24434
Nintendo DS/DS Lite
-
#23434 tehát, a gba emu nem tökéletes? feltünő a szaggatás? játszhatatlan, zavaró?
240 az usd.... -
vegytek #23433 Olcsóbb lesz a Nintendo DS Európában -
#23432 A Doom II még eredeti cartridge-en is szinte játszhatatlanul szaggat :( -
PHM #23431 Főleg a kalandjátékokat kedvelem, azoknál nem olyan feltűnő a dolog.
Ettől függetlenül igazad van, akciódúsabb játékoknál jól észrevehető a frameskip.
Közben kipróbáltam a Doom II-őt, sajna az is a játszhatatlanságig szaggat.
Van még mit csiszolni az emulátoron, bízom benne, hogy meg is teszik. -
#23430 Sziasztok!
Melyik gépet érdemes most venni?
Látom, hogy az XL borzalmasan drága ... -
#23429 Az emulator igen nagy frameskip - el fut,szóval nem véletlenül van olyan érzésed. :) -
PHM #23428 No, ma kijött a friss oprendszer, mindjárt be is izzítottam.
Eddig kb 30 GBA romot próbáltam ki.
Java részük (a Pokémonok is) jól fut, bár néha olyan érzésem van, mintha pár frame-et eldobna a gép.
Amikkel probléma volt eddig:
Duke nukem advance: csúnyán szaggat, max. procisebességen is.
Shining soul I és II: mindkettő lefagy.
Összességében azt mondom, hogy a kártya bőven megéri az árát, különösen az ígért fejlesztések fényében. -
#23427 akkor van ott hw, csak idő kell neki. lényeg, hogy jó kis cucc....
dollár meg megy fel. -
PHM #23426 Nem, szerintem kiforratlan még az emu. Az RTC hiánya többnyire csak egy hibaüzenetet okoz.
A Shining soul II sikeresen kifagyasztja a DS-t.
Viszont a Zelda második része kitűnően működik.
Lesz itt még pár ficsör, csak győzzük kivárni.
A SNES emut és a videó lejátszást későbbre ígérik. -
#23425 azaz, innen jött meg a supercard om, és jön egy ez4 is, szépen...
gondolom, a pokemon real time clock -ja v mi a szösz bekavar. ez több cuccnál van, ez gba kariknál is gond volt. -
PHM #23424 Én is szeretlek...
Innen rendeltem.
Közben rájöttem, láma vagyok...
Ma este kaptam meg, még csak ismerkedem vele.
Amúgy a GBA emu jónak tűnik, de nem minden rom indul el vele.
A Shining soul II és a Pokémon emerald példul nem műxik.
Bővebben holnap este.
-
#23423 utállak....
honnan jött? taobaon 35 usd, lassan én is rendelek, és főleg a gba rész izgat, remélem megy....
a gbatemp oldalon van egy video (gbatemp) , a legvégén 1 gba cuccot elinditanak, lesd meg.
és beszámoló pls!!
-
PHM #23422 Nna, megjött a SCDSTwo-m.
Csak arra nem jöttem rá, hogyan bírjam működésre a GBA emut.
Úgy látszik öregszem. Nem tudna valaki segíteni? -
Gábor #23421 Köszönöm a választ!
Megéri a plusz 15e forintot a nagyobb kijelző? Van itt vele tapasztalat esetleg? -
Tomek83 #23420 Lite az 30ezer környékén van,ha azt veszel 30nál többért ne vedd. -
#23419 változott a méret, a belső / picit erősebb hw / lemaradt a gba slot, és lett sd kártya hely. / dsi és dsi xl re értettem a dolgokat /
-
Gábor #23418 Sziasztok!
Régóta kokettálok valamelyik DS-sel, de eddig nem szántam rá magam vételre. Manapság azonban elkapott a nosztalgia hullám és nagyon szeretnék újra játszani a Mario World-del, Yoshi's Island-del és más régi snes-es illetve N64-es kedvencemmel.
Most, hogy kijött a DSi XL elgondolkodtam: 35e-ért vegyek egy DS Lite-ot, vagy 50e-ért egy DSi XL-t? Kell-e valamire figyelnem a kettőnél, vagy csak a méret változott? -
Csokis #23417 Most volt itt ismerős és elvitte a kis DS-t. Azért megsirattam. -
#23416 Majd eladod egy múzeumnak ;)
Na, már megint van 2 játék DS-re, ami érdekel: Spirit Traks, Okamiden. Másfél éve adtam el, azóta ennyit sikerült a fejlesztőknek (számomra) kiköhögniük. Nem bántam meg :) -
#23415 Hát mostanában én sem használom a DSt, de ha kijön a Golden Sun ds, az okamiden, a DQ9/DQ6/inazuma eleven akkor megint izzadni fog, asszem én csak a 3DS megjelenése után adom el (báár akkor már kinek kell egy több mint öt éves agyonhasznált tiszta karcos nem is LITEos DS?) -
Csokis #23414 25eHUF-ért. Minden sz@rt adok hozzá, mert nem kell. -
#23413 supercard 2
supercard 2
supercard2
lehet rácuppanni. free shipping. -
vegytek #23412 mennyiért sikerült eladni? -
#23411 haver eladta ds, vett egy órát / szvaccs / azt meg elhagyta. ennyi. :)
érdemes, volt, mikor nyaral néha felemlegeti, jó lenne jáccani. -
Csokis #23410 Nekem is lesz biztos, de megállom, hogy vegyek megint. Csak akaraterő kell nekem, az meg van. -
#23409 eladod, eladod. én döglés közben tolom, a wiit- nem használom mert nincs időm, de nem adom el, hogy megvehessem újra dupla áron, ha megint vágyásom lesz. -
Csokis #23408 Na, visszakaptam a pénzt DealExtreme-től. Sűrű elnézések közepette visszautalták a pénzt. Igaz, most megint megpróbálom megrendelni a cuccokat.
A héten eladom/eladtam a Nintendo DS Lite gépemet, szóval búcsúzok a topiktól. Abszolút nem játszottam már vele, így minek maradjon meg. -
#23407 supercard dstwo.
fut vele ds-en a gba cucc... innen most rendeltem először, addig nagyobb összegért nem merek, amig meg nem jött. ajánlom még figyelmetekbe a shoptemp.com oldalt, sajna ott nem megy a paypal, hanem ALERTPAY van, ami paypay jellegű fizetési mód, kanadaiak. kedvükért cib internetkártyát kértem, elkerülendő a nagyobb problémákat... /netes fizetés/ -
#23406 karácsonykor durva csúszások voltak, de manapság.... nem kéne. bár a légiforgalom a válság miatt, érdekesen alakul.
akkor is, tavaly ienkor átlagosan 10 nap alatt ittvolt a deal cucc. a taobaodao ról rendelt pedig alig 1 hét volt, januárban.
lehet, szerencse kérdése is. -
Nuki #23405 nekem minden rendelésem megjött eddig tőlük.
Írj nekik, az a pénz semmiképpen nem veszett el. Nálam is voltak már durva késések, de néha sajnos nincs kommunikáció az oldal és a raktár között és noszogatni kell őket.
Nekem nagyon sok rendelésem volt már tőlük, ne aggódj ;) -
Csokis #23404 Igen, légipostával. Ez volt az 5. rendelésem (egyébként 5700HUF értékben) és az előző 4 rendesen megjött. -
#23403 ajánlott légipostával kérted? lehet a deal elkütte, csak a postán elkóborolt...
rendelj máshonnan ha lehet, shoptemp.com, taobaodao.com, -
#23402 ahogy elnéztem elég általános probléma h nem tökéletes a kártya/slot csatlakozás, ami épp elegendő egy cuki kis r/w hibához, ami okozhat fájlsérülést.
ha gép tudja olvasni, mentéseket szedd le, majd formázás, és rárakni megfelelő rendszert. -
Csokis #23401 DealExtreme-ről még Április 2.-án rendeltem, azóta se jött meg a cucc. Ilyenkor mi a fene van? Veszett a pénzem?! -
Nuki #23400 Ja tényleg múltkor volt ilyenről szó. -
#23399 Amióta a Nagy N hivatalosan is hadat üzent nem csak a gyártóknak, hanem a forgalmazóknak is. -
Nuki #23398 DealExtreme-en mióta nem lehet kapni warezkártyát? :o -
PHM #23397 Rakd újra a rendszert a microSD-n.
Valamelyik rendszerfájl letörlődött, vagy megsérülhetett. -
salsa03 #23396
Letöltött játékokkal használtam a nintendot, de nemrég az alábbi hibát kaptam(lent), és ha nem a micro sd adaptert választom, hanem a másikat akkor meg hangosan rezeg az egész gép. Semmit nem töröltem és nem is másoltam a kártyára. Kérem aki tud segítsen mit tegyek, hogy ismét elinduljanak a játékok.
Köszönöm!
A hibaüzenet:
An error was detected while trying to acces the disc or file? Please confirm the followings:
Did the setup normaly?
Is the "/moonshi" folder moved or deleted?
Have you enabled the resume function with nedia that is not supported?
stb... -
Tomek83 #23395 Bakker ez már hanyadik változat DS-re?:) Lassan már egy kezeden se tudod megszámolni.