Nintendo DS/DS Lite
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Veni, veni, venias, ne me mori facias... Sephiroth...\"
Game.Com, GBC, GBA, GBA SP, NDS, NDSLite, PSP, Xbox, PS1, PS2, PS3, SMS, Megadrive, Saturn, Dreamcast, NES, SNES, N64, Gamecube, Wii és egy Amiga 1200/030/32 boldog tulajdonosa. :p pc suxx
age of empire mythologies játék eladó. bontatlan, 3k.
Konzol: Atari7800,Amstrad GX4000,MS,GG,MD,Amiga CD32,NES,SNES,N64,GB,GBC,GBA,GBA SP,GBM,DS,DSL,DSi, Watara Supervision,GP2X F100+Caanoo+craddle,Dingoo A320,JXD S601.
Konzol: Atari7800,Amstrad GX4000,MS,GG,MD,Amiga CD32,NES,SNES,N64,GB,GBC,GBA,GBA SP,GBM,DS,DSL,DSi, Watara Supervision,GP2X F100+Caanoo+craddle,Dingoo A320,JXD S601.
Amúgy most van náluk az újév, kínai haverom pár napja elég érdekesen be volt szét volt piálva emiatt, csak onnan tudom. 😊
Game.Com, GBC, GBA, GBA SP, NDS, NDSLite, PSP, Xbox, PS1, PS2, PS3, SMS, Megadrive, Saturn, Dreamcast, NES, SNES, N64, Gamecube, Wii és egy Amiga 1200/030/32 boldog tulajdonosa. :p pc suxx
ja, a taobaodao..... ( Chinese Spring Festival holiday.. The holiday starts from Feb 10th to Feb 23th )
nem csoda, hogy 2 hete semmi. <#idiota>#idiota><#szomoru2>#szomoru2>
Meg aztán egy M3 Real GBA Bundle és egy DS. Nem kell cipelni ezer cartridge-et utazáskor, nem kell parázni, hogy "jajj, otthagytam a szállodában az eredeti megajátékomat" (sajnos volt ilyen, és b*sztak utánam küldeni). Az eredeti cuccok meg itt figyelnek a polcon, biztonságban. 😊
A gazdagok terrorizmusa a háború, a szegények háborúja a terrorizmus!
nekem is szimpi, ha nem száll el /vagy vész/ a mentésem fél év múlva...
animal crossing-ot pl. pont eddig pihentettem a fiókban, elõ, és folyt.
amiket meg megvettem, már nem adom, v cserélem el, általában megtartom õket, és idõvel újra elõveszem.
Nem jobb, kenyelmesebb, ha megveszel nehany atomkiraly jatekot es azzal tolod tiszta, popec rendszeren, ganyolas nelkul?
En ugy gondolom, h veszek nehany tutijo jatekot es azokkal elleszek. Nem akarom kiprobalni a vilag osszes jatekat.. nincs is sok idom ra.
https://www.youtube.com/shorts/zECTF2H8Jp8
"Szükségem van a ruhádra, a csizmádra és a motorodra!" Live: ScorpioVM
de vannak olyan játékok, melyek nem érnek pénzt... de némi próbát, trógerkarival igen.
pl. 3990 volt a mariokart, utolsó zsákmányom egyike.
Vennék egyet.
https://www.youtube.com/shorts/zECTF2H8Jp8
ez a rohadt taobaodao se tud 1 hét alatt postázni.<#duhos2>#duhos2>
De van nekem R4 kártyám, csak a nintendo browser-jét szeretném mûködésre bírni, ehez kéne egy slot 2-es ram.
Csak sajna már nincs mögötte fejlesztõ csapat, így az új romok nem mindegyike fut rajta.
Ez a feature, mármint a lassulás, a Slot2-es (GBA portos) Supercardok sajátsága.
Supercard miniSD: jó támogatás, kiváló szolgáltatások, de sok játék belassul, vagy el sem indul rajta.
Magamnak nem vennék ilyet, bár volt aki elégedett volt vele.
De számolj még hozzá 15-20 dodó postaköltséget.
De pl itt van, csak 15-20 dodó a posta.
Itt is van, de régen elég lassú volt az olcsóbb posta.
Néha persze használom is egyiket-másikat, de többnyire a polcon pihennek a dobozukban.
Ugyanúgy, mint az eredeti játékaim. Mert azért abból is van pár...
Van EZ4 Lite Deluxe, M3 Perfect, G6 Lite, és még vagy 6 féle slot2-es karim.
Beújítok még egy M3 Zero-t GBA ram pakkal, és teljes lesz a gyûjtemény.
Hiába, ez a hobbim...<#vigyor0>#vigyor0>
Úgy néz ki hogy veszek egy DS lite-ot mert haverom ismerõsének van egy szinte zsír új de egyáltalán nem használja és 15-ért oda adná.
Elsõ játék amit be akarok rá szerezni az a chinatown wars <#hawaii>#hawaii>
Rendeltem az R4 mellé még egy X360 transfer kitet is,meg sd kártyát,meg fóliákat,relatíve nagy pakk lett.
Kis pakkom hányódott nekem is deal-rõl majd' 2hónapig(ds fólia volt csak rendelve).
Ne vitatkozz az ostobákkal,mert lesüllyedsz az Ő szintjükre,és legyőznek a rutinjukkal!
Amit ajánlok:
Dragon Quest az összes jó, de fõleg a Dragon Quest Hand Of the Heavenly Bride, de pl a Dragon Quest Monsters: Joker, és a Dragon Quest IX (angolul nyáron jön), a legszebb ds játékok.
Final Fantasyból is van FF4 is, de pl jó még a FF12: revenant wings, meg az FF tactics advance 2 se rossz, a rune factory játékokat is érdemes beszerezni, de pl a két mario and luigi rpg rossz, éredemes még megnézni a World End With you címû játékot is, az Avalon Codeot is, a Legacy of Ys: Books I & IIt, a Chrono Trigert (bár az csak snes graf), a Suikoden Tierkreistet, a Fire Emblemet, az Etrian Odysseit, a Shin Megami Tensei: Devil Survivolt, a Summon Night: Twin Aget, a Valkyrie Profile: Covenant of the Plumet, a Lost Magict, a Glory Of Heraclest, a The Wizard of Oz: Beyond the Yellow Brick Roadt, a MegaMan Star Force sorozat se rossz (van vagy öt része), ami idén fog jönni azok közül én az Inazuma Elevent, a Dragon Quest 9et várom.
De amivel most nyomom DSen az egy 2006os GBA játék, aminek most találtam rá az angolosítására, mivel japánon kívül nem jelent meg (katt a linkre)
mother 3.fobby.net angol patch
elõször töltsétek le az eredeti japán gba romot valahonnan, és itt tudjátok megpatchelni angolra (és még vagy kilenc nyelvre van angolosítás, de sajnos magyarra nincs)...
Ja az earthbound volt japánban a Mother 2, tehát ez tulajdonképpen az earthbound 2 (aki nem tud játszani gba cuccokkal/nem szereti a gyerekes grafikájú -de attól még komoly- rpgket attól bocsánat)
A