24434
Nintendo DS/DS Lite
  • Rexor
    Ha jól láttam 9e, nah, Joeystation-ban 5e...[take]
  • Rexor
    Sims Urbz nálatok mennyi?
  • guardian hero
    Köszi.
  • SirArcheer
    Kawasakármi Brain Training.
    Hunyadi tér. Nem tom pontos címet.Andrássy út mellett.
  • guardian hero
    Hol? És milyen játékkal?
  • CHEAPBOY
    Én nem, de kulonben is, a kutya se keresi megis sok helyen kinaltam, fekete DS litet, ujonnan Brain Trainingel 40ert. Az mar jobb mint 36ert csak a géjp. :P
  • SirArcheer
    Játékkal 37000 vettem brand new-t decemberben
  • Tinman #13993
    Idehaza a legolcsóbb helyen a brand new 38000 Ft, most ezen a 2000 Ft-on szaroztok?
  • CHEAPBOY
    Nem erről szó sincs, csak zavar ha azt irjak dragan adom. nem viccbol adom ennyiert, sajnos.
  • kisgabo
    persze, ha, megfizeted.
  • kisgabo
    kit érdekel mire adják? annyi az ára.

vegyem 40é, hogy támogassam a szegényeket, v mi?
  • Oborzy
    Tud valaki szerezni slot1 karit?
  • CHEAPBOY
    namegaztán nem a HC retegnek szol az ar egyértelmuen akik 4ftert atkutatjaka netet, elvégre ha 20.000 db fifa 06 elkel idehaza ps2re teljes aron, ne kelljen mar 10 alatt adnom hogy "jo" ara legyen, amikor 15ert siman lepakolta a fel orszag.

Amit forumra szanok azt ugyis ide sikitom, vagy mashova:) plane hogy ehhalal lenne ha allandoan arversenges lenne s kitennem 32be a DSt ami abszurd dolog volna, oke oke eladnek hirtelen sokat (talán, mert biztos van mashol 31750ért is), de azert a penzert amit buknek 360at rakok a kosaramba.
  • CHEAPBOY
    naná, mert ok nem videojatekokbol elnek, ergo bukora adjak.

Ne kelljen mar megmagyaraznom.....
  • kisgabo
    az árkádban 36990, az elektro world ben is kilehet fogni 40 alatt.
  • Rexor
    Media Markt-ban (ami a DS szempontjából a legdrágább hely) 39e...
  • CHEAPBOY
    De amig 700ft van a 40 rongyos DSen profit, addig szerintem esélytelen hogy levigyek árat. Lesznek akciok természetesen, de az mar nem is hofeheren erkezett Lite lesz.
  • CHEAPBOY
    ha sikerult, kerlek szolj nekem is azonnal csokkentem az arat.

• CHEAPBOY
    miért legyen 25?

Oké Neked annyi, megadom a forgalmazo szamat velük beszeld meg.
  • Rexor
    Metroid?
  • SirArcheer
    Üdv!
    Tudnátok olyan játékot DS-re amit sokáig lehet játszani, és élvezetes marad??
  • Rexor
    Elég drága nálatok a Lite...
  • Oborzy
    Na akkor ki tud nekem szerezni slot 1 kártyát?
  • CHEAPBOY
    Te pedig... ahh fecserelni rad a gépelést is kár.
  • CHEAPBOY
    Phoenix Wright 2 (ujacska) DSre: 10.000ft

[email protected]

Aki elviszi ingyen kap egy Advance Warst mellé DSre:)
  • kisgabo
    nem egészen m3, de az r4 teszt tökéletes, ugyanis a hardver ugyanaz mint az m3-nál. kis kereséssel megnézed, mikor a csávó átflesseli az m3 karit r4-re. ( youtube )

az r4 karira sok rosszat nem mondtak, csak a szokásos slot1 gyermekbetegségek.
  • Oborzy
    http://gbatemp.net/index.php?dynamic=39

Itt van M3 simply meg supercard ds one.Össze lehet hasonlítani.Tud valaki szerezni Supercard Ds One-t,mert ha nem akkor marad az M3 simply???
  • Nexxuss
    nem is azért mondjuk. mert jelenleg télleg kurta nehéz magyar embernek játkkot venni. TEhát igazából ez nem értékítélet.
    Csak nekünk a nagy N szerelem:D ennyi:D
  • guardian hero
    Nem, ebben beépített memória van, nem kell hozzá memóriakártya.
  • Riona
    Jelenleg 78.000 Ft-nál tartok, igaz ebben 1 eredeti játék is szerepel.
    Egyszerűen nem megy, hogy most azonnal vegyek meg mindent amit szeretne.

Ennyiért már Wii konzolt is vehetnék neki, de azt a buszon nem hiszem, hogy tudná használni ^^
  • Riona
    ...és Koryne: Köszönöm a segítséget! Hallgatok rátok :)

Memóriakártyát ugye ehhez már nem kell vennem? Már így is sokkal többnél tartok, mint amire számítottam ^^
  • Nexxuss
    Cheap áruló:D Már Microsoftos. Nincs is DS-es jelenled.
    Szóval én jövök az antiwarez dumálva! NINTENDOT WAREZOLNI TILOS! Sony és M$ mehet! Ezerrel! De NIntendot nem ,lehet! Az ember nem csalja meg a szerelmét! (általában :P )
  • koryne
    Sztem tökéletes, nekem is ugyan ez van és semmi baj nincs vele. Mind ds mind gba játékok jól futnak.
  • guardian hero
    Szerintem ezzel a választással elégedett lesz a kistesó.
  • Riona
    Sziasztok!

Lassan közeles kistesóm szülinapja és szeretnék neki venni egy teljes Nintendo DS szettet. Kap hozzá 1 eredeti játékot is, de ugye mindent én sem tudok neki megvenni.

Sokat olvastam itt már, hogy ez a jó, az a jó. De most már ott tartok, hogy segítséget kell kérnem, mert teljesen összezavarodtam.

Azt szeretném, hogy a letöltött DS játékok szépen menjenek neki, és a GBA játékok is! Ez utóbbi is nagyon fontos, mert imádja a Final Fantasyt és ahogy láttam arra is van pár.

Én ezt venném:
    - NDS G6 Lite 4Gbit és
    - Passcard 3

Ehhez még kell vennem valamit? Ezen elfutnak jól az NDS és GBA játékok?

Előre is köszönöm szépen.

Pusz
  • Sheltem
    Egyébként, hogy érveljek is nekem valahogy a supercard sosem tetszett...Már a régi is a gyerekes átlátszó piros/kék kivitellel rajta azzal a matchbox style matricával...Hát nem tudom...Ahogy hallottam alkatrészileg is jobbak az M3 cuccai. Freeman a nagy tudor ezekben én csak az alapján mondom amiket hallottam. Egyébként a gbatemp.neten lévő teszt azért volt rossz példa csak mert még Simply reviewjük nincs(remélem lesz).
  • Sheltem
    Hát nem tudom én gondolkodom M3 professional + Supercard3 -> m3 simply cserén. Nyerek vele 5 ropit+ gba játékkal amúgyse játszanék.

M3 Simply-n minden ds játék tökéletesen megy ahogy hallottam egy kingston karival(homebrew meg nem érdekel).
  • kisgabo
    az a lényeg, te mindkettőt kipróbáltad. de mindegy. én a véleményem irtam, aztán azt vesz amit akar. én már coppantottam slot1 karival, nekem nem jött be.
  • KILLER2
    Szierntme mindegy, milyen a jobb. Mind ugyanúgy jó. Nekem SC Lite-om van, meg vagyk vele elégedve, de M3 is hozta a teljesítményt. Egyetlen amivel gondom volt az az EZ4 Lite volt, de az még nagyon új volt, talán az első cucc Lite-hoz.
  • Sheltem
    Egyáltalán nem jobb a supercard de mind1..Te úgyis mindenben olyan okos vagy nem vitázom veled :)