban 4 ( de az utolsó kb 3-nak felel meg :D) -
#13532 Ki jaccik meg itten Phoenix Wright jatekot? Ennek a jateknak mikor van vege? Nem hogy bannam de amikor aszitem vege berakot egy ujjab ugyett amit mar tobb oraja tolok mint az elso negyet egyben :D -
#13531 Köszi. Kár, nekem is megtatszatt. -
#13530 Nuke-olták, Bad Dumping miatt.Csak nem értem, nem próbálták ki mielőtt kitették??Mert senkinek sem indul el...de nagyon hangulatos pedig. -
#13529 nem ismertem, de bejön. És mi van ezzel? -
#13528 Okés :)
Viszont milyen kár : NUKED - Dead'N'Furious - EURO ->Pedig erre kiváncsi vagyok..már régen volt itt szó róla s most itt van erre Nuke...
Itt lehet utánanézni aki nem ismerné még. -
#13527 Tudom, nem értettem félre. Csak mondtam, hogy nekem mi róluk a véleménem. -
#13526 Ne értsd félre de nem toplista van itt most. :)
Hanem jó játékok. ;)
Remélem lesz még aki bővíti a listát aztán majd összesítünk. :) -
#13525 DSre rengeteg fasza játék van. MP Pinball tényleg elég jó, FF III rohadt jó, Kirby-t még nem próbáltam, Animal Crossnig nekem nem annyira jött be, Mario and Luigi szintén jó. Én még hozzátenném ezeket a listához: Castlevania (mind2), MegaMan ZX, New Super Mario Bros, Mario Kart DS, én jól elvoltam a Tetris DS-el is, meg a Trauma Center is bejött. A Metroid Prime Huntersben viszont csalódtam, sokkal többet vártam tőle. Ennek nincs is igazán hangulata, még csak meg sem közelíti azt, amit a GCs testvérek és a GBAs Fusion ad. Szeritnem eddig a DS a legjobb kéziizé. -
#13524 Metroid Prime nálam is szintén hatalmas meg még a Mario and Luigi a többi annyira nem. :)
Nálam még:
- New Super Mario Bros
- Sonic Rush
- Bomberman Land
- Bust-a-move
- Tetris DS
- Trauma Center
Sorrend nem lényeg.S még sorolhatnám (stbstbstb), szóval NDS szárnyal. :D -
#13523 Hát én azért sok számomra etalon(igen etalon) játékot fel tudnék sorolni amiknek pcn nincs párja.
- Metroid Prime Pinball
- Final fantasy III
- Kirby: Canvas Curse
- Animal Crossing
- Mario and luigi
stbstb
Mind mind olyan játékok, hogy lerakhatatlanok...és még mik jönnek idén...nyami
-
#13522 Persze hogy nyami!!!Megkockáztatom, hogy legjobb játék DS-re, mindkét része zseniális!!! -
#13521 Pedig az jó lett volna. Egyik kedvenc játékom, pont most keztem újra az 1et. Bírtam volna DSen. -
#13520 Ááá gyerekek ez az új castlevania....Megspékelve a régik ezzel a quest rendszerrel és a társnak is mennyi szerepe van...valamint több Boss van benne mint az előzőben....Nyami megyek is vissza...Nem lehet letenni -
zehy #13519 plusz még annyival nagyobb ami a gép alatt van és nem látszik.
illetve kell még bele egy gyári "kazi" is. így már télleg nem 3e. ebben végül is nem tévedtél :P -
orkenyid #13518 Visszaolvasva az utóbbi pár nap hozzászólásait: