Nintendo DS/DS Lite
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
lesz az még olcsóbb is, remélem. 30 font tényleg húzós.
khumbula
30 angol font körül lesz a nyitó ára az Operának angliában (gyk. ez lesz az európai ár). Még most is biztos hogy megveszitek? -- én továbbra is azt mondom hogy vegyetek inkább 3 jó gyári gémet abból a pénzbõl...
nekem nem ottt😞((( a fakking hinge feszul szanaszet.... de
dont worrriiii, NintendoHUN arc ismeros, lassan jobarat (mi mas lenne mikor en czopom a czeg faszat ugy szeressem😄DD) cseret kapnak a torott megrepedt shittul gyartott (curse u nintendo!!!) DS Litek.... ami sorolasba az en szentem viragszalam is 2 nap s beletartozik😞
dont worrriiii, NintendoHUN arc ismeros, lassan jobarat (mi mas lenne mikor en czopom a czeg faszat ugy szeressem😄DD) cseret kapnak a torott megrepedt shittul gyartott (curse u nintendo!!!) DS Litek.... ami sorolasba az en szentem viragszalam is 2 nap s beletartozik😞
www.gamestore.hu MSN: [email protected] twitter.com/gamestorehu
nekem lassan reccsen.... soooo fakkin szaaaad😞(((((((
www.gamestore.hu MSN: [email protected] twitter.com/gamestorehu
NZ/X ezt nem értem :I
gec.
éninkább attol félek, hogy maibe azoka ledek is vannak, azok a bogyók, nemis bogyók, hanem amiböl kijön a fölsö szkrin tartója, fognak eltörni :$
ahogy nézem az egészet, amit kinyitsz, csak azok tartanak :$
éninkább attol félek, hogy maibe azoka ledek is vannak, azok a bogyók, nemis bogyók, hanem amiböl kijön a fölsö szkrin tartója, fognak eltörni :$
ahogy nézem az egészet, amit kinyitsz, csak azok tartanak :$
porki fagyok fállalon
En bizom a lite-omba,eleg maszivnak tunik,igaz nem birna azt mint a sima ds,ami parszor leesett es semmi baja nem volt😄.
Jimi Hendrix
"jó" neked <#hehe>#hehe>
mindenki reszkessen
G6-al tényleg nem mennek a házi cuccok, DSorgenize sem?
khumbula
Át kell változni,2 csoka cipel a vizben 1 deszkán vagy min.
"Mi a különbség egy Kingston 512MB SD kártya és egy Kingston 512MB Elite Pro SD kártya között?"
Gondolom gyorsabb a elite pro kari.
"Mi a különbség egy Kingston 512MB SD kártya és egy Kingston 512MB Elite Pro SD kártya között?"
Gondolom gyorsabb a elite pro kari.
Üdv!
Mi a különbség egy Kingston 512MB SD kártya és egy Kingston 512MB Elite Pro SD kártya között?
Mi a különbség egy Kingston 512MB SD kártya és egy Kingston 512MB Elite Pro SD kártya között?
castlevaniaban ennek a szobának mi a trükkje? (jobbrol balra szeretnék menni,de majdnem full tüske a viz😞)

jaja igazad van Borgi lehet rumple packal nyomni majd 😊 remélhetõleg
(nekem is M3 CF -em van és amíg nemveszek lite -ot addig marad is az M3 😊
(nekem is M3 CF -em van és amíg nemveszek lite -ot addig marad is az M3 😊
Ennek a belinkelt nds slotos adapternek akkor látnám nagy értékét amúgy, ha a gba-ba illeszthetõ lenne egy rendesen használható külsõ billentyûzet, mint egyes pda-aknal. A brózerhoz, meg íráshoz nagyon zsír lenne.
khumbula
gyerekek, ez azért lesz jó mer lehet hozzá ojan rezgõs nyomottságot venni 😮
porki fagyok fállalon
Én osztom a véleményed 😊
Nekem M3 Perfect CF-es van s legalább 1.5 CM-t kilóg...és?Játék közben engem nem zavar, akkor meg minek vennék megint ugyanannyiért egy másikat?Nekem az a lényeg, hogy jó legyen a kompatibilitás.
Ez meg csak az én véleményem. 😊
Nekem M3 Perfect CF-es van s legalább 1.5 CM-t kilóg...és?Játék közben engem nem zavar, akkor meg minek vennék megint ugyanannyiért egy másikat?Nekem az a lényeg, hogy jó legyen a kompatibilitás.
Ez meg csak az én véleményem. 😊
Szerintem azért hülyeség egy olyan kártyát venni amit csak azért vesz meg az ember mert kilóg a lite-ból. Nekem superkey+sc sd mini van de azért az 5mm kilógásért nem fogok újabb összeget befektetni. Nem tudom kit zavar játék közben az a pár mm(igaz cf-nél, meg sd-nél töb lóg ki de a lényegen nem változtat).
Csak azért, hogy ha elrakom a fiókba összecsukottan és jól nézzen ki megint felesleges.
De ez csak az én véleményem.
Csak azért, hogy ha elrakom a fiókba összecsukottan és jól nézzen ki megint felesleges.
De ez csak az én véleményem.
Sony KDL46W4000 Denon 3802, Jamo 7.1 THX PSN id és Xbox live: Wasp00
<#kuss>#kuss> Akkor befogom a szám.De már a G6 sem lóg nem úgy volt?Akkor ez meg azért lesz jobb , mert nem GBA slotba megy?
még meg sem jelent
igazad van Csibe mi támasztaná a hüvelykujjamat? ezért jó a CF -es M3 😉
igazad van Csibe mi támasztaná a hüvelykujjamat? ezért jó a CF -es M3 😉
dehát nem lóg ki, nem érted? 😉
khumbula
Nem semmi,remelem lesz ilyen normalis arban.
Jimi Hendrix
biztos egy vagyon
khumbula
ilyen DS adapter kéne nekem 😊 (TF/MicroSD)

Többnyire gondolom ez. De bootol az mindenfélével sztem😄
sc lite-hoz mi a recommended pass? vagy tökmindegy?
khumbula
igen, már a winsunxon is ott van az
khumbula
ja, a nyavajás. feladta, csak a határidõkkel, imélekkel áll hadilábon.
asszem szeptemberben lecserélem ez4-et, mk4 pass az oké.
asszem szeptemberben lecserélem ez4-et, mk4 pass az oké.
Supercard-okat. SD-t és mini SD-t. Lite-hoz valót még nem, megvárom a supercard lite-ját. Vagy a kínai verzió is fasza? Mert egyelõre csak azt lehet kapni.
Valaki nem akar most rendelni Winsunxról valamit?Én rendelek de épp túlvagyok a fél kilón, ki kéne tölteni a maradék 40 dekát😊
KEne egy ilyen zacsi😄,remelem komolyan lesz iyen,kicsit para lesz😄,de furdes kozbe jo lesz😄.
Jimi Hendrix
Dejol nez ki:

Jimi Hendrix
Castlevania,mario kart,metriod hunter,new super mario,tetris,tony4,pgat06,resident,metroid painball,kirbi,trauma center,big brian age,sm64 ha meg nem vitted vegig,sonic rush...
Jimi Hendrix
Kaphatnék olyanban segítséget, hogy elutazom pár napra és mit kéne tennem a DSre?
Van egy 1BGs micro sd kártyám EZ4 Liteba. Ti milyen játékokat ajánlanátok?
Van egy 1BGs micro sd kártyám EZ4 Liteba. Ti milyen játékokat ajánlanátok?
Töltsük le az internetet!