Nintendo DS/DS Lite
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Multszázadi ds 😊
Hogy én ezzel mennyit játszottam 😊
Hogy én ezzel mennyit játszottam 😊
mintha olasmi is lenne, csak csináld a classic modot <#eljen>#eljen>, én már régen jácottam vele mer /pill nincs supercardom, szal nemtom pontosan 😊
porki fagyok fállalon
Próbáljátok majd ki a Game & Watch collection-t.Öregeknek nagy móka.Igen,régi kvarcjátékokról van szó.Ugye régen is dual screen-es nintendo kvarcjátékok voltak 😊
Bár sajna csak 3 közül lehet választani de azok közül én pl kettõvel jáccottam eredetibe még anno. 😊 Jah, száma nincs a romnak, mert ezt a nintendo club által lehet beszerezni sajnos. 😞
Bár sajna csak 3 közül lehet választani de azok közül én pl kettõvel jáccottam eredetibe még anno. 😊 Jah, száma nincs a romnak, mert ezt a nintendo club által lehet beszerezni sajnos. 😞
Csak ha egy trükkel kéne.
AZ durva de nem olyan nehéz.
125682Pontot szereztem a tony hawk-ban.
Okés akkor meglessük azt.
Bocs de azt nem akarom feltenni és nem is ajánlom annyira szörnyûre sikerült.Sztem a GBA-s 1000szer jobb volt. NIncs hangulat, nem látod hova repül a sárkány stb.
Kipróbálnád a Spyrot is. Mármint, hogy nem lassu-e.
Egyébként ma töltöttemle egy társoldaláról az m3-nak a frissításét és megy a top gun a Star Fox és a Tony Hawk se lassul be.
az túlzás azé 😊 8.7, de csak azért, mert relatíve kicsi a memória. amúgy a ficsörökben a legjobb.
khumbula
Aszt tudom de le van pontozva.
továbbra semlehet megnézni a tesztet
Ezaz m3
Azt sajna nem próbáltam.
Kösz, de ez gb és gbc játékoknál is mûködik?
Kimented a gba játékot amivel ép játszol, de ne kapcsold ki a ds-t hanem a L+R+Start+Select gombokkal lépj vissza a SuperCard fõmenûjébe ahol a 2. menû a Saver. Itt keresd meg az adott játékot és nyomd meg rajt az A-t. Ekkor megkérdezi, hogy mentse-e. Az A-val menti és ezután már rekerül a mentés a memóriakártyára is.
ja értem, thx
Üdv!
GB és GBC játékokat hogyan lehet menteni SuperCard SD-n?
GB és GBC játékokat hogyan lehet menteni SuperCard SD-n?
Még nincs fent a lapon, jövõ héten érkezik.
khumbula
na jó de ott csak m3 mini sd van azt meg nem tudom hogy mekkora a supercard mini sd-hez képest
konzolium.hu
khumbula
Amennyire én emléxem az egy eléggé hosszú utca... ~_~
amúgy meg nem titok, a Dózsa Gy. úti boltban.
khumbula
priv ment
khumbula
és hol? 😄
gigabyte ep35-ds3 ³ intel e5200 ³ 2x2gb geil ³ gainward gts250 512mb ³ corsair vx450W ³ coolermaster cm690 pure /\\ ps3 /\\
Úgy tudom, hogy 18e körül.
khumbula
Az mit jelent kb mennyi?
Jimi Hendrix
Igen, horror árakon adják ezeket kéz alól. Amúgy jövõ héttõl magyar boltban a G6, rendes áron.
khumbula
aproneten hirdet egy csávó
hol? 😛
hát én eldöntöttem hogy supercard mini sd-t fogok venni. megnéztem a képeket amin mutatják hogy mennyire lóg ki a GBA kazi a DS lite-ból és szerintem nem olyan vészes a lényeg, hogy a game-k jól fussanak rajta és ne legyen kinai menüs 😛
ja és egy elég fontos tény, hogy itthon is be lehet szerezni.
ja és egy elég fontos tény, hogy itthon is be lehet szerezni.
Jaj nem unjátok még ezt a kilóg-nemlógki témát? 😄
SNES romokat amugy igazából sehogy... van egy progi: SnezziDS, de azzal elég kevés megy csak.
NES romok mennek rendesen.
SNES romokat amugy igazából sehogy... van egy progi: SnezziDS, de azzal elég kevés megy csak.
NES romok mennek rendesen.
én tudom honnan lehet snes romokat leszedni de azt nem, hogy elndítani miképpen lehet.
csocso, az uraság snes romokat akar futtatni
AZ m3 egyáltalán nem lóg ki, ha mini sd-st veszl.
Az a kártya amit kinéztel az jó nekem is olyan van.De mielött megvennéd, nézd meg itt: www.speedshop.hu .
Nekem 1Gb van amire kb. 35 játék fér.
Az a kártya amit kinéztel az jó nekem is olyan van.De mielött megvennéd, nézd meg itt: www.speedshop.hu .
Nekem 1Gb van amire kb. 35 játék fér.
Valaki mondta hogy ds-en is lehet super nintendo gameket futatni,valaki linket a progihoz tud kuldeni?
Jimi Hendrix
Ez a mini sd milyen? árban nem olyan rossz... de nem gagyi? Mi a jó? sandisk, kingston?
khumbula
Elado Ez4 micro tf flash card.17000ft akit erdekel priv.
Jimi Hendrix
Oké, köszi, akkor így korrekt. Lehet, hogy m3-at veszek, engem nem zavar, hogy kilóg.
khumbula
De frissítenek csak mostanában (tegnap óta) túl terhelt a serverük.
Egyéb ként hetente van frissítés.
Egyéb ként hetente van frissítés.