Nintendo DS/DS Lite

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

csá all. flashelve van a ds-em. és az lenne a kérdésem, h milyen gombok megnyomásával tudom gba módban indítani a ds-t?

gigabyte ep35-ds3 ³ intel e5200 ³ 2x2gb geil ³ gainward gts250 512mb ³ corsair vx450W ³ coolermaster cm690 pure /\\ ps3 /\\

Hát igen, de az M3 managere sem tökéletes, mivel hiába tud elvileg olyan sok jó dolgot (pl szoftver rezet) nem mûködik mindennel tökéletesen. (trimm rom/no trimm , fast boot/normal boot) Majd ha kijönnek az "új generációs" DS flash kártyák akkor meglátjuk h tényleg olyan jók e ahogy beharangozták 😊

Egy M3-ra (jobban mondva a belevaló médiára) is simán át tudod másolni amit akarsz. A manager azért kell hogy a save-ek jól menjenek. Ha ehhez az új cucchoz nincs ilyen akkor megkérdõjelezem a save funkció létét benne. Menteni kell, a mentéseket tárolni kell, ha több játék is lehet egy idõben rajta akkor kell egy jó manager progi. Az M3 szoftvere szerintem nagyon pöpecül kezeli ezt. Lehet több mentésed is egy játékhoz akár, ha emulátoron játszottál valamivel majd konzolon akarsz akkor simán alá tudod rakni a mentésed. (és fordítva)
Egyszóval az egyszerûség nem feltétlenül elõny. Bár tény hogy a flash slotba illeszkedik és ez poén, de ennyi.
miért 3 in 1?
mini USB-s DS flash kártya. nem kell bele memória kártya és állítólag elég ha csak rákötöd PC -re és átmásolod a cuccokat (semmi patch, manager meg ilyesmi)

ez valami 3 in 1 kombo? mert akkor nem igen lesz olcso...

khumbula

DanielT
Már legalább 3 hete ki van írva, hogy ships within 24 hours, de néha visszaáll a stock arrives -re amikor kifogy a cucc.
deep
Jóhát, az volt kiírva, hogy ship when stock arrives...Ma van kiírva elõször, hogy ship within 24 hours.Én ennyit tudok😄
Valszeg csak akkor lehet rádugni az USBt ha nincs benne a kártya a gépben különben elsütheti a DSt... szal...
CSOCSO
ez meg nagyon zsiiiir!! 4 gigabit.. nem is rossz... ha olcso akkor siman lehet belole venni 2-3at.. hiszen egy sc lite+superkey+ 1 giga memo nem olcso.

ez meg azert jo mert siman radugod az USB2-t es mar mehet is a feltoltes.
CSOCSO
m????? megjelenes utan 2 nappal mar rendeltem az SC liteot es angol erkezett...
vasarnap meg is kapja az ocsem
kisgabo, petersz: nekem olyan kéne akinek mind2 van 😊

deep
Nah ez már jól néz ki😊
BTW mától kapható winsunxéknál az english Supercard Lite!
ismét egy közelgõ új DS flash kari

CSOCSO
miert mizu?
Nekem meg wifim.

khumbula

06-20-3288-027 , indultam, hátha... 😊

Nagy PS2 szerviz, Slim ps2 szerviz is, SG-n is bizonyított referenciák, minden alaplapba garanciával. Postával is sok éve. Mostantól Budapesten.

kisgabo
ez4 van.

7:55-ig még kaphatok ajánlatot, ha nincs durva helyen értemegyek...

Nagy PS2 szerviz, Slim ps2 szerviz is, SG-n is bizonyított referenciák, minden alaplapba garanciával. Postával is sok éve. Mostantól Budapesten.

Legfeljebb bemegyek azokba 😊 meg MM. Rákattantam ma hajnalban egy resident evil kari+régi DS kombóra, csak sztem már sehol sincs...

koryne
A hülyeazértnemvagyokban láttam, de nem néztem meg, mennyi :/

Xbox Live gamertag: kilencnad

Üdv! Szerintem a konzolboltokban van esélyed használt régi DS-t találni, persze nem annyira jó áron mintha közvetlenül vennéd meg az eladótól.
Hát, azt hittem simán veszek ma egy DS-t...nah mindegy, 7:45-ig még kaphatok ajánlatot 😄
Resident evil+ds akciót nem tudtok valahol?

Csibe001
<#eljen> Helyes, helyes kezdtem már azt hinni, hogy csak nekem jön be a régi design..s ezért én vagyok a dilis... <#idiota>

CSOCSO
mert nem vagytok normalisak😄
Én is csak a fényreje miatt akarom lecserélni a régit. Tényleg nagyon jó abban a Lite. De nekem is jobban bejön a retrósabb design.

Gamer for Life

Akinek van EZ4-e és wifi-je légyszi keressen meg!

moon08
Dehogy,én nem adom el holmi lite kedvéért.
Majd ha jön valami retro,akkor talán.
Köszi, én ilyen ötletember vagyok ha veszek valamit. Holnap 9-10 és 2 közt ha nem veszek egyet lehet már mást veszek 😄 de a karc az baj....

Vazze, ha hamarabb mondtad volna. Nekem lenne egy eladó, de mivel holnap megyek nyaralni és ott szükség van a gépre...egyébként, ha utánna is érdekel írjál már.
Amúgy 22k. Képernyõvédõfóliával (kicsit karcos az alsó kijelzõ egy helyen, de a fóliával nem látszik), dobozzal, minden tartozékkal meg a MP demóval.

Gamer for Life

hm, mindenki eladta már...

Nem kínai btûket akarok, hanem ékezeteseket.
Borgi
honnan tudod hogy õ nem azt akar?

porki fagyok fállalon

Igen.. de én ugytom azt csak akkor kell ha kínai betûket akarsz 😊

Üdv!

SuperCard SD-nél a betûkészletfájlt csak rá kell dobni az SD kártyára és kész?
FélOFF: Régi NDS-t vennék karcmenteset dobozzal mindennel, holnap BP-en, marha olcsón. Érdekes felállás, de ki tudja 😊 PM nekem ha van egy fölös példány. Esetleg gyári Resident Evil gammával. De sok nincs rá.....

Nekem mindig az a bajom ezekkel, ogy inkább tennék ki fullban (tudom...tudom h nem), mert eddig mindig megszenvedtem mire "összeraktam" egy mûködgetõ doom-ot bármilyen handheldre. Hülye wad fileokkal hadilábon állok. Sokszor ne is sikeredett fullos, vagy nem ment az istennek sem 😞

CSOCSO
ezzel valaki tud vmit csinalni?
Gondolom mint egy laptoppal vagy pda-val.

khumbula

wifi

kisgabo
de hogy?

Borgi
ez lesz valaha is pléjébül? :$

porki fagyok fállalon

Jajó, értem 😊 A lényeg, hogy a mekiben és parlament caféban is le lehet ülni netezni vele.

khumbula

Óvasnivaló itt: http://en.wikipedia.org/wiki/IEEE_802.11
A B azt takarja, hogy nem G, nem A és nem N... ;-)
Egyébként meg 11Mbps... ^_^
A B-s pontosan mit takar?

khumbula

Bármelyik B-s access pointtal viszi...
Amúgy hogy van? Hogy csak speckó nintetndo hotspotokon lehet netezni a ds-el? Vagy bármilyen wi-fis helyen? Mert ha az útobbi, akkor azért megfondolandó az a gömbészõ.

khumbula

lol 😊
köszi, megnézem jól.

khumbula

quake egyet akarok.

khumbula