Nintendo DS/DS Lite
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Elfelejtettem hozzáírni, hogy úgy hallottam. 😊
De jobb is hogy nem lassul be azon sem.Ez nem verseny.Nektek az van nekem ez.Én vagyok a legboldogabb ha mindegyiken jól fut.S ezek szerint jól fut. 😄
De jobb is hogy nem lassul be azon sem.Ez nem verseny.Nektek az van nekem ez.Én vagyok a legboldogabb ha mindegyiken jól fut.S ezek szerint jól fut. 😄
SC-n se lassul be jobb ha tudod 😊
castlevania,de a 5ös seal rajzolgatásátol idegrohamot kapok a kaszásnál😞
szakadjonmeg aki belerakta.
szakadjonmeg aki belerakta.
Ezek pont nem érdekelnek s addig nem frissítek semmit amíg a most fentlévõ játékokat végig nem vittem.Szóval azokat még nem próbáltam elindítani de ha lesz kis idõm akkor megkeresem neked.Amúgy tudtommal már mindkettõ megy normálisan.
Az kira de viszont a Top Gun és a Star Fox Command nem indul el csak fehér képernyõ és utána semmi. De lehet hogy azért mert oreg a frimware-om.
Te letudtad tölteni a 22f-et?HA igen akkor msn-en át tudnád küldeni? Mert nekem ha rálépek akkor csak egy japán oldal jön be ahol 404-es hibát ír.
Te letudtad tölteni a 22f-et?HA igen akkor msn-en át tudnád küldeni? Mert nekem ha rálépek akkor csak egy japán oldal jön be ahol 404-es hibát ír.
Hehe, a metroid prime pinball M3-on nem lassul be az az SC amin belassul.Nálam még semelyik nem lassult be M3-on.
Hát azt hallottam, hogy a Metroid Pinball meg még egy aminek nem jut eszembe a neve
Is??Miért, még mi lassul be M3-on?Azért ha lesz idõm letesztelem mert régen mikor próbáltam akkor nem lassult be.
A Tony Hawk is belassul M3-on
En mos foleg mario kart,metroid hunter,meg castlevania.kurvajo gamek.
Jimi Hendrix
semmivel, nincs játékom
Nagy a csönd...
Mivel játszotok ennyire?
Mivel játszotok ennyire?
Konzol: GB, GBA, SEGA MD, PSP 5.50 M33, NDS, X360&PS3@100\":D
hát az ne túl jó
komp lista
Gba,gameknel meg a real time saves gameknel nem lehet menteni,aszem.
Gba,gameknel meg a real time saves gameknel nem lehet menteni,aszem.
Jimi Hendrix
nem rossz de milyen a kompatibilitása? <#fejvakaras>#fejvakaras>
Off:
Elado uj flash card ds litehoz:Ez4 micro tf,memcard iroval...
18000ft,priv ha erdekel.
Elado uj flash card ds litehoz:Ez4 micro tf,memcard iroval...
18000ft,priv ha erdekel.
Jimi Hendrix
Fúúú... akkor én is beszállok... fájjon a fejed, nem csak amig jön, de utána is... ;-D
ki csinálna ilyet? <#wilting>#wilting>
Gondolom õ sem úgy rendel hogy a saját pénzét beleköhögi mindenki cuccába és csak akkor kell a többieknek fizetnie ha itt a cucc...
Fajt a laba😄
Jimi Hendrix
de szemét, panaszkodok, igazam van, és hogy visszakapjam a lét, fizessek.
100-25. jó befektetés volt. 😊
100-25. jó befektetés volt. 😊
De én továbbra is azt mondom várj még pár napot...
Nem úgy fizetsz... hanem amikor visszaadják a pénzt akkor levonnak belõle annyit. HA visszaadják a pénzt... ha meg nem neked adnak igazat akkor leemelnek a kártyádról annyit (ha nem tudnak akkor pár napon belül törlik az accountod)
ok fizettet 15 usd, és a 100-at ki gombolja le? és miért én fizetek, ha õ <#kocsog>#kocsog>? én már fizettem.......
Annyira nem vészes... nekem lassan 100 körüli üzletbõl kábé 3x volt gondom az eladókkal (nem küldte, nem azt küldte, stb) és 3x a paypal akart lenyúlni... ez csak 6% :-D
na ez most alaposan lehúzta a lelkesedésemet, innentõl már kétséges hogy bármit is fogok rendelni netrõl <#wilting>#wilting>
Függetlenül attól hogy kinek van igaza aki a reklamációt indítja az fizet (jelen esetbe TE).
Annak emileztem aki "átvert"... hogy pl "remélem a csomagba teszel valami kis extra ajándékot a várakozás ellentételezéséül" meg ijenek... De volt ojan is aki a 8. email után írta hogy "bocsi de az árú nem is olyan színû mint amilyet ígért" és nyomott egy full refund-ot...
Amikor a reklamációt indítottam akkor meg csak felsoroltam a dátumokat amikor emaileket írtam (szép hosszan) meg azt hogy mikor milyen válasz jött rá tömören...
Annak emileztem aki "átvert"... hogy pl "remélem a csomagba teszel valami kis extra ajándékot a várakozás ellentételezéséül" meg ijenek... De volt ojan is aki a 8. email után írta hogy "bocsi de az árú nem is olyan színû mint amilyet ígért" és nyomott egy full refund-ot...
Amikor a reklamációt indítottam akkor meg csak felsoroltam a dátumokat amikor emaileket írtam (szép hosszan) meg azt hogy mikor milyen válasz jött rá tömören...
Ráadásul ahogy emléxem winsunx jól le is húz a postadíjjal...
<#nyes>#nyes> hova emileztél? paypal vagy aki átvert?
egyébbként, mi ez a 15-25 usd? mi van ha igazat ad valakinek?
egyébbként, mi ez a 15-25 usd? mi van ha igazat ad valakinek?
Nemtom... én eddig mindig a 29. napon reklamáltam paypal-nél ha valami nem jött. Addig küldtem jó sok emailt hogy legyen bõven "bizonyíték" ~_~
nem adta fel, pénteken mentegetõdzött még, hogy fájt a lába, akkor irta, hogy szombat vagy vasárnap jön a szám. vasárnap este ugattam emilben, de nem válaszolt.
Ha 25.-én adták fel akkor még nem biztos hogy elveszett. Távolkeletrõl néha 2 hétig is vándorol a csomag...
ezt irta:
Your package was send at today , tomorrow or sunday send you the Tracking number . sorry for make you wait .
megigérte, elvárható.
Your package was send at today , tomorrow or sunday send you the Tracking number . sorry for make you wait .
megigérte, elvárható.
Holnap meg fog jönni a cucc. Nekem se volt szám, csak a legelsõ rendelésemnél. Azóta volt még 4. Nagy kuss, aztán csenget a postás.
asszem ez a kör jön......... csak nem értem, boxolunk 25 dollárért, és még azt is rólam húzzák le? kira. <#wilting>#wilting><#worship>#worship><#ijedt>#ijedt>
egyértelmûen nincs igaza a mocsoknak
ezt írta:
Thanks for your reply of confirmation , and your package will send at
25th or next business day by Express .
azóta semmi csomag, se szám.
egyértelmûen nincs igaza a mocsoknak
ezt írta:
Thanks for your reply of confirmation , and your package will send at
25th or next business day by Express .
azóta semmi csomag, se szám.
Erm... pár betû kimaradt... ^_^
javítva: paypal-es csóka :-D
Arra még nem jöttem rá hogyan lehet itt üzenetet szerkeszteni... ;-P
javítva: paypal-es csóka :-D
Arra még nem jöttem rá hogyan lehet itt üzenetet szerkeszteni... ;-P
Olyat is jáccottam már...
elsõ kör: elsírod a bánatod, az a paypal megküldi automatán a másik félnek
második kör: másik fél pofátlanul az ember képébe hazudik hogy az nem is úgy van
harmadik kör: te állítod hogy márpedig úgy van
negyedik kör: paypal-es csók megmondja kinek van igaza és lehúz rólad 15 vagy 25 dollárt...
Ha valamelyik fél nem válaszolna 10 napon belül akkor automatikusan a másik félnek van igaza és a pénz csak akkor kéri a paypal ha a negyedik körig juttok...
Másfél év paypal használat megedzi az embert... :-D
elsõ kör: elsírod a bánatod, az a paypal megküldi automatán a másik félnek
második kör: másik fél pofátlanul az ember képébe hazudik hogy az nem is úgy van
harmadik kör: te állítod hogy márpedig úgy van
negyedik kör: paypal-es csók megmondja kinek van igaza és lehúz rólad 15 vagy 25 dollárt...
Ha valamelyik fél nem válaszolna 10 napon belül akkor automatikusan a másik félnek van igaza és a pénz csak akkor kéri a paypal ha a negyedik körig juttok...
Másfél év paypal használat megedzi az embert... :-D
OK, 100 USD vagy a paypal account. lehet választani.
a Paypal-os felkinált egy lehetõséget, nyitni kell egy fórumot (paypal on belül ), a problémával, amirõl a Winsunx is értesitést kap, ott kell boxolni, ha nem vezet x idõn belöl eredményre, a Paypal is beszáll a buliba...
a Paypal-os felkinált egy lehetõséget, nyitni kell egy fórumot (paypal on belül ), a problémával, amirõl a Winsunx is értesitést kap, ott kell boxolni, ha nem vezet x idõn belöl eredményre, a Paypal is beszáll a buliba...
Ja... és ezt onnan tudom hogy a paypal egyszer valami kommunikációs hiba miatt 3x szedte le a pénzt a számlámról - és még ezután is azt mondta hogy payment failed. Azért csak 3x mert több pénz nem volt a számlán. Bementem a bankba, papír kitölt és 1 hét múlva visszakaptam a pénzt. Persze paypal semmi hibáról nem tudott, az õ rendszerük tökéletes és a sikertelen tranzakciók nincsenek loggolva... elég röhejes...