24434
Nintendo DS/DS Lite
  • orkenyid
    Jéé 20 hozzászólás és semmi warez/"milyenkártyátvegyek"? Így tovább ha lehetséges
    Remélem Sheltem is hamarosan szerez WiFi-t, és megint tudunk AC-zni :)
  • Sephi
    Geco a tegnap az uj YuGiOh-ba LVL1-es karival lealaztam egy LVL4-est gyereket Wifi-n :DDD

Jo igaz k nagy makom volt mert egy tonna tamado szornyem volt neki meg egyfesz hulye effekt es trap kartyak jottek be.

Aztan jaccotam egy LVL11-essel... nos o ugy kezdte hogy 2800-ast rakot ki a mezore :D
  • Sheltem
    Az új Castlevaniában meg Drakula bácsinál vagyok már...de ma megcsapom a száját az tuti
  • Zsoccc
    Dehogynem elég, énis tökre örültem amikor egyre nagyobb volt a gyűtemény, csak azt hittem később ez jelent valamit.
  • Sheltem
    Gyönyörködhetsz a gyűjteményedben :) Nem elég? Tökjó érzés volt mikor végre meglett a T-rex em utolsó csontja, vagy mikor bekerült a Stringfish a többi halacska közé..
  • Zsoccc
    Igen énis megszerettem csak ha a múzeumba vittem amit összegyűjtöttem azért ugye nem kaptam semmit és nem volt pénzem, viszont ha minden ritkaságot eladtam akkor meg nem növekedett a múzeum gyűjtemény. Egyébként azon kívül, hogy gyönyörködhetünk a múzeum gyűjteményében van más jelentősége is, hogy gyűjtünk nekik?
    Kedvet is kaptam hozzá most, lehet mégse adom el.
  • kisgabo
    nekem még az első bolt van, de nem kell 3 óra miatt leugatni, nyasgem.
  • Sheltem
    Új gyümölcsöt 2féleképpen lehet szerezni:

1. wifi és valaki más ad neked
    2. levelet írsz a kisvárosban valakinek és beleraksz neki valami ajándékot :) Általában kapsz válaszlevelet benne ugyanúgya ajándékkal...Nekem a 2. válaszlevélben meggy volt.

Nekem nem monoton mert mire minden bogarat, halat, csontot, képet összegyűjtök stbstb legalább 1 év...és engem megnyugtat a játék ...szerintem nagyon "harmonikus" kis cucc :)
  • Zsoccc
    Szia! Ezt, hogy lehet elérni, hogy levélben gyümölcsöt kapj? Egy időben én is sokat játszottam ac-vel csak mivel nem tudok átmenni más városokba egy idő után monotoná vált.
  • Sheltem
    Már bocsi de max az első bolt zár be 8kor...miután kibővül tom shopja 11kor zár be :)

Máskor mielőtt okoskodsz nézz utána picit

Flame off
  • kisgabo
    yah, olyan realtime a cucc, este 8-kor bezár a bót, max lézengeni lehet, meg legyeket fogni.
  • Sheltem
    Tegnap animal crossingoztam este, kaptam el cockroachot meg a hógolyós bogarat(mind2 kurva ritka) valamint fogtam ki goldfisht és még levélben cseresznyét is kaptam amit rögtön elültettem. Kicsit megérte tegnap bekapcsolnom az AC -t
  • JiBBeRiSH
    Ehh, félre.:(
  • JiBBeRiSH
    Még mindig eladó/csere x360-ra egy Burnout Revenge. Csere csak GC/PS2 játékokra érdekel.
  • zola2000
    Kösz ezt én sem tudtam megcsinálni eddig (igaz nem is nagyon akartam.)
  • q2w3
    Eladó 3 eredeti játék: Splinter Cell Chaos Theory
    Pokemon Dash
    Yoshi Touch & GO
    Érdeklődni priviben
    msn: [email protected]
    mail: [email protected]
  • frnckss
    köszi
  • Police88
    amíg el nem kezd sárgán szikrázni és vedd le a kezed a kanyarodásról
  • Police88
    miközben szlájdolsz kormányozz gyorsan jobbra és balra
  • frnckss
    missions level 1 utolsó feladat
  • frnckss
    valaki tud segíteni? A mario kart ds-ben hogy kell kivitelezni a power slide turbo boost-ot?
  • Zsoccc
    most tényleg nemértem mi a probléma.
  • kisgabo
    akkor leirod, nem utólag, és lapítasz mint xar a fűben.
  • Zsoccc
    kisgabo: nem tudom, hogy milyen sumákolásra gondolsz, valamit biztos félre értettél. Nem tudom miért baj ha egybe szeretnék túladni a játékokon, ceglédi lévén nem szeretnék naponta postára rohangálni, hogy csomagot adjak fel. Nem akarlak én átvágni vagy becsapni, akik ismernek azok igazolhatják ezt, bár innen nem hinném, hogy sokan ismernének. A lényeg, hogy bocs ha félreérthetően fogalmaztam. Remélem ezt tisztáztuk és nincs harag.
  • Csibe001
    Az persze hogy homebrew, van ilyen Hexen1 is, az is fps, doom is van asszem.De ilyeneket még nem sikerült elindítanom bár nagyon nem is próbáltam, el vagyunk látva elég játékkal így is. :)
  • Borgi
    énegy metroid szinvonalú 2dik világháborús fps-re vágyom ^^
    szerintem überjó a metroid irányitása. talánmégaz egeret is veri.
  • Sheltem
    Az egy homebrew verzió lehet mert hivatalosan nincs quake.
  • Police88
    kvék az van elvileg:
    http://www.youtube.com/watch?v=Pg3GIfs9Ahc
  • Sephi
    Uuu?
  • Csibe001
    Asszem japánul jelent meg de van benne angol nyelv, de javíts ki ha tévedek. :)
  • Sephi
    Lol? De mar megjelent... tudod hogy?:D
  • Csibe001
    Van.
  • Sephi
    Elso resz.... miert van masodik is??!?! :DDD
  • Sheltem
    *christal = crystal

hangyafasznyit elírtam.
  • Csibe001
    Elvagyunk az tény, de én pl nem csípem az FF harcrendszerét, unalmasnak tartom. :(
  • Sheltem
    Amúgy most jön a final fantasy: christal chronicles is(Q2 2007 2. pénzügyi negyedév azaz legkésőbb februárban)...el vagyunk kényeztetve.
  • Sheltem
    Igen erről énis hallottam...Az orcs and elvest mikor megláttam (a mobilos screenshotokat) rögtön a régi eye of the beholder sorozat meg a dungeon masterek jutottak eszembe...Ha télleg kijön dsre...pff nem fogom tudni letenni :)
  • Csibe001
    John Carmack mobiltelefonokra készített egy szerepjátékot, az Orcs and Elves-t, mely most kerül forgalmazásra kis hazánkban, ám a Doom játékok mestere ennyivel nem hagyja abba a kis, kézben hordozható masinákra készült játékok feljesztését, következő célpontja ugyanis a Nintendo DS!

Az első Nintendo DS-es fejlesztése maga az Orcs and Elves lesz, melynek egy grafikailag alaposan feljavított verziója kerül majd DS-re.
    "Ez a játék lesz az első, direkt belépésünk a Nintendo világba. Sohasem voltunk jóban ugyanis ezzel a japán megacéggel, mert röhejesnek tartottuk a Nickelodeonnal való egyezségüket, amely cenzúrázta és korlátozta az "erőszakos" játékok kiadását a Nintendo gépekre. Úgyhogy emiatt eddig mindig is tisztes távolságot tartuttunk egymástól."
    Úgy látszik a vége a Carmack-Nintendo hidegháborúnak, ami nagyon jó hír lehet a Wii tulajoknak. Csak gondoljatok bele, milyen is lenne egy Wii-Doom, vagy Wii-Quake...?
    A PC-sek viszont elkezdhetnek aggódni, hogy Carmack mester nem pártol-e el kedvenc masinájuktól? Reméljük nem...
    Ezekután csak remélhetjük, hogy valaha is elkészül az RTCW2...

[Copy from gamestar.hu]
  • Csibe001
    Jó de azért azóta eltelt pár év... :)
  • zola2000
    Miért ne legyen 3d mikor az n64en is csak a 3d ment és az is jó volt. Ez meg kb n64.