24434
Nintendo DS/DS Lite
  • Sephi
    GOOGLE
  • frnckss
    Help! Valaki tud segíteni? Ez- Flash IV kártyám van és nem találok frissített romlistát sehol.(801-ig van meg ) thanks
  • deep
    Kéne nekem egy DS worldwide össz-szoftver-eladási lista:)
    Tud valaki ilyesmit?
  • orkenyid
    Amit leírtam az nem jó? :)
    Máshogy nem tudod megcsinálni...
  • kisgabo
    valaki még?
  • Sephi
    SC+PC -ra nem tudol leirast hogy kell elinditani?
  • Csibe001
    Jah, csak baromi sok a duma benne, remélem izgalmasabb lesz, de ahogy kivettem túl sok izgalom nem lesz, de akkor legyenek legalább jó puzzle-k benne. :)
  • Zsoccc
    Elsőre jónak tünik. Bár az tény, hogy kell hozzá angol tudás.
    Kis csaj jól megszivatott a lépcsőnél. :)
  • Csibe001
    Na látom nem sokakat érdekel, azért leírom az m3-as settingset :

0823 - Hotel Dusk Room 215 (U)(WRG) 31 31b CF/SD (Trim Rom,4xDMA,Software Reset, Force R/W)

Én már próbálom is ki, nagyon vártam ezt. :)
  • Csibe001
    Vééégre!!!!

0823 - Hotel Dusk: Room 215 - USA

• waspika
    És aki esetleg tud egyet az nem osztaná meg velem.
  • Sephi
    MEGINT JO A TEMA VAZE....
  • CéZé

Van pár variáció, hogy mivel megy :)
  • kisgabo
    a böngésző - legjobb tudomásom szerint - csak slot1 karival megy úgy, hogy van mellette slot2 kari szabad memóriával, legalábbis a letöltött verzió...

volt itt valaki aki tesztelte.
  • Csibe001
    Nem nagyon fog az elindulni simán Supercarddal.Nézz utána a GBATemp-en, ott leírják a tapasztalataikat az emberek.
  • waspika
    Kereső János se tud okoat mondani róla csak azt, hogy nem működik. De megoldást sehol nem találtam. Ha tudsz valamit okosat, akkor írd le ha nem okoz gondot.
  • Sheltem
    Azoknak akik odavannak a castlevaniákért mint én egy kis történelem:

• orkenyid
    "A DS Link mellé nincs szükséged semmilyen Passkey-re meg semmi extra kiegészítőre. A Passkey-re a programozóknak van szükségük főleg, ill. akkor van DS-hez szükséged passkey-re ha GBA játékot akarsz futtatni."
  • orkenyid
    "A játékok futtatásához semmi másra nincs szükséged, csak a DS Link kártyára! "
    Tévedés, flashme nélkül nem megy. Amugy majdnem a legszarabb kártya amit valaha láttam (pedig láttam már jópárat/van jópár) :)

"Ár: 17 990Ft (tartalmazza a postaköltséget is)"
    http://www.tesztelo.hu/cd_dvdhttp://www.dvd24.hu/catalog/product_info.php/cPath/73_92/products_id/2311
  • Police88
    kiraktam linkek közé a mario kart versenybe lehet h benevezek ha lesz rá időm :P
  • Police88
    Igen én tudok valakit aki tudja rá a választ: Kereső János a neve
  • Sheltem
    Ehh sok sikert! Én rendszeres olvasótok leszek az tuti.
  • webnskate
    Sziasztok! Elindult Magyarország első teljeskörű Nintendo DS játékgépekkel foglalkozó weboldala!

Naponta új cikkek, játéktesztek, fórumok, érdekességek...estébé.

Itt a helyed: nids.gportal.hu

NiDS Team

• KILLER2
    Amint láttam, a kártya azért nem megy bele, mert míg az SPben egy pöcök bement, a DS esetében nem és ettől nem megy bele a GB kártya.
  • waspika
    Valaki meg tudná mondani mi a francéert nem megy a browser lite-on. Wifin szeretnék végre netelni, de el sem indul. Supercar minisd. 1.7 firmware és a legújabb konvertáló. Ha tud valaki segítsen. Jó lenne ds-
    Előre is kösz.en netelni. Ja és az angol és a japo sem megy.
  • koryne
    Azért nem mennek, mert a DS-ben nincs benne a sima GB proci (a GBA/SP-ben benne volt), az emulációt meg a jelek szerint nem volt kedvük megoldani.
  • kisgabo
    javult a helyzet, de most nincs időm neki esni, kollega mondta, engedélyezzem a netmegosztást a wlan karinak az adsl kapcsolatnál...
  • zola2000
    Sőt úgy hallottam hogy micron sem mennek csak gban vagy sp-n.
  • zola2000
    Nekem sem mennek a régebbi gameboy/color játékaim dsen (kár nem is értem miért) gba spn játszom velük.
  • KILLER2
    A GBs kaziknak asszem nincs egy csík az alján. Hasonlítsd össze.
  • baggins
    Hopp. Abból következtettem, hogy GBA-n vidáman játszottam velük. De nem igazán értem: ha a GBA card slotjába belementek, akkor a DS alsó slotjába hogyhogy nem? Mindegy, biztos igazatok van, meg is nézem majd a barátnőm DS-én. :)
  • KILLER2
    EZ nem így van. Sima GB játékoknak (nem a color, de lehet, hogy az is) picit más az aljuk minde a GBASP játékoknak. A DSbe nem mennek bele a régi GB és talán GBC játékok se, csak a GBA.
  • Borgi
    ezek mennek a ds-en? jajde jó
  • baggins
    Gyűjtőknek, retro rajongóknak!
    2 db eredeti klasszikus Nintendo Gameboy játék eladó!
    - Super Mario Land
    - The Legend of Zelda: Link's Awakening
    4000 Ft/db (+postakltsg)
    Érdeklődőket priviben várom (mivel GBA/SP kompatibilis minden régi GB játék, így DS-en is játszhatóak).
  • zehy
    tetris, magnetica, zoo keeper vagy big brain academy, brain age
  • orkenyid
    Wifime: ha van fent flashme-d, akkor 4mb-nál kissebb demókat/homebrew progikat tudsz átküldeni vele a DS-re.

Van routered?
    Ha igen, akkor csinálj a két kapcsolatból bridge-t és a router DHPC-vel oszt neki IP címet.
    Ha nincs, akkor megosztod a netet (ICS) a netkapcsolatodon, beállítasz egy fix IP-t a vezetéknélkülire és beírod a DS-be kézzel az adatokat (gateway - a géped belső IP címe, DNS1,2 - bármilyen DNS szerver (pl 193.0.0.193 vagy a szolgáltatódé), IP-nek meg írd be pl 192.168.1.200)

SoftAp beállítások: b-only, 2mbps, Tx burst be, és ha WEP kell, akkor az legyen Shared auth, HEX és a key1-et nézi
    Ha így se megy próbáld meg kikapcsolni a tűzfalat az néha bezavar...
  • kisgabo
    vedd meg, és ird le a tapasztalatod...
  • vegytek
    próbálta már vki a M3DS simply-t?
  • kisgabo
    na kollega, van ilyen ralinkes wifi karim, de ezen belőni a soft ap módot, hogy adjon az eszköznek ip cimet nem kutya, kéne egy kis help...
  • Sephi
    Aki YuGiOh-zni vagy ClubHouse jatekokat akar jaccani az kudgyon nekem privit Friend Szammal es MSN cimmel.