Nintendo DS/DS Lite

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Természetesen 30 napon belül "letiltathatod" a fizetést ha dombornyomott bankkártyát használtál (márpedig paypal-al tuti az volt). Befáradsz a bankba, kitöltessz egy formanyomtatványt (ha nincs online reklamációs lehetõség) és visszaszedik a pénzed. Ezt a "szolgáltatást" a bank közvetetten nyújtja, a Visa/Mastercard/AE intézkedik. Ja... és a paypal accountod odaveszhet emiatt... ;-D
kisgabo
eltévedt? a gyökere válaszra se méltat. cucc sehol, 100 usd szeva. <#boxer>

Paypalnak írtam, de elsõre elhajtott, reklamáljak a Winsunx-nál, de az meg sumákol. Otp is <#kocsog>.

na csak rendelj megint, meglátja hova postáz (HU), a Te lóvéd is odalesz... <#nyes><#duhos2>

deep
Nem kell rossz hírét kelteni, mert neked volt 1 db eltévedt rendelésed😄
Nekem eddig 5-bõl 5 itt volt 5 napon belül.
kisgabo
aki a <#kocsog>WINSUNX-tól óhajt vásárolni mostanság, óvatosságra inteném. <#falbav>

http://www.minionserver.net/manga/berserk/vol31/%5BEvil_Genius%5DBerserk_v31c275.rar
vááá sry nem ide akartam <#zavart2>

hy!
valaki tudna dobni egy linket a Berserk 275-ös chapter-éhez? mert úgylátszik arról lemaradtam <#confused>

Ez jobban mûködik ugytom 😄

xAttilax
+/- 38 forint, hisz nem mindegy hol rendeli 😉

A gazdagok terrorizmusa a háború, a szegények háborúja a terrorizmus!

Nyolcvannégyezer-hétszáztizenhét forint (kábé)
DanielT
Gondolom az amit ajándékhoz és virághoz szoktak adni.
Mi az a "írható kártya"?
Mennyibõl jönne ki jelenleg egy DS Lite + írható kártya (1Gb), amivel minden normálisan mûködik?
Szerintem meg a konkurencia beépített embere itt a fórumon... ;-P
Csibe001
Sztem eccerûen csak igénytelen mert a mocskos m3-on minden elindul.. 😮

Vagy egyszerûen csak világuralomra tör...
lehet az autópályabizniszhez van valami köze
xAttilax
én valami gyerek vagy szerv kereskedelemre gondolttam, mert az én M3-am elég gyanus viselkedik néha...

DanielT
Még nem teregetem ki, de kezdheted gyártani a durvábbnál durvább összeesküvés-elméleteket 😄DD
xAttilax
Daniel bántott téged az M3, hogy ennyire utálod vagy tudsz róla valami mocskos titkot??

Off
Ja,nem tom miert,neha eleg szar a priv.

Jimi Hendrix

a róka vigyen el titeket

khumbula

Ha a pc-s böngészõkbõl indulok ki, akkor nem nagyon 😉 Najó, elfogult vagyok kicsit.

khumbula

CSOCSO
de igen😄😄😄😄 1000 bocs
En azert remelem lesz nala jobb bongeszo is majd egy ido utan.

Jimi Hendrix

😄,ja azt akarta irni,ez vicces volt😄,mar egybol irjak hogy csak az opera lesz a legjobb.

Jimi Hendrix

DanielT
LOL 😄D
Szerintem erre gondolt: Star Fox Command (Japan) 😊

Csibe001
Khm, nem star fox-ra gondolsz véletlenül?? 😮

DanielT
Szerintem CSOCSO is csak elírta, vicceltem én is 😊
Szerintem erre gondolt: Star Fox Command (Japan) 😊

szvsz úgyis csak a hivatalos opera fog normálisan mûködni, azzal van szerzõdés, az lesz összerakva rendesen.

khumbula

DanielT
Firefox? WOW! Sorra jönnek a böngészõk? Elsõnek Opera, most Firefox, lehet, hogy holnap Internet Explorer is lesz a kis gépre <#idiota>
CSOCSO
LOL.

kijott a firefox.. most olvasom a gba temoen hogy mindenkinek problemaja van vele ( sc, ez, g6) egyedul m3 on megy valami normal boottal.
DanielT
De. 😛
Csibe001
Nagyon kemény elmélet 😄 De ezek szerint a régi m3 tulajokat le se sz**ják?? 😮

JA igaz😄,a sok passcard utan mar elis feljtettem hogy ilyen is letezik.

Jimi Hendrix

DanielT
Jah, de csak mert itt ez a valaki mégis megvette az M3 karit 😊 Feltámasztották a pénzbõl az oldalt 😄
Csibe001
Egyébként megint megy az m3 hivatalos oldala,szóval Dániel annyira ne írd le a céget 😊

CSOCSO
hogyne kene.... ha nincs flashelve a nintendot akkor kell hozza kartya felulre is.

en nem flashelem a DS emet.. felesleges vele szarakodni.
köszönöm
Bele se megy 😊
De egyébként nem viszi...

DanielT
Hogy fordulhatott elõ, hogy még nem próbáltál ki egy olyan kártyát ami a legjobban kilóg? 😛PP
Úgy tudom nem megy vele (talán bele sem tudod rakni), de SC-dal és emulátorral mennek az GB és a GBC játékok is.
DanielT
Nem viszi.
gyerekek, a DS viszi az oldschool monochrome GB kazit, vagy felesleges beletuszkolnom a mortal kombat 2-met? 😊
Hagyjátok már abba ezt könyörgöm, a pélóm is kilóg és az sem zavar! ehh..
Hát engem nem zavarna, hogy lila ha vennék ilyet, csak DanielT-nek próbáltam prezentálni, hogy milyen "komolynak" látszanak a miniSD M3 elleni érvei.
(Persze aki elég igénytelen, hogy egy mûanyag tolltartó kinézetû Lite-ot vegyen, annak gondolom minden okító célzás értelmetlen :-))))
Szereld át egy GBA kazi tokjába, és máris nem lila 😛

DanielT
Naja. A másik igénytelenség meg sima DS-t venni 😛 Sokat már nem ront rajta egy lila, de legalább nem kilógó warezkari 😄