24434
Nintendo DS/DS Lite
  • kisgabo
    hát bakker. filnézésre más is mondta, 3 óra. nem igaz. 3 másfélórás filmet végignéztem, nem egymás után, de 2 töltés között.

szóval ez a 3 óra sarkos. lehet az 4-5 is.

ami a ds-t illeti, nekem 4-5 óra kb. supercard-al, wifi mellett jóval kevesebb.
  • Sephi
    Mert felrebeszelsz azert.Csak neked birja 6 orajig a PSP masnak senkinek nem. Tele van a vilaghalo hogy milyen kevesett birja de neked valamiert tobbet!

Lehet te vagy a kivalasztott!
  • kisgabo
    " Szal en nem ertem mirol van szo de nekem ne okoskodjal hogy a PSP 3 orannal tovabb birja mert kirohoglek :D "

más az álláspontunk, Te is elfogadhatnád az enyém anélkül, hogy leokoskodsz és kiröhögsz. Miért ne lehetne nekem más tapasztalatom, anélkül hogy lehülyézz?
  • Sephi
    Az a teny hogy mas az allaspontunk , nem hatalmaz fel teged arra hogy ilyen trehany modon leluzerezel.

Befejeztem.
  • kisgabo
    te borgival kb. egy korban vagy cca 18 év. gondold át milyen hisztériát csaptál priviben, aztán gyorsan tiltottalak minden fórumon, mert egyes emberekkel képtelenség dűlőre jutni.
  • KILLER2
    SZeirntem ezt hagyjátok abba.
  • Oborzy
    Nekem nincs bajom vele.Miért mi a probléma vele?
    Kisgabo: írtam PM-t, mikor jön a válaszod?
  • S3NS3I
    kisgaboval és stílusával úgylátszik nemcsak nekem van gondom.
  • Borgi
    én már megtapasztaltam milyen ember..
  • Sephi
    Mennyel fijam mas asztalhoz , nincs nalam apro.
  • kisgabo
    nem értem miért kell kekeckedni, nagyobb akksim van, és kisebb fényerőn tolom, na?
  • Sephi
    En az ilyenekkel nem is targyalok. O lenne az elso ember a vilagon akinek ennyit birja a PSP-je egyhuzamba.
  • Sephi
    Luzer? Oksa kb ennyit rolad. Marha szep stilus. Lehetoleg tobbet nekem ne irjal valasozkat mer tnem fogok rajuk reagalni oksa?

Koszi.
  • Borgi
    szerintem inkább neked van csodapsp-d, de ez alap hogy neked csodapsp-d van...
  • kisgabo
    akkor téged átvertek lúzer, az én PSP-m kibirja akár 6 órán át is. bebebebebeeeeeeeeeeee.
  • Borgi
    csunya. nemceretem :(
  • Rexor
    3ezer körül van ez a cucc.
  • Sephi
    Jezusom. Warezkartyaval tolom es lemertem 4x a jatekidot. 8 es 10 ora kozott birja siman. Aztan fogtam a PSP-et es azt is 4x lemertem a Luminies es az EXIT jatekokkal. 3 ora korul birja.

Szal en nem ertem mirol van szo de nekem ne okoskodjal hogy a PSP 3 orannal tovabb birja mert kirohoglek :D
  • CéZé
    Talán bejön az oldal.
  • Rexor
    A DS Lite-hoz van valami mini hangfal?
  • thebluesnote
    Milyen warezkártyád van, hogy ilyen sokat bír vele a DS-ed? Az én phat-om Supercard miniSD-vel alig tart tovább, mint a fél hangerőn+fényerőn levő PSP.
  • kisgabo
    DS birja kb 5 óra, PSP is, nyugi. és a PSP szép.

Savanyú a szőlő?
  • Sephi
    DS-en is lehet filmet nezni. DS-nek meg ketto kijelzoje van amibol eggyik TS. DS birja 8-tol 12 orajig az aksi mig PSP-nel nem virja tobb mint 2-3 orat.

Es velemenyem szerint ronda is.
  • Tomek83
    A joeystation linken,de ott nincs feltüntetve,viszont az aproneten kint van hogy most van Action,és 31ért viheted.
  • Rexor
    Hol, melyik linken?
  • Tomek83
    Viszont 100x nagyobb is a PSP
    És a DSen is nézhetsz filmet,bár azt nem nagyon értem mi a jó hogy ilyen kis szarokon filmet nézel.
    Amúgy azon linken amit régebben benyomtál most 31ért van fekete DSLite.
  • Rexor
    Lehet rajta filmet nézni és 100x nagyobb a kijelzője mint a DS-nek...
    Én nem akarok PSP-t venni csak mondom, hogy 40e szerintem nem reális ár mert ennyiért lehet PSP-t venni!
  • Borgi
    konektorközelbe.
  • Sephi
    Es? Mit kezdesz vele?

Amugy mit ertenek azalat hogy Portable? :DDD
  • Police88
    akkor vegyél! és hagyjál minket békén az árlistáiddal :D
  • Nexxuss
    De minek?
  • Rexor
    40ezerért már PSP-t veszek....
  • Tinman #14008
    És hol? A Lite???

Amúgy amikor megvettem a DS-t előtte vagy 1 hónapon keresztül nézegettem az árakat, még egy alkalommal 30km-t is bevállaltam, mert "állítólag ott" olcsóbb volt.
  • q2w3
    Eladó 2 DS játék:
    Splinter Cell 3
    Yoshi Touch & Go
    Használtak. 3000Ft/db.
    priviben vagy e-mailen lehet érdeklődni.
    E-mail: [email protected]
  • Sephi
    Az a baj hogy az embereknek nincs turelmuk korulnezni.

32990 FT a legolcsobb.
  • Tomek83
    Miért,szerinted az OK hogy egy SNESről átírt játékért fizessek ugyanannyit mint DS játékért,amik ráadásul már jó pár éve kint vannak?(tudom nem minden játék átirat és vannak DSen is olyanok amiket átírtak)
  • CHEAPBOY
    Nem értem, mi a vicces ebben? Sajnos az arszabas errol szol... kamu meg lopott s leesett GBA jatekok termeszetesen kategoriakkal olcsobbak (legyen szo ritka jatekokrol) de ez egyertelmuen a fekete piac maradéka.

Biztos mindenki talalkozott mar nem mentő GBA kazikkal..... remélem nem kell magyarazni hogy azok sajnos honnan jottek.
  • Tomek83
    Azért mert használt a game. 5000ért seholsem fognak új ds játékot adni neked. Sőt nagyon GBA-t sem...bár az vicces hogy a GBA és DS játék ugyanazon az áron van.
  • Tinman #14002
    Hmmm... 33k, nagyon gyanús, hogy új... nagyon gyanús.
  • CHEAPBOY
    Ha frissitenem a nem erdekel (uj oldal ugye) oldalt nem 9 lenne az biztos:)