24434
Nintendo DS/DS Lite
-
#23474 Csak ennek a játéknak a mentése szállt el.
És alapból 3 mentés lehet, 2 volt használva.
Lehet felteszek egy másik release-t. -
#23473 nem jellemző. ha csak a rom nem hibás. minden elszáll, v csak egy, nem mindegy.
aztán, egy játékon belül 5 mentést nem biztos, hogy jól kezel. mégiscsak warz cucc... -
#23472 Járt már úgy valaki Acekard 2i-vel, hogy elszállt egy játék mentése?
Asszony mentése több napos volt, Én meg új játékot kezdtem, és W2 közepén hagytam abba a New Super Mario-t... mikor este letettem még minden szép és jó volt, majd reggeli bekapcsolásnál csak új játékot lehetett kezdeni :( -
darky14 #23471 csak biztos akartam lenni nem vagyok ennyire beválalós(főleg ha költésről van szó) :D -
#23470 We can ship to virtually any address in the world!
First Class shipping within the US is a flat-rate $1.99 (Usually 3-4 days). We also offer priority shipping for $5.99 (2-3 days). Shipping to most other countries is flat rate $5.99 for first class international Air Mail.
tehát? -
darky14 #23469 nah sziasztok
lenne egy igen egyszerű kérdésem
a simplymods.com szállít magyarországra? -
#23468 ÁÁÁÁÁ, nagyonköszi, ÁRÍGÁTÓÓÓ!!!!!!!! -
Tomek83 #23467 Na végre 2 hosszú év után kijött a Tales of Innocence-hez az angol patch,akit érdekel, az innen leszedheti:
http://www.absolutezerotranslations.com/ -
#23466 mert 10 dolláros hamisitvány. / taobaodao s cucc / -
#23465 Nyehh...
Rendeltem egy New Mario-t az ebay-en és kiderült, hogy csak DS-en megy, DSi-n nem. Ez mér van?
Monnyuk nem téma, mert már el is adtam DS tulajnak. Csak idegesít, mer már beleéltem magam... :D -
#23464 Animált hátterekkel simán. -
#23463 Nincs Street Fighter DS-re? Grrrr ... milyen gép ez? :) -
#23462 Bár a DQ9 után azt tudom mondani hogy lehetséges... -
#23461 Ez vajon tényleg így fog kinézni DSen?
-
#23460 szerintem leitam, hogy más ne legyen a karin....
az usb csak az áramra van, más funkciója nincs. -
Esham #23459 na megoldódot,köszi!
ott csesztem el, hogy már eleve rádobtama micro sd-re a játékokat, így nem indult be az usb upgrade:) -
Esham #23458 a kérdés az honan szedjem le a firmware fájlt?
Én leszedtem a systemet, meg az F-core-t, mert az láttam a youtube videon is hogy kell ez a kettő...de semmi..a kari az usb porton nem szaggatottan villog, pedig úgy kéne, hanem világit folyamatosan...a dsi-m fel sem ismeri...
Az Usb kábel nélkül nem is lehet beüzemelni a karit?
Egyáltalán számít a verzió szám? nekem 1.4e gépem van...
-
#23457 ráteszed a fw fálj a micro sd karira, csak azt, és usb. nekem 3 perc volt az upgréd. ne kapkodj.
youtube on video is van egy frissitésről. -
Csuzi1 #23456 Szia! Itt nézd meg az M3i-Zero oldalán! http://www.m3adapter.com/Products.htm -
Esham #23455 Sziasztok!
M3i Zero-m van. Pár kérdásem lenne: sajnos nem ismeri fel a Dsi-m. 1.4e verziószámú. Letöltöttem a systemet, illetve az F-core 1.4-et.Rámásoltam a micro sd-re ezeket. Az Usb upgrade viszont nem szagatottan villog, hanem egfoltába piros, magyarul nem ismeri fel a micro sd tartalmát.
Kérdés: kötelező e használi az elején az usb kábelt, ha már rajta vannak a cuccok?
Mi lehet a gond, a nintendo dsi mért nem érzékeli a kártyát? honnan és mit szedjek le hozzá? -
#23454 Tud valaki olyan oldalt, ahol elő lehet rendelni a dragon quest 9et? -
#23453 supercard ds two igen kellemes, de nem olcsó kártya /35 usd/
ha egy átlagos, de jó kártya kell, acekard 2i /12-13usd/
középkategória supercard ds one, m3 zero, / cca 20 usd / -
#23452 Sziasztok!
Melyik kártyát érdemes most DSi-hez venni?
Melyik a legjobb vagy a legjobb featurákkal bíró? -
#23451 Annak lenne értelme? Az kb olyan lenne mintha egy ps2&3 téma lenne... -
#23450 Tudom. De ez most hogy jon ide? En azt irtam, hogu majd uj topikot nyitnak neki, mert b keresot hasznalni. -
#23449 Még nincs itt az ideje, majd ha kijön, és lesz is miről beszélni, akkor összevonjuk a kettőt. -
#23448 Már van neki külön topicja egy ideje... -
#23447 Nem kene belerakni a cimba a 3DS -t is? Mar latom, hogy majd uj topikot nyitnak neki... es nem lenne ertelme. -
#23446 pöpecnek tűnik, imádjuk nintendót. csak még 1 év........ -
tevenyereg #23445 Nintendo 3DS és az első játékok listája -
#23444 Hallottam már olyat, hogy elvileg a gép magát az aksit használja antennaként a WiFi-hez (szerintem hülyeség de ki tudja?). Vagy az is lehet, hogy csak simán van benne egy vezeték ami az antenna szerepét tölti be? -
#23443 kinából jött egy akku /840 mAh /DSi hez, 4 usd, szerintem korrekt ár.
a poén az... hogy nem működik vele a wifi, a gép nem találja a rútert, ha az utángyártott akksi van a gépben. visszaraktam a gyárit, és ollé, megy.
okuljatok.... -
Csokis #23442 Acekard 2i működik tökéletesen az XL-ben. -
red13 #23441 Próbálta már valaki az XL-ben acekard vagy R4i kártyát, hogy működik-e rendesen? -
#23440 A másdik linkedben egy usb-s töltőkábel van. Ha van sima töltőd, akkor az nem kell. Az acekard mellé kelleni fog még 1 microSD és meg is vagy. -
#23439 Hello!
Teljesen kezdo vagyok a dologban,ugyhogy lehet noobsagokat fogok kerdezni.Olvasgattam itt visszafele tobb oldal is,meg nezegettem a linkeke,de mire vegere ertem aztsetudtam merre vagyok.
Kaptam egy Nintendo DS Lite-ot es szeretnek rajta tobb dolgot csinalni : filmet nezni-mp3-jatek.
Ha jol olvasgattam ekkor ennyit kell az alap gephez meg vasarolgatnom : hogy : ilyet meg egy ilyet es kesz is vagyok? -
#23438 frankó...
amúgy
eladó egy fekete, garanciális, megkimélt DSi.
érdeklődj priviben. -
PHM #23437 Golden sun: works
Golden sun 2: jól észrevehető frameskip és gyakori hang kerregés -
#23436 pl egy golden sun? kipróbálnád?
lassan rendelek, mig nem lesz a dodó 260.... :) -
PHM #23435 Bizony így van. Pár játék játszhatatlanul szaggat, vagy kifagy.
Akciódús játékoknál pedig észrevehető a frameskip, nem is kicsit.
Egyszóval van még mit javítani rajta.
De ahogy látom, szorgosan frissítik.