Nintendo DS/DS Lite

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

TidusX
Valami jó RPG- t tud ajánlani valaki? Most hogy veszek R4- et majd találtam egy jó kis játékot a neten aminek a címe Nostalgia és hasonlóan néz ki mint a Final Fantasy III mivel ezt is a Matrix csinálja de ott van a Phantasy Star Zero ami szintén érdekelne. Valaki tud ezekrõl valamit? Ja és ha letöltöm mondjuk emuparadise.org- rõl a romokat de (EU) meg (US) a jelzés attól még vinni fogja?

\"Veni, veni, venias, ne me mori facias... Sephiroth...\"

kisgabo
ja, van egy kék gba micróm eladó, 2 játék és supercard társaságában. <#zavart1>

kisgabo
még találtam ez4 karit, de brutál ára van... /50dodó/ dealextreme még húzhatta volna egy darabig.

de nyugi, szép lassan az összes távolkeleti rendelõhely kidõl, ilyen karik tekintetében.... érdemes tárazni.

Slot2 flashkártya. Sokféle van, de már nemigen lehet õket kapni.
Amúgy többnyire drágábbak a DS flashkariknál.
Esetleg vegyél egy ilyet.
Nem nagy szám, de szódával elmegy.

Konzol: Atari7800,Amstrad GX4000,MS,GG,MD,Amiga CD32,NES,SNES,N64,GB,GBC,GBA,GBA SP,GBM,DS,DSL,DSi, Watara Supervision,GP2X F100+Caanoo+craddle,Dingoo A320,JXD S601.

Tetsuo
Game Boy Advance konzol.. 😉

https://www.youtube.com/shorts/zECTF2H8Jp8

TidusX
Hát az jó lenne és nem tudod véletlenül mi annak a neve?

kisgabo
egyik sem 100% os megoldás, de 99% megy. nem szaggat.

de, létezik olyan ami a gba romokat viszi.

TidusX
http://www.vatera.hu/item/view/index.php?cod=163014477

Azt hiszem egy ilyen megfelelne.

TidusX
Nagyon kellene mert így olyan játékokkal is játszhatnék amiket eddig nem tudtam megvenni. Még egy kérdés: nem szaggatja a játékokat? Minden rendesen megy?

TidusX
Igen és mennyiért? Olyan kártya nem is létezik ami a GBA- t is vinné?

kisgabo
nem viszi a gba romokat, nem arra való.

r4 dtts, más gyártó, de hasonló megoldások... eltérõ hatékonyság, és kezelõfelület. / sw fw/

és, teljesen véletlen van egy eladó r4i gold karim...<#vigyor1>

TidusX
De mi a különbség R4 meg DTTS meg mit tudom én mi között? És mennyi lenne a reális ára egy ilyennek hogy tudja játszani? Mert Vaterán akarom nézni de nem vágom milyen árban kéne ezt megvenni. Ja és nem válaszoltatok a GBA- s romokat is vinné?

kisgabo
tolhajtuk, ha benne vagytok. <#awink>

tihibaby, nekem 4 nap alatt fel sem adták...

megyek én is😄

Gyakorolj,aztán lenyomlak wifin😊
Egy jó hét alatt itt volt.
Kipróbáltam mindenféleképp,hibás maga az R4-es sajnos.
Nem írtam nekik,méghozzá két okból:
1/800ft-os kártyán nem kattogok,nem látom sok értelmét;
2/borzasztóan rossz az angoltudásom. 😊
Ha jó a kártya nem sok gond van vele,nálam is van egy másik R4,meg DsTT is volt már,mindkettõ megfelel a célra,tudásuk kicsit különbözik.

Ne vitatkozz az ostobákkal,mert lesüllyedsz az Ő szintjükre,és legyőznek a rutinjukkal!

kisgabo
nincs gond, csak ha láma a júzer.

amúgy, 3990 é /media markt/ megmentettem ma egy mario kart-ot.. <#idiota>

Tetsuo
Latom ennyi gond van ezekkel a hack-karikkal, inkabb kihagyom..

ArsenalForever
Én nagyon kezdõ vagyok, most vettem csak nem rég DS-t meg kártyát.
Vettem egy sima R4-et, adtak hozzá micro sd-t is. Az R4 honlapjáról letöltöttem egy fájlt, levolt írva mit kell belõle felmásolni a micro sd-re, feltettem rá. A netrõl letöltöttem egy játékot *.nds kiterjesztéssel, összeraktam bele DS-be és ment is. Szóval nem volt egy nagy ördöngõség.

TidusX
Én nemigazán értek ehhez az R4 kártyához valaki magyarázza már el, hogyan lehetne játékokat rátenni, milyen típusút vegyek és hogy egyszerûen csak le kell tölteni netrõl a romot és a gba- t viszi? Ennyi a kérdésem várom a válaszotokat.

ArsenalForever
Nekem nem volt baj az R4-el.
Írtál nekik hogy szar?

kisgabo
mennyi idõ alatt postázták?

remélem az m3 zero menni fog.. próbáld kari/sd/ nélkül.

én még egy supercard ot bezsákolnék, de a õ nem akar kijönni, lehet nem is lesz ideje...

urak, a fw 1.4 nek van valami haszna az opera-n kivül?

Megjöttek a cuccok aránylag gyorsan,R4-es kártya amit rendeltem viszont úgy rossz,ahogy van.
Ez az elsõ bukta ilyen téren,de azért bosszantott a dolog.
Mindegy rendeltem másikat amíg lehet,remélem ez már jó lesz.
Taobaodao.com

Ne vitatkozz az ostobákkal,mert lesüllyedsz az Ő szintjükre,és legyőznek a rutinjukkal!

gigabyte ep35-ds3 ³ intel e5200 ³ 2x2gb geil ³ gainward gts250 512mb ³ corsair vx450W ³ coolermaster cm690 pure /\\ ps3 /\\

megér ez a 3 játék 8K-t?
Dragon Quest Monsters: Joker
Advance Wars: Dark Conflict
Sid Meier's Civilization Revolution

gigabyte ep35-ds3 ³ intel e5200 ³ 2x2gb geil ³ gainward gts250 512mb ³ corsair vx450W ³ coolermaster cm690 pure /\\ ps3 /\\

koryne
Én nagyon régen, az elsõ gba-mhoz vettem a corában egy kuru kuru kururint és egy lady siát, összesen 1000 Ft-ért (igen, a 2-t együtt 😄)
Én is rendelgetek külföldrõl viszonylag gyakran, de jobban örülnék, ha a magyar statisztikákat is tudnám javítani. Amíg nincsenek nálunk normális játékok, ez nem fog menni 😞

Xbox Live gamertag: kilencnad

kisgabo
bion, pc-re itthon ez pl már nincs is, de ds-re se kapol sehol.. <#idiota> 7 font, az most 2200 ft, ennyié hol van magyarbalkániában?

néha EA gémeket akcióznak, 2450 volt a mysims kingdom, meg a többi csoda, de az édeskevés.

najó, mediaban vettem 1990é advance wars D.C.-ot, ki se mertem bontani akkora zsákmány... 😊 ma láttam meteos-t a cora-ban, 1000 ruppó volt.

kisgabo
ds lite-ra a browser oboa. lehet venni ien a doboza, itthon 576 pl. 5k 10k volt..

vagy, slot1 okoskártya, de kell + slot2 kieg kari is /ram/, meg letõtött opera v mi. macerás. <#wow3>

koryne
Hehe, a linkelt viva pinata tök jópofa volt 😊 Sajnos nem vittem végig... Ha megint lesz ds-em véletlenül, bepótolom. Box-on 1000G-re kitoltam 😄

kisgabo
én most angliából importálom a gémeket, persze ki kell várni ott is az akciókat, de pl ez itt, ennyit megér... mondjuk a harvest moon rune factory is kijött 4500 pengõböl. <#nevetes1> és sokat levadászok 3k körül... ja, rokon hozza haza.

itthon vicc árak vannak, 576 v media.. 10-11k? <#mf2>

ArsenalForever
Engem, vagy bármi amivel böngészõt lehet varázsolni a nintendom-ra!

Igen én rendeltem a taobaodao-ról. Sõtt a DS-em is onnan van. Minden rendben volt. Ráadásul utóbbi szállítmány free shippingel kemény 6 nap alatt ideért.

koryne
Nintendo bekeményít?
Az "álmomat" nem kívánják majd valóra váltani véletlenül? Csak mert itthon igen bonyolult normális játékokat beszerezni... 😞
Tavaly beszélgettünk az 576-ban egy eladóval, úgy érdeklõdés szintjén megkérdeztük, hogy miért csak ilyen fifa meg nfs szarokat árulnak ds-re. Azt mondta, hogy erre van igény. Akkor ebbõl egyenesen következik az, hogy én elmehetek a sunyiba az ízlésemmel és marad a rendelés... Vaaaagy a digit disztrib (ha mûködne normálisan -.-)

kisgabo
nagyon baba, a digimartz is levette az összes Nintendo karit a kinálatáról. melegedik az helyzet...

innen -link-, rendelt valaki? freeshipping, ajánlott légi, megbizhatóság oké?

m3 zerót bezsákolok, mielõtt megdöglik az iparág, mert meg fog... <#sniffles>

kisgabo
kit érdekel. <#idiota>

ArsenalForever
Nem tudjátok itthon hol lehet Browser-t kapni a Ds-emhez?

Simaji
Arra értette, hogy az IGAZI gitárt is érdemes kipróbálni. 😉

\"A zsenialitás és a hülyeség között az a különbség, hogy az előbbinek határai vannak.\", Albert Einstein

Tetsuo
Ha neked ez jott le a hsz-em alapjan.. LOL

nem értelek 😄 de azért gratulálok a hülye kötekedõs fejedhez 😉
most hogy angliában laksz attól nem kéne ilyen nagyARCnak lenned 😛

Tetsuo
Ha meg nem jatszottal gitaron, nem tudod milyen, ha jatszottal es nem tetszett, nem tudok hozzaszolni. 😄
Az osszeg kicsit magasabb.
Leirhatatlan erzes van hozza..

ArsenalForever
Nekem is szinte egybõl potázták, mégis csak 10 nap mulva írták a hong kong post oldalán hogy elhagyta a csomag hong kongot. Onnantól 4 nap volt és megjött. Összesen 2 hét volt ami nem vészes! A termékel pedig semmi gondom nincs, kifogástalan állapotú.

ha még nem játszottál gh-t nem tudod milyen,ha játszottál és nem tetszett akkor nem tudok hozzászólni 😄
Az összeg olyan 18-20e körül van.
Kingston 2gb-s kártya van hozzá.

Tetsuo
Ja abbol mar vehetett volna gitart is.. 😊 Nem vagom ezt a guitar herot, hogy lehet arra izgulni? :S

Simaji
Azért ez szép kis felszerelés. 😊
Mennyi lenne ez így összesen egyébként? 😛

\"A zsenialitás és a hülyeség között az a különbség, hogy az előbbinek határai vannak.\", Albert Einstein

kisgabo
már pörögnek, nem úgy mint kari elõtt. bár én rendeltem 12.20 án cuccot, az már hamar megjött. supercard mini sd.

és utána szépen el is tûnt minden kari az oldalról

dealextreme R.I.P.

A hétvégén leadott rendelésemet,kedden már postázták.
Ez MÁR bíztató!
A többit majd meglátjuk. 😊

ArsenalForever
Én rendeltem tõlük. Holnap lesz két hete. Pedig nem is az ingyenes postát választottam hanem a pár dollárosat amihez az volt írva hogy 7-10 nap. Máskor nem zavar a dolog ha 2 hét alatt nem ér ide honkongból a cucc, de így igen. Akkor ne ígérjék hogy 7-10 nap és választom a sima postát. Rendeltem utólag még valami sima postával is. Kíváncsi leszek melyik ér ide hamarabb -.-"

+ a többi cucc 😄 szóval ami a képen van minden 😄
bocs.

Eladó a képen látható ds!

Msn: [email protected]

Ittis lehet még kapni cuccosokat,egy R4-et most rendeltem,pár más cuccal egyetemben,kíváncsi leszek a Deal után ezek mennyire kapkodják magukat.Dealrõl volt olyan rendelésem ami majd két hónapra jött meg.

kisgabo
annakidején a divineo-ról is eltûntek a karik, de mailban rendelhetõ volt tovább...

régi sztár helyem még oké / winsunx.com / csak a posta sok.

digimartz.com is megy még, van free pár cucc, de 7 usd a posta...

lassan kinyirják ezeket a cuccokat.