Nintendo DS/DS Lite
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Jaja, épp most olvastam el.A betûméreteset kibróbálom mert eddig csak szinkronosat konvertáltam. 😊
gut.. bar en ezt az iromanyt felhasznalva irtam egy kiegeszitett tutorialt errol... szal szvsz ha valakinek film keszites kell akkor jobb a tutorialomat olvasni.. legalabb a feliratot is leirtam..
Egyébként erre gondoltam szóval ott rosszat írtam, sorry.
Ez a helyes: #9823
S itt minden link mûxik.
De tutorial&faq by csocso alapján is lehet. -Így megfelel? 😊
Ez a helyes: #9823
S itt minden link mûxik.
De tutorial&faq by csocso alapján is lehet. -Így megfelel? 😊
Egyébként meg: #9823
De CSOCSO tényleg jól leírta, ilyenekre felesleges visszautalni 😊
De CSOCSO tényleg jól leírta, ilyenekre felesleges visszautalni 😊
mar masodszor latlak tegnap ota regebbi hozzaszolast megemliteni.. megtenned hogy nem teszed!!!
hogy miert???
1) mert a FAQ omban es leirasomban MINDENT leirtam...
2) mert a hszben nem mukodik a link mert a wiki elkoltozott es amugyse lehet hozajuk bejelentkezni....
hogy miert???
1) mert a FAQ omban es leirasomban MINDENT leirtam...
2) mert a hszben nem mukodik a link mert a wiki elkoltozott es amugyse lehet hozajuk bejelentkezni....
olyan faq-t kell csinálni ami csak ebben a topigban éávõ hozzászolások számati tartalmazza 😛
porki fagyok fállalon
örülj hogy te megteheted, hogy van mind2-õd.
nem leugatásbol vagy ijesmiböl mondom, csak tudd :$
szerinte csocso örüln neki hogy lehet ds-en azt is.
nem leugatásbol vagy ijesmiböl mondom, csak tudd :$
szerinte csocso örüln neki hogy lehet ds-en azt is.
porki fagyok fállalon
filmet PSP-n nézek, abba ocsó a 2 gigás, és gyors.
DS-en nem perverz a film? nincs akkora kraft a masínban.
DS-en nem perverz a film? nincs akkora kraft a masínban.
Ha nem irja hogy lassul a Metroid pinball,észre se veszem😛
Meg a játékot nem zavarja be sztm.
A rayman meg csapnivaloan fest DSen:o
Meg a játékot nem zavarja be sztm.
A rayman meg csapnivaloan fest DSen:o
nahja.. csak a 8 gbites nem lesz olcso ha lesz....
es abbol ketto kene...
mivel 1 film jo esetben 250 megat foglal.. ha ket cd-s akkor meg 500 at.
a nalam levo jatekok meg 1 giga osszesen
es abbol ketto kene...
mivel 1 film jo esetben 250 megat foglal.. ha ket cd-s akkor meg 500 at.
a nalam levo jatekok meg 1 giga osszesen
pedig arról volt szó, hogy a bõvítõs cuccok nem lassúak. báhh. akkor a lassan megjelenõ G6 Eng. lesz a finom.
pedig a sandisk nem gagyi...
pedig a sandisk nem gagyi...
szal eddig metroid neha mikor kiir dolgokat amugy nagyon kircsi jatek!
a chronicles of narnia.. lassu mikor setalok.. de amugyse tetszik
es a rayman... ami jo lenne de setalas kozben lassu
a chronicles of narnia.. lassu mikor setalok.. de amugyse tetszik
es a rayman... ami jo lenne de setalas kozben lassu
Milyen kartyad van?
Jimi Hendrix
és a régin még warezolnak is <#szomoru2>#szomoru2> <#fogmosas>#fogmosas>
Mielõtt bárki elhinné ez csak hülyeség 😛
Fúúúúú... a lájtnak ennyivel élesebb a képe? A régi baromi pixeles mellette ;-D
DS vs lite 😛
Amúgy ha valakit érdekel az EZ4en a karib-tenger kalózai 2 angol verziója (asszem 475) tökéletesen elfut.
Töltsük le az internetet!
Igen én az sc-sel indítom a supercardon.
Nekem az M3on az sc fut az EZ4en meg egyik se. DE majd megoldom. Viszont nagyon jó a moonshell videója
Én amikor próbáltam asszem akkor csak a ds-est tettem fel, mert gondolom az sc az a super card-ra utal.De lehet tévedek.
M3on nekem is futott. Amúgy melyik fájlt másoljam fel? Mert ugye van egy DSOrganize.ds, egy DSOrganize és egy DSOrganize.sc
Asszem csak másolni kell, s a titok nyitja, hogy csak a Start-al lehet indítani. Nálam legalábbis úgy volt, igaz m3-on.
Asszem megvan. Még annyi lenne a kérdésem, hogy nem tudja valaki, hogy a DS Organize B2.1et hogy kell felteni EZ4 Litera? Eddig nem sikerült elindítanom.
Mit kell csinálni a videókkal, hogy a moonshell lejátsza õket? (és mivel)
Btw valaki megírhatná már, hogy mi a véleménye a fekete színû masináról - mindenhol csak a fehéret látom, akinek Black van, írja már meg, miért válaszotta azt és hogy mennyivel szebb - csúnyább, mint a fehér. Összehasonlító gépet is linkelhet - de ne az official-t, azt láttam már milliószor. A régi DS-emet lepasszoltam asszonypajtásnak (neki jó az is nintendogsozni meg máriózni) de én szeretnék a közeljövõben venni egyet magamnak, csak még nemtudom, milyen színben. Csabi, többiek - vélemény?
Powned by Phazon...
EZ 4 Lite + sandisk 1gb. G6-nál valszeg nem jelentkezik a lassulás probléma, bár azzal nem tudtam megnézni, csak a gbatemp és egyéb rivjúkra hivatkozva mondom ezt.
Mondjuk ha csak játékos vagy, akkor simán elég a 4 Gbit-es G6, mert azon már elfér 3-4 nagyobb játék is (vegyesen meg akár több is). Mp3-ra ott a telefon, vagy ezek a nyakba-kézre-stb. akaszthatós szarok - de nem csodálkoznék, ha az augusztusi európai G6 Lite (ekkor jelenik ugye meg az angol menüs, mert eddig csak kínai és koreai verziók vannak, amiket sem firmware upgrade-al sem a szoftverével nem lehet "európaiasítani") debütálása után nem sokkal egy 8Gbit-es karis verzió is napvilágot látna. A tendencia azt mutatja, hogy amelyik linkerben külsõ memókártya van, ott bizony a sebesség a kompromisszum - fõleg a nagy és sok adatot megmozgató játékoknál, in-game videóknál.
Mondjuk ha csak játékos vagy, akkor simán elég a 4 Gbit-es G6, mert azon már elfér 3-4 nagyobb játék is (vegyesen meg akár több is). Mp3-ra ott a telefon, vagy ezek a nyakba-kézre-stb. akaszthatós szarok - de nem csodálkoznék, ha az augusztusi európai G6 Lite (ekkor jelenik ugye meg az angol menüs, mert eddig csak kínai és koreai verziók vannak, amiket sem firmware upgrade-al sem a szoftverével nem lehet "európaiasítani") debütálása után nem sokkal egy 8Gbit-es karis verzió is napvilágot látna. A tendencia azt mutatja, hogy amelyik linkerben külsõ memókártya van, ott bizony a sebesség a kompromisszum - fõleg a nagy és sok adatot megmozgató játékoknál, in-game videóknál.
Powned by Phazon...
melyik karival probaltad ki?
azon gondolkoztam hogy venni kene ketto G6 ot... az mar 1 giga adat.. es a ketto kb annyiba kerulne mint az SC es 1 giga ram😄
az egyiken jatekok a masikon filmek lennenek.😄
es nem logna ki a DS bol.
azon gondolkoztam hogy venni kene ketto G6 ot... az mar 1 giga adat.. es a ketto kb annyiba kerulne mint az SC es 1 giga ram😄
az egyiken jatekok a masikon filmek lennenek.😄
es nem logna ki a DS bol.
Szerintem is jobb,en sokat halgatok ugy mp3-at.
Jimi Hendrix
Nem, az talán jobb is mivel nincs benne annyi háttérzaj.
A fejhallgató kimeneten jövõ hang is rosszabb minõség?
"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"
Na visszatértem 😛
2 hét alatt nekem még mindig fehér a fehér lite-om 😊
Sõt 1 db karc sincs az érintõképernyõn!! A régi DS-em ilyenkor már kicsit karcos volt. A hangot ugy veszem észre kicsit rosszabb minõségû, de hangosabb.
#10672: igy is el lehet tüntetni a hibás pixeleket 😊 (nem viccbõl mondom)
2 hét alatt nekem még mindig fehér a fehér lite-om 😊
Sõt 1 db karc sincs az érintõképernyõn!! A régi DS-em ilyenkor már kicsit karcos volt. A hangot ugy veszem észre kicsit rosszabb minõségû, de hangosabb.
#10672: igy is el lehet tüntetni a hibás pixeleket 😊 (nem viccbõl mondom)
DSOrganize.
Elindítod, alul van a Configuration és ott keresd meg a magyar nyelvet.
Elindítod, alul van a Configuration és ott keresd meg a magyar nyelvet.
Igen, a Rayman és a Metroidnál tapasztalható belassulások a lassú memkártya olvasási sebesség miatt vannak - nem is tudom már, de több helyütt is olvastam a DS flash-el foglalkozó fórumokon.
A G6 esetében a szoftver háromfajta felírási metódust ismer és ennek megfelelõen történik a töltési és olvasási idõ is (forrás: gbatemp). Btwm, a Metroid Pinball nekem megvan eredetiben és amikor kiír vmit a képernyõre, elég sok adatot megmozgat valszeg a gép, mivel a legtöbb történést hang és voice effektek is kísérik. A nagyobb felbontású múvik is hasonló sorsra jutnak: sikerült megnéznem a Resi DS egy-két hosszabb videóját, nos azok is szaggatnak a gyengusz microsd-k miatt - bár szerintem ezt is darabja válogatja, mert azonos márkán belül is lehetnek eltérések - fõleg ezeknél a kínai szaroknál... A beépített memót tartalmazó karik nem szenvednek ilyen problémáktól, csak azokban meg nem bõvíthetõ a hely.
A G6 esetében a szoftver háromfajta felírási metódust ismer és ennek megfelelõen történik a töltési és olvasási idõ is (forrás: gbatemp). Btwm, a Metroid Pinball nekem megvan eredetiben és amikor kiír vmit a képernyõre, elég sok adatot megmozgat valszeg a gép, mivel a legtöbb történést hang és voice effektek is kísérik. A nagyobb felbontású múvik is hasonló sorsra jutnak: sikerült megnéznem a Resi DS egy-két hosszabb videóját, nos azok is szaggatnak a gyengusz microsd-k miatt - bár szerintem ezt is darabja válogatja, mert azonos márkán belül is lehetnek eltérések - fõleg ezeknél a kínai szaroknál... A beépített memót tartalmazó karik nem szenvednek ilyen problémáktól, csak azokban meg nem bõvíthetõ a hely.
Powned by Phazon...
rayman akkor lassu ha maszkalok..
metroid meg neha lassul be.. mikor nagyon sok mindent kiir mikozben jatszom
metroid meg neha lassul be.. mikor nagyon sok mindent kiir mikozben jatszom
Thx,bar nekem nem muxik a link,na mindegy gba gamekbol csak par erdeklne,pl:a ff4,de ott nem megy a mentes,bar remelem kijon uj flash hozza es akkor mar jo lesz.
Jimi Hendrix
REndben majd megnézem a lassulásokat. A kompatibilitáss listát láttam. Amúgy szerencsére a liteba belemegy a sima fülhallgató szóval meg lehet oldani a hangot, de tényleg zavaró tud lenni, viszont gyönyörû szép a képe meg magát a gépet is öröm nézni. Amúgy nemek 1 gigás kártyám van az EZ4ben.